Til innholdet

Lys, moderne og lekker 3-roms leilighet fra 2008. 1. etg, m/stor usjenert hage og solrik uteplass. Garasje. IN-ordning! ZOLGT

Greinveien 37A
Prisantydning 1 090 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 65
BRA: 68 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2008
Tomtareal: 0 m²

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - BASBERGRØNNINGEN VEST/BREKKE

Adresse

Greinveien 37A 3114 Tønsberg 1. etasje

Velkommen til Greinveien 37a og denne moderne leiligheten mot friareal innerst i blindgate

Velkommen til Greinveien 37a og denne moderne og nyere leiligheten i funksjonell byggestil beliggende i barnevennlig og solrik blindgate ved populære Brekke, nær Ringshaug.

I et svært solrikt, godt skjermet og fredelig bomiljø kan drømmen om en lettstelt og moderne leilighet med nærhet til sjøen, kort vei til skoler/barnehager og flotte solforhold oppfylles. En kort spasertur unna kan du ta del i fasiliteter som flotte familiestrender, turområder i skog og mark og kilometerlange kyststier på Ringshaug/Skallevold/Karlsvika i tillegg til i Essoskogen. Disse områdene er også ypperlige for treningsturer til fots eller på sykkel.

Dette er en fin leilighet for deg som ønsker å flytte rett inn! Meget arealeffektiv og lettstelt hvor de byggtekniske konstruksjoner er solid utført. Leiligheten er oppført i 2008 og ligger svært gunstig plassert med hage og terrasse mot "solsiden" i syd. Hjemmet gir for øvrig et meget lyst og trivelig inntrykk med god romløsning og moderne farge-/materialvalg. Her kan man nyte lange og deilige sommerdager!

Innvendig byr hjemmet på et moderne kjøkken m/god benke-/skapplass i åpen løsning med en romslig stue-/spisestue, et pent moderne flislagt bad med god plass, to delikate soverom, innredet bod og entre/gang med god garderobeplass. Det bys også på en praktisk utebod og ikke minst en flott garasje m/innlagt strøm samt elektrisk portåpner!

Her bys det også på suverene tilbud for deg som ønsker å bo lettvint. Hagen ut for terrassen klippes av gartner så man har ikke noe ansvar for egen plenklipping. Øvrig stell av fellesarealer og snømåking om vinteren utføres også gjennom vaktmestertjeneste.

Borettslaget har også gjort det enkelt for deg å velge hvorvidt du ønsker å ha andel fellesgjeld eller ikke. Gjennom induviduell nedbetalingsordning (IN-ordning) kan man innløse egen del av fellesgjeld som pr. 1/8-2020 for denne leiligheten utgjør kr 1 397 000,-. Velger man denne løsningen betaler man deretter kun ordinære fellesutgifter som pr. i dag utgjør kr 3 957,- pr. måned. Valget er ditt!

På vegne av eier av eiendommen og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes det velkommen til visning.

Leiligheten i korte trekk

* Lave kjøpsomkostninger - ingen dokumentavgift ved kjøp
* Egen andel fellesgjeld kan innfris hvis ønskelig (IN-ordning)
* 3 957,- i månedlige fellesutgifter v/innfrielse av andel fellesgjeld
* Solrik, stor og deilig hage som stelles av gartner
* Sydvendt terrasse skjermet av hekk og levegger med ypperlige solforhold
* Romslig og svært lys stue-/spisetue
* Åpen løsning med velutstyrt kjøkken m/integrerte hvitevarer
* Stort flislagt baderom
* To soverom - begge med plassbygde skyvedørsgarderober
* Innvendig bod 
* Utvendig sportsbod på ca. 5 m²  i tilknytning til overbygget inngang
* Eikeparkett i alle rom
* Hyggelig peiskos fra rentbrennende ovn i stuen
* Rikelig med garderobeplass med integrerte skyvedørsgarderober
* Garasje med fjernstyrt portåpner og oppbevaringsplass
* Regulert friareal i grensen mot syd gir en herlig usjenert beliggenhet!
* Innerst i blindgate
* Stor og vakkert opparbeidet felles parkanlegg til glede for store og små!
* Kort vei til strender, flotte turområder og ca. 5 km til Tønsberg by
* Trygg og kort gangavstand til barne-/ungdomsskole på Ringshaug
* To minutter å gå til barnehage - Ilebrekke barnehage i Greinveien 2

