Til innholdet

Lys og lekker eierleilighet m/19 m² terrasse fra 2019. Garasjeplass og heis. Tilbaketrukket og rolig beliggenhet i byen!

Teglhageveien 27
Prisantydning 2 590 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 43
BRA: 47 m²
Soverom: 1
Byggeår: 2019
Tomtareal: 6503 m²

Visninger

onsdag 12. august Kl 18.00 - 18.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

SLOTSENGEN - TEGLHAGEN/TØNSBERG SENTRUM

Adresse

Teglhageveien 27 3125 Tønsberg 1. etasje

Velkommen til denne lekre og nærmest nye leiligheten i Teglhageveien 27 i Tønsberg by

Velkommen til Slotsengen og denne lekre og nye byleiligheten i Teglhagen, tett på Tønsberg sentrum. Her ligger alt til rette for det enkle og urbane liv med så og si "alt" rett utenfor egen dørstokk. 

Det er friskt og rent i alle kroker - leiligheten ble ferdigstillet i 2019 og du kan bli den neste som flytter inn i denne delikate og lyse leiligheten med svært god og arealeffektiv planløsning.

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje med egen overbygget terrasse. Tar man heisen opp til øverste etasje, kan man nyte en solrik felles takterrasse.

Leiligheten har en smart løsning inndelt med en lys og innbydende stue med åpen løsning mot et velutstyrt kjøkken, entre/gang, romslig soverom med garderobeskap samt plass til dobbeltseng, et romslig baderom, innvendig bod/garderoberom tilknyttet soverommet og alkove/kontor. På nederste etasjeplan finner du i tillegg en medfølgende bod. 

På vegne av eier og megler ønskes du hjertelig velkommen til visning av en leilighet hvor "alt nærmest er flunka nytt"!

Leilighetens særtrekk kort fortalt

* Garasjeplass i byggets parkeringskjeller
* Overbygget markterrasse på ca. 19 m²
* Tilbaketrukket og rolig beliggenhet i byen
* Flott og sentral beliggenhet
* Kort vei å gå til Jernbanestasjonen "Brygga i Tønsberg" 
* Alle byens fasiliteter "rett utenfor egen dørstokk"
* Delikat, innholdsrikt og pent tilpasset kjøkken med integrerte hvitevarer
* Åpen stue-/kjøkkendel m/store vinduer og utgang terrasse 
* Romslig soverom med god plass og inngang fra to sider av rommet
* Alkove/kontor i tillegg til leilighetens soverom
* Delikat, stort og lekkert baderom med gode løsninger
* Lys og praktisk entre/gang
* Innvendig bod/garderoberom i leiligheten samt egen bod på nederste etasjeplan
* Stor felles takterrasse i sameiet
* Vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg
* Eget balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner gir godt og sunt inneklima
* Svært energivennlig leilighet
* Heis mellom alle etasjer
* Godt med oppbevarings-/lagringsplass i boder
* Dørcalling med automatisk åpner
* Ingen boplikt
* Mulighet for gode leieinntekter dersom man ikke skal bebo leiligheten selv!

Eiendommen har en svært sentralt og flott beliggenhet

Her har du alt byen har å by på av servicetilbud nærmest like utenfor døren. Cafèer og spisesteder ligger på rekke og rad og det tar kun få minutt å spasere til "Brygga" med restauranter/serveringssteder, kino og båthavn.

En rekke friarealer som blant annet Slottsfjellsparken ligger også like ved eiendommen. Nærmeste dagligvareforretning finner du innen få minutters gange, Coop Extra og Coop prix. Det er også kort vei til Meny i Farmandstredet. Tønsberg bibliotek ligger en kort rusletur unna, innen du kommer dit har du allerede nådd byens butikksenter med et hav av tilbud. Vestfolds største kjøpesenter, Farmandstredet, ligger noen hundre meter unna.

Det er kort gangavstand til Tønsberg jernbanestasjon samt rutebilstasjonen for deg som pendler. Få minutter å gå til Vestfold sin største arbeidsplass, Sentralsykehuset i Vestfold. Tønsberg stadion ligger i gangavstand fra boligen og er et godt utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter i Frodeåsen både sommer og vinter. Greveskogen har to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. I Jarlsbergs skoger finnes også flere kilometer med stier og kulturlandskap, som for eksempel Grevestien og Råkkåsstien.

