Til innholdet

Lys og pen leilighet med 3 soverom, stor syd-/vestvendt terrasse og garasje. Gangavstand til skole og barnehage.

Torødveien 22E
Prisantydning 3 000 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 87
BRA: 91 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2008
Tomtareal: 4644 m²
Få salgsoppgave

Visninger

torsdag 5. mars Kl 18.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Finn.no: Lokalområde

Torød/Færder

Adresse

Torødveien 22E 3135 Torød 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbrua og videre i høyre felt mot Teie toirv. Ta til venstre inn RV 309 i lyskrysset i Teieveidele og følg Smidsrødveien over i Berganveien. Ta så til venstre inn på Torødveien og første vei til venstre (vis a vis Torød kirke). Tordøveien 22E er beliggende på høyre side av veien, nest innerst i blindvei. Eiendommen er skiltet med salgs skilt fra Z-eiendom.
For øvrig se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven eller vedlagte kartskisse i FINN-annonsen.

Beliggenhet

Torød er et veletablert og attraktivt boområde på sydsiden av Nøtterøy. Stedet er kjent for blant annet sitt gode miljø og for den populære Torødstranda, som kun ligger få minutters gange fra leiligheten. Det er mange muligheter for aktiviteter i nærområdet som for eksempel ved å benytte Torødsletta hvor det er skatepark, treningsapparat, ulike tilrettelagte baner for flere ballspill, klatrestativ med mer. Vinterstid lages skøytebane, skispor i lysløypa, liten alpinbakke med skitrekk og akebakke til glede for liten og stor. Flere flotte tur- og rekreasjonsområder, både i skogen og langs sjøen med Kyststien. Her er også et eldorado for den båtinteresserte med nærhet til Nøtterøy og Tjøme sin vakre skjærgård.
Torød byr også på søndagsåpen dagligvareforretning med post i butikk, Torød Pizza, barnehage, barneskole, kirke og god busskommunikasjon med avganger flere ganger i timen.
Ca 12 km. Tønsberg sentrum hvor alt av shoppingmuligheter, kulturtilbud, kafeer, restauranter, jernbanestasjon, kino og bryggeområde med sitt yrende folkeliv er å finne.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2008

Bygninger og byggemåte

Boligbygg oppført i tre på mur. Yttertak er tekket med takstein av betong.

Se for øvrige vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 91 kvm, Bruttoareal: 98 kvm

1. etasje med p-rom ca. 87 kvm.: Bad, gang, stue/kjøkken og 3 soverom.
S-rom ca. 4 kvm.: Garderobe.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Se for øvrige vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Standard

Delikat og funksjonell 4-roms selveierleilighet med barnevennlig og solrik beliggenhet nær skole og barnehage.
Moderne innredet selveierleilighet med malte overflater i lyse og trivelige farger. 
Dette er en innbydende bolig som vil tiltale de fleste - velkommen til visning!

Leiligheten er på ett plan og ligger i høy 1. etasje med adkomst via egen inngang fra felles utvendig trapp og reops ved ytterdøren.
Innenfor er entreen med skyvedørsgarderobeskap hvor gulv er flislagt og med gulvvarme, vegger er malt og det er malt slett tak i himling. Videre kommer man inn i gangen med parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling.
Stue og kjøkken i åpen løsning med parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling. Den åpne løsningen fra stue til kjøkken gir god romfølelse og kan fint ansees som et allrom. Rommet er tiltalende med store vindusflater og slipper inn mye naturlig lys. Med gulvvarmen i stuen og kjøkkenet holder man jevn og god varme. Ved behov er gasspeisen med på å kunne bidra med ekstra lun varme på kaldere kvelder. Fra stuen er det også utgang til stor syd-/vestvendt terrasse over 2 nivåer som fører videre til liten hagedel. Her er terrassevarmer og elektrisk terrassemarkise med fjernkontroll samt en Weber gassgrill (med eget gassuttak fra fellesannlegg) som medfølger i handelen. En del av terrassen er overbygget og gir flere møbleringsmuligheter til å kunne ordne seg en lun og trivelig uteplass. Selger opplyser at en stor blå blomsterkrukke og blomsterkasse medfølger i handelen.
Kjøkkenet har godt med skap- og skuffeinnredning i hvit utførelse med diskret profilering fra Invita med barløsning og mye bekeplass. I tilknytning til kjøkkenet er det plass til spisebord man kan duke opp til familie og venner. Virkelig et hyggelig sted å tilberede mat mens kokken har selskap av gjestene sine. Hvitevarer som integrert stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin samt kombinert kjøl-/fryseskap medfølger i handelen. Ventilatorhette med mekanisk avtrekksanlegg.
Hovedsoverommet har parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling. Rommet har direkte adkomst til garderoberom med innredning.
Soverom med parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling. Rommet har skyvedørsgarderobe.
Soverom med parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling.
Lekkert, flislagt bad med gulvvarme. Malt slett tak i himling. Baderommet inneholder vegghengt WC, heldekkende servant med baderomsinnredning og dusj på vegg med dusjvegger av glass. Mekansik avtrekksanlegg. Løst høyskap medfølger ikke i salget. En praktisk skyvedørsgarderobe for egen nisje til varmtvannsbereder samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.
Tilhørende utvendig sportsbod.
Ellers felles redskapsbod hvor sameierne i fellesskap oppbevarer og kan benytte blant annet gressklipper, høytrykkspyler, hageredskaper med mer. Det er også felles søppelbod.

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven, da luftebehandling generelt er vurdert med tilstandsgrad 2.

Diverse
Tilknyttet fibernett via Canal Digital med uttak i stue, hovedsoverom og et av de andre soverommene.
Hengelampe over spisebord medfølger ikke i handelen.
4 nyere barkrakker kan kjøpes etter nærmere avtale med selger.

Oppvarming

Gasspeis i stue tilknyttet felles gasstank med måler i sameiet.
Gulvvarme i entre, gang, stue/kjøkken og bad.
Flexit mekanisk avtrekksanlegg som er felles for kjøkken og bad. Avtrekksanlegget styres fra ventilatorhette på kjøkken og årlig service/rengjøring utføres ved sameiet i følge selger.
Dersom rom/beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette ikke med i handelen.

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS kan orientere om at det ble utført tilsyn med fyringsanlegget 29.03.2016 og at tilsynet var et visuelt tilsyn så rapporten kan ikke benyttes som en tilstandsrapport.
Under tilsynet ble det ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller adkomsten for anlegget.

Parkering

Garasjeplass og sportsbod i felles garasjeanlegg i underetasjen med port og automatisk portåpner.
Ellers asfaltert felles utvendige parkeringsplasser.

Areal og eierform

Areal: 4 644 kvm, Eierform: Fellestomt.

Oppgitt tomteareal er et beregnet areal som er innhentet hos/oppgitt av Færder kommune og må kunne anses som er ca./antatt areal.
Arealet er hentet fra Eiendomsinformasjon og Matrikkelkart som er mottatt fra kommunen.
Det tas forbehold om at arealet kan avvike noe.

Tomt og hage

Felles eiertomt som er opparbeidet med asfaltert innkjørsel, blomsterbed og gressplen.

Tomten