Nærområdet og beliggenhet

Eiendommen ligger i et trivelig, pent opparbeidet boområde på Brekke/Ilebrekke ved Ringshaug, ca. 5 km fra Tønsberg sentrum.

Her bor du skjermet i blindgate. Gaten og omkringliggende gater består i det vesentlige av nyere boliger da området ble anlagt som et nytt boligfelt for i overkant av ti år siden. Dette er også virkelig en ypperlig beliggenhet for barnefamilier - det er gangavstand til Ringshaug barneskole og Ringshaug ungdomsskole. I tillegg er det gangavstand til flere barnehager, blant annet Solsikken barnehage på Brekke.
Det er flotte gang- og sykkelveier internt i området frem til både skoler og barnehager i tillegg til gangsti/snarveier gjennom nærområdets turstier.

Diverse grønt lunger i umiddelbar nærhet til eiendommen med bl.a. ball løkke, ulike lekeplasser osv. Gangavstand til flott badestrand på Skallevold og Karlsvika naturreservat. Kort avstand også Vestfolds kanskje flotteste badestrand, Ringshaugstranda. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt.

Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. En sykkeltur til Vallø Båthavn gir deg anledning til direkte adkomst til den flotte Tønsberg-/Nøtterøy- og Tjømeskjærgården.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi Gauterød, Meny Tolvsrød og Rema 1000 Olsrød. Olsrød park ved Olsrød/Gauterød og Tolvsrødsenteret ligger innen kort kjøreavstand og tilbyr et stor utvalg av servicetilbud og butikker.

Fra området er det kun ca. 5 km til Tønsberg sentrum med Tønsberg Brygge, Kulturhus, Jernbanestasjonen og et uendelig antall restauranter og serveringssteder.

Fra Greinveien er det også kort vei til bussholdeplass med gode bussforbindelser. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon med buss, hvorav nærmeste holdeplass er Ilebrekke/Kvistveien. Med bil fra Ilebrekke tar det ca. 8 minutter til Tønsberg sentrum, 10-12 minutter til Åsgårdstrand, 18 minutter til Horten, 30 minutter til Sandefjord og 1 time og 15 min til Oslo.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2008

Leilighetens innhold

Leiligheten har alt på ett plan med følgende arealeffektive løsning:

Overbygget og godt skjermet inngangsparti med selvstendig inngang til leiligheten.
Entrè med plassbygget skyvedørsgardererobe.
Åpen gang som adskiller kjøkken-/stuesone fra soverommene.
Lyst, romslig og delikat baderom med dusjhjørne, wc, baderomsinnredning, "vasketårn" og plass til ekstra baderomsmøbel.
To soverom - begge med plassbygde skyvedørsgarderober.
Sydvendt, romslig og svært lys stue-/spisestue med peisovn og utgang til terrasse/hage.
Kjøkken i åpen løsning med stuen.
Innvendig bod med god oppbevaringsplass og medfølgende hyller.

Utvendig sportsbod:
Leiligheten disponerer også en utvendig bod på ca. 5 m². Boden har høy himling, betongstøpt dekke og er uisolert. Innlagt både lys og stikkontakter. Boden er innredet med en rekke hyllesystem hvor alt av dette medfølger.