Se også vedlagte nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2019

Innhold

Leiligheten ligger i 1. etasje med planløsning hvor du har alt på ett-plan og hvor vi bl.a. fremhever store glassflater mot terrassen samt en arealeffektiv løsning. Det er også planfri tilkomst til både leiligheten og til terrasse.

Leilighetens inndeling er som følger:

Leilighetens indre rom:
ENTRÈ/GANG hvor det er plass til garderobeanheng eller lignende.
BADEROM/VASKEROM med dusjhjørne, toalett, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
ALKOVE/KONTOR med vindu ut mot "terrassesiden".
Pent og lyst KJØKKEN med rikholdig innredning og integrerte hvitevarer.
STUE i åpen løsning mot kjøkkenet og utgang til leilighetens overbygde terrasse
Romslig SOVEROM med to doble garderobeskap og inngang fra to sider av rommet.
Praktisk innvendig BOD/GARDEROBEROM med enkelte tekniske installasjoner og adkomst via. skyvedør fra soverom.

Egen terrasse:
Uteplass/terrasse ut for stue med gulv av betongheller. Arealet av terrassen er på 19 m². Terrassen er delvis overbygget av balkong i etasjen over.

Ytre egne rom:
Det medfølger egen sportsbod i byggets nederste kjellerplan. Boden er avlåsbar og låses med samme nøkkel som til egen leilighet. Vegger av gittervegger i stål.

Felles takterrasse:
Leilighetseierne har tilgang på stor, felles takterrasse. Herfra er det i tillegg til suverene solforhold blant annet flott utsikt mot Slottsfjellet, Ihlene naturrreservat i retning Jarlsberg hovedgård med mer.

Adkomst til leiligheten:
Leiligheten har adkomst fra innvendig fellesgang tilknyttet heis. Alterativ bruk av innvendig, interne trappeganger hvis ønskelig.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leiligheten. Planskissen er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i leilighten og er ikke å anse som noen plantegning. Opprinnelige målsatte plan- og fasadetegninger utleveres på forspørsel dersom du ønsker disse.

Standard

Leiligheten er innredet med moderne, gjennomtenkt og tiltalende standard som beskrives blant annet som følger:

I Det innholdsrike og lekre kjøkkenet med innredning fra Sigdal I
Leiligheten er innredet med et moderne, men likevel klassisk og stilrent kjøkken. Innredningen ligger inntrukket i stuen med fin nærkontakt til stuearrangementet. Godt med skap- og benkeplass, og åpen løsning mot spisestue/stue skaper et fint og sosialt skille mellom disse to sonene i rommet. Innredning fra tradisjonsrike Sigdal i hvit utførelse med delikate og diskrè fronter glir inn sammen med øvrige interiørfarger.
Alt av hvitevarer er helintegrert fra Siemens og medfølger; oppvaskmaskin, separat induksjon steketopp innfelt i benkeplate, stekeovn i underskap og helintegrert adskilt kjøle- og fryseskap. Legg merke til praktisk skuff under stekeovnen - ypperlig for lagring av f.eks. stekebrett som ikke er i bruk. Legg også merke til den stiltilpassede grå benkeplaten som skaper en myk kontrast til det hvite kjøkkenet. Kjøkkenet er videre utstyrt med LED-lys under overskapene som gir god belysning til benkeplatene samt dobbel og trippel stikkontakt på hver sin side mellom over-/underskap. Kjøkkenventilatoren har utlufting ut til felles avtrekk anlegg.

I Stuen med spiseplass og utgang til terrasse - alt i åpen løsning med kjøkkenet I
Det er åpen løsning mot kjøkkenet, og det er plass til både sofa-/loungemøbler i tillegg til avsatt plass for spiseplass ut for kjøkkenet. De store, høyreiste og store vindusflatene som fyller nærmest hele veggen mot terrassen gjør rommet svært lyst og innbydende. Det er også rikelig med veggplass å møblere mot i dette godt utnyttede arealet - blant annet er det tiltenkt plass for sofa mellom to skyvedørene inn til leilighetens soverom og plass for plass for TV/veggmøbel på motsatt side av rommet. Legg merke til den smarte detaljen hvor arkitekten har gjort det slik at man ser gjennom soveromsvinduet fra stuen når døråpningen nærmest terrassen står i åpen stilling - dette gir et godt ekstra bidrag til utsyn, lys og ikke minst romfølelse.

