Til innholdet

Lys og hyggelig 2-roms selveierleilighet med garasje, fin planløsning og solrik uteplass

Semsbyveien 82 A
Prisantydning 2 150 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 60
BRA: 65 m²
Soverom: 1
Byggeår: 2001
Tomtareal: 3157 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Finn.no: Lokalområde

SEM

Adresse

Semsbyveien 82 A 3170 Sem 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg følger en Semslinna til Sem. Eiendommen ligger på høyre side i Semsbyen like før avkjøring Andebuveien

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt i Semsbyen - et område som er i stadig og kontinuerlig utvikling.
Semsbyen har et svært godt servicetilbud hvor du har nær alt rett på utsiden av "egen dørstokk".

Semsbyen har flere dagligvareforretninger, spisesteder/cafeèr, diverse forretninger, legekontor, fysioterapeut, apotek med mer. Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres unna på Coop som ligger nærmest vis a vis eller på handelssenteret et par steinkast lengre inn i gaten. Det er også kort vei til barneskole, barnehager, Semsbyen idrettshall og utendørs idrettsanlegg. Til Tønsberg sentrum og bl.a. Tønsberg jernbanestasjon er det ca. 5 km. Det er gode bussforbindelser med hyppige avganger til/fra Tønsberg sentrum med bussholdeplass like utenfor eiendommen. Lettvint adkomst til E-18 (ca. 1 minutt med bil) mot Oslo og Gardermoen og det er ikke mer en et drøyt kvarter med bil sydover til Torp flyplass. Med andre ord har eiendommen også en særdeles fordelaktig beliggenhet med tanke på tilgjengelighet til Tønsberg sine nabobyer. For den golfinteresserte, er det kort vei med bil til Vestfold Golfklubb med 18 hulls golfbane, og på Vear ca. 5 minutter unna med bil ligger Vestfold golfhall.
Se for øvrig nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av fasiliterer og avstander til disse

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2001

Bygninger og byggemåte

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 65 kvm

1.Etasje: Entre, Gang, Stue/ Kjøkken, Soverom, Bad, Vaskerom

Standard

Parkett på gulv i stue og kjøkken. Belegg på soverom, bod og entrè. Badet er flislagt på gulv med varmekabler.
Veggene og himlingene har malte flater.
Det er plass til vaskemaskin og tørketrommel på badet.
Kjøkkenet har hvit innredning fra Sigdal med integrert oppvaskmaskin og komfyr. Fliser over benk.
Leiligheten er også utstyrt med utvendige persienner.
Ved inngangspartiet er det romslig terrasse mot vest.
Leiligheten har også bod i fellesanlegg, samt biloppstillingsplass i garasjeanlegg i kjeller.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Panelovner.


Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Garasjeplass i felles parkeringskjeller.
Gjesteoppstillingsplasser i tilknytning til sameiet.

Areal og eierform

Areal: 3 157 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles tomt, opparbeidet med prydbusker, samt asfalterte internveier.

Eier

Rolf Rino Thorsen Lucia Thorsen

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp. Adkomst via offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig, forretning/kontor, annen veggrunn og  felles avkjørsel i Tønsberg kommunes reguleringsplan for Semsbyen.

Ferdigattest

Boligen har/har ikke ferdigattest datert 28.10.05.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 150 000,- / Fellesutgifter: 2 340,-

Beregnet totalkostnad

2 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 53 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 150 000,-)) -------------------------------------------------------- 62 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 212 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 150 000,-) (Kr.38 700) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Tønsbergs Blad 190619 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.15 995) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Totalt kr. (Kr.85 765)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?