Egen terrasse på ca. 17 m² i solfylt hage mot syd :
Ut fra stue-/kjøkkensonen ledes man ut til en svært solfylt, takoverbygget og usjenert markterrasse. Diskrè levegger i tre og varierte prydbusker gir flott skjerming på begge sider av det trivelige hagemijøet. Terrassen er flott terrengplassert, oppført av impregnerte trematerialer som danner et lunt og innbydende uterom. Fri-/skogsarealet i grensen mot syd gjør uteområdet ekstra usjenert og trivelig. I grensen mot denne er det oppført en frodig, skjermende hekk som er vintergrønn.

Garasje:
Leiligheten disponerer garasjeplass i frittstående garasjerekke med elektrisk garasjeport. Se punktet "parkering" for ytterligere beskrivelse av denne.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leiligheten og terrasse. Planskissen er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i leiligheten og er ikke å anse som noen plantegning. Garasje samt separat utebod er ikke illustrert i skissen.

Standard

Leiligheten er moderne innredet med stiltilpasset eksteriør og interiør. Den innvendige standarden bærer preg av gjennomtenkt materialbruk, god teknisk standard og løsninger med god, arealeffektiv funksjon. God kvalitet på interiøret, moderne bad/kjøkken og utførelse m/god varmeøkonomi fordrer til høy trivsel.

Leiligheten bærer preg av forsiktig bruk og "nyboligfølelsen" særpreger fortsatt i aller høyeste grad hjemmet fra 2008.

Gulvet - rommets femte vegg:
Det er lagt identiske gulv i alle rom som ikke er flislagt, og dette gir et helhetlig kvalitetspreg over leiligheten. I disse rommene er det lagt eikeparkett som er både klassiske og solide. På baderommet er det flislagt gulv med elektriske varmekabler. 

Vegger og himlinger:
Alle innervegger i leiligheten har overflater med malt smartpanel malt i varierte og moderne farger - dette gir en flott helhet og understreker det moderne og funksjonalistiske preget. Gråtonene i hovedoppholdssronene matcher den moderne stilen ellers.

Samtlige himlinger i leiligheten har tak-ess.

Inngangsparti, entre og gang:
Den innbydende entrè/gangen særpreges av å være lys og åpen - et svært hyggelig rom som ønsker deg velkommen inn på et flott vis. Det er god garderobe-/oppbevaringsplass i to-dørs takhøy skyvedørsgarderobe med både hylle-/skuffesystem og hengeanordning. Rommets bredde gir for øvrig møbleringsmuligheter for konsollbord, kommode, skoskap eller lignende vis av vis skyvedørsgarderoben dersom ønskelig. Ovalt vindu i hovedinngangsdøren slipper inn dagslys til rommet. Inngangspartiet og leilighetens inngangsdør er godt skjermet med takoverbygg av inntrukket bygningskropp som for øvrig gjør at man har takoverbygg fra inngangsdøren ut til den praktiske uteboden. Nyoppført levegg v/hovedinngangsdøren bidrar til ekstra skjerming.

Kjøkkenet med moderne innredning og åpen løsning:
Leiligheten er innredet med et moderne, men likevel klassisk og stilrent kjøkken og godt med benkeplass. Den åpne løsningen gir flott nærkontakt med den koselige hagen, masse dagslys og sosial planløsning hvor samtalen kan holdes i gang med familiemedlemmer eller venner rundt spisestuebordet. Kjøkkenet er luftig og har en god atmosfære i åpen løsning med stuen. Ved innredningen er det lagt vekt på detaljer som gir et stiltilpasset preg, som blant annet delvis innkassing av overskap, matchende grå benkeplater og delikate løsninger. Tidsriktige fronter glir stilsikkert sammen med leilighetens øvrige interiørdetaljer. Mellom over-/underskap er det praktiske fliser.

