Til innholdet

Lekker, oppusset leilighet i 1. etg. med vestvendt veranda, isolert garasje og god lagring. Mye inkl. i felleskostnader!

Tjøllinggaten 6
Prisantydning 1 875 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 45
BRA: 45 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1948
Tomtareal: 822 m²
Få salgsoppgave

Visninger

mandag 20. mai Kl 19.00 - 20.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Marianne Gran

Marianne Gran

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Træleborg

Adresse

Tjøllinggaten 6 3117 Tønsberg 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man ut Slagenveien og tar Larviksgaten til høyre. Ta så andre til venstre som er Tjøllinggaten. Du får Tjøllinggaten 6 på høyre hånd. Det vil bli skiltet med visningsskilt ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Tjøllinggaten 6 er eiendommen som har nær sagt "alt" hva gjelder beliggenhet. Her bor man i et rolig og etablert villastrøk på bynære Træleborg med gangavstand til Tønsberg sentrum og alt Norges eldste by har av fasiliteter.

Området, som for øvrig har vært gjennom et generasjonsskifte hvor det nå er typisk barnefamilier som bor i området, består i stor utstrekning av bebyggelse preget av klassisk trehusbebyggelse med romslige hager hvor det er hyggelig å bo og vokse opp.

Med 5-10 minutter å gå til Tønsberg sentrum, bor man særdeles sentralt med alt den koselige byen inneholder av tilbud som butikker og forretningsliv, "Brygga" med sitt yrende restaurantliv, Jernbanestasjonen, butikksenteret Farmandstredet og Sentralsykehuset i Vestfold som er Vestfold største arbeidsplass.

I kort nærhet på Træleborg finner du også matforretninger, ulike kafeèr, lokalt teater (Papirhuset) og Tønsberg svømmehall i Wilh. Wilhelmsens vei. Det er også kort vei å gå til andre tilbud i bl.a. St. Olavsgate og Bulls gate med legehus, fysioterapi o.a. Det er i tillegg kun 5-6 minutter å gå til Heimdal med et bredt spekter av forretninger. Gangavstand også til flere parker, rekreasjonsområder og ulike trimsentre.

Eiendommen ligger også svært gunstig med tanke på tilbud til barn og unge. Nærmiljøet byr bl.a. på Træleborg barnehage, Belmar barnehage nær sykehuset og Haugar barnehage. Kort gangsavstand til Træleborg barneskole (1.-7. klasse). Det er ca. 2 km til Byskogen ungdomsskole og drøye 3 km til Greveskogen videregående skole.

E-18 fra Tønsberg til Oslo har 4 felts vei på hele stekningen, noe som gjør at kjøreturen fra eiendommen til Oslo gjøres unna på ca. 1 time. Til Torp Flyplass er det ca. 20 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1948

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 1. etasje av 4-mannsbolig og inneholder:
Entré, stue og kjøkken i åpen løsning og med utgang til terrasse, bad og soverom.

1 kott i felles trappegang.

Loft: 1 egen bod.
Kjeller: 2 egne boder og felles vaskekjeller.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i støpte murer. Yttervegger i tre som er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 45 kvm, Bruttoareal: 50 kvm

1. etasje: 45/45 kvm P-rom/BRA

Standard

Dette er en bolig som umiddelbart tiltaler! Borettslaget fremstår velholdt og på stell, med en bygning som ble kledd om, etterisolert og oppgradert med nye vinduer i 2009. Her er en garasje i rekke, hvor denne leiligheten disponerer endegarasjen (isolert) med sidedør.

Man kommer inn via en lys og nymalt fellesgang, hvor hver leilighet disponerer hvert sitt lille kott.

Leiligheten er pusset opp i alle rom de siste 6-7 år, og er gjennomgående meget smakfull!  Det er etablert lydvegger på soverommet og mot tilstøtende leilighet. Overflater består av flott laminatgulv i stue/kjøkken og soverom. I entréen er det fliser og varmekabler på gulv. Vegger er alle malte i lyse, delikate farger.

