Til innholdet

Lys og delikat 3-roms leilighet med gjennomgående god standard. Parkering, heisadkomst og fin utsikt.

Kilden 1
Prisantydning 1 890 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 57
BRA: 60 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2009
Tomtareal: 3487 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 26. juni Kl 14.00 - 15.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Erlend Løvold (1)

Erlend Løvold (1)

Adresse

Kilden 1 3118 Tønsberg 6. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt plassert i samme bygg som populære Kilden kino, og nær flere kjente aktører tilknyttet Kilen næringspark. Videre er det gangavstand til Tønsberg sentrum, samt skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, bibliotek, kulturhus, svømmehall og flere idrettsanlegg, m.m.

Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Slottsfjellet ligger ca. 2 km unna, og byr på attraktive kulturminner og vidstrakt utsikt.

Tønsberg stadion ligger i gangavstand fra boligen og er et godt utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter i Frodeåsen både sommer og vinter. Gunnarsbøparken og Slagenskogen ligger også i nærheten med turmuligheter. I Jarlsbergs skoger finnes flere kilometer med stier og kulturlandskap, som for eksempel Grevestien og Råkkåsstien.

Fra eiendommen er det også kort vei til Klopp, Karlsvika og Ringshaugstranda. Sistnevnte med nydelig sandstrand, steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til soling. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2009

Bygninger og byggemåte

Leilighet beliggende i sjette etasje i kombinert nærings og boligbygg oppført i 2009, tilknyttet Kilden 1 borettslag. I borettslag tilfaller vedlikehold av utvendige konstruksjoner og fellesområder borettslaget Det er balkong med tilgang fra stue. Bygget har heis, og det er porttelefon i leiligheten. Boligen er oppgradert med bla. solskjerming på vindu i stue og ett soverom i 2018, fliser med varmekabler i entre i 2020, nye enstavs parkettgulv i hele leiligheten i 2021, nye fronter og en del nye hvitevarer på kjøkken i 2022. For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til vedlagte boligsalgsrapport.

Antall rom

Soverom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 60 kvm

Leiligheten ligger i 6. etasje og inneholder:
Entré, gang, 2 Soverom, bad, stue/kjøkken med utgang til balkong samt bod/garderoberom. .

Annet: Tilhørende kjellerbod på ca. 5 kvm.

Standard

Velkommen til Kilden 1 v/Erlend Løvold.

Entré
Boligen har heisadkomst til leilighetsplan. Entreen er tiltalende med enstavs parkett på gulv og dørcalling med video. Rommet har plass for oppbevaringsmøblement og det er tilgang til resten av leiligheten via en dør med glassfelt. Det tidsmessige fargevalget er gjennomgående for de øvrige rommene i leiligheten.

Kjøkken
Kjøkkenet fremstår som stilrent og lekkert i en moderne åpen løsning med stuen. Innredet med slette fronter. Laminat benkeplate. Integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Fronter, ventilator, koketopp, stekeovn, vask og benkeplate på kjøkken ble montert nytt i 2022. Rommet har også utgang til en trivelig balkong.

Stue
Stuen oppleves som svært innbydende med sjenerøse vindusflater fra gulv til tak som gir nydelige lysforhold og ivaretar den flotte utsikten. Videre har rommet god plass for sofagruppe, tv-løsning og spisebord med tilhørende møblement.

Bad/wc/vaskerom
Bad har fliser på gulv med varmekabler. Flislagte vegger og malte slette plater med downlights i innvendig tak. Innredet med servantinnredning, dusjdører, opplegg for vaskemaskin og wc.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to pene soverom, begge med plass for garderobeløsning. Hovedsoverommet er tilknyttet en bod som fint kan benyttes som garderoberom. Boligen har ellers god lagringsplass i en tilhørende bod i felles kjeller.

Velkommen til visning!

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  19 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  1 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med vannbåren varme i radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg driftet av Skagerak Net, supplert med gulvvarme på bad. Vannbåren varme i radiatorer og varmt tappevann har automatisk avlesing.

Det er balansert ventilasjonsanlegg i boligen og sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer.

Boligen har opplegg for gasspeis i stue og til grill på balkongen.

Videre har boligen callinganlegg med videofunksjon i entré, samt opplegg med fibernett for tv og bredbånd fra Altibox. Boligene er i tillegg fullsprinklet, har husbrannslange og er tilknyttet felles brannvarslingsanlegg.

Parkering

Biloppstillingsplass på byggets nordside, samt garasjeplss.

Areal og eierform

Areal: 3 487 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Leiligheten har utgang fra kjøkkenet til en avskjermet, usjenert balkong på ca. 4,8 kvm. Balkongen har rekkverk i aluminium og glass. Her kan solen nytes fra ca. kl. 14.

Flott hellelagt atrium i femte etasje.

