Til innholdet

Lettstelt endeleilighet supersentralt beliggende med kort vei til alt. Flott usikt til Slottsfjellet. Solrikt. Lave omk.

Bjørnsons vei 23a
Prisantydning 2 050 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 50
BRA: 50 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1961
Tomtareal: 946 m²

Visninger

lørdag 24. oktober Kl 12.00 - 12.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SOLVANG

Adresse

Bjørnsons vei 23a 3117 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Fint beliggende på sentrale og attraktive Solvang. Vestvendt og usjenert med flott utsyn til Slottsfjellet.. Meget solrikt beliggende. Her bor man sentralt og fordelaktig med gangavstand til Tønsberg sentrum med alt av shoppingmuligheter, offentlig kommunikasjon som jernbanestasjon og bussterminal samt Tønsberg brygge med ulike restauranter og yrende uteliv. Gangavstand til sykehuset i Vestfold. Kort vei til Meny på Heimdal, Rema 1000 med andre handelssenter på Kilen som apotek og legekontor m.m, barne-, ungdom- og videregående skole. Kort vei også til uttallige fritidstilbud som tennisbaner, friidrettsanlegg, isstadion, fotballbaner, akebakker, idrettshall, treningssenter m.m. Nydelige tur- og friluftsområder med lysløyper i umiddelbar nærhet - ideelt for gåturer, løping, sykling og ski på snørike vintre. Stille og rolig gate i et veletablert villaområde. Kombinasjonen stille og rolig - dog allikevel supersentralt - en sjelden mulighet!

Type, eierform og byggeår

Leilighet Aksje, oppført i 1961

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 3. etasje:
Gang. Bad/wc med badekar/dusj og opplegg til vaskemaskin. Kjøkken med hvitevarer (ikke kjøleskap). Stue/spisestue. 1 soverom med skyvedørsgarderobe, m/utgang til balkong med flott utsikt til Slottsfjellet.

2 private kjellerboder.

Felles vaskerom i kjeller.

Garasje.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 50 kvm, Bruttoareal: 55 kvm

Standard

Velkommen til denne hyggelige, lyse og pene endeleiligheten som gir et godt inntrykk. Hovedsakelig normal god standard og en leilighet som kan flyttes rett inn i uten av man må gjøre noen ting. Det er malt og lagt ny parkett i gang. Selger har også modernisert sikringsskap med automatsikringer. Aksjeselskapet har felles grunnavtale med Telenor som er inkludert i fellesutgiftene, den enkelte andelseier kan selv oppgradere for egen regning.
Borettslaget har i det siste året utført følgende: 2019: Vedlikehold vinduer. Nye hageplanter og blomsterbedd. Utvendig fasade er planlagt malt neste år.
Velkommen til visning!

Oppvarming

Huset er varmet opp med egen varmepumpe som medfører lave fyringskostnader. Dette ble gjort på 2000- tallet. Det er også tilkoplet fjernvarme, men det er kun ved svært lave temperaturer at fjernvarme blir koplet inn.

Parkering

Det er både mulighet for garasje samt parkering på egen parkeringsplass

Areal og eierform

Areal: 946 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

Det er tilgang på en pen felleseiendom som er delvis inngjerdet med hekk og busker. Her har du bl.a. romslige plenareal, diverse beplantning og asfaltert gårdsplass.

Eier

Lars Fredrik Rudsta Andersen

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt i kommuneplan til boligbebyggelse.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 18.04.1961. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Boligaksjeselskap: As Trudvang Terrasse B 1, Orgnr.: 932752182
Leilighetsnr.: 301, Aksjebrevnr.: 9
Andel fellesgjeld: 78764

Informasjon om boligaksjeselskapets felleslån:
Bank: Obosbanken.
Restgjeld pr. 29.09.2020: kr. 949.747
Rente: 2,7 % flytene
Terminer pr. år: 12
Rest terminer: 180 terminer (20.02.2035).

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp. Boligaksjeselskapet er ikke medlem av sikringsfond/tilleggsforsikret. Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for aksjelagets medlemmer. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 050 000,- / Fellesutgifter: 4 075,- pr. mnd Følgende er inkludert i fellesutgifter: Oppvarming, varmtvann, kabel-tv, internett, komm.avgifter, snøbrøyting, gressklipping, utvendig forsikring, honorarer, festeavgift, trappevask mm.

Beregnet totalkostnad

2 050 000,- (Prisantydning) 78 764,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 128 764,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 3 538,- (Noteringsgebyr forretningsfører) -------------------------------------------------------- 7 638,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 136 402,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Forsikring

Tryg Polisenummer: 9343020

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (Kr.25 000)
Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695)

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?