I Baderommet med toalett, dusj og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel I
Det delikate og innbydende badet er romslig og arealeffektivt innredet med god plass. De matte og lune veggflisene gir badet et varmt og eksklusivt preg, og de grå gulvflisene med termostatstyrte varmekabler skaper en fin kontrast. I dusjløsningen er det inn-/utsvingbare dusjvegger med glassdører av herdet glass. Baderomsinnredning hvor servantskap har slagdører hvit utførelse m/integrerte håndtak. Helstøpt servantbenk, stort veggspeil med overlys tilknyttet veggbryter og dobbel stikkontakt ved siden av veggspeil. Baderommet har også sokkeltoalett i moderne design. Blandebatteri til dusj og til servant er fra Oras. Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommet har derfor 4 stk. innfelte LED-downlights med nivåjusteringsbryter. Opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.  

I Entrè/gang I
Entreèn har delvis åpen løsning mot stue-/kjøkkensonen og dette gir leiligheten en ekstra god romfølelse og ikke minst luftig løsning. Dette praktiske rommet har oppbevaringsplass for sko og yttertøy. I entreèn er blant annet leilighetens porttelefon også plassert.

I Soverommet med plass til dobbelseng og godt med garderobeskap I:
Soverommet  vender ut mot egen terrasse. Rommet er smart designet med to dører (hhv. skyvedør nærmest kjøkkenet og slagdør fra stuen hvor man kommer inn til dobbeltsengen fra hver sin side. Ved bruk av enkelseng er er det god passasje gjennom rommet. Veggflaten mot stuen er ypperlige for evt. TV-plassering eller annet i rommet - her er det også godt med stikkontakter og IT-uttak. Rommet er for øvrig utstyrt med to doble, frittstående garderobeskap som medfølger.

I Alkove/kontor I
Alkoven er et svært bruksvennlig rom med store vinduer langs hele veggen mot terrassesiden som gjør det lyst og innbydende. Ypperlig rom enten som et kontor-/arbeidsrom, et sted å plassere en gjesteseng eller rett og slett et stort garderoberom hvis ønskelig.

I Innvendig bod/garderoberom I
Dette rommet har praktrisk inngang fra soverommet. Aggregatet til balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner finner man i dette rommet. Styringstablået til anlegget er elektronisk og integrert i aggregatet. Her er også dataskap og elektrotavle integrert i vegg, og rommets utforming og størrelse gir plass til både garderobeplass og bodplass utover det som ønskes plassert i den romslige boden i kjelleretasjen.

I Gulv I
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg". Det er gjennomgående benyttet klassisk eikparkett i alle rom i leiligheten, også i innvendig bod. På baderom er det "selvsagt" benyttet fliser med varmekabler.

I Innervegger, himlinger og belistning I
Alle innervegger i leiligheten har malte overflater med malte gipsvegger - dette gir en flott helhet med like fargetoner i samtlige rom.
De innvendige himlingene består i det vesentlige av malte betongelementer. På baderommet er det hvite himlingsplater med innfelte downlights.
I enkelte rom er det listfritt i overgang vegg/himling. I rom med taklister er det hvitmalte hulkillister. Rundt vinduer og innerdører er det malt geriktbelisning. Det eikelister langs de klassiske eikeparkettgulvene.

I Elektrisk anlegg I
Elektrisk tavleskap med automatsikringer, 63 ampere hovedsikring plassert integrert i vegg i egen innvendig bod. Her er det også eget skap for internett/router.

I Øvrig om standard/installsjoner/utstyr for boligen I
* Fellessystem for varmtvann frigir plass i leiligheten da man ikke trenger egen varmtvannstank
* Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner
* Skjult VVS-røranlegg m/innfelt koblingsskap i baderomshimling
* Callinganlegg med direkte tilknytning til utvendig ringetablå
* Heis mellom alle etasjer
* Felles brannvarslingssystem og integrert sprinkleranlegg
* Komfyrvakt tilknyttet steketopp på kjøkkenet
* Brannvern m/overrislingsanlegg og brannalarmanlegg m/detektorsystem
* Felles postkasseplassering

Byggemåte

Yttervegger i stål og betong som er isolert. Trepanel og fasadeplater på utvendige overflater. Vinduer av type toppsving og fastkarmvinduer, 2-lags energiglass som er malt. Både vinduer og terrassedør er utvendig aluminiumsbeslått. Inngangsdør type Branndør EI-30 - 40 db lyddør. Etasjeskillere i betong. Takkontruksjon med bæring i betong som er isolert og tekket. 

