Til innholdet

Lettstelt, pen leilighet på Hordatun - P-plass i kjeller - Nydelig utsikt over Røldalsvannet - Kort vei til fjells!

Håra 20 - Hordatun Hotell leil. 106
Prisantydning 590 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 33
BRA: 33 m²
Soverom: 0
Byggeår: 2008
Tomtareal: 4157 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Hordatun Hotell er idyllisk beliggende nær fjell og natur med nydelig utsikt over Røldalsvannet. 
Leiligheten er beliggende i byggets 1.etasje og har balkong mot vannet.

- Praktisk og lettstelt leilighet
- Fullt møblert
- Parkeringsplass i parkeringskjeller, samt skibod
- Heis i bygget
- Mulighet for utleie (se punkt i salgsoppgaven ang. inntekter m.m.)
- "Alt" inkludert i felleskostnader, herunder også strømforbruk
- Perfekt for par og skiglade personer!
m.m.

Vi ønsker velkommen til kanskje Norges mest snøsikre sted!

Finn.no: Lokalområde

RØLDAL

Adresse

Håra 20 - Hordatun Hotell leil. 106 5760 Røldal 1. etasje

Beliggenhet

Røldal ligger midt i smørøyet og har veldig gode aktivitetstilbud alle årstider. Røldal skisenter er kjent som nordens svar på Charmonix i sin rette forstand. Svært snøsikkert på vinterstid og har 6 måneder skisesong, som svært få andre skisenter i Norge kan tilby.

Røldal tilbyr både grønne løyper, utfordringer i brattheng og løssnøkjøring. Anlegget har til sammen 6 heiser og toppen av det øverste trekket ligger hele 1284 moh. Hordatun står for noe helt nytt i høyfjells-sammenheng i Norge. Hordatun tilbyr familien eksklusive leiligheter av høy standard i et av Norges mest etterspurte alpin- og turområder. I tillegg tilbys fritidsanlegg som er skreddersydd for familien, med et vell av tilbud og muligheter som gjør fritiden din virkelig fri. Hordatun ligger lett tilgjengelig fra store deler av Sør-Norge, midt i det mest snørike området vi har i landet.

På sommerstid er leilighetene et godt utgangspunkt for turer innover Hardangervidda. Anlegget ligger ved porten til Hardangervidda. Dette er Norges største nasjonalpark og det finnes løyper for både lengre og kortere turer. Haukeliseter, Folgefonna, Dyranut og Hårteigen er alle tilgjengelige med utgangspunkt fra Røldal. Hele anlegget er laget med fokus på helårsbruk.

Distanse fra sentrum til:
Skisenteret - 7 km
Seljestad, Korlevoll skistadion - 13 km.
Haukelifjell - 15 km.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2008

Bygninger og byggemåte

Leilighetskomplekset består av i alt 62 leiligheter + 1 næringseksjon (med restaurant) over 3 etasjer. Parkeringskjeller i underetasjen med heis opp i etasjene.
Bygget i trekonstruksjon med betong som etasjeskillere.

Innhold;
1.etg.: entré, stue med soveplass og kjøkken i åpen løsning, flislagt baderom.
P-plass i felles parkeringskjeller. Skibod i kjeller.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 33 kvm, Bruksareal: 33 kvm, Bruttoareal: 38 kvm

1.Etasje: 33 / 33 kvm p-rom/BRA. (arealer hentet fra tidligere tilstandsrapport)

Møblering / utstyr

Leiligheten overtas fullt møblert, med unntak av personlige eiendeler. Leiligheten blir ikke ytterligere rengjort før overtakelsen og overleveres i den stand den fremstår på visning.

Standard

En flott leilighet med gjennomgående god standard.

Her er det eikeparkett på gulv, med unntak av gang og bad som har fliser med varmekabler. Vegger med lysmalte overflater og listefri overgang fra vegg til tak. Løsningene er smarte og leiligheten er meget arealeffektiv.

