Til innholdet

Lettstelt, pen og praktisk selveierleilighet med 2 soverom og carport i 2. etasje. Heis. Flytt rett inn!

Valløveien 180D
Prisantydning 4 390 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 92
BRA: 92 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2008
Tomtareal: 1346 m²
Få salgsoppgave

Visninger

mandag 20. mai Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - VALLØ STRANDPARK

Adresse

Valløveien 180D 3150 Tolvsrød 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. Like ved ligger Vallø Båthavn, Furustrand og kort avstand til kanskje Vestfolds flotteste badestrand, Ringshaugstranda. Like ved finner ern også Vallø næringspark m/ bl.a. treningssenter, spisested (Redningen) m.m. Gangavstand til Tolvsrødsenteret med en rekke sentrumsfunksjoner som bl.a. spisesteder, apotek, lege- og tannlegesenter, dagligvareforretninger, parfymeri, velværesenter og øvrige servicetilbud. Olsrødsenteret er også ikke langt unna og byr på varierte butikker og servicesenter som lege, apotek, frisør, cafe og matbutikk samt helt nytt trenings senter med svømmehall. Fra området er det kun ca. 5 km til Tønsberg sentrum med Tønsberg brygge, Kulturhus, Jernbanestasjonen og et uendelig antall restauranter og serveringssteder. Det er gode bussforbindelser fra Valløveien.

Se for øvrig nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse om område.

Nærområdet

Like ved ligger Vallø Båthavn som gir deg direkte adkomst til den flotte Nøtterøy- og Tjømeskjærgården. Rett utenfor døren er du i sjøkanten ved Furustrand. Kort avstand til kanskje Vestfolds flotteste badestrand, Ringshaugstranda. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt og som går rett utenfor ValløStrandpark. Her kan man gå lange turer langs sjøen på oppmerket kyststi, bla. frem til en annen populær familestrand, Skallevoldstranda lengre nord, eller sydover mot Husvik.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2008

Bygninger og byggemåte

Leiligheten er beliggende i 2. etasje og inneholder:
Entré, bod, bad/wc med dusj, vaskerom/bod, soveromsgang, 2 soverom, delvis åpen kjøkkenløsning, stue med utgang til deilig solrik balkong og med noe utsikt til båthavnen og sjøen.

Carport og utebod.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 100 kvm

Standard

Velkommen til denne lyse og praktiske leilighet som gir et godt inntrykk. Leiligheten ligger i 2.etasje og en har adkomst via trapp eller heis. Med inngangspartiet har en felles svalgang med en mulig koselig sitteplass under tak. Entre med garderobeplass. Fra entre har en også adkomst til praktisk bod. Leiligheten har en god planløsning og fremstår tidsriktig innredet. Lys og stilig kjøkkeninnredningen. Rustfri oppvaskbenk og kummer. Integrert ventilator, komfyr med platetopp og oppvaskmaskin. Romslig stue med god plass til spisebord og med en koselig og varmende gasspeis. Utgang fra stue til sørvendt balkong. En herlig sitteplass med flott utsyn utover mot Vallø båthavn. 2 deilige soverom med garderobeplass. Pent flislagt baderom som inneholder toalett, servant i baderomsinnredning og dusj. Gulvoverflater i leiligheten er av eikeparkett og fliser i bad.

Her kan en bo lettvint og flott i en lekker leilighet med herlige uteplasser! Flytt rett inn!
Velkommen til visning!

Oppvarming

Termostatstyrte varmekabler i badegulv. Gasspeis i stuen. For øvrig elektriske panelovner.

Parkering

Til leiligheten hører biloppstillingsplass i carport og bod i fellesanlegg på gårdsplassen. Felles gjesteparkering.

Areal og eierform

Areal: 1 346 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er felles for sameiet. Alt av vedlikehold som snørydding, gressklipping på fellesarealer og øvrig vedlikehold av fellesarealene blir utført via vaktmestertjenester/velforeningen. Hekk blir stelt og klippet av sameiet/velforeningen. Områdets eiere har en herlig stor fellestomt med flere fellesarealer m/uteplasser og sosiale "treffplasser" - det er bl.a. etablert et felles "patio" med stenlagt dekke mot sydvest. Fellesarealene er videre pent anlagt med steinlagte adkomstarealer, asfalterte internveier/parkeringsarealer, hyggelige inngangspartier og vakker beplantning. Leiligheten har andel i områdets fellesareal gjennom ideel realsameidel hvor det foreligger plikt til å være medlem i dette områdets velforening.

Eier

Margit Jørgensen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp. Eiendommen har adkomst fra Valløveien (fylkesvei)

Reguleringsplan

Eiendommen ligger iet regulert område, plan id 704 54009, navn Bingen - Vallø, gbnr 140/3 (11.2.2002) formål blokkbebyggelse.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 01.02.2011. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Vallø Strandpark B7, Orgnr.: 993580538
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

4 390 000,- / Fellesutgifter: 2 328,- pr. mnd Fellesutgiftene inkluderer blant annet felles bygningsforsikring, renhold av innvendige trapper, heis, felles vedlikehold, plenklipping, brøyting, Viken fiber, gartner, regnskapsfører mm.

Det er pliktig medlemskap til velforeningen Vallø Strandpark. Kostnaden for denne seksjonen til velforeningen var i 2018 kr. 11.400,- og ble betalt på to innbetalinger a kr. 5.400,- og kr. 6.000,-. Felleskostnadene er kr. 1.378,- per mnd. og kommer i tillegg til velforeningskostnaden. Tilsammen utgjør dette kr. 2.328,- per mnd dersom en fordeler det på 1 år.

Beregnet totalkostnad

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 109 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,-)) -------------------------------------------------------- 118 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 508 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson

Kommunale avgifter

Kr. 10 100

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er pliktig medlemskap til velforeningen Vallø Strandpark. Kostnaden for denne seksjonen til velforeningen var i 2018 kr. 11.400,- og ble betalt på to innbetalinger a kr. 5.400,- og kr. 6.000,-. Felleskostnadene er kr. 1.378,- per mnd. og kommer i tillegg til velforeningskostnaden. Tilsammen utgjør dette kr. 2.328,- per mnd dersom en fordeler det på 1 år.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (1,25 % av salgssum).
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?