Til innholdet

Lettstelt enebolig i rekke med alt på 1 flate. Livsløpsstandard. Liten hage m/uteplass. Garasje. For personer 60+.

Nypeveien 7
Prisantydning 2 500 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 78
BRA: 104 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1986
Tomtareal: 0 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 28. november Kl 12.00 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - OLSRØD

Adresse

Nypeveien 7 3118 Tønsberg 1. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen har en ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo både sentralt og rolig på en gang. Leiligheten ligger ved Døsserød/Presterød,  med kort avstand fra Tønsberg sentrum. Kun få minutters sykkelavstand til Tønsberg sentrum - en avstand vi også tør kalle gangavstand. Innen kort gangavstand finner du forretningssenteret Olsrød Park med bl.a. Rema 1000 dagligvareforretning med post-i-butikk, cafe, lege-/helsesenter, klesforretninger, bank, apotek, blomsterforretning, frisør m.m. Senteret ble i 2015 utvidet med bl.a. et stort treningssenter, svømmehall m/spaanlegg og andre trenings-/velværetilbud. Det er også kort vei til handelstilbud på Kilen og Tolvsrød. Det er gode bussforbindelser med hyppige avganger  til/fra Tønsberg sentrum med bussholdeplass. Ca. 2 km til Tønsberg jernbanestasjon, mens det til Torp flyplass er ca. 26 km.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Borettslag, oppført i 1986

Innhold

Boligen inneholder:
Gang med  skyvedørsgarderobe. 1 soverom med garderobeskap. Tv-stue som også kan brukes som soverom nr. 2. Pent kjøkken med spiseplass og hvitevarer. Bad/wc med dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin, samt god plass til ekstra skap. Seperat wc med lagringskott. Stue med utgang til delvis overbygd terrasse og haven. Bod/garderoberom/kontor.

Stort lagringsloft.

Utebod med god tak høyde.

Garasje.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 104 kvm

Standard

Velkommen til denne lettstelte eneboligen som har alt på 1 flate. På gulvene er det lagt parkett og vinylbelegg. Veggene er tapetserte og malte. Badet er flislagt. Det er byttet vinduer i stue samt terrassedør. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Det er lagt inn tv- og datasignaler fra Telenor fiber og er inkludert i fellesutgiftene. Her slipper du å tenke på utvendig vedlikehold og her er det vaktmester som sørger for å klippe plenen samt at snømåking er satt bort. Boligen er tilrettelagt for rullestorbruker (livsløpstandard). Boligen gir et godt inntrykk. Velkommen til visning!

Borettslaget eier grendehus som beboerne kan leie til selskaper og andre arrangementer. Grendehuset inneholder også kjøkken, bad og soverom. Se generelle bestemmelser om leie av grendehuset vedlagte husordensregler i salgsoppgaven.

Oppvarming

Varmepumpe. Varmekabler i bad. Peisovn i stue.

Parkering

Det medfølger garasje.

Areal og eierform

Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Eksklusiv andel av tomt som er pent opparbeidet og beplantet med prydbusker, trær, hekk og plen. Det er lagt belegningsstein ved inngangspartiet samt at gårdsplassen er asfaltert.

Eier

Steinar Schjesvold

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i regulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 02.07.1986. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Soverom mot syd er ombygd til stue, har ikke noen innvirkning på rømningsveier.

Diverse opplysninger

Borettslag: Presterødkrysset Borettslag, Orgnr.: 963820291
Andelsnr.: 7
Ingen lån er registert for boligen. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Bare fysiske personer (enkeltpersoner) over 60 år kan være andelseiere i borettslaget, se vedlagte vedtekter.

Borettslaget består av 32 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet (vaktmesterleilighet/vaktmesterleilighet).

Det ble i fjor oppdaget rotter og mus på  borettslagets område og borettslaget har engasjert Pelias for å hjelpe til med dette.
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer og dernest de øvrige medlemmer i De Eldres Boligklubb (DES-klubben), se vedlagte vedtekter. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 500 000,- / Felleskostnader: 4 000,- pr. mnd Felleskostnader inkluderer: Kommunale avg., fiber/tv-abbonement, vaktmester, styrehonorar, forretningsfører, drift og vedlikehold (inkludert gressklipping og snømåking), bygningsforsikring, strøm grendehus, andre driftskostnader m.m.

Beregnet totalkostnad

2 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 505 232,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson

Fra 01.01.2022 kommer det krav om nye tilstandsrapporter. Disse er mye strengere og mer omfattende enn de som har vært tidligere. Vi har derfor allerede nå valgt å bruke den nye rapporten for denne eiendommen. Rapporten følger vedlagt salgsoppgaven.

Forsikring

If Polisenummer: 561642

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: kr. 25.000,-
Tilretteleggingshonorar: kr. 15.950,-

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Dersom eiendommen selges (budaksept) etter 31.12.21 selges eiendommen etter den nye Avhendingsloven. Dette medfører at ovennevnte avsnitt utgår. Videre medfører dette at boligkjøper får en sterkere undersøkelsesplikt, herunder at opplysninger som er gitt i prospekt, tilstandsrapport og lignende salgsdokumentasjon, er å anse som kjent informasjon for kjøper. Kjøper kan således ikke reklamere på disse forhold. Videre vil det medføre at kjøper har en «egenandel» på en reklamasjon på kr. 10.000,-. Dvs at kjøper kan reklamere på krav/erstatning for beløp over nevnte egenandel.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?