Til innholdet

Lys og pen leilighet med 3 soverom, stor syd-/vestvendt terrasse og garasje. Gangavstand til skole og barnehage. ZOLGT

Torødveien 22E
Prisantydning 3 100 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 87
BRA: 87 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2008
Tomtareal: 4644 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Erlend Løvold (1)

Erlend Løvold (1)

Finn.no: Lokalområde

Torød/Færder

Adresse

Torødveien 22E 3135 Torød 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbrua og videre i høyre felt mot Teie torv. Ta til venstre inn RV 309 i lyskrysset i Teieveidele og følg Smidsrødveien over i Berganveien. Ta så til venstre inn på Torødveien og første vei til venstre (vis a vis Torød kirke). Torødveien 22E er beliggende på høyre side av veien, nest innerst i blindvei. Eiendommen er skiltet med salgs skilt fra Z-eiendom.
For øvrig se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven eller vedlagte kartskisse i FINN-annonsen.

Beliggenhet

Torød er et veletablert og attraktivt boområde på sydsiden av Nøtterøy. Stedet er kjent for blant annet sitt gode miljø og for den populære Torødstranda, som kun ligger få minutters gange fra leiligheten. Det er mange muligheter for aktiviteter i nærområdet som for eksempel ved å benytte Torødsletta hvor det er skatepark, treningsapparat, ulike tilrettelagte baner for flere ballspill, klatrestativ med mer. Vinterstid lages skøytebane, skispor i lysløypa, liten alpinbakke med skitrekk og akebakke til glede for liten og stor. Flere flotte tur- og rekreasjonsområder, både i skogen og langs sjøen med Kyststien. Her er også et eldorado for den båtinteresserte med nærhet til Nøtterøy og Tjøme sin vakre skjærgård.

Torød byr også på søndagsåpen dagligvareforretning med post i butikk, Torød Pizza, barnehage, barneskole, kirke og god busskommunikasjon med avganger flere ganger i timen.
Ca 12 km til Tønsberg sentrum hvor alt av shoppingmuligheter, kulturtilbud, kafeer, restauranter, jernbanestasjon, kino og bryggeområde med sitt yrende folkeliv er å finne.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2008

Bygninger og byggemåte

Bygget er fundamentert med støpte deler og grunnmurer er oppført i leca eller multimur (noe usikkert). Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.

Innvendige overflater er i hovedsak fra byggeåret foruten noe overflatebehandlinger. Tidligere vegg til garderoberom fjernet og det er noe spor etter dette. På gulv: Parkett og noe fliser. På vegger: Malte plater og noe tapet. I tak: malte plater.

Se for øvrige vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 87 kvm

1. etasje med p-rom ca. 87 kvm.: Bad, gang, stue/kjøkken og 3 soverom.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Se for øvrige vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Standard

Delikat og funksjonell 4-roms selveierleilighet med barnevennlig og solrik beliggenhet nær skole og barnehage.
Moderne innredet selveierleilighet med malte overflater i lyse og trivelige farger. 
Dette er en innbydende bolig som vil tiltale de fleste - velkommen til visning!

Leiligheten er på ett plan og ligger i høy 1. etasje med adkomst via egen inngang fra felles utvendig trapp og repos ved ytterdøren.

Innenfor er entreen med skyvedørsgarderobeskap hvor gulv er flislagt og med gulvvarme, vegger er malt og det er malt slett tak i himling. Videre kommer man inn i gangen med parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling.

Stue og kjøkken i åpen løsning med parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling. Den åpne løsningen fra stue til kjøkken gir god romfølelse og kan fint ansees som et allrom. Rommet er tiltalende med store vindusflater og slipper inn mye naturlig lys. Med gulvvarmen i stuen og kjøkkenet holder man jevn og god varme. Ved behov er gasspeisen med på å kunne bidra med ekstra lun varme på kaldere kvelder. Fra stuen er det også utgang til stor syd-/vestvendt terrasse over 2 nivåer som fører videre til liten hagedel. Her er terrassevarmer og elektrisk terrassemarkise med fjernkontroll. En del av terrassen er overbygget og gir flere møbleringsmuligheter til å kunne ordne seg en lun og trivelig uteplass.

Kjøkkenet har godt med skap- og skuffeinnredning i hvit utførelse med diskret profilering fra Invita med barløsning og mye bekeplass. I tilknytning til kjøkkenet er det plass til spisebord man kan duke opp til familie og venner. Virkelig et hyggelig sted å tilberede mat mens kokken har selskap av gjestene sine. Hvitevarer som integrert stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin samt kombinert kjøl-/fryseskap medfølger i handelen. Ventilatorhette med mekanisk avtrekksanlegg.

Hovedsoverommet har parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling.

Soverom med parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling. Rommet har skyvedørsgarderobe.

Soverom med parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling.

Lekkert, flislagt bad med gulvvarme. Malt slett tak i himling. Baderommet inneholder vegghengt WC, heldekkende servant med baderomsinnredning og dusj på vegg med dusjvegger av glass. Mekanisk avtrekksanlegg. En praktisk skyvedørsgarderobe for egen nisje til varmtvannsbereder samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Tilhørende utvendig sportsbod.

Ellers felles redskapsbod hvor sameierne i fellesskap oppbevarer og kan benytte blant annet gressklipper, høytrykkspyler, hageredskaper med mer. Det er også felles søppelbod.

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Diverse
Tilknyttet fibernett via Canal Digital med uttak i stue, hovedsoverom og et av de andre soverommene.