Se for øvrig utarbeidet tilstandsrapport for beskrivelse av byggemåte.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 43,50 kvm, Bruksareal: 47,50 kvm, Bruttoareal: 51 kvm

1. etasje - alt på ett plan: P-ROM/BRA/BTA - ca. 43,5/46,5 m²

Følgende rom er medtatt i primærrommene (p-rom): Samtlige innvendige rom i 1. etasje utenom bod på ca. 3 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnader og hva de dekker

Dagens felleskostnader er kr. 2134,- pr. måned som fordeler seg på følgende måte:

* Driftskostnader knyttet til garasje kr. 138,-
* Ventilasjonsanlegg kr. 127,-
* Felleskostnader kr. 1550,-
* Tv/bredbånd kr. 319,-

Ihht regnskapet inkluderer fellesutgiftene blant annet:

* Akonto innbetaling for oppvarming
* Felles bygningsforsikring
* Lys og varme i fellesarealer
* Renhold av innvendige fellesarealer
* Utvendig drift/vedlikehold av bygninger
* Innvendig drift/vedlikehold av fellesareal
* Drift og vedlikehold av felles VVS
* Felles brannalarm, sprinkler og nødlys
* Heis inkl. service, alarm og utrykning
* Stell av utvendig fellesareal inkl. snømåking og feiing
* Honorarer til revisjon, forretningsførsel og styrehonorar
* Utvalgte vaktmestertjenester.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp av vannbåren varme til radiatorer tilkoblet vannbårent fjernvarmeanlegg. Baderommet har elektriske varmekabler i gulv. Opplegg for elektriske panelovner på soverom.

Varmtvann leveres også fra felles forskyningsanlegg.

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner hvor aggregat er plassert i leilighetens innvendig bod.

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Parkering

Til leiligheten medfølger det 1 stk. garasjeplass i byggets garasjekjeller. Denne plassen er ekstra bred og tilfredsstiller krav til parkering som handikapplass.

NB! Eierseksjonslovens §26 oppstiller krav til bytteordning av garasjeplasser som pålegger sameiene å ha bestemmelser i vedtektene om bytteordning eller lignende, som sikrer at personer med nedsatt funksjonsevne får tilgang til en tilrettelagt plass. Det gjøres derfor oppmerksom på at dersom eier av leiligheten ikke har behov for handikapplass, må det påregnes i fremtiden bytte garasjeplass dersom en sameier som også har garasjeplass i sameiet har dokumentert behov for dette.

Det er automatisk åpning av garasjeport.

Vedrørende El bil lading må det forespørres sameiet om ledig kapasitet.

For øvrig gateparkering i områdets nærliggende gateløp.

Det er godt med eksterne tilbud om leieplasser både innomhus og utomhus innenfor kort gangavstand. Ingen egen tilhørende parkering tilknyttet leiligheten.

Se mer informasjon og betingelser på deres nettside www.tbgparkering.no.

Adkomst

Fra Tønsberg jernbanestasjon følger man Grev Wedels gate og Farmannsveien i retning Korten og tar deretter Teglhageveien inn til venstre i første lyskryss etter å ha passert Vestfold fylkesmuseum. Ta deretter stikkvei til venstre og man er kommet frem til Slottsengen boligsameie. 

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning. Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Areal og eierform

Areal: 6 503 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten og uteområdet er felles opparbeidede uteområder med asfaltert gårdsrom, foran inngangsparti og parkeringsplasser. Det er også pent opparbeidede fellesarealer med grøntanlegg, lekeplass og koselige uteoppholdsarealer.

Eier

Christian Wernersen Ingvild Wernersen

Vei, vann og avløp

Adkomt via offentlig vei.

Eiendommen er tilkoblet offentlig vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen datert22.05.2019 er avsatt til veg - nåværende, kombinert bebyggelse og anleggsformål - nåværende (bolig/ forretning/ kontor/ tjenesteyting).

