Til innholdet

Lettstelt og flott leilighet med fint utsyn - Sovealkove med vindu - Gjennomgående god standard - Perfekt pendlerbolig!

Rambergveien 10A
Prisantydning 2 080 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 28
BRA: 28 m²
Soverom: 0
Byggeår: 2013
Tomtareal: 1319 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Rambergveien 10A er en svært lettstelt og pen leilighet som passer perfekt for deg som er førstegangskjøper, pendler eller tenker på utleie.
Her er det mange smarte oppbevaringsløsninger, samt en egen sovealkove med vindu. Leiligheten har også en fordelaktig beliggenhet med godt utsyn på området.

Kort fortalt;
- Svært sentralt og praktisk beliggende
- Heis og sykkelparkering i bygget.
- Adkomst til leiligheten er direkte ut fra heisen
- Fin beliggenhet nær busstopp
- Bo billig med lave felleskostnader
- Sovealkove med eget vindu.
- Praktisk og lettstelt leilighet
- God standard gjennomgående
- Vannbåren varme i gulv
- Bod i kjeller
m.m.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

KALDNES BRYGGE

Adresse

Rambergveien 10A 3115 Tønsberg 3. etasje

Adkomst

Kommer man med bil fra Tønsberg, kjører man over Kanalbroen og tar til høyre i rundkjøringen. Følg hovedveien mot Kaldnes og ta ned til høyre i neste rundkjøring ved Kaldnes brygge. Boligkomplekset Dockside 1 ligger som første bygning på venstre hånd etter at man har tatt av i rundkjøringen.

Kommer man til fots, går man rett frem etter gangbroen.

Inngang i Rambergveien 10A.

Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Leiligheten har en fordelakti beliggenhet sentral på Kaldnes. Her har man utsyn til den flotte opparbeidede parken mellom byggene, samt mellom nr 12 og 14.

På Kaldnes bor man sentralt med gangavstand til det aller meste Tønsberg har å by på. I umiddelbar nærhet ligger både kaféer, restauranter, dagligvarebutikk, samt byens pulserende liv med butikker, kulturtilbud, jernbanestasjon og busstasjon. Få minutters gange unna er Teieskogen med sine flotte turstier. Kort avstand er det også til Rosanesparken, Slottsfjellet og andre rekreasjonsområder. Det er flott utsikt mot Kanalen og innseilingen til Tønsberg med sitt yrende båtliv sommerstid. Her bor man sentralt, samtidig som man bor godt tilbaketrukket fra byens "larm". Her får man det beste av alt!

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2013

Bygninger og byggemåte

Selveierleilighet i boligsameie bygget i betong.

Innhold, foruten adkomst til leiligheten via heis/ trapp fra felles inngang.: entré med skyvedørsgarderobe, flislagt baderom med dusjhjørne med innfellbare dører, opplegg for vaskemaskin, wc og servantinnredning.
Stue og kjøkken i åpen løsning. Kontorkrok og sovealkove.
Utvendig balkong ut fra stue.
Bod i kjeller, samt felles sykkelparkering m.m.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 28 kvm, Bruksareal: 28 kvm, Bruttoareal: 35 kvm

3.Etasje: 28 / 28 kvm p-rom/BRA. Balkong på 6 kvm. Bod i kjeller kommer i tillegg til målte arealer.

Standard

Leilighet i boligsameie med gjennomgående normalt god standard.
Det er valgt gjennomgående, praktisk laminat på alle gulv foruten bad. Gipsede, slette overflater på vegger som er malt i lyse farger. Etter at leiligheten var ferdigstilt, ble det bygget en delvegg som avskillelse til sovealkove. Denne gir leiligheten en svært praktisk planløsning, da det kan være kjekt å ha en egen plass til seng. Denne veggen er ikke skrudd fast, slik at her kan man justere som man vil uten at de medfølger mye ekstrajobb.
Kjøkkeninnredningen ble spesialvalgt, og er meget pen i hvit høyglans. Legg merke til den smarte løsningen med "bar"-plass/spiseplass i enden. Integrerte hvitevarer.
Badet, som er et meget romslig bad, har fliser på gulv og vegger i stilige farger. Her er det også opplegg for vaskemaskin.

Ut fra stua er det en stor balkong med flott utsyn og noe ettermiddags- og kveldssol. Meget fint beliggende som sådan.

For øvrig teknisk informasjon om leiligheten, se tilstandsrapport.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via vannbåren varme i gulv, levert fra Skagerak fjernvarme. Oppvarming er dermed inkludert i felleskostnader (akonto).
Termostatstyrt, elektrisk varmekabel på bad.

Parkering

Parkering etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 1 319 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten som er eiet har nydelige fellesarealer som er parkmessig opparbeidet. Her er flotte bryggeområder hvor man kan nyte sjø og utsikt. Grøntområdene på Kaldnes Brygge er offentlig tilgjengelige for alle. Parken ved gangbroen inneholder blant annet klatrestativer og forskjellige lekeapparater og er i tillegg utstyrt med benker. Å rusle en tur på brygga er hyggelig dag som kveld, og gir også mulighet for fisking eller en dukkert i fjorden om sommeren.

Eier

Eva Flenning-Garner

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei.

Ferdigattest

Boligen har/har ikke ferdigattest datert XX.XX.XXXX Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Dockside 1, Orgnr.: 915000320
Forkjøpsrett: Nei
Styregodkjenning: Nei
Forsikringsselskap Tryg Forsikring - polise nummer 6648469.
Selskapet har akonto innbetaling av fjernvarme og avtale med ISTA for avregning en gang pr år.
Det er ingen fellesgjeld i dette sameiet.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 080 000,- / Fellesutgifter: 1 450,- pr. mnd Herav: Felleskostnader 668,- Fjernvarme 280,- (akonto) Kabel-tv 502,- Kommunale avgifter kommer i tillegg og faktureres utenom.

Beregnet totalkostnad

2 080 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 52 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 080 000,-)) -------------------------------------------------------- 60 322,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 140 322,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær

Forsikring

Tryg Polisenummer: 6648469

Kommunale avgifter

Kr. 9 970 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.10 995) Tønsbergs Blad 090519 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 080 000,-) (Kr.31 200) Totalt kr. (Kr.72 470)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?