Stue og kjøkken er i åpen løsning og vil begeistre! Rommet oppleves lyst og åpent, og møbleringen faller naturlig. Takket være en vegg som er flyttet er tv-hjørnet blitt romslig, og det er plass til en stor sofa. I tilknytning til kjøkkenet er det plass til spisebord. Kjøkkeninnredningen er fra 2013 og helt i tråd med dagens trender. Stilfullt og lekkert i sort, med takhøye skap som gir god oppbevaring. Her er integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/fryser. Over kjøkkenbenken er et stort vindu med hyggelig utsyn mot hagen. Fra stue/kjøkken er det utgang til en romslig terrasse oppført i 2013. Her sitter en skjermet og fint med ettermiddags- og kveldssol.

Soverommet er av god størrelse og har god plass i klesskap. Badet ble pusset opp i 2013 med fliser på gulv og vegger, der det i dusjsonen er rullestein som er nydelige å stå på. Det er varmekabler i gulv, og ellers er rommet innredet med servant i innredning, dusjhjørne og vegghengt wc. Vaskemaskinen får plass i felles vaskekjeller. Her er det også god lagringsplass i 2 egne boder. I tillegg disponerer man en egen loftsbod.

I Tjøllinggaten bor man i et hyggelig borettslag, solrikt og rolig med få minutters gange til sentrumskjernen. Velkommen til visning!

Oppvarming

Peisovn i stue.
Forøvrig elektrisk oppvarming med bl.a. varmekabler på bad og entré.

Dersom det i enkelte rom ikke er montert oppvarmingskilde, medfølger dette heller ikke.

Parkering

Det medfølger egen garasjeplass til leiligheten, nr 1 fra venstre i rekka.

Ellers er det biloppstillingsplass for beboere på tomten. Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser i området.

Areal og eierform

Areal: 822 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

Borettslaget har hyggelige uteområder, herunder hage med gressplen og hekk mot vei og naboer, samt asfaltert parkeringsplass foran garasjene.

Eier

Andreas Rønning-Olsen

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Boligen ligger i uregulert område.
Ihht kommuneplan vedtatt 03.02.2016 er området avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 29.10.1946. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Kilen 1, Orgnr.: 955020421 Andelsnr.: 25 Andel fellesgjeld: 140000, Total gjeld: 4577185

HANBA1-94817182180, Annuitetslån, Restsaldo kr. 172.180,- Restløpetid 4 år 11 mnd, Flytende rente pt 2,5%
HANBA2-94717182148, Annuitetslån, Restsaldo kr. 4.405.005,- Restløpetid 20 år 11 mnd, Flytende rente pt 2,5%

Det skal igangsettes rørrehabilitering i 2019. Det er i første omgang planlagt å ta opp lån på kr 500.000.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og dernest medlemmer tilknyttet OBOS. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Ny andelseier må godkjennes av styret som har 20 dager på seg. Avslag kan ikke gis uten saklig grunn.

Prisantydning

1 875 000,- / Felleskostnader: 3 869,- pr. mnd Dekker nedbetaling andel fellesgjeld og renter, kommunale avgifter, TV og Internett via C.D., drift og vedlikehold boliger og garasjer, strøm fellesarealer og varmtvannsbereder (bad), festeavgift, utvendig forsikringer, m.m.

Beregnet totalkostnad

1 875 000,- (Prisantydning) 140 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 015 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 020 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Takstdato : 09.05.2019 Ligningsverdi : 626 392,- Sekundær ligningsverdi : 2 255 010,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.15 495) Tønsbergs Blad 150519 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.12 995) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 750) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 015 000,-) (Kr.31 875) Totalt kr. (Kr.84 190)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Borettslaget har avtale med Canal Digital. I avtalen (Komplett) inngår kabelTV og Bredbånd. Avtalen er inkludert i faktura for felleskostnader. Andelseier kan bestille tillegg/oppgradering som faktureres særskilt. Dette kan være flere kanaler, økt hastighet eller IP-telefoni.

Felleskostnadene dekker også strøm til varmtvannsberedere som står i kjeller, til de bad som er koblet til disse. Alle har mulighet til å koble seg til her. I tillegg er hver leilighet utstyrt med egen varmtvannsbereder på kjøkken, som andelseier selv er ansvarlig for.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?