Til innholdet

*VISNING 20.01 KL 15.15-16* Lys og åpen leilighet i 1. etg med 3 soverom og garasje. Flott og solrikt mot jorder!

Hjemsengveien 117
Prisantydning 1 750 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 65
BRA: 65 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1962
Tomtareal: 5856 m²

Visninger

søndag 20. januar Kl 15.15 - 16.00

Dokumenter

*VISNING 20.01 KL 15.15-16* Lys og åpen leilighet i 1. etg med 3 soverom og garasje. Flott og solrikt mot jorder!


Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy/Hjemseng

Adresse

Hjemsengveien 117 3133 Duken 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kanalbrua mot Nøtterøy. Hold venstre i lyskryss (Smidsrødveien) og kjør over Teie Torv og til Shellstasjonen på Hjemseng. Ta her inn til høyre og deretter første til venstre forbi Kiwi. Eiendommen ligger innerst i denne veien. Leiligheten er merket med "til salgs" plakat fra Z eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisninger

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et veletablert boligområde på Hjemseng, ca. 6 km fra Tønsberg sentrum. Solrik og landlig beliggenhet med gangavstand til sjøen og bademuligheter. Matbutikken Kiwi og bensinstasjon ligger i umiddelbar nærhet. Hyggelig område med gangavstand til Nesbrygga båthavn og Nesskogen Idrettspark. Det er flotte turområder i nærheten, og opparbeidet gang- og sykkelsti helt til Tønsberg sentrum. Kort vei til Oserød skole og flere barnehager, samt ca. 3 km til Borgheim med ungdomsskole, videregående skole, diverse forretninger og 18-hulls golfbane. Ca. 4,5 km til Teie Torv med bank, vinmonopol, apotek og diverse forretninger.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1962

Bygninger og byggemåte

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmur er oppført i betongblokker. Yttervegger i bindingsverk med isolasjon og utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 70 kvm

1. etasje, 65 kvm.: Gang, bad, kjøkken, stue og 3 soverom.

2 egne boder i kjeller og felles vaskekjeller. 1 egen bod på loft.

Møblering / utstyr

TV/Internett: Borettslaget har fellesavtale for bredbånd og kabel-TV via Canal Digital som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Standard

I 1. etasje ligger denne funsksjonelle 4-roms leiligheten flott og fritt til mot jorder. Rikelig med vinduer slipper inn godt med naturlig lys og gir samtidig hyggelig utsyn mot naturen. Dette er et godt sted å bo! Man bor lettvint med buss og butikk like i nærheten, og en romslig garasje med god plass til både bil og litt hagemøbler.

Utvendig har bygningen de siste årene vært gjenstand for vesentlig oppgradering. Her kan nevnes ny kledning, etterisolering og vinduer. Leiligheten er effektivt utnyttet og har bl.a. en romslig stue med plass til både sofahjørne og spisestue. Her som i resten av leiligheten er det laminatgulv og malte vegger. Utenfor er en romslig, overbygget terrasse som ligger solrikt mot sør. Fra denne har man tilgang til en liten hageflekk og en fin platting som denne leiligheten disponerer. Gjerde og hekk rundt både luner og skjermer mot innsyn.

Kjøkkenet har innredning fra 2004 - en pen, profilert innredning som fungerer godt som arbeidskjøkken. Kjøleskap og komfyr medfølger, og det er også en hyggelig spiseplass ved vinduet.

Badet har fliser på gulv og vegger i pene, tidløse farger. Rommet som ble pusset opp i 2005 har varmekabler, og er innredet med hjørnebadekar, servant og wc.

Det er 3 soverom i boligen, der særlig hovedsoverommet utmerker seg med sin gode størrelse og romslige garderobeplass. I andre leiligheter har det ene soverommet blitt integrert i stuen for et ekstra romslig oppholdsrom. Her er det altså fleksible løsninger - alt etter behov. Med gode oppbevaringsmuligheter i kjeller og loft er dette en bolig egnet for både enslige, par og barnefamilier. Velkommen til visning!

Oppvarming

Vedovn i stue. Forøvrig elektrisk oppvarming med bl.a. varmekabler på bad.

Parkering

Det følger 1 garasjeplass til hver leilighet. Det er 10 felles parkeringsplasser ute.

Areal og eierform

Areal: 5 856 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Borettslaget har store, hyggelige fellesarealer som er godt opparbeidet med gressplen og gruslagt innkjørsel/gårdsplass. På plenen er det nylig etablert en flott platting til felles benyttelse av borettslagets beboere. Her sitter en usjenert mot jorder og med sol til sene kvelden.

Eier

Roy Larsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann. Kommunen opplyser at det er septiktank på eiendommen med kommunal slamtømming og at det vil komme pålegg om utbedring av avløp. Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som ihht kommuneplan vedtatt 31.01.2018 er avsatt til boligbebyggelse - nåværende. Ihht reguleringsplan 162 - del av Rv 309, Bruabekken - Hjemseng er reguleringsformålet boligbebyggelse.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 24.03.1966. Garasjerekke har ferdigattest datert  03.06.2008. Kopi av disse kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Hjemseng Borettslag, Orgnr.: 948009994 Andelsnr.: 1 Forkjøpsrettgebyr: 6556 Andel fellesgjeld: 357000, Total gjeld: 2851568

Selskapets totale lån og vilkår: DNB02-12134035402. Annuitetslån med restgjeld kr.  2.851.568,-. Restløpetid: 25 år. Flytende rente pt. 2,25%.
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og dernest medlemmer tilknyttet OBOS. For meldefrist for bruk av ansiennitet: Spør megler.

Prisantydning

1 750 000,- / Felleskostnader: 4 138,- pr. mnd Felleskostnader dekker: Bygningsforsikring, utvendig vedlikehold, betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter, Canal Digital TV og Internett (grunnpakke), garasje, honorar til styret og forretningsfører.

Beregnet totalkostnad

1 750 000,- (Prisantydning) 357 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 107 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 556,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 11 688,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 118 688,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Takstdato : 17.12.2019 Ligningsverdi : 554 733,- Sekundær ligningsverdi : 1 997 037,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Leieinntekter

Utleie må søkes styret om. Ellers ihht Borettslagsloven.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 245) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 107 000,-) (Kr.28 200) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Markedspakke (Kr.11 000) Forkjøpsrettsavklaring (Kr.6 556) Tønsbergs Blad 090119 (Kr.4 500) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.430) Totalt kr. (Kr.82 930)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Det er en garasje til hver leilighet. Garasjeleie er inkludert i felleskostnadene.

Av hvitevarer medfølger kun kjøleskap og komfyr.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?