Annet utstyr til kjøkkenet:
* Integrert stekeovn i underskap m/underliggende sokkelskuff i innredningen
* Keramisk steketopp innfelt i benkeplate
* Integrert oppvaskmaskin med synlig kontrollpanel
* Dobbel oppvask-/skyllekum
* Lys installert under overskapene gir godt med lys til benkeplaten
* Diverse stikkontakt for "småelektrisk" er installert
* SMEG kjøle-/fryseskap medfølger ikke (kan evt. avtales mot tillegg i pris)

Stue-/spisestue med fleksible møbleringsmuligheter:
Den åpne løsningen mot kjøkkenet og ikke minst kvaliteten med at leiligheten ligger sydvendt mot dagslyset, gir stuen lys med god romfølelse. Her bys det på møbleringsmuligheter for både hverdagshygge og mulighet for å samle til familie-/venneselskap. Stuen har plass til sittegruppe og spisestue. Det er godt med veggplass å møblere mot, og stort 4-delt vindu m/åpningsfunksjon samt verandadøren ut til hagen og terrassen slipper inn lyset på flott vis. Sentralt plassert, også med innsyn fra kjøkkenet og naturlig plassering av spisestue, har man innsyn til den moderne peisovnen med glassdører. Den rentbrennende peisovnen gir varmeeffektiv og deilig varme på mørke vinterkvelder. Peisens størrelse og plassering stjeler lite plass i rommet. Nyere og spesialtilpassede plissègardiner til både de store vinduet og verandadøren gir god tildekning av vindusflatene ved behov.

Baderom/vaskerom og wc:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommet har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. De grå og delikate gulvflisene skaper en lun kontrast til de klassiske hvite veggflisene.
Badet er innredet med dusjhjørne m/glidedører av herdet glass. Vitrineskap på hver side av veggspeil m/overlys gir oppbevaringsplass i tillegg til
dobbelt underskap med servantbenk. Veggspeilet er trukket helt ned til servantbenken. Det er også avsatt plass og ferdig opplegg for vaskemaskin/tørketrommel som "tårnløsning". Rommets størrelse gir også plass for ekstra baderomsmøbel som f.eks. kleskommode eller annet.

Leilighetens to soverom:
Begge soverommene er i nær tilknytning til baderommet og har praktiske skyvedørsgarderober. Hovedsoverommet særpreges av god plass og ikke minst av et deilig, stort og plassbygget skyvedørsarrangement med massevis av plass. Hovedsoverommet ligger innerst i leiligheten, lengst vekk fra stue-/kjøkkensonen med vindu mot syd. Den gode størrelsen på rommet gir god plass for stor dobbeltseng og nattbord på begge sider av sengen hvis ønskelig. Skyvedørsgarderoben med to takhøye dører gir godt med oppbevaringsplass for både klær og annet. All innredning i garderobesystemet (hyller og anheng) er fastmontert og medfølger. 
Det andre soverommet ligger vegg-i-vegg med hovedsoverommet, med vindu mot samme side (syd). Velger man å innrede rommet med enkeltseng, byr rommets utforming og størrelse samtidig på plass for til eksempel arbeids-/PC-bord. Også dette rommet har to-dørs takhøy skyvedørsgarderobe med hyller og hengeanordninger.

Leilighetens ventilasjonssystem:
Leiligheten ventileres via Flexit ventilasjonsanlegg hvor aggregat er plassert i ventilatorskap på kjøkken m/tilhørende styringsfunksjon. Anlegget har tilknytning mot bad/vaskerom og bod. Forøvrig naturlig ventilasjon med klaffventiler i yttervegger.

Øvrige detaljer om boligens standard og utstyr:
* Waterstopp alarm er installert i kjøkkenbenk
* Åpent og skjult rør-anlegg, rør i rør system
* Varmtvannsbereder innbygget i kjøkkenbenk type Høiax på 120 liter
* Hovedstoppekran ved bereder
* Lyd og brannskille mot naboleiligheter
* Ventilasjonsanlegg type Flexit
* Elektroskap med automatsikringer
* 50 A hovedsikringer til det elektriske anlegget
* Fiber internett leverandør - Altibox
* Stikkontakter og utvendig belysning ved terrasse
* Felles renovasjonsrom i frittstående bygning for borettslaget
* Felles brannvarslingsanlegg montert både i leiligheten, i ytterbod og i garasje

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises til det utarbeidet tilstandsrapport fra byggmester/takstmann Hans Holt - Norsk takst.

