Til innholdet

Lekkert innredet enebolig med slående utsikt & solforhold! 4(5) sov & 2 bad - Stor takhøyde innv - MÅ SEES!

Øystein Møylas vei 39
Prisantydning 5 650 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 153
BRA: 161 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2016
Tomtareal: 715 m²

Visninger

søndag 24. januar Kl 12.00 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Øystein Møylas vei 39 er en meget lekker og nyere enebolig med en innholdsrik og god planløsning.
Her bor du enkelt, trygt og godt i ett av områdets roligste gater. Her er det ingen gjennomgangstrafikk, og du har skogen som nærmeste nabo med kilometervis med oppmerkede turløyper. Boligen ligger innerst i blindvei og har en slående utsikt mot vest! Her har du bokstavelig talt solen til den går ned...

Selve boligen er nydelig innredet med flotte materialvalg og gjennomtenkte, smarte løsninger i begge etasjer. Her kan du flytte rett inn uten å måtte gjøre noe!

Kort fortalt;

- Ny og lekker standard med bla. et meget velutstyrt kjøkken fra Huseby med integrerte hvitevarer fra toppserien til Siemens.
- Moderne fargevalg og flott finish i hele boligen
- Store og velplasserte vinduer fra gulv til tak gir godt med naturlig lys
- Mønehøyde i tilnærmet hele hovedetasjen gir et luftig størrelsesforsterkende preg
- 4 gode soverom med mulighet for 5 (tv-stue kan evt. omgjøres til soverom).
- 2 delikate baderom med dusj (ett med badekar i tillegg til dusj), hvorav ett bad i hver etasje
- Praktisk innredet vaskerom med stor skyvedørsgarderobe. Mye benkplass, skuffer og godt med oppheng. 300L v.v. bereder.
- Meget god lagringsplass i 2 romslige, innvendige boder. En av bodene kan fungere som walk-in for soverom nr 4.
- LucaFlex innvendig solskjerming på tilnærmet alle vinduer
- Stilfullt takvindu på kjøkkenet som gir et unikt naturlig lys - lukkes automatisk ved regn/nedbør og styres via smartpanel.
- Fantastisk terrasse med slående utsikt mot vest - her har du solen fra morgen til sent på kveld.
- Utvendig malt i 2019 med to strøk Drywood.
m.m.

Velkommen til en trygg og hyggelig visning - husk påmelding til undertegnede!

Finn.no: Lokalområde

SKJEGGESTADÅSEN MOT VEST

Adresse

Øystein Møylas vei 39 3174 Revetal

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen har en meget solrik beliggenhet i Skjeggestadåsen i Re (Tønsberg kommune), med slående utsikt over omkringliggende landskap mot vest.

Kort vei til Revetal sentrum og E-18. Kun ca 12 minutter til Tønsberg sentrum.

Eiendommen er barnevennlig plassert i enden av blindvei og har umiddelbar nærhet til flott turterreng. I Skjeggestadåsen er det opparbeidet flere innholdsrike og svært flotte lekeplasser og uteområder med blant annet helt ny, stor grillhytte til bruk for alle på koselig uteplass/samlingspunkt for store og små. Fotballbane på sommer, høst og vår og preppet akebakke på vinteren. På lekeplassen er det også to store utegriller og flere benker. I tillegg til dette er det flere etablerte uteområder for felles benyttelse.
På nedsiden av boligen vil det ila 2021 etableres lekeplass med gode fasiliteter (konf. evt. megler om detaljer og spørsmål rundt dette).

På Revetal finnes det barneskole, ungdomsskole og gode servicetilbud. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, ridesenter og badeplasser.

Re kommune har flotte tur- og friluftsområder med bøkeskog, variert terreng og kystlandskap, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter hele året. Her finnes det et mylder av merkede turmuligheter, og turistforeningen sørger for løypekjøring vinterstid. Fjorden, med flere idylliske badeplasser, ligger også godt innen rekkevidde med bil. Langevann er verdt å nevne som det nærmeste badestedet (ferskvann), med bade/stupe/hoppetårn og strand, samt grillplass
og fine turområder rundt vannet. I tillegg er Merkedammen innen rekkevidde (ca 15 min bilkjøring) med flotte tur-, telt-, hengekøye- og bademuligheter.

