Til innholdet

Lys og lekker 1/2-part av tomannsbolig med carport. Meget attraktivt boligområde. Bør sees!

Hildes vei 14B
Prisantydning 3 990 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 82
BRA: 82 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2010
Tomtareal: 628 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

torsdag 7. mars Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Erlend Løvold

Erlend Løvold

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Gauterød

Adresse

Hildes vei 14B 3154 Tolvsrød

Adkomst

Fra Tønsberg følger man Rv303 mot Åsgårdstrand og holder rett frem i lyskrysset på Presterød. Følg veien frem til man tar til venstre ved rundkjøringen på Olsrød. Ta så Gauterødveien til høyre og følg denne til man får Hildes vei til høyre. Eiendommen følger på venstre hånd. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Hildes vei 14B ligger i et barnevennlig og sentralt boligområde på Gauterød, på "Olsrød/Sandeåsen - siden". Det er gangavstand til barneskole, ungdomsskole og barnehage. Nærmeste dagligvareforretning er Kiwi-Gauterød som ligger innen kort gangavstand. Kort avstand også til forretningssenteret Olsrød Park med bl.a. Rema 1000 dagligvareforretning med post-i-butikk, kafe, lege-/helsesenter, klesforretninger, bank, apotek, frisør m.m. Senteret huser også populære Level med et stort treningssenter, svømmehall/badeanlegg, spaopplevelser og annet. Kort vei også til Tolvsrødsenteret med en rekke forretninger og servicetilbud.

For den som er glad i å ferdes ved sjøen, finnes i en kjøreavstand på 3-4 minutter bl.a. flotte strender på Furustrand og Klopp.  Vestfolds kanskje flotteste badestrand, Ringshaugstranda finner du en kort sykkeltur fra Sandeåsen. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt. Her finner du også en rekke småbåthavner som fører deg rett ut til den vakre Tønsberg-/Nøtterøy-/Tjømeskjærgården. Vallø båthavn, som er Vestfolds største småbåthavn, ligger en kort sykkeltur fra området.

Ønsker man heller å gå turer i skog og mark er også kort vei til en rekke fine turområder, blant annet ved Bekketjønnmyra, Søndre Slagen kirke og Essoskogen.

Til Tønsberg sentrum er det ca. 3 km, og det er bl.a. gode bussforbindelser vis a vis eiendommen og trygg sykkelvei helt inn til sentrum. Det er gode bussforbindelser med hyppige avganger til/fra Tønsberg sentrum med bussholdeplass

Se for øvrig nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av fasiliterer og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 2010

Bygninger og byggemåte

Halvpart av horisontaldelt tomannsbolig oppført i tre over mur i 2010. Denne seksjonen utgjør andre etasje. Bygget har pulltak tekket med asfaltpapp. Yttervegger kledd liggende trekledning.

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 82 kvm

2.Etasje: Entré / Gang, 3 soverom,  stue/kjøkken, gang samt bad/vaskerom.

Annet: Det medfølger en isolert sportsbod i 1.etg på ca 5 m2,  carport med bod på ca 5 m2 og frittstående utebod på ca 14  m2.

Standard

Velkommen til Hildes vei 14B v/Erlend Løvold.

Dette er en halvpart av horisontaldelt tomannsbolig oppført i 2010. Der denne seksjonen utgjør andre etasje. Bygget har pulltak tekket med asfaltpapp, og er kledd utvendig med liggende trekledning. Vinduer av tre med tolags isolerglass. Det medfølger en isolert sportsbod i 1.etg på ca 5 m2, carport med bod på ca 5 m2 og frittstående utebod på ca 14 m2. Boligen er oppgradert med bla. ny oppvaskmaskin i 2023, ny
varmepumpe i 2023 og gavlvegg er malt i 2023. Forøvrig er bygningsdeler fra byggeår og fremstår i hovedsak med normal slitasje.

Du kommer inn til en romslig entré som gir deg en god romfølelse i det du kommer inn i boligen.

Boligen har en god planløsning og inneholder en romslig stue. Stuen er stor og fin med en sosial dynamikk med god plass til sofaløsning med tilhørende møblement. Her er det vindusflater som gir godt med naturlig lys.

Her har du et flott kjøkken med kjøkkeninnredning med slette fronter. Laminat benkeplate med aluminiumsplater over benk ved komfyr. Integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Oppvaskmaskin ble skiftet i 2023.

Badet har fliser på gulv med varmekabler, flislagte vegger og himlingsplater i innvendig tak. Innredet med servantskap, speil med lys, dusjdører, opplegg for vaskemaskin og wc.

Leiligheten har 3 soverom med god plass til seng og tilhørende møblement.

Velkommen til en hyggelig visning!

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger en tilstandsrapport datert 23.11.23 med befaringsdato 21.11.23 fra Onsrud Taksering AS som er en uavhengig og autorisert Takstmann.

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;

- 2 stk. tilstandsgrad 0 (TG0 lys grønn) - ingen avvik.

- 17 stk. tilstandsgrad 1 (TG1 - lys grønn) - mindre eller moderate avvik.

- 1 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - lys gul) - avvik som ikke krever tiltak

- 7 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - mørk gul) - avvik som kan kreve tiltak

- 0 stk. tilstandsgrad 3 (TG3 - rød) - store eller alvorlige avvik.

- 2 stk. tilstandsgrad IU - konstruksjoner som ikke er undersøkt.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæring, utgjør en integrert del av denne salgsoppgaven, som kjøper forventes å gjøre seg kjent med. Tilstandsrapporten gir opplysninger om eiendommens tekniske tilstand.

Oppvarming

Det er gulvvarme på badet og entre. Leiligheten er også utstyrt med balansert boligventilasjon med varmeveksler. Forøvrig elektrisk oppvarming med panelovner.

Parkering

Asfaltert og felles gårdsplass med oppstillingsplasser for bil, samt plass for en bil i carport.

Areal og eierform

Areal: 628 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Ideell andel av 628 kvm felles eiertomt. Utearealet er pent beplantet med hekk og gressplen. Stor felles gårdsplass er asfaltert og gangveier er pent stensatt.

Offentlige forhold

Eier

Amund Bones

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Tønsberg kommune er avsatt til Veg - Nåværende og Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (22.5.2019).

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger i et regulert område med plannavn Gbnr. 146/4, 149/32 m. fl., Gauterødveien vedtatt 10.12.1985 med planID 3803 53007 og reguleringsformål kjørevei og boliger.

RELATERTE PLANER
Sandeåsen boliger (PlanID 20150113) vedtatt den 8.2.2017.

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen. Alle opplysninger fra Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 22.06.2011. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 990 000,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 240,- (Pantattest kjøper) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 112 490,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 102 490,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 23.11.2023 Formuesverdi : 989 074,- Sekundær formuesverdi : 3 560 665,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 22220 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Kommunale avgifter

Kr. 14 919 pr. år Prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:989 074,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 560 665,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Internettannonsering (Kr.4 800) Visninger (Kr.3 500) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 990 000,-) (Kr.39 900) Tilrettelegging (Kr.1 950) FINN.NO januar (Kr.1 400) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Kommunale opplysninger (Kr.5 500) Markedspakke (Kr.12 400) Oppgjør og tinglysning (Kr.8 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.5 500) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.500) Totalt kr. (Kr.87 450)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Fremtind, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Erlend Løvold

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Erlend Løvold

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?