Byggemåte

Bygget er fundamentert med støpt ringmur på støpt plate på mark. Yttervegger i tre bindingsverk med stående malt trepanel. Lyd og brannskille mot naboleiligheter. Etasjeskiller i tre bjelkelag. Vinduer av type toppsving glidehengslet og fastkarmvinduer med 2-lags glass.

Se for øvrig utarbeidet tilstandsrapport for ytterligere beskrivelse av eiendommens byggemåte.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 73 kvm

1. etasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 65/68/73 m²

Primærrom (p-rom) i boligen består av følgende rom: Alle innvendige rom i leiligheten er inkludert i arealet utenom innvendig bod på ca. 3 m².

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealer for egen utvendig sportsbod og garasje er ikke medtatt i de oppgitte arealene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnader, kapitalkostnader og hva de dekker

Felleskostnader er kr. 3957 ,- per måned og kapitalkostnad er kr 7 669,- per måned (totalt kr 11 626,- per måned) hvor disse inkluderer i hovedsak følgende poster:

Ordinære felleskostnader (totalt kr 3 957 per måned)::
* Kommunale avgifter (vann, avløp, renovasjon og feiling)
* Felles TV og grunnpakke internett (kr 449)
* Strøm i fellesarealer
* Diverse utvendig vedlikehold
* Utgifter til garasje (kr 500 for felleslån som ikke kan nedbetales)
* Forsikring av bygningsmassen
* Gressklipping (inkl. hagen utenfor leiligheten)
* Stell av felles parkanlegg
* Snømåking
* Andre felles driftsutgifter
* Honorarer til regnskapsfører, revisor og styre

Kapitalkostnad ( totalt kr 7 669,- per måned som bortfaller dersom man innfrir sin andel av fellesgjeld på p.t. kr 1 397 000,- gjennom IN-ordning:
* Renter på andel fellesgjeld
* Avdrag på andel fellesgjeld

Se budsjett/regnskap og årsberetning for mer informasjon rundt hva felleskostnadene dekker.

Fellesgjeld og lånebetingelser for denne

Fellesgjelden lån 1 OBBK02 betjenes gjennom kapitalkostnaden kr. 7 669,- per mnd.

Lånenummer: OBBK02-98207767840, restsaldo kr. 12 931 771,-, restløpetid 16 år 11 mnd. med 4 terminer per år, flytende renter per 01.08.2020 på 1,85%.

Det foreligger i tillegg et felleslån Lånenummer: OBBK01-98207762423, restsaldo kr. 1 099 025,-, restløpetid 17 år 8 mnd. med 4 terminer per år, flytende renter per 01.08.2020 på 1,85%.

Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets rådgiver kontaktes for nærmere opplysninger. Nedbetaling av IN lånet kan skje 2 ganger i året 30.03 og 30.09, ta kontakt med forvaltningskonsulenten i god tid dersom dette er av interesse. Gebyrbelagt etter gjeldende satser.

Boligselskapet har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-lån). Vi gjør oppmerksom på at regulering av renten for IN-lån gjøres etterskuddsvis hvert kvartal. For selger kan dette medføre at det kan oppstå en restanse (ev. tilgodebeløp ved rentenedgang), selv om felleskostnadene betales ut overtagelsesmåneden. Det er viktig at megler kontakter forretningsfører før oppgjør finner sted for å få opplyst om det er påløpt slik restanse (ev. tilgodebeløp). Selger bør gjøres oppmerksom på at en eventuell restanse blir etterfakturert.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Elektrisk oppvarming varmekabler på baderom og vedfyring i montert peisovn i stue. Peisovnen er koblet til 2-løps elementpipe. For øvrig elektrisk oppvarming med panelovner/opplegg for panelovner.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser utover tinglyst pant for borettslaget sin fellesgjeld (gjelders samtlige andeler i borettslaget:

2008/882834-1/200. Erklæring/avtale av 30.10.2008. Rettighetshaver: TØNSBERG KOMMUNE. Org.nr: 921383681. Bestemmelse om ledningsanlegg.