Eiendommen ligger i et regulert område med planid: 704 20120061, plannavn: Olav Trygvasons gate 4 som er vedtatt 18.06.2014. Reguleringsformål: Rød sone iht. T-1442, garasjeanlegg for bolig-/fritidsbebyggelse, boligbebyggelse-blokkbebyggelse, uteoppholdsareal, lekeplass, kjøreveg, kombinert bebyggelses og anleggsformål (bolig / forretning / kontor / tjenesteyting), vegetasjonsskjerm og gatetun.

Det foreligger relaterte planer: Planid 00152 Vestviken EDB-sentral, Teglhageveien( 18.06.1997), planid 00087 Mellem Teglhagen med delvis omregulering av Olav Trygvasonsgate (18.10.2017), planid 00105 Innføring av RV35 og 308 i Kjellevn. og Farmannsvn. (18.10.2017) og planid 61239 Olav Trygvasons gate 3A (05.09.2007).

Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL. Eiendommen eller en del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Opplysninger er innhentet fra Tønsberg Kommune.

Forholdet til boplikt, odel og konsesjon

Det er verken boplikt, konsesjonsplikt eller odel knyttet til leiligheten.

Ferdigattest

Det eksisterer ferdigattest datert 06.12.2019.

Diverse opplysninger

Sameie: SAMEIET SLOTSENGEN, Orgnr.: 820952642

Vedtekter: Det er felles vedtekter for hele sameiet. Disse finner du i salgsoppgave.

Seksjonering/sameiets sammensetning: Eiendommen er seksjonert med tinglysningsdato 06.04.2018 med boligformål og sameiebrøk stor 47/6484 for denne seksjonen. Sameiet består av i alt 88 boligseksjoner og 3 næringsseksjoner.

Styreleder: Petter Furuseth, petter.furuseth@gmail.com, tlf. 98104398.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Særskilt om det å bo i et boligsameie

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd. Leilighetene inngår i eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 590 000,-

Beregnet totalkostnad

2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,-)) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 73 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 663 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsapport

Det foreligger tilstandsrapport utført sertifisert takstmann Hans Holt Byggmester/Takstmann med befaringsdato 12.06.2020.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 2 631 kWt  utfra et snitt forbruk siste 2 årene. Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 1822021

Kostnad for bygningsforsikringen er inkludert i fellesutgifter. Kjøper må selv besørge og bekoste evt. innboforsikring.

Kommunale avgifter

Kr. 9 538 pr. år

Det er for tiden ikke eiendomsskatt i dette område av Tønsberg Kommune.

Formuesverdi (ligningsverdi)

Eiendommen mangler formuesverdi, dokumentet kan ikke bestilles av eiendomsmegler.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Utleie av egen bolig

Seksjonen består av en boenhet, og den har ingen separat utleieenhet.

Iht. sameiets vedtekter kan man fritt leie ut leiligheten hvis ønskelig, og seksjonseier skal underrette sameiets styre skriftlig om leieforholdet.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garanti og utleggshonorar (Kr.2 500) Markeds- og informasjonspakke (Kr.10 990) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 590 000,-) (Kr.33 175) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Tønsbergs Blad 050820 (Kr.1 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 860) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 860) Tønsbergs Blad 010720 (Kr.2 250) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.80 705)

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen, ref. beskrivelse av leilighetens kjøkken. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger. Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom AS setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig - vennligst oppgi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av kjøpetilbud på leiligheten.

Det er Ikke krav om styregodkjenning, men styret skal informeres om eierskiftet. Dette blir besørget opplyst av megler gjennom rutinemessig eierskiftemedling.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser/servitutter:
1930/900491-1/91 - Bestemmelse om bebyggelse
1936/990023-1/91 - Bestemmelse om bebyggelse
1936/990023-2/91 - Bestemmelse om vann/kloakkledning
1960/3054-4/91 -  Bestemmelse om bebyggelse
1994/5490-2/91 - Erklæring/avtale
2016/651483-1/200 - Bestemmelse om parkering
2016/1103538-2/200 - Erklæring/avtale
2017/416598-1/200 - Bestemmelse om nettstasjon
2018/618582-1/200 - Seksjonering

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?