Sandsletta badeplass ved Sand camping byr på volleyballbane, gresslette, toalettfasiliteter og sommerkiosk. Herfra kan du også følge kommunens fine kyststi. For den golfinteresserte er det kort vei til Re golfbane med ni hull i naturskjønne omgivelser.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2016

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i trekonstruksjon over støpt såle.

Innhold:
1.etg.: entré/gang med skyvedørsgarderobe, teknisk rom og bod, tv-stue, vaskerom med innredning, utslagsvask og opplegg til vaskemaskin og tørk, 3 soverom og stort, flislagt baderom med dusj og badekar.
2.etg.: stue med mønehøyde og utgang til terrasse, kjøkken med innredning og spiseplass, bad med dusj og vegghengt toalett, soverom, bod.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 153 kvm, Bruksareal: 161 kvm, Bruttoareal: 182 kvm

1.Etasje: 76 / 80 kvm p-rom/BRA.
2.Etasje: 77 / 81 kvm p-rom/BRA.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Biopeis på kjøkkenvegg medfølger ikke i handelen.

Standard

Enebolig med gjennomgående god, ny standard med flere påkostede elementer. Boligen har en god og gjennomtenkt planløsning med plass til hele familien. Praktisk med stue i begge etasjer!
Stor takhøyde i hovedetasjen som gir et ekstra godt inntrykk. Flott kjøkken med innredning fra Huseby og mengder av lagringsplass. Hvitevarene er fra Siemens og bærer høy kvalitet.

Kort oppsummert (utdrag av tilstandsrapport):
Gulvoverflater med klikkvinyl. Keramiske fliser ved inngang i hall.
Veggoverflater med malt fiberduk på gipsplater.
Himlinger med malte gipsplater.

Vann og avløp er tilkoblet offentlig nett.
Innvendige vannledninger av plast (rør i rør). Fordelerskap med stoppekran plassert på bad.
Bereder fra byggeår med kapasitet på 300 liter.
El- anlegg med skjult ledningsnett.
Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbrytere til alle kurser.

For ytterligere teknisk info, se komplett prospekt med tilstandsrapport.

Oppvarming

Det er montert luft-til-luft varmepumpe samt peisovn i stua i 2.etg. Termostatstyrt varmekabel i hall, tv stue, vaskerom og bad i 1.etg, samt på bad i 2.etg.
Bygningen ventileres via balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Anlegget er utstyrt med tilluftsventiler i oppholdsrom, og avtrekksventiler i våtrom og kjøkken.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt. Muligheter for oppføring av garasje på eiendommen.

Areal og eierform

Areal: 715 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen ligger høyt og fritt med gode sol- og utsiktsforhold. Rundt eneboligen er det opparbeidet gruslagt gårdsplass, plenareal og en utebod. Fra stuen i andre etasje er det utgang til romslig hjørneterrasse med vidstrakt utsikt over området. Terrassen føles usjenert og luftig, og det er god plass til møblement i to soner. Hjørnearealet gjør det mulig å følge solen gjennom dagen.

Tilliggende fasiliteter

Innlagt fiber.

Eier

Lene Breyholtz Kari Linnehol Vittersø

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp.
Adkomst fra privat vei - denne vil omgjøres til offentlig så snart nabohuset er ferdigstilt. Veien vil videre bli asfaltert.

Reguleringsplan

Eiendommen er beliggende i område regulert til boligområde, nåværende. Plan Skjeggestadåsen B11 og 12.
Ingen igangsatte planleggingsarbeid som vil berøre eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 17.03.2017.Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 650 000,-

Beregnet totalkostnad

5 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 141 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 650 000,-)) -------------------------------------------------------- 154 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 804 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær

Kommunale avgifter

Kr. 11 006 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 060121 (Kr.4 500) Tilrettelegging (Kr.11 195) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke (Kr.12 150) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Provisjon (forutsatt salgssum: 5 650 000,-) (Kr.56 500) Totalt kr. (Kr.93 195)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt, så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.
Er du i risikosonen? Kontakt megler for eget, avsatt tidspunkt eller privatvisning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?