Til innholdet

Lekker & påkostet enebolig m/vid fjordutsikt - HØY STANDARD - Takhøyde på 2,72m - Kjøkken fra Schmidt m/dbl vinskap m.m!

Veståsveien 24D
Prisantydning 10 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 159
BRA: 201 m²
Soverom: 5
Byggeår: 2018
Tomtareal: 1701 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Velkommen til en helt spesiel opplevelse i Veståsveien i Vestskogen. Dette er en helt fabelaktig enebolig med svært gjennomtenkte materialvalg og løsninger, som bare kan oppleves med egne øyne. Dette er en svært sjelden mulighet!
NYDELIG utsikt over Vestfjorden og seneste kveldsol i vest - her har du en usjenert og flott terrasse!

Boligen holder gjennomgående høy standard.

Kort fortalt:
- Stor enebolig over 2 plan med god takhøyde på 2,72 meter.
- Innvendig svært påkostet med alt av innredninger fra Schmidt
- 2 stk Sub Zero vinskap med plass til totalt 160 flasker + 4 kjøleskuffer
- Dette er virkelig boligen for de kresne
- Egen "voksen"-avdeling med stort soverom med "lounge", en-suite bad og walk-in
- Utv. solskjering med screens
- Egen "ungdomsavd." m/4 sov/kontor/bruksrom, bad og vaskerom i 1.etg. Alt. stue (vegger er kun satt opp uten skruer)
- Dobbelgarasje m/tørrskodd adkomst til boligen
- Tilbaketrukket, stille og svært solrik beliggenhet 
- Bo enkelt og forutsigbart!
m.m.

VISNING ETTER AVTALE - TA KONTAKT MED MEGLER!

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - VESTSKOGEN

Adresse

Veståsveien 24D 3142 Vestskogen

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende meget fordelaktig og solrikt til med nydelig utsikt mot Vestfjorden i et barnevennlig og etablert villaområde i Vestskogen på Nøtterøy.

Et svært hyggelig nabolag i et idyllisk boligområde i Vestskogen med ca. 3 km. fra Tønsberg eller ca. 25 minutters gange til Tønsberg brygge ved å gå gjennom Teieskogen.

Det er gangavstand til barnehager, dagligvareforretning og bensinstasjon, Rudolf Steinerskole, Vestskogen barneskole, Teie barneskole med klatre-/lekepark, Teigar Ungdomsskole, Nøtterøyhallen og Teie idrettspark med kunstgressbaner, friidrettsbane, sandvolleyballbane og utendørs treningspark samt gode rekreasjonsmuligheter i den idylliske Teieskogen med  lysløype og turstier, både sommer og vinter.

I nærområdet er det flere bademuligheter og småbåthavner som for eksempel ved Tørkopp, Hella med sandstrand og stupebrett eller Munkholmen med gresslette og toalettanlegg. For den båtintresserte så er Færder kjent for sin vakre skjærgård, og mulighetene er mange enten man beveger seg på Nøtterøy eller tar turen ut til kystperlene Tjøme og Hvasser.

Kulturhuset, som er å finne på Borgheim, byr på flotte tilbud gjennom hele året. Nøtterøy golfklubb sitt flotte 18-hull baneanlegg ligger også ved Borgheim, rett ved Borgheim Ungdomsskole og Nøtterøy Videregående Skole.

Teie torv har flere sentrumsfunksjoner som blant annet bank, post i butikk, dagligvareforretninger, bakeri, kafeer, ulike butikker, restaurant og vinmonopol.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i prospektet som viser avstander og fasiliteter i nærområdet.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Eierseksjon, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

En arkitekttegnet bolig med lite vedlikeholdsbehov da bygningen preges av gode valg angående materiell.
Bolig kledd med stående Royalimpregnert kledning og sorte fasadeplater.
Vinduer med 3-lags isolerglass som er utvendig beslått.
Flat takkonstruksjon hvor tak er tekket med asfaltpapp.

Innhold

1.etg.: entré/gang med trapp opp og garderobenisje, vaskerom med teknisk utstyr og innredning med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, bad med dusjnisje, vegghengt wc, servantinnredning og skap på vegg, 4 soverom (2 av disse er opprinnelig en stue) i egen avdeling med utgang til overbygget terrasse.
2.etg/hovedetg: stue og kjøkken i åpen løsning med store skyvedører til til terrassen. Hovedsoverom med walk-in og en suite bad. Badet har dusjhjørne, servantinnredning og vegghengt wc. 