2008/882834-2/200. Erklæring/avtale av 30.10.2008. Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:89 Bnr:303. Rett til bruk av gangvei, felles renovasjonsbod og fellesarealer. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening. Med flere bestemmelser. Gjelder denne registerenheten med flere.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Adkomst - Hvordan finner du frem til Greinveien 37A?

Fra Tønsberg kjører man nedre vei mot Åsgårdstrand og følger denne rett frem i rundkjøringen ved Kiwi på Gauterød. Ta så til høyre i neste rundkjøring ved Maxbo Ilebrekke og kjør inn Sagveien. Ta så Greinveien til høyre. Leilighetene ligger da innerst i veien. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt, og det vil bli skiltet til visning.

Leiligheten vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom og det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Se forøvrig vedlagt kart for ytterligere beskrivelse av eiendommens beliggenhet.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Parkering

Leiligheten har en garasjeplass som er på 17 m² i felles, frittstående garasjeanlegg. Garasjen har støpt gulv og ledd garasjeport i stål med motorstyring. Garasjeanlegg er malt utvendig i 2018/19. Det er totalt 16 nye garasjer som er oppført og en betaler kr. 500,- pr. mnd pr. andel ekstra på felleskostnadene.

På borettslaget sin eiendom er det også rikelig med oppmerkede og asfalterte biloppstillingsplasser til felles bruk andelseierne og deres gjester. Her gjelder prinsippet om "først til mølla".

Evt. etablering av ladepunkt for elektrisk kjøretøy reguleres av borettslagets husordensregler. El-bil eller ladbare hybridbiler kan lade i egen garasje, men ikke mot borettslaget sin felles strømmåler. Ladeanlegg må selv besørges og bekostes av andelshaver fra egen strømmåler. Det er kun lagt frem 10A kurs til garasjeanlegget i dag. Ved oppretting av bil lading skal det minimum installeres modul 3 type 2 kontakt.

Areal og eierform

Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

3 524 m² felles selveiet tomt.

Pent opparbeidede utomhusareal/fellesareal bestående av blant annet gressplen, beplanting i bed, prydbusker, trær og områder anlagt med kulestein, utebelysning, lekeplass med opparbeidet fellesområde med benker med mer.

Asfaltert parkeringsareal og asfaltert adkomst til leilighetene. Borettslaget har fritt utlån av diverse verktøy fra fellesbod, blant annet fritt utlån av felles høyttrykksspyler.

Eier

Åse Lillian Robertsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen for Tønsberg kommune av 22.05.20019 er avsatt til boligbebyggelse nåværende.

Eiendommen ligger ikke i regulert område.

Eiendommen omfattes av bebyggelsesplan etter eldre PBL med plannavn Ilebrekke Felt B1, planid 56009-B1 med vedtaksdato 30.03.2007.
Eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Området ut for leiligheten mot syd er iht. nåværende arealplan avsatt til friområde - LNF område.

Opplysningene er innhentet fra Tønsberg kommune.

Konsesjon/odel/boplikt

Det er verken konsesjonsplikt eller odel på eiendommen.

Det er ikke boplikt.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 16.02.2009. Garasje har ferdigattest datert 09.08.2013. Kopi av disse kan fås ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger om borettslaget

Borettslag: Ilebo Borettslag, Orgnr.: 993134708
Andelsnr.: 3
Andel fellesgjeld: 1 397 000,- pr: 01.08.2020,

Borettslaget består av 16 andelsleiligheter. Ilebo Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 993134708, og ligger i TØNSBERG kommune med følgende adresse: Greinveien 25 - 39.

IN-ORDNING: Boligselskapet har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-lån). Se punktet fellesgjeld lenger opp for mer informasjon rundt dette.