Kjøkkenet er levert av HTH med integrerte hvitevarer. Lys bjørk kjøkkeninnredning, med børstet stål håndtak og laminat benkeplate. Kjøkkenet har en god løsning med god skapplass, her har man platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Fra stuen har man utgang til en luftig altan med panoramautsikt over Røldalsvannet og gode solforhold.

Baderommet har varmekabler i gulv, spotter i tak, dusjhjørne og vegghengt toalett. Badet er helfliset med hvite fliser på vegger og mørkere på gulv.

Det som er genialt med denne leiligheten er at den er en del av Hordatun Hotell og på den måten tilbyr det lille ekstra. Alt er lagt til rette for hyggelig fritid.

Det er resepsjon i 1. etasje som også har en hyggelig lobbybar med peis.

I sokkeletasjen ligger baren, der finner du komfortable sittegrupper, en stor og romslig bar, peis, dansegulv og scene. Baren har plass til ca. 150 personer. Barens åpningstider for vintersesongen er fredag & lørdag kl. 15-02 (brennevinsservering til kl. 01 og øl & vin til kl. 02) Åpningstidene er utvidet for vinter- og påskeferie samt firmaarrangementer m.m. Restauranten er delt i to sammenhengende lokaler og ligger innenfor resepsjonen og lobbybar. Et rom er adskilt med glassdør og vindu og passer fint for grupper på 20-30 personer. Her kan det også rigges til kurs- og konferanser, det er storskjermtv tilgjengelig og rommet vil også bli benyttet til ulike barne- og ungdomsaktiviteter i vintersesongen. Total kapasitet i restaurant for begge lokalene er 75 personer, i tillegg til kapasiteten i lobbybaren. Flott utsikt over Røldalsvannet og fjellene. Kilde: www.hordatun.no

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via varmekabler i gulv på bad og i entré, samt to stk panelovner på vegg.

Parkering

Det medfølger parkeringsplass i felles parkeringskjeller under bygget. Heis opp. For øvrig utvendig gjesteparkering.

Areal og eierform

Areal: 4 157 kvm, Eierform: Fellestomt

Eier

Thomas Gran

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet off. vei, vann og kloakkavløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område regulert til forretning, næring, hotell, turistverksemd iflg Odda kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Leilighetskomplekset har fått utstedt ferdigattest datert 22.06.2010.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Hordatun Gård, Orgnr.: 993926590.
Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

Fellesutgifter: kr 5 550,- pr kvartal  Forfallsdato/terminer per år: 4 terminer pr år

Foreligger det planlagt økning av fellesutgiftene: Nei.

Kasserer/regnskapsfører:  Kay AS
Tlf.nr. 942 28 000  Mail: kay@kayas.no


Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

590 000,- / Fellesutgifter: 1 850,- pr. mnd Inkl. akonto strøm (avregnes årlig), strøm i fellesareal, renhold i fellesareal, diverse drift og vedlikehold, vaktmester, tv, internett, serviceavtaler og utvendig forsikring.

Beregnet totalkostnad

590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 590 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 27 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 617 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 122 984,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 79422171

Kommunale avgifter

Kr. 5 003 pr. år Inkl. vann, avløp, renovasjon.

Leieinntekter

Det er mulig å leie ut leiligheten via hotellets resepsjon (www.hordatun.no) Det er estimert ca. kr 30-40.000,- pr år i leieinntekter ved utleie av denne seksjonen. Totalsum avhenger av utleiedekning, eier får 70% av hotellets leieinntekter. En kan fritt benytte leiligheten selv, ringe opp for å reservere den. Da betales kun 50,- for rent sengtøy og leiligheten fremstår som et hotellrom. Mulighet for å benytte hotellets fasiliteter som bar og restaurant.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Markedspakke (Kr.15 995) Totalt kr. (Kr.31 120)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Megler gjør oppmerksom på at selger har brukt eiendommen minimalt. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra tidligere avholdt boligsalgsrapport på eiendommen. Det foreligger ikke boligsalgsrapport/tilstandsrapport for dette salget. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom  selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?