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming. Det er basert på termostat gulvvarme i gang, stue/kjøkken (ikke tidligere garderobe) og bad.

Dersom rom/beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette ikke med i handelen.

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS gjennomførte tilsyn med fyringsanlegget den 06.02.20. Følgende avvik ble konstatert under tilsynet:

Avvik 1
Beskrivelse av avviket
Utvendig gassanlegg:
Det mangler dokumentasjon på service og vedlikehold av gasstankanlegg.

Avvik 2
Beskrivelse av avviket
Boenheter:
Det mangler en avtale med en gasstekniker pa service og vedlikehold av gasspeisene i
samtlige boenheter i sameiet.

- Vi anbefaler at det monteres gassvarsler i boenhetene.

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS har den 06.04.20 mottatt skriftlig tilbakemelding om oppfølging av avvik påpekt i tilsynsrapport av 06.02.20.
Tilbakemeldingen er tilfredsstillende. Prioritering og tidsplan for retting av påpekte avvik og anmerkninger ligger innenfor en akseptabel tidsramme. Det forutsettes i den forbindelse at avviket lukkes når dokumentasjon på service og vedlikeholdsavtaler på tankanlegg og fyringsanlegg er sent oss i samsvar med fremdriftsplanen.

Parkering

Garasjeplass og sportsbod i felles garasjeanlegg i underetasjen med port og automatisk portåpner.
Ellers asfaltert felles utvendige parkeringsplasser.

Det er etablert elbillader i garasjen.

Areal og eierform

Areal: 4 644 kvm, Eierform: Eiet tomt

Oppgitt tomteareal er et beregnet areal som er innhentet hos/oppgitt av Færder kommune og må kunne anses som er ca./antatt areal.
Arealet er hentet fra Eiendomsinformasjon og Matrikkelkart som er mottatt fra kommunen.
Det tas forbehold om at arealet kan avvike noe.

Tomt og hage

Felles eiertomt som er opparbeidet med asfaltert innkjørsel, blomsterbed og gressplen.

Tomten disponeres av seksjonseier i henhold til tinglyst seksjonering hvor deler er fellesareal og deler er hager som disponeres av leilighetene i 1. etasje.

Eier

Gunhild Kaupang

Vei, vann og avløp

Vei
Eiendommen har adkomst via privat vei.

Vann
Eiendommen er tilknyttet oftenlig vann.

Avløp
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et området som er avsatt til:
Boligbebyggelse - Nåværende (110 - Boligområde), Kommuneplan (31.01.2018)
Gang/sykkelvei - Nåværende, Kommuneplan (31.01.2018).

Gjeldende regulering:
PlanID: 3811 309, plannavn: Torød Øst (08.12.2004), reguleringsformål: Boliger.

I følge innhentede opplysninger fra sameiets regnskapsfører, er sameiet varslet om planlagt bygging på nabotomt ved gammelt hus/låve.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest, datert 10.03.2009.

Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Torød Øst, Orgnr.: 992276983
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Mulig økning på fellesutgifter til kr. 2.500,-.
Forutsatt vedlikeholdsutgifter som utskifting av enkelte vinduer.

Sameier pliter å komme på dugnad 2 ganger i året. De vasker da søppeldunker på omgang hver 8 eller 12. uke fra mai-oktober.

Sameiet rulerer på å sitte i styret, en fra hvert hus, 2 år av gangen. Så hvert 6 år.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 100 000,- / Fellesutgifter: 2 300,- Regnskapsfører i sameiet opplyser at fellesutgifter dekker blant annet felles bygningsforsikring, àkonto gass (àkonto 250,- pr. mnd. med årlig avregning), ytre vedlikehold, brøyting, utelys og Canal Digital fibernett med mer.

Beregnet totalkostnad

3 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 88 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 188 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 05.11.2021 Formuesverdi : 700 471,- Sekundær formuesverdi : 2 521 694,-

Forsikring

Codan forsikring Polisenummer: 626546

Kommunale avgifter

Kr. 13 083 pr. år Kommunale avgifter dekker vann kr. 3 139,-, avløp kr. 7 224,- og renovasjon kr. 2 720,-. Det er ikke vann- og avløpsgebyr etter måler. Kommunen opplyser at det er felles/delt renovasjon.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:700 471,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 521 694,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 171121 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.16 950) Visninger (Kr.3 750) Eierskifteforsikring (Kr.11 776) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.1 250) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Provisjon (Kr.60 800) Tilrettelegging (Kr.14 950) Totalt kr. (Kr.126 601)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Kjøleskap og vaskemaskin følger med.

Etasjeskille er noe lytt ifølge selger. Ta kontakt med megler vedrørende dette hvis det er noen spørsmål.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Dersom eiendommen selges (budaksept) etter 31.12.21 selges eiendommen etter den nye Avhendingsloven. Dette medfører at ovennevnte avsnitt utgår. Videre medfører dette at boligkjøper får en sterkere undersøkelsesplikt, herunder at opplysninger som er gitt i prospekt, tilstandsrapport og lignende salgsdokumentasjon, er å anse som kjent informasjon for kjøper. Kjøper kan således ikke reklamere på disse forhold. Videre vil det medføre at kjøper har en «egenandel» på en reklamasjon på kr. 10.000,-. Dvs at kjøper kan reklamere på krav/erstatning for beløp over nevnte egenandel.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Erlend Løvold (1)

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Erlend Løvold (1)

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?