Ved ytterligere spørsmål angående fellesgjeld og kapitalkostnader, bes megler vennligst ta kontakt med rådgiver Nina Stenbakk pr. telefon 33 30 94 64 ev. pr. e-post: nina.stenbakk@obos.no.

Garantert betaling av felleskostnader:
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Styreleder:
Tine Johannessen Merkesvik Greinveien 39 B, 3114 TØNSBERG,

Borettslaget har felles grunnavtale med Viken Fiber AS, den enkelte andelseier kan selv oppgradere for egen regning. Abonnementsnummer: 5260054.

Borettslaget har avtale om system nøkkelbestilling igjennom OBOS forvaltingskonsulenten, rekvisisjonsfaktura etter gjeldende satser. Nøkler blir sendt på oppkrav av leverandør. Andelseier betaler for rekvisisjon, oppkrav og nøkler.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Borettslaget har felles grunnavtale med Viken Fiber AS, den enkelte andelseier kan selv oppgradere for egen regning.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Dyrehold

Iht. borettslaget sine husordensregler er det tillatt med hund eller katt dersom man har dette når man flytter inn. Anskaffelse av hund eller katt etter at man har flyttet inn må søkes om og det må foreligge en spesiell tillatelse hvor styret kan gi godkjenning. Se husordensregler for ytterligere informasjon/bestemmelser rundt dette (vedlagt i pdf-salgsoppgave).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet.

Les mer om forkjøpsrett på www.obos.no. Konferer gjerne megler før inngivelse av bud.

Prisantydning

1 090 000,- / Felleskostnader: 11 626,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

1 090 000,- (Prisantydning) 1 397 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 487 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 492 232,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport utført sertifisert takstmann Hans Holt Byggmester/Takstmann med befaringsdato 25.08.2020.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Den utførte tilstandsrapport for denne leiligheten består utelukkende av TG-1 i alle vurderinger, den har ingen TG-2 eller TG-3.
Fra selger sin egenerklæring er fremkommer det ingen kjente feil/mangler. Fra samme erklæring er det opplyst at det tidligere har vært registrert forekomst av skjeggkre i en leilighet i et annet bygg (ikke tilknyttet denne bygningen). Borettslaget har avtale med Pelias skadedyrkontroll om behandling/sanering.

Formuesverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr. 533 369,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr. 1 920 127,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2018. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 9 389 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er snittforbruk på ett år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 587845

Ovennevnte er felles bygningsforsikring som dekkes over leilighetens andel av fellesutgifter.

Kommunale avgifter

Borettslaget betaler felles kommunale avgifter for vann, avløp, renovasjon og feiing og disse kostnadene er inkludert i leilighetens andel av fellesutgifter. Eiendommen har felles vannmåler og betaler vann og avløp etter målt forbruk.

Evt. eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune pr. i dag.

Pliktig medlemskap i velforening

Borettslaget er medlem av områdets velforening da det er pliktig medlemskap i velforening/huseierforening.

Utleiemuligheter

Leiligheten består av en boenhet og den har ingen separat utleiedel.

Andelseieren kan ikke uten godkjenning fra styret overlate bruken av boligen til andre. Som hovedregel må andelseier selv eller en person som nevnt i borettslagslovens § 5-6 første ledd har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Andelseier kan i slike tilfeller overlate bruken av hele boligen for opptil tre år under visse vilkår. Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 020920 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.12 200) Tilrettelegging (Kr.13 695) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 860) Garanti og utleggshonorar (Kr.2 500) Oppgjørshonorar (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.2 475) Provisjon (Kr.36 775) Totalt kr. (Kr.82 880)

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Selger har dog utfylt egenerklæring som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.

Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Hvis mulig, vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Det gjøres for ordens skyld oppmerksom på at kjøper har ikke rett til å ta boligen i bruk før søknad til borettslaget er godkjent, ref. Lov om brl § 4-5.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?