Det er felles tomt med Kilden Opplevelsessenter. Felleseiendommen har asfaltert gårdsplass og innkjørsel, samt steinbelagte internveier. Fellesområdet har felles sykkelparkering og sittegrupper.

Eier

Andre Chluba

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp ifølge opplysninger fra Tønsberg kommune.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et området som er avsatt til:
Kombinert bebyggelse og anleggsformål - Nåværende (Bolig/ Tjenesteyting/ Kontor) Kommuneplan (22.5.2019)

Gjeldende regulering:
3803 20100020 - Kilen (19.6.2013) - Ras- og skredfare
3803 20100020 - Kilen (19.6.2013) - Kombinert bebyggelse og anleggsformål (Bolig/ Næring/ Tjenesteyting)
3803 20100020 - Kilen (19.6.2013) - Vegetasjonsskjerm
3803 20100020 - Kilen (19.6.2013) - Lekeplass

Relaterte planer:
20140105 - Kilen vest (18.5.2017)
57010 - Kilden Kinosenter (11.9.2002)
57006 - Næringsområde Kilen Øst (19.6.2013)
57023 - Ringvei Nord. Parsel - Kryssområde Kilen Øst (7.12.2005)
61237-B1 - Ringvei Nord, Parsell - Kryssområde Kilen Vest (25.11.2005)
53032 - Burotveien 2 (19.3.2014)

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 30.08.2012. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Kilden 1 borettslag, Orgnr.: 991906304 Andelsnr.: 18 Andel fellesgjeld: 1598000, Andel fellesformue: 13958, Total gjeld: 33665262, Oppdatert pr: 31.12.2021 Kommentar gjeld: Total gjeld: Lånenummer: OBBK01-98207414832, restsaldo: 1.428.270,-, Kapitalkostnader: 5.669,- Lånenummer: OBBK02-98207893641, restsaldo: 169.438,-, Kapitalkostnader: 759,- NB: Vær oppmerksom på andel fellesgjeld som beløper seg til 1 598 000,-
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Opplysninger om boligselskapet:
• Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Ja Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets rådgiver kontaktes for nærmere opplysninger.
• Månedlige felleskostnader som ikke er spesifiserte, dekker boligselskapets driftskostnader. For ytterligere spesifikasjon, vennligst se regnskapet i årsrapporten.
• Påkostninger/utbedringer i boligselskapet: Se årsrapporten.
• Borettslaget bekreftes tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Avtalen er løpende, såfremt premie med forfall 1. februar er betalt.
• Selskapet har IN-ordning med anledning til innbetaling medio juni og medio desember. Dette gjelder kun det opprinnelige lånet, ikke lånet på garasjeskjelleren.
• Selskapet er sikret i Borettslagenes Sikringsfond fra 01.11.2012--.
• Borettslaget har kjøpt p-kjeller, noe som har generert ekstra låneopptak på 5.000.000 kr i 2016. Alle andeler har øremerket p-plass i p-kjeller og betaler leie hver måned (dette går til vedlikehold og nedbetaling av lånet)
• Borettslaget tillater ikke dyrehold, Ballspill og lek med sykkel, rullebrett og sparkesykkel i atrium er ikke tillatt.
• Styrets leder leser av strømmen ved utflytt
• Solskjerming: Det er inngått avtale med leverandør, og det er utarbeidet retningslinjer for utvendig solskjerming. Ta kontakt med styreleder
• Selskapet har inngått en avtale med Techem for fjernvarme og varmtvann. Målere blir innstallert snarlig, og Techem vil stå for avregning. Inntil videre vil andelseierne betale kr 1000 akonto med oppstart i mars.

Prisantydning

1 890 000,- / Felleskostnader: 11 321,- pr. mnd Totale felleskostnader pr. d.d. kr 11.321, pr. md. Herav: Garasje 950,- Oppvarming/fjernvarme 1.000,- Felleskostnader 3.243,- TV/internett 459,- Kapitalkost. lån 1 OBBK01 5.669,- Kommunale avgifter

Beregnet totalkostnad

1 890 000,- (Prisantydning) 1 598 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 488 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 6 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 494 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 10.06.2022 Formuesverdi : 666 868,- Sekundær formuesverdi : 2 400 724,- Formuesverdi pr. : 01.01.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 891821

Kommunale avgifter

Kr. 7 346 pr. år

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:666 868,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 400 724,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Eierskiftegebyr til forretningsfører (Kr.6 115) Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 488 000,-) (Kr.58 590) Tilrettelegging (Kr.13 695) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 115) Annonsering (Kr.4 500) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.2 950) Markedspakke (Kr.16 900) Internettannonsering (Kr.4 700) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Pantattest selger (Kr.387) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.480) Totalt kr. (Kr.124 637)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Erlend Løvold (1)

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Erlend Løvold (1)

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?