Til innholdet

Lys og lekker eierleilighet på 105 m² fra 2012. Stor stue, 3 soverom og 2 bad. Stor terrasse mot vest. Garasje og heis!

Narverødveien 55P
Prisantydning 4 475 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 105
BRA: 105 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2012
Tomtareal: 15288 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

NARVERØD PARK M/STOR VESTVENDT TERRASSE

Adresse

Narverødveien 55P 3124 Tønsberg 2. etasje

Velkommen til denne vestvendte og romslige eierleiligheten fra 2012 ved sentrale attraktive Narverød park

Ved fredelige Narverød park ved "Snippen, mellom Råel og Husvik, finner du denne flotte og lyse leiligheten med suveren beliggenhet. Her bor man med kort vei til sjøen, flotte naturområder og ikke minst med kort vei til Tønsberg by. På et stort, solrikt og åpent boligtun har arkitektene av prosjektet utviklet et svært trivelig leilighetskonsept hvor lys, luft og store grøntarealer er sentrale elementer. 

Denne romslige og innholdsrike leiligheten fra 2012 ligger tilbaketrukket med kanskje et av områdets mest fredfulle plassering, mot privat grøntpark for sameiet og i innerste bygning på området. Plasseringen byr på solrike og rolige omgivelser samtidig som privatlivet kan nytes på usjenert vis.

Med gjennomgående planløsning med ca. 105 m² (innvendig areal) på ett plan, bys det på blant annet et  innholdsrikt og praktisk kjøkken fra Sigdal m/integrerte hvitevarer, romslig stue-/spisestue i åpen løsning, to flislagte baderom, tre soverom med garderober og plass til dobbeltsenger i to av rommene samt en innbydende entre og hall med god garderobeplass. Et av de tre soverommene ligger i gunstig sammenheng med stuen og kan evt. benyttes som TV-stue eller lignende.

Mot vest, og derav med flotte solforhold på ettermiddag-/kveld, har leiligheten er skjermet og romslig terrasse m/overbygg og elektrisk terrassemarkise.

Det bys også på godt med bodplass. Foruten innvendig walk-in closet/bod er det også bod ute ved terrassen og bod i kjelleretasjen.

Bilen din parkerer du trygt og godt i byggets parkeringskjeller hvor det er direkte adkomst via heis opp til leiligheten.

Narverød park ligger ca. fire kilometer fra Tønsberg sentrum, og man har flotte turstier i skog og langs sjø nesten rett utenfor døren. Du finner et stort mangfold av oppmerkede kyststier i nærmiljøet hvor du kan spasere langs sjøen og ta del i den vakre kystlinjen i Vestfold.

På vegne av eier og Z-eiendom v/eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning.

Fremtredende forhold verdt å merke seg ved leiligheten

º Romslig og innholdsrik leilighet med alt på ett plan
º Gunstig og usjenert plassering hvor alt ligger til rette for høy grad av privatliv
º Stor vestvendt terrasse med overbygg og god skjerming mot naboleiligheter
º Gjennomgående planløsning og store vindusflater mot park og naturlandskap
º Svært rolig, etablert og rolig boligområde nær sjø og natur
º Gangavstand til en rekke badestrender, småbåthavner og kyststi
º Gangavstand til dagligvareforretning og ca. 8 minutter med bil til Tønsberg by
º Flotte turområder rett utenfor egen dørstokk
º Romslig stue-/spisestue med store vindusflater
º Innholdsrikt og delikat kjøkken m/integrerte hvitevarer 
º Tre soverom hvorav to av disse har god plass til dobbeltsenger
º Hovedsoverommet m/stort walk-in-closet og direkte inngang til baderom
º Et av soverommene passer ypperlig som ekstra TV-stue/bibliotek hvis ønskelig
º To baderom - begge med toalett
º Godt med bodplass - leiligheten har hele tre boder med god oppbevaringsplass
º Rikelig med garderobe-/oppbevaringsplass
º Elektrisk terrassemarkise som dekker hele terrassen mot vest
º Klassisk eikeparkett på alle gulvflater gir en flott og solid helhetsfølelse
º Helhetlig og gjennomtenkt farge-/interiørvalg - flytt rett inn!
º Heis mellom alle etasjer
º Garasjeplass i byggets P-hus m/heisadkomst
º Ingen boplikt!
º Her bor du lettvint, moderne og bekymringsfritt med tanke på vedlikehold
º Terrasse kan om ønskelig innglasses
º Velkommen til visning av en romslig leilighet i suverene omgivelser!

Narverød park sin flotte beliggenhet

Narverød Park ligger naturskjønt mellom Råel og Husvik - fredfulle omgivelser med et rikt utvalg av fasiliteter og ca. 4 km til Tønsberg sentrum.

På vinterstid spenner du på deg skiene og går rett ut i lysløype ca. 100 meter fra området. Badeplasser i nærmiljøet finner du bl.a. på Klopp og på Nes i tillegg til de mange små, usjenerte badeplassene i de mange friområdene på Husvik og i området rundt. Litt lengre unna, men fortsatt innen kort vei, finner man Ringshaugstranda med barnevennlig langgrunne og stor gresslette. Det er en "god rusletur" ned til offentlig strand på Jarlsø.

Det er også kort vei til en rekke småbåthavner som fører deg rett ut til den vakre Tønsberg-/Nøtterøy-/Tjømeskjærgården. Vallø båthavn, som er Vestfolds største småbåthavn, ligger en kort sykkeltur fra området.

Gangavstand til Kiwi-dagligvareforretning på Råel og kort vei til bl.a. Tolvsrødsenteret og Olsrød Park og med bank, post-i-butikk, dagligvareforretning, Vestfold sitt kanskje flotte treningssenter - Level, legesenter og en rekke andre tilbud.

Narverød Park ligger ca. 100 km fra Oslo og har enkel adkomst til E 18 med den nyere tilførselsveien i Kjelletunnelen fra Kilen. E-18 fra Tønsberg til Oslo har firefelts motorvei hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Narverød Park til Oslo gjøres unna på drøye timen! Utmerket kommunikasjonstilbud både med buss til Tønsberg sentrum og togforbindelse fra Tønsberg jernbanestasjon. Nærmeste holdeplass er Snippen som ligger rett ut for leiligheten. Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil som ved normale ruteavganger har daglige flyvninger til en rekke Europeiske byer.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2012

Innhold tilhørende fasiliteter

Løsning hvor du har alt på ett-plan og hvor vi bl.a. fremhever romslige, åpne rom med store glassflater mot vest og en arealeffektiv samt luftig planinndeling.

Leilighetens indre rom:
GANG/ENTRE med plass for blant annet anheng, skoskap og lignende.

HALL/FORSTUE i åpen løsning med entre med innbygget skyvedørsgarderobe og plass for bl.a. arbeidsbord, lenestoler eller lignende.

Åpen og romslig STUE-/SPISESTUE med utgang til leilighetens romslige uteareal/terrasse.

KJØKKEN i delvis åpen løsning mot stue/spisestue hvor integrerte hvitevarer medfølger.

HOVEDBADEROM innredet med blant annet dusjhjørne, rikelig med baderomsinnredning og vegghengt toalett

VASKEROM/BADEROM med toalett, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og klargjort tilkobling for evt. dusjkabinett hvis ønskelig å installere.

TRE SOVEROM hvorav ett hovedsoverom med egen WALK-IN GARDEROBE/omkledningsrom/bod med videre inngang til hovedbadet  - alt via skyvedører. Soverommet mot vest kan evt. benyttes bibliotek/TV-stue. Det er i dag skyvedør mot stue-/spisestue. Dersom ønskelig kan rommet åpnes helt mot stue-/spisestue ved å fjerne lettvegg da arkitekten har lagt opp til at det skal være mulig å velge mellom to og tre soverom.

Boder til leiligheten

Foruten innvendig omkledningsrom/bod, følger det med to utvendige boder. Praktisk sportsbod på ca. 2 m² i tilknytning til terrassen med innlagt lys og strømuttak. Det medfølger også en bod på ca. 4m² på kjellerplanet som er låsbar.

Terrasse

Leiligheten har er stor og deilig terrasse på ca. 15 kvadratmeter beliggende mot vest med adkomst fra stuen. Her kan du kan nyte solen til langt på kveld. Denne lune og usjenerte uteplassen blir som en forlengelse av stuen. Da terrassen er helt overbygget kan man sitte her selv på dager med litt "duskregn". Uteboder på hver side gir flott skjerming og gjør at du sitter svært usjenert. Den brede motoriserte terrassemarkisen dekker så og si inn hele terrassen hvis ønskelig. Rekkverk med moderne frostet glass og lakkert stål. Gulvdekke av slipt betong som er malt og gir enkelt stell/vedlikehold. Her kan man evt. legge tredekke, fliser eller lignende dersom ønskelig. Det foreligger også godkjenning på innglassing av terrassene ved Narverød park.

Planskisser

Vedlagt følger planskisser som illustrerer inndelingen av leiligheten. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Ved ønske om oversendelse av arkitekttegninger, ta kontakt med megler for utlevering av disse.

Garasjeplass

Leiligheten har 1 stk. garasjeplass på kjellerplan i byggets p-hus som medfølger. Automatisk port holder anlegget avlåst (åpning med fjernkontroll). Det er både heis og trapp ned til parkeringshuset. Varmekabler ved nedkjørselen sikrer isfri tilkomst på vinteren.

Inngangsparti, heis og ytre fellesrom

Felles, innbydende inngangsparti og gang hvor det er heis til respektive boligetasjer via dets svalganger samt til garasje og bodanlegg. Heishuset er avlåst og det er ringetablå fra utside koblet mot porttelefon innvendig i leiligheten. Både bygget hovedinngangsdør og hoveddører mellom de ulike etasjene er utstyrt med elektriske døråpnere.

Standard og utstyr

Lyse og moderne farger og gjennomgående lik bruk av materialer på gulver, vegger og i himlinger gir et flott helhetsinntrykk. Det er lagt stor vekt på god kvalitet både hva gjelder interiør og eksteriør, og leiligheten har følgende innvendig standard:

Gulvflater innvendig i leiligheten:
Lys og delikat eikeparkett (lakket) på alle gulv - det er også benyttet lyst listverk av eik som henter opp likheten med gulvet. På baderommene er det "selvsagt" keramiske fliser på gulv med varmekabler. Det er også lagt fliser i leilighetens entre.

Innvendige vegger i leiligheten:
Malte overflater (gipsvegger og innslag av murvegger) hvor det er brukt et helhetlig og fargevalg i de ulike rommene. Det brukt en "rød tråd" av varme, lyse og moderne fargetoner som gir en helhetlig sammenheng. Hall og entre er nymalt med kontrastfarger.

Himlinger og innfelt belysning i tak:
Hvitmalte himlinger i alle rom. I entre/gang, hall/forstue, i walk-in closet/omkledningsrom/bod og på baderommene er det nedsenket himling med malt gips. I øvrige rom er det hvitmalte murtak.  Det er innfelte downlights m/nivåjustering i himlinger på både hovedbad/wc og på baderom/vaskerom/wc.

Kjøkkenet - delikat og moderne innredning hvor alt av hvitevarer medfølger:
Det innholdsrike og moderne kjøkkenet har en flott kombinasjon av dels lukket og dels åpen løsning som gir nærkontakt med spisestuen. Innredning er fra tradisjonsrike Sigdal med moderne, men likevel klassiske hvite fronter. Godt med innredning i "L-løsning" hvor det er også er rikelig med benke-/arbeidsplass. Det er valgt utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer i flere av underskapene. Legg også merke til detaljer som innfelt bokhylle og praktisk rondell hjørne ved underskapene. Det er godt med belysning til benkeplatene takket være ekstra belysning montert under en rekke av overskapene. Det er avsatt plass til et lite spisebord ved den "frie veggen" i rommet . Alternativt kan man ha møbler eller ytterligere kjøkkeninnredning på denne veggen. Fastmontert bord på denne veggen medfølger.
Alt av hvitevarer er integrert og medfølger; Helintegrert oppvaskmaskin, separat steketopp med induksjonsplate (påkostet med utvidet kurs) nedfelt i benkeplate, stekeovn innfelt i overskap og frittstående kombinert kjøle-/fryseskap for ekstra god oppbevaringsplass sammenlignet med integrert løsning.

Stue-/spisestue - et svært stort rom med fleksible møbleringsmuligheter:
Stuen og spisestuen er lys og innbydende, og her har arkitekten tenkt på fleksible møbleringsmuligher hvor det er godt med plass til ulike møbelgrupper. I tillegg kan det tredje soverommet i leiligheten, mot vest og med inngang direkte fra stuen, hvis ønskelig enkelt integreres i stuen slik at man får en ekstra romslig vinkelstue. Det er installert skyvedør inn til dette rommet i dag som dermed evt. enkelt også kan benyttes som et lukket bibliotek/TV-stue. Stor, dobbel skyvedør med glass fra gulv til tak tar deg ut til den store og solrike terrassen som blir nærmest som en "ekstra stue" i sommerhalvåret.  Det er også godt med innvendig veggplass å møblere mot.

De to baderommene:
Fra hovedbaderommet går man direkte inn til hovedsoverommet via walk-in closet/omkledningsrom/bod. Praktiske skyvedører både mellom walk-in-closet/bad og walk-in-closet/soverom danner en flott og eksklusiv løsning disse tre rommene i mellom. Det er også tilkomst til rommet fra forstue/hall. Badet er et stort og deilig rom med flislagte vegger og flislagte gulv med varmekabler. Innfelte downlights i himling med nivåjustering. Lyst, klassisk og delikat flisvalg med hvite veggfliser og lyse grå gulvfliser som står i fin sammenheng med hverandre. Baderomsinnredning i hvitt med fire underskap og overspeil med downlights. Det er god plass for ytterligere innredning dersom ønskelig. Vegghengt toalett med skjult sisterne gir enklere vedlikehold og et moderne uttrykk.

Bad/vaskerom/wc har også flislagte gulv med varmekabler. Rommet har adkomst forstuen vis a vis hovedbaderommet. Veggene har malte veggflater. Innfelte downlights i himling med nivåjustering. Det er avsatt plass til dusjhjørne/dusjkabinett i hjørnet av rommet hvis ønskelig å installere. Gulvmontert toalett og veggmontert vaske-/skyllekum. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel - da som side-by-side løsning eller som "tårn" med mulighet for innbygging dersom ønskelig.

Entrè samt hall/forstue:
Den åpne løsningen mellom hall/gang/stue slipper inn godt med naturlig lys til leiligheten. Meget romslig og innbydende rom hvor man bl.a. med en gang man kommer inn til rommet legger merke til hvor lyst rommet er, bl.a. grunnet den åpne løsningen mot vest som slipper inn dagslyset. Hallen har innfelt skyvedørsgarderobe som gir godt med plass til klær og fottøy!  Hall/forstue blir nærmest en utvidelse av stue-/spisestuen, og her er det plass til blant annet lenestoler, arbeidsbord eller lignende.

De tre soverommene og walk-in-garderobe:
Hovedsoverommet har en herlig løsning med skyvedør inn til eget walk-in/omkledningsrom - deretter kommer du rett inn på hovedbadet.
All innredning som hyller/trådkurver/hengeanordninger medfølger i omkledningsrommet - et rom som alternativt også kan benyttes som en innvendig bod dersom ønskelig. I tillegg er det avsatt plass på soverommet for ekstra garderobeskap eller andre type soveromsmøbler dersom man ønsker ytterligere garderobeplass.

Soverom 2 har plass til dobbeltseng dersom ønskelig og her medfølger det dobbelt garderobeskap som er frittstående montert i et av rommets hjørner.

Soverom 3, som evt. kan benyttes som bibliotek/TV-stue, har avsatt plass for garderobeskap. Det er TV-uttak i både soverom 2 og 3 i tillegg til det som er i stue. Skyvedøren inn til stuen holder rommene adskilt fra hverandre.

Øvrig utstyr og teknisk anlegg til leiligheten: 
* Porttelefon til felles inngangsparti med elektronisk åpner fra entre/gang.
* Fjernkontroll til garasjeport medfølger
* Det er installert balansert ventilasjonsanlegg
* Utvendig  belysning slås automatisk på/av med montert astrour
* Ytterdør av type AT 35 db lyddør.
* Elektrisk anlegg med skjult forlegning (bortsett fra mot lydvegger) med automatiske sikringer og jordfeilvarsler

TV og Internett:
Sameiet har felles avtale med Canal Digital (fibernett) vedr. TV, telefoni og internett hvor internett og TV er inkludert i det som betales av månedlige fellesutgifter. Seksjonseier kan få tilleggsleveranser i avtalen som han selv må betale for. Det er TV-uttak i stue/spisestue og på soverom 2 og 3. Trådløst internett i eget dataskap.

Innvendig belistning:
Eikelister som går pent "i-ett" med parkettgulvet. Hvitmalte geriktlister rundt dører og vinduer. Hvitmalt profilert belistning i himlinger - Polystyren hulkillister.

Vinduer og skyvedørsarrangement: 
Vinduer med god isolasjons-/støydempingsevne. Ferdigmalte vinduer hvor flere med både vipp-/og svingfunksjon. Vinduene er beslått med lakkert aluminium på utside for å gi minst mulig fremtidig vedlikehold. Vinduer i mørk gråfarge som nærmest blir som "møbler til rommene".

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr, vises til det utarbeidet tilstandsrapport som følger av salgsoppgave.

Arealer og angivelse av primærrommene

Primærrom - P-rom: 105 m²
Bruksareal - BRA: 105 m²
Bruttoareal - BTA: 113 m²

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
I primærrom er alle innvendige rom i leiligheten medtatt i beregningen med unntak av bod på terrasse som er på ca. 2,0 m². Garderoberom-/omkledningsrom mellom baderom og hovedsoverom er medtatt i både bruksareal og primærrom da dette benyttes som omkledningsrom og derav  er vurdert av takstmann som primærrom med bakgrunn i rommets kvalitet og beskaffenhet.

Bod i kjeller (ca. 4 m²) er ikke medtatt i noen av de oppgitte arealer. Utvendig bod i tilknytning til terrasse (ca. 2 m²) er ikke medtatt i oppgitt BRA (bruksareal).

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - hvordan finner du frem til Narverødveien 55p?

Fra Tønsberg kjører man over Kilen til lyskrysset på Presterød, og tar til høyre.

Fortsetter Narverødveien og tar denne til venstre i rundkjøringen ved Narverødveien/Jarlsøveien. Ta deretter inn til Narverød Park etter ca. 50 meter, og eiendommen ligger i bygget innerst i området.  Leiligheten har inngang ved midtpartiet av bygget. Det vil bli skiltet med meglers visningsskilt  frem til eiendommen ved fellesvisninger.

Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til Narverød park. Se for øvrig vedlagte kart/nabolagsprofil.

Byggemåte

Leilighetsbygg oppført over fire etasjeplan hvorav det fjerde etasjeplanet er inntrukket på taket av bygget. I tillegg kommer etasjen med felles parkeringskjeller. Bebyggelsen er oppført med betongdekker på et bæresystem av stål og betong. Etasjeskiller og skillevegger mellom leilighetene er av betong. Innvendige skillevegger i leilighetene er for øvrig kledd med malt gips. Yttervegger i isolert bindingsverk med fasadekledning forblendet med en kombinasjon av tre og teglstein. 

For ytterligere og utfyllende opplysninger om eiendommens byggemåte, vises det til tilstandsrapport fra byggmester-/takstmann Hans Holt som følger av komplett salgsoppgave.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes med elektriske varmekabler på begge baderommene og med termostatstyrte elektriske panelovner i oppholdsrom.

Balansert ventilasjonsanlegg sørger for et behagelig og et sunt inneklima. Eier opplyser at dette fungere tilfredsstillende og hensiktsmessig for leiligheten. Det er tilluft i oppholdsrom og avtrekk fra kjøkken samt fra begge baderom.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Parkering

1 stk. garasjeplass medfølger leiligheten i byggets parkeringshus - her står kjøretøyet ditt trygt og godt. Parkeringsplassen til leiligheten har en gunstig plassering, kort vei fra byggets heis og med god plass samt gode inn-/utkjøringsforhold.

Behagelige fasiliteter hvor du fra parkeringskjelleren tar du heis direkte opp til utvendige svalgang hvor man kan gå tørrskodd frem til leilighetens inngangsdør. Parkeringshuset er avlåst med elektrisk garasjeport med fjernstyrt portåpner. I asfaltert nedkjørsel er det varmekabler som holder adkomsten isfri på vinterstid.

I tillegg til egen garasjeplass, er det rikelig med utvendige, asfalterte p-plasser på sameiets eiendom til benyttelse for Narverød park sine leilighetseiere og deres gjester. Parkering av andre kjøretøy enn personbiler reguleres av sameiets vedtekter.

Øvrig parkering skjer etter områdets gjeldende bestemmelser.

Sameiets tomt/hage og fellesarealer

Tomtens samlede areal: 15.288 m².       
Type: Felles selveiertomt for sameiet Narverød park

Alt av vedlikehold som snørydding, gressklipping og øvrig vedlikehold av fellesarealene blir utført via vaktmestertjenester.
Her låser du med andre ord døren bekymringsfritt og kan reise bort så lenge du vil.

Narverød Park har en herlig stor parkmessig opparbeidet fellestomt med stort hageanlegg, og det er bl.a. etablert et felles "patio" med steinlagt dekke og pergola. Fellesarealene er pent tilpasset det varierte terrenget tomten ligger på. Det er videre etablert asfalterte internveier, rikelig med prydbusker og løv-/alètrær. Ved inngangspartier er det lagt tromlet belegningsstein med bl.a. flotte forstøtningsmurer av granitt. Narverød park har også sin egen hagegruppe blant beboerne som sørger for blomster og planter på fellesarealene.

Landskapsarkitekt Merethe Schau hos Tegn Landskap har tegnet fellesarealene og sier følgende da hun i sin tid designet utomhusarealene;

"Bebyggelsen danner et tun rundt et felles oppholdsområde. Adkomst og innganger ligger på motsatt side. Dette skaper en fredelig situasjon for opphold på private balkonger og uteplasser vendt ut mot fellesområdet.

Privathagene i første etasje avgrenses av stramme hekker og opparbeides med fast dekke. Fellesområdet ligger vestvendt, inn mot en kolle med vakker, stedlig furuvegetasjon.

Sentralt i fellesområdet er det opparbeidet et felles oppholdssted. Her danner benker og fast dekke, pergola med klatrevegetasjon og staudebed rammen rundt et hyggelig møtested for alle beboere. Fellesområdet er også utformet med noen lekemuligheter. Det er grusede gangforbindelser fra boligene inn til fellesområdet. Langs adkomstveien inn til boligene plantes trerekker. Dette skaper en frodig ramme og gir området identitet. Boligene ligger i nær tilknytning til skog og mark. Prosjektet er utformet med tanke på tilgjengelighet til disse områdene".

Eier

Grete Lovise Koppgang Stine Koppang

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Adkomst fra Narverødveien som er offentlig vei.

Reguleringsopplysninger

I Tønsberg kommune sin arealplan ligger eiendommen innenfor et område avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende med vedtaksdato 03.02.2016.

Eiendommen ligger i et regulert område -  "Snippen" som er vedtatt 05.09.2007 hvor formålet er boliger, gangvei, felles grøntareal og felles avkjørsel. Det regulerte området er i dag ferdig utbygget og inneholder ingen avsatte områder for fremtidig, ny bebyggelse på ubebygde områder.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 08.10.2019, denne erstattet tidligere midlertidige brukstillatelser for alle tre leilighetsbygg ved Narverød park. Ferdigattesten gjelder for alle tre leilighetsbyggene ved Narverød park.

Diverse opplysninger

Sameiet Narverød Park har org. nr. 991 301 304 består av tilsammen 51 selveierleiligheter - utelukkende som boligseksjoner med adresser Narverødveien 55a - S beliggende på matrikkelen gbnr. 150/52 i Tønsberg kommune. Leilighetene er fordelt over tre bygninger intern i sameiet omtalt som  "Hus 1, Hus 2 og Hus 3". Denne leiligheten ligger i "Hus 1".

Forretningsfører i sameiet: OBOS avd. Tønsberg ved Fred-Arne Østrem - tlf.33 30 94 73 evt. pr. e-post: fred.arne.ostrem@obos.no.

Evt. felleslån i sameiet: Sameiet har per i dag ingen låneopptak, tidligere låneopptak som fellesgjeld var nedbetalt sommeren 2020.

Særskilte forhold: Sameiet er veletablert med god, ryddig og strukturell drift. Det opplyses at det tidligere har vært en tvistesak mellom sameiet og utbygger angående deler av fellesarealer og ventilasjonsanlegg til enkelte leiligheter. Denne saken er forlikt 16/5-2020. 

Sameiebrøk for denne leiligheten: 103/5167.

Forretningsfører i sameiet: Obos ved Fred-Arne Østrem tlf. 33 30 94 73/e-post: fred.arne.ostrem@obos.no.

Sameiets styreformann: Advokat Thor Tiedemann Bjønnes.

Sameiet opplyser at det vil bli holdt dugnad to ganger i året, vår og høst (sameiet har valgt egen dugnadskomité). Dugnad holdes hvert år siste tirsdagen i april og siste tirsdagen i oktober hvert år.

Ytterligere informasjon om sameiet og dokumenter som opplysningsbrev fra forretningsfører, referat fra sameiets årsmøte, vedtekter, husordensregler, årsregnskap/budsjett mm. finner du som vedlegg i salgsoppgave.

Verdt å merke seg ved det å bo i et boligsameie: En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Det kan ikke erverves mer enn to boligseksjoner i et sameie av en og samme juridiske person/selskap, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Prisantydning

4 475 000,- / Fellesutgifter: 4 125,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

4 475 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 111 870,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 475 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 120 612,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 595 612,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Felleskostnader og hva de inkluderer

Leilighetens andel av felleskostnader dekker blant annet følgende:

* Felles bygningsforsikring
* TV fra Telenor fibernett (grunnpakker)
* Internett fra Telenor fibernett (grunnpakker)
* Trappevask utført av rengjøringsselskap
* Drift-/service av heis
* Lys og strøm i fellesarealer
* Drift og vedlikehold av garasjeanlegg
* Snøbrøytning hvor det per tiden er avtale med Strandman AS
* Vederlag til forretningsfører og revisor
* Vederlag til sameiets styre
* Diverse vedlikehold/drift og avsetting til dette
* Bytte av filter til individuelle ventilasjonsanlegg for hver leilighet

I følgende innhentede opplysninger fra forretningsfører, fordeler fellesutgiftene seg på følgende måte:
Ventilasjonsfilter kr. 67,-
Felleskostnader kr. 3 462,-
Kabel-TV og Internett: kr. 596,-
Tilsammen kr. 4 125,-

Se for øvrig regnskap som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter.

TV og internett

Sameiet har felles avtale for TV og Internett (fibernett) hvor dette er inkludert i det som betales av månedlige fellesutgifter. Seksjonseier kan få tilleggsleveranser i avtalen som han selv må betale for. Trådløst internett i eget data-/teleskap integrert i innervegg.

Installasjon av El-bil lader og regler rundt bilvask på eiendommen

Evt. ønske om å installere ladepunkt for el-bil lader i tilknytning til egen garasjeplass er regulert i sameiets vedtekter, § 14: "Lading av el- biler og ladbare hybridbiler kan bare foregå på egen strømkurs. Sameier må selv bekoste opplegg med egen kurs fra teknisk rom fram til sin egen parkeringsplass i garasjeanlegget med egen Kwh-måler knyttet til denne. Styret må kontaktes før arbeid med egen kurs for lading starter". Det er kun tillatt å installere vanlig stikkontakt 1-fase, 16amp. Alle elektriske arbeider må utføres av autorisert firma. Det vil være kapasitetsmessige begrensninger mht. hvor mange biler som kan stå til lading samtidig i det enkelte garasjeanlegg. For eventuelt å hindre overbelastning på anlegget kan styret vurdere spesielle tidsmessige ladeordninger. Kwh-måler skal installeres i teknisk rom, slik at styret har full tilgang til måleren. Styret vil avlese den enkeltes Kwh-måler på faste tidspunkter. I forbindelse med utregning av den enkeltes faktura beregnes gjennomsnittspris på strøm/nettleie for den aktuelle periode".

Vedr. bilvask er det avsatt plass for dette ved Narverød park. Bilvask skal kun skje på plassen mellom Hus 2 og 3, ved kum vis a vis miljøstasjonen. Vann kan tas fra kran rett utenfor garasjedør i Hus 2 eller i Hus 3. Det er tillatt å bruke privat høytrykksspyler ved bilvask i tidsrommet kl. 10:00 - 18:00 på hverdager og kl. 10:00 - 16:00 på lørdager.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport utført av Norsk takst ved Sertifisert Takstmann Hans Holt - Byggmester/Takstmann. Denne har befarings- og utskriftsdato 29/10-2021 og rapporten følger som del av komplett PDF-salgsoppgave.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen og interessenter må sette seg inn i disse før budgivning.

Tilstandsrapporten har utelukkende TG-1 (beste tilstandsgrad), den har ingen TG-2 eller TG-3. TG-0 gis benyttes ikke i denne type rapporter.

Betalingsbetingelser

Det skal IKKE innbetales noen form for forskuddsinnbetaling ved inngått handel. Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 11 494 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6599285

Ovennevnte er felles bygningsforsikring tegnet av sameiet. Utgiftene til denne inngår i fellesutgifter. Evt. innbo-/løsøreforsikring må bekostes og besørges av leilighetseier.

Kommunale avgifter

Det er installert vannmåler ved Narverød park hvilket gjør at de årlige kommunale avgiftene vil variere etter målt forbruk fra felles vannmåler inn til sameiets bygning. Tønsberg kommune opplyser følgende: "Eiendommene har felles vannmåler. Vann- og avløpsgebyrer betales etter målt forbruk, fordelt likt på hver seksjon, oppgitt med seneste årsforbruk på 68 kubikk. Basert på erfaringstall er de årlige kommunale avgiftene beregnet til ca. kr 7 500,- for pga. besparelse som gis av installert vannmåler. Beløpet dekker kommunens avgifter for vann, avløp og renovasjon (søppel).

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Formuesverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr 1 465 449
Formuesverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr 4 195 616

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2019. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ligningsposter pr. 31.12.2020 for leiligheten er oppgitt til kr 5,- i innberettigede renteinntekter, kr 570,- i fradragsberettigede kostnader, formue kr 0,- og gjeld kr 1 292,- (andel av kassakredittlån).

Forkjøpsrett

Det foreligger ingen forkjøpsrett ved eiendomsoverdragelser i sameiet, ref. sameiets vedtekter § 2.

Eiendomsskatt

Det er per tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Forholdet til utleie

Eiendommen er registrert med en boenhet og den har ingen separat utleiedel.

Sameierne har iht. opplysninger fra forretningsfører fri og ubegrenset adgang til hel eller delvis utleie, ref. § 2 i sameiets vedtekter. Ethvert utleieforhold skal meldes til sameiets forretningsfører for registrering og underretning til styret. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i skattemessige konsekvenser ved evt. utleie av egen bolig. Til orientering stilles det ved utleie av bolig krav til fremleggelse av radonmåling ovenfor leietaker.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt, ref. sameiets vedtekter § 19. Sameiet kan likevel forby dyrehold i vedtektene eller ordensreglene. Har sameiet forbudt dyrehold, kan brukeren av seksjonen likevel holde dyr dersom gode grunner taler for det og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. § 10 i sameiets Husordensregler regulerer også husdyrhold og utøvelse av dette, her fremkommer det blant annet at "ved ønske om å anskaffe nye kjæledyr (også re-anskaffelse), skal dette dog godkjennes av styret før anskaffelse kan skje".

Boplikt/konsesjon/odel

Det er ikke boplikt på eiendommen, konsesjonsplikt eller odelsbestemmelser knyttet til eiendommen.

Skolekrets

Narverødveien 55 tilhører skolekrets 8 - Husvik. For evt. spørsmål anbefales det å ta kontakt med Skolekontoret ved Tønsberg kommune på telefon 333 48 308.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 041121 (Kr.4 500) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 475 000,-) (Kr.44 750) Tilrettelegging (Kr.16 900) Kommunale opplysninger (Kr.3 865) Tønsbergs Blad 171121 (Kr.4 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 995) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke (Kr.10 900) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 440) Totalt kr. (Kr.109 695)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg & Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør, denne er inntatt i salgsoppgave.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig, vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud. Konferer gjerne megler.

Tinglyste heftelser, servitutter og rettigheter på eiendommens grunnboksblad

Følgende er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

Heftelser og servitutter som følger eiendommen (servitutter/heftelser gjelder også øvrige seksjoner i sameiet):
1937/2427-1/91 -  Bestemmelse om gjerde av 02.10.1937, 1942/3574-2/91 - Bestemmelse om kloakkledn.av  21.12.1942,  1954/502415-1/91 -Bestemmelse om veg av 02.10.1954,  1959/501934-4/91 - Bestemmelse om veg 02.07.1959, 1980/508671-1/91 - Best. om vann/kloakkledn. av 16.12.1980, 1980/508672-1/91 - Best. om vann/kloakkledn., 2006/8750-2/91 - Erklæring/avtale av 28.06.2006, 2009/238091-1/200 - Erklæring/avtale om veg m.m. av 02.04.2009, 2012/888768-1/200 - Best. om vann/kloakkledn. av 23.10.2012 og 2012/1034010-1/200 - Bestemmelse om veg av 05.12.2012.
 
Grunndata som følger eiendommen:
2012/1020455-1/200. Seksjonering av 30.11.2012. Opprettet seksjoner: snr: 25. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning. Sameiebrøk: 103/5167. 2020/2171770-1/200  Reseksjonering av 02.03.2020 21:00, snr: 25. Formål: Bolig, tillegsdel: Bygning. Sameiebrøk: 103/5167. Endring av tilleggsdel
Seksjoner mottar areal fra fellesareal i form av tilleggsdeler.
 
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?