Til innholdet

VISN 6/12! Lys og moderne 2-roms andelsleilighet i 1.etg med egen hagedel, solrik balkong og nytt bad fra 2021.

Camilla Colletts vei 4
Prisantydning 2 200 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 52
BRA: 56 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1954
Tomtareal: 8412 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

onsdag 6. desember Kl 16.00 - 16.30
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Ola Norderhaug

Ola Norderhaug

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SOLVANG

Adresse

Camilla Colletts vei 4 3117 Tønsberg 1. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom.

Beliggenhet

Meget sentralt beliggende på Solvang. Vestvendt og meget solrikt . Her bor man sentralt og fordelaktig med gangavstand til Tønsberg sentrum med alt av shoppingmuligheter, offentlig kommunikasjon som jernbanestasjon og bussterminal samt Tønsberg brygge med ulike restauranter og yrende uteliv. Kort vei til Meny på Heimdal, Rema 1000 med andre handelssenter på Kilen som apotek og legekontor m.m, barne-, ungdom- og videregående skole. Kort vei også til uttallige fritidstilbud som tennisbaner, friidrettsanlegg, isstadion, fotballbaner, akebakker, idrettshall, treningssenter m.m. Nydelige tur- og friluftsområder med lysløyper i umiddelbar nærhet - ideelt for gåturer, løping, sykling og ski på snørike vintre. Stille og rolig gate i et veletablert villaområde. Kombinasjonen stille og rolig - dog allikevel supersentralt - en sjelden mulighet!

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1954, modernisert i 2021

Bygninger og byggemåte

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Innhold

Leiligheten er beliggende i 1. etasje og inneholder:

Romslig gang med god plass til sko og yttertøy. Pent bad/wc fra 2021, tatt i regi av borettslaget. Stort soverom med skyvedørsgarderobe pluss vanlig garderobeskap (meget god garderobeplass). Kjøkken fra IKEA med praktiske kjøleskuffer, oppvaskmaskin, god skap- og benkeplass, samt komfyr og ventilator med elektrisk avtrekk. Smakfull stue med plass til spisestue og med utgang til deilig vestvendt balkong. Fra balkongen er det trapp ned til egen hagedel som disponeres eksklusivt av denne leiligheten.

2 private kjellerboder og 1 loftsbod. Vaskemaskin er plassert i den ene kjellerboden.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Standard

Lys og praktisk andelsleilighet som holder normal god standard og har en god planløsning. Leiligheten ble totalt oppusset i 2009 med nytt kjøkken, samt nye gulv og himlinger og nye plater på de fleste vegger. Den åpne løsningen mellom kjøkken og stue gir en ekstra god romfølse samt fint gjennomlys. På gulv er det lagt parkett og tregulv. Veggene er hovedsakelig malt gips og panel.  Badene i bygget ble tatt i 2022 i regi av borettslaget. Delikat, flislagt bad med gulvvarme.

Rehabiliteringsarbeider i borettslaget: alle takene ble tekket om i 1996. I 2010 ble det byttet kledning dører og vinduer. Det ble lagt ny drenering i 2015 . Nye balkonger/terrasser i 2019.

Borettslaget har avtale med Canal Digital vedrørende kabel-TV og internett (grunnpakke). Avtalen er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan bestille tillegg til avtalen, og betaler selv for dette. Selger opplyser at høytalere i tak ikke er i bruk. Dette er en leilighet hvor man kan lage en alkove-løsning i stuen, for ekstra soveromsplass.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger en tilstandsrapport datert 11.10.23 med befaringsdato 11.10.23 fra Arild Lysebo som er en uavhengig og autorisert Takstmann.

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger
- 5 stk  tilstandsgrad 0 (TG0 - grønn)
- 5 stk  tilstandsgrad 1 (TG1 - blå)
- 1 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - mørk gul) - avvik som kan kreve tiltak
- 0 stk. tilstandsgrad 3 (TG3 - rød) - store eller alvorlige avvik.

TG-2 anmerkninger (mørk -gul) er relatert til for pipe (som ikke er i bruk)
TG-3 anmerkninger (rød) - INGEN anmerkninger.

Inngående beskrivelse av anmerkningene følger av tilstandsrapporten.

Det er kun TG-2(mørk gul) og TG-3(rød) som kommenteres særskilt, for øvrig vises det til tilstandsrapporten.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæring, utgjør en integrert del av denne salgsoppgaven, som kjøper forventes å gjøre seg kjent med. Tilstandsrapporten gir opplysninger om eiendommens tekniske tilstand.

Oppvarming

Elektrisk. Varmepumpe montert i stuen.

Parkering

Vanlig gateparkering. Borettslaget har 21 garasjeplasser. Andelseier søker styret om garasje, det er venteliste etter ansiennitet i borettslaget.

Areal og eierform

Areal: 8 412 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Andel av felles hagedel som er pent opparbeidet og beplantet med plen ogh hekk. Den eksklusive delen som denne andelen bruker er usjenert beliggende og inngjerdet med hekk rett utenfor egen terrasse.

Eier

Vegard Lilleås

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 01.07.1953.

Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Gyldenløve Borettslag, Orgnr.: 953208431 - Andelsnr. 26

Andel fellesgjeld pr 01.10.23: 528.000. Total gjeld i borettslaget: kr 22 901 726

Lånenr                                Type Restsaldo     Restløpetid   Term Type Rente

OBBK02-98207746592   A      11.481.670,-  25 år 1 md.    12     Flyt   5,70%
OBBK02-98207949612   A      11.420.056,-  27 år 7 md.    12     Flyt   5,70%

Forkjøpsrett: Ja.
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei
Ytterligere informasjon, ta kontakt med megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 200 000,- / Felleskostnader: 5 922,- pr. mnd Felleskostnader inkluderer: varmtvann, gressklipping, tv/internett m/fiber, kom. avgifter, kabel-tv, strøm fellesarealer, festeavgift, bygningsforsikring og avsetning til vedlikehold. Herav: Felleskostnad 5.421,- Mediaprodukter 501,-

Beregnet totalkostnad

2 200 000,- (Prisantydning) 528 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 728 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 6 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 734 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 486 288,- Sekundær formuesverdi : 1 820 448,- Formuesverdi pr. : 31.12.2022

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Forsikring

IF Polisenummer: 587761

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:486 288,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 1 820 448,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Eierskiftegebyr til forretningsfører (Kr.1 800) Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 728 000,-) (Kr.39 750) Servitutter (Kr.1 800) Tilrettelegging (Kr.16 950) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 215) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Kommunale opplysninger (Kr.3 700) Markedspakke (Kr.10 400) Markedspakke utlegg (Kr.6 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.480) Totalt kr. (Kr.100 800)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Ola Norderhaug

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Ola Norderhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?