Til innholdet

Lettstelt og tiltalende enebolig | 3 (4) soverom | Stor selveiertomt | Særdeles solrikt | Barnevennlig og rolig område!

Konvallveien 13
Prisantydning 3 690 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 100
BRA: 105 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1966
Tomtareal: 900 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 12. januar Kl 12.00 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Vestskogen

Adresse

Konvallveien 13 3142 Vestskogen

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Kirkeveien utover Nøtterøy og tar Kjærnåsveien til høyre ved Astoria. Ta deretter Amundrødveien til venstre og Konvallveien til venstre igjen. Ta inn andre vei inn til høyre, og eiendommen er beliggende på høyre side av veien.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et idyllisk og meget barnevennlig boligområde i Vestskogen, kun 5 km fra Tønsberg sentrum. Eiendommen har gangavstand til både Vestskogen barneskole og fremtidige labakken skole, flere barnehager, Borgheim og Teigar ungdomsskole, samt Videregående skole.

Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, svømmehall og golfbane, m.m. Ved Teigar ungdomsskole ligger Nøtterøyhallen, og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsbane. Fra idrettsparken er det en lysløyperunde på ca. 2,5 km, som prepareres så fort forholdene tillater det.

Eiendommen har kort vei til Vestfjorden med flere strender og småbåthavn, som bla. Hellastranda som ligger ca. 10 min. gange fra boligen. I tillegg ligger Munkodden en fin spasertur fra boligen - en populær badeplass med stor gresslette, strand og toalettanlegg. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård og øya har også fine muligheter for turer i skog og mark.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Vestskogen som ligger i gangavstand fra eiendommen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torv et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er ved Amundrødveien.

Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Teie og ca. 7 min til Tønsberg sentrum.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1966

Bygninger og byggemåte

Enebolig med alt på en flate bygget rundt 1966. Det er gjort en del oppgraderinger på 2000 tallet. Det kan nevnes bad, kjøkken, vinduer, dører, innvendige overflater, el-anlegget, noe kledning og veranda.

Bygget er fundamentert med støpt gulv, yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Sperretak med pulttak form er tekket med sarnafil.

Frittliggende garasje fra rundt 1970 som er tilbygget med bod i ettertid. Garasjen har støpt gulv, oppført i tre og taket er tekket med asfaltpapp. Frittliggende enkel lekestue på 5 kvm. i hagen som ikke er vurdert.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 105 kvm, Bruttoareal: 112 kvm

BRA: 105 kvm.
1.Etasje: Bad, kjøkken, entré, hall, gang, stue, spisestue, bod, wc, 3 soverom.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Velkommen til Konvallveien 13, en hyggelig og lettstelt enebolig på et plan med godplanløsning og tidsriktig innredning. Gjennomgående lys og hyggelig standard.

Det er adkomst til boligen via et delvis overbygget inngangsparti med montert utelys. Man kommer først inn i et praktisk vindfang som bidrar til å holde kulden ute på kalde dager. Vindfanget leder inn i en trivelig gang med lysmalt panel på vegger og åpen garderobeløsning.

Videre kommer man inn i kjøkkenet som ble modernisert i 2011. Kjøkkenet er innbydende med fliser på gulv, gulvarme og downlights. Innredningen er av type "Mia" og har profilerte, heltre fronter på skap foret opp til tak, vitrineskap og laminert benkeplate med dobbel vaskekum. Det er pene fliser over benken og to vinduer gir godt med naturlig lys til rommet.
Videre er kjøkkenet utstyrt med frittstående komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin og side-by-side kjøleskap med vanndispenser og isbitfunksjon. Over kokesonen er det installert en ventilator. Meget tiltalende stue med moderne flater, laminat på gulv og downlights i himling, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Stuen ble pusset opp i 2017 med bla. nytt gulv, oppgraderte overflater og nye store vinduer ut mot hagen. Her er det en flott peis med nyere innsats, hvor brannmur er belagt med lekre, lyse steinfliser. Stuen har store vindusflater som gir rikelig med dagslys til rommet, utgang til hage og en romslig terrasse med fantastiske solforhold. Spisestuen er nylig oppusset, som fremstår tidsriktig og innbydende. Her har man mulighet for å dekke til "hele" familien.

Boligen inneholder ett bad og ett separat wc-rom. Badet som ble modernisert i 2009 har lyse fliser på gulv og vegg, gulvvarme og downlights. Rommet er utstyrt med veggmontert toalett og dusjkabinett. Innredningen består av servantmøblement med hvite, glatte fronter, heldekkende servant, speilskap og elektrisk håndkletørker, samt opplegg for vaskemaskin. Toalettrommet har fliser fra 2009 på gulv og vegger, og inneholder toalett, vask og skap.

Eneboligen har 3 (4) innbydende og pene soverom med tilhørende garderobeløsning på to. Hovedsoverommet har en romslig skyvedørsgarderobe med speilfronter. To av soverommene er pusset opp i 2019. Praktisk bod inne på 5 kvm. som har rikelig med lagringsplass.

Alt i alt en innbydende og tidsriktig enebolig med alt på en flate og en fantastisk tomt. Meget barnevennlig og solrik eiendom i rolige omgivelser. Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsted, gulvvarme i hele gulvet foruten gangarealer, wc, bod og spisestue. Gulvvarme er folie foruten bad som trolig har varmekabler. En panelovn var montert på denne befaringen.

Parkering

Eiendommen har enkel garasje med bod på 22 kvm. og rikelig med parkering på egen tomt. Parkering forøvrig etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 900 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen på ca. 900 kvm er delvis inngjerdet med hekk og busker.
Tomten består av en fin hage og en asfaltert innkjørsel som bidrar med flere biloppstillingsplasser på egen tomt. Hagen er pent opparbeidet med plen, frukttrær, bærbusker og diverse fin beplantning, samt en koselig lekestue.

Nydelig og solrik terrasse fra 2018 på hele 40 kvm. med utgang fra stue eller fra hagen. Her sitter man med god oversikt over aktiviteter og lek i hagen. Helt usjenert, tilnærmet flat og med friområdet som nærmeste nabo, fremstår tomten veldig idyllisk og med flerbruksmuligheter.

Eier

Janne Westeraas Sundby

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det vil komme pålegg om separering av avløp. Det kan komme pålegg om å fjerne oljetank.

Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, vedtatt den 17.06.2015.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Boligfelt amundrødveienmm. Vestskogen (ID 722 11) med formål boliger, vedtatt den 16.03.1965.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Bestemmelse om gjerde
Dagboknr. 1965/3410-3/91
Tgl. 20.09.1965 
Med flere bestemmelser

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 02.06.1966. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 690 000,-

Beregnet totalkostnad

3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,-)) -------------------------------------------------------- 104 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 794 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 05.11.2019

Kommunale avgifter

Kr. 15 059 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 1,15% av salgssum
Tilretteleggingshonorar (Kr. 11.995,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det ble foretatt tilsyn av fyringsanlegg den 13.07.2015 fra Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS, rapporten ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?