Dobbelgarasje i tilknytning til boligen (samt direkte adkomst til vaskerom fra garasjen) i dag i bruk som garasje/treningsrom.
Sportsbod ved inngangspartiet.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 159 kvm, Bruksareal: 201 kvm

1.etasje:   59 / 101 kvm p-rom/BRA
2.etajse: 100 / 100 kvm p-rom/BRA

Utvendig bod med ca. 6 kvm.

Genrell info:
Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet (inkl. 2 stk Sub Zero vinskap) medfølger i handelen.

Standard

Høytliggende og lekker enebolig med topp moderne løsninger og utsikt mot vest hvor man kan nyte lange og deilige sommerdager.

I hovedsak er det malte og slette overflater i tidløs fargepalett og hvitmalte slette himlinger med vesentlig (men riktig) bruk av downlights.

Gjennomgående høy kvalitet og standard på materiellvalg og utstyr!

Eiendommen gir et positivt førsteinntrykk med blant annet diverse utvendig belysning som er styrt av lyssensorer og/eller tidsur om det så er på boligen, i oppkjørselen eller i gårdsplassen. Det er montert utvendig screens for god solskjerming på alle de store vinduene, samt på hovedskyvedøra til terrassen.

Asfaltert gårdsplass og asfaltert delvis overbygd inngangsparti er veldig gunstig for vedlikehold som snømåking, vask og spyling.

1. etasje
Et noe overbygget inngangsparti er lyssatt med utvendige downlights som er styrt av lyssensorer og/eller tidsur - nærmest som en svalgang. Et utmerket sted for å oppbevare sykler eller gressklipper. Det er også tilgang til en utvendig isolert utebod under overbygg ved inngangspartiet.

Inngangsdøren har elektronisk lås med kode og chip samt app-styring leder inn til hallen som har flislagt gulv med gulvvarme, malte vegger og malt slett tak med downlights. Et hensiktsmessig, plassbygd og spesialtilpasset garderobeskap fra Scmidth i nisje for ytterjakker. En flott heltre eiketrapp med heldekket trinn og er behandlet i spesialfarge viser vei til 2. etasjen. Deler av rekkverket er i glass for å ikke hindre lys, men gi romfølelse.

Tidligere stue i denne etasjen er nå ombygget til 2 soverom eller kontorer - dette kan enkelt omgjøres da ingen av veggene er skrudd eller festet i verken tak eller gulv. Rommene er bygget som såkalte "box in room".
Rommene er identiske, som dermed gjør at boligen får flere rom for gjester eller "mine og dine" barn. Det er også montert ekstra vinduer på disse rommene. Skyvedører i rommene frigjør mye plass!

Heve-/skyvedør ut fra soveromsgangen til fin vestvendt overbygget uteplatting som er belagt med store pene fliser. Selger opplyser det er membran under hele plattingen. Fra plattingen er det utsikt mot vest over omkringliggende bebyggelse. Det er god plass til sittegruppe, så her ligger alt til rette for å skape sin egen lille oase. Lagt opp strøm til jaccuzi!

Ellers er det 2 gode soverom i 1.etasje med hvert sitt garderobeskap til oppbevaring av dagligklær, og er malt i fine, dekorative farger. Hver av soverommene har vindu med rømningsvei som kan åpes som en dør, samt luftefunksjon i topp.  I tillegg er det spesialtilpasset innvendige persienner. Det er parkett på gulv med gulvvarme og malt slett tak med downlights.

I entréen er det egen garderobenusje med stor og praktisk innredning, lys med bevegelsesføler. Rommet kan ved behov lukkes med skyvedør. God plass til oppbevaring av yttertøy, friluftstøy m.m. i takhøy innredning. Det er parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak.

Delikat flislagt baderom med gulvvarme - et herlig rom med komfort. Romslig bad som inneholder pen baderomsinnredning fra Scmidt og servant med Silestones kvartsoverflater, armatur i stål fra Primy, fast glassvegg i dusjnisje, ekstra sminkespeil i tillegg til veggspeil og vegghengt WC. Det er montert dobbelt skap på vegg for ekstra lagringsplass på badet (også fra Schmidt).

Vaskerommet har flislagt gulv med gulvvarme, malte vegger og malt slett tak med downlights. LED lys med dimmer og godt med eksklusiv innredning fra Scmidth hvor det også er en dyp kum av rustfritt stål som er plassert smart i tilknytning til vaskemaskin og tørketrommel. Det er lagt opp til egen kurs både til vaskemaskin og tørketrommel (eller to vaskemaskiner for barnefamilier), slik at begge kan brukes samtidig. Det er tenkt på god arbeidshøyde med plassering av vaskemaskin og tørketrommel på opphøyet nisje i innredningen. Innredningen har integrerte skittentøys kurver som er skult i innredning (3 stk, hvitt, kulørt, kok), overskap for oppbevaring og trykk-skuffer for enkel behandling og bruk. Bereder og fordelingsskap med stoppekran er plassert i dette rommet. Fra vaskerommet er det direkte adkomst til garasjen samt utgang til plen/uteareal.

Isolert dobbelgarasje med god plass til lagring og to biler, evt. perfekt som treninrgsrom og garasje i ett!
Garasjen er i tilknytning til boligen med direkte adkomst til vaskerommet. Garasjen holder høy standard med lyspunkt, mange EL-punkter samt tilrettelagt til billader med egen kurs. Det er støpt såle i polert armert betong, og behandlet overflater og tak.

2. etasje
Stue med åpen løsning mot kjøkken og kan anees som et velfungerende allrom for hele familien. Store vindusflater i rommet gir gode lysforhold, fritt utsyn og en luftig følelse. Med ekstra takhøyde på 2,72 meter og malte lister og vinduskarmer forsterker inntrykket av takhøyde og gir fin, åpen romfølelse. Foruten smalt vindu over kjøkkenbenk, har vinduer samt skyvedøren til balkongen utvendig elektronisk solskjerming. Heve-/skyvedør ut til stor vestvendt overbygget balkong med downlights som skaper en koselig stemning på sene sommerkvelder. Fra balkongen har man nydelig utsikt mot Vestfjorden og godt med ettermiddags- og kveldssol. I stuen er en moderne takhengende peisovn fra Nordpeis som bidrar til ekstra kos og varme. Det er parkett på gulv med gulvvarme, malte vegger og malt slett tak med downlights. Det er smakfull lyssetting med X-Comfort i stue og kjøkken.

Kjøkkenet har tidsriktig, rikelig og eksklusiv Scmidt kjøkkeninnredning og er velutstyrt med flere finesser som for eksempel fotåpner til flere av underskapene. Benkeplate med Silestones kvartsoverflate har en stor integrert koketopp med ventilator i koketoppen, elegant integrert stekeovn fra De Dietrich, Quoocker (kokende vann i spring), integrert oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap medfølger i handelen. Innredningen inneholder mye spesialinnredning i skapene, gjennomtenkte innredningsdetaljer samt integrert lader for mobil og nettbrett i kjøkkenbenkeplaten. En vegg med luksuriøs vinavdeling som er plassbygd for 2 Sub Zero vinskap. Vinskapene medfølger og har plass til en stor mengde flasker!
Dette kjøkkenet er virkelig et hyggelig sted å tilberede mat mens kokken har selskap av gjestene sine med barløsning og mye benkeplass. I tilknytning til kjøkkenet er det plass til spisebord man kan duke opp til familie og venner. En skillevegg i brysthøyde mellom kjøkken og stue sikrer utsikt fra alle steder i kjøkken/stue/spisestue.

Hovedsoverommet har parkett på gulv med gulvvarme, malte vegger i behagelig fargetone. Med 2,72 meter takhøyde, malt slett tak og downlights, fargevalg og tilpasset lystette persienner vil atmosfæren i rommet påvirke til god nattesøvn. Rommet har direkte adkomst til walk-in garderobe og en-suite bad.

Walk-in garderoben har takhøy innredning på begge sider av rommet av høy klasse fra Scmidt. Stort speil, trykk-skuffer, fin hengerløsning og takøyde på 2,72 meter gir mye plass til klær og oppbevaring. Det er parkett på gulv med gulvvarme, malte vegger og malt slett tak med downlights.

Pent og innbydende flislagt masterbad med gulvvarme skaper spa-følelse. Romslig bad for velvære med lekre detaljer som dusj-/vaskarmatur i messing fra Primy og håndkletørker i messing. Her er nydelig baderomsinnredning fra Scmidt og servant med Silestones kvartsoverflater, svingbar glassvegg i stor dusjnisje, stort veggspeil, vegghengt WC og malt slett tak med downlights. 

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Diverse opplysninger
Det er alarm i boligen.
Utvendig montert solskjerming (screens) med fjernkontroll til bruk på alle de store vinduene i hovedetasjen.

Diverse opplysninger om Eierseksjonssameiet Veståsveien 24C, 24D og 24E
Det er ingen forkjøpsrett for øvrige seksjonseiere.
Erverver og leier av seksjon må meldes til styret for registrering.
Vedtekter for Eierseksjonssameiet Veståsveien 24C, 24D og 24E er vedlagt i salgsoppgaven.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.

Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-     2 stk tilstandsgrad 0 (TG0) - ingen avvik.
-   33 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-     0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-     3 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-     0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Avvik som kan kreve tiltak (TG2):
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav (bad 2.etg), Det er nedsenket dusjnisje med godt fall, men gulvet utenfor dusjen har ikke fall (tilnærmet flatt). Dette avviker med dagens krav om at evt. lekkasje fra vanninstallasjoner skal ledes til sluk i forskrift på byggetidspunktet.
Vaskerom: Det er montert gulvlister, og usikkert om membran i gulv er ført opp på vegg (bak list).
"Kontor" som er etablert i opprinnelig stue (1. etg) mangler tilknytning til boligens ventilasjonssystem.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud

Oppvarming

Gulvvarme i alle rom i begge etasjer bortsett fra garderoberom i 1. etasje er med termostatstyrt regulering (rom- eller gulvtemperatur).

Peisovn i stue med pipe av stål ført over tak fra Nordpeis, type Me Celing.

Boligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Dersom rom/beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette ikke med i handelen.

Parkering

Dobbelgarasje i tilknytning til boligen med lakkert leddport av stål og automatisk åpner. Garasjen passer utmerket for 2 biler, eller som helt/delvis treningsrom slik nåværende eier har benyttet rommet. Ypperlig med dør direkte inn til vaskerommet i boligen.
Ellers plass for gjesteparkering.

Areal og eierform

Areal: 1 701 kvm, Eierform: Fellestomt
Oppgitt tomteareal er et beregnet areal som er innhentet hos/oppgitt av Færder kommune og må kunne anses som er ca./antatt areal.
Arealet er hentet fra Eiendomsinformasjon og Matrikkelkart som er mottatt fra kommunen.
Det tas forbehold om at arealet kan avvike noe

Tomt og hage

Pent opparbeidet fellesareal med asfaltert oppkjørsel og gårdsplass, med fellesområde for postkasser og avfall.
Naturtomt samt eksklusivt plenareal med stort potensiale for utvikling og opparbeidelse i henhold til vedktektene.
Det er felles eiertomt i sameiet med tilhørende egen ekslusiv hagedel.

Lettstelt og flat hage med mange bruksmuligheter!

Tilliggende fasiliteter

Innlagt fiber

Eier

Jørn Stian Dahl Elisabeth Olsen Nærsnes

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen har adkomst fra offentlig vei via privat felles vei.
Kostnad for vedlikehold/brøyting av privat/ felles vei fordeles mellom oppsitterne med 1/3del og pt. utgjør dette ca kr. 2 000,- pr. år, ifølge selger.

Bestemmelse om veg er tinglyst den 27.11.2017 med dagboknr. 1321744 og følger vedlagt i salgsoppgaven.

Reguleringsforhold

Eiendommen er beliggende i område regulert til Boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse, nåværende. Vestskogen (9.2.2022).
Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil kunne berøre eiendommen iflg kommunen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest, datert 27.08.2018.
Byggemeldte tegninger viser bod mellom kjøkken og soverom, men brukes i dag som en del av kjøkkenet (søknadspliktig bruksendring). Videre er det enkelte endringer fra byggetegning som ikke er søknadspliktig, som at stuen i 1. etasje er oppdelt til 2 mindre rom hvor det også er satt inn
nye vinduer.

Kopi av dette kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik dokumentasjon eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

10 990 000,-

Beregnet totalkostnad

10 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 274 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 990 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 288 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 11 278 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Formuesverdi : 1 973 681,- Sekundær formuesverdi : 7 105 252,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 17400 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Storebrand Polisenummer: 18285940

Kommunale avgifter

Kr. 18 350 pr. år Inkl. vann, avløp, renovasjon.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 973 681,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 7 105 252,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 10 990 000,-) (Kr.340 690) Servitutter (Kr.1 800) Tilrettelegging (Kr.13 695) Nyoppføring finn.no (Kr.1 500) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Kommunale opplysninger (Kr.3 700) Markedspakke (Kr.14 100) Markedspakke utlegg (Kr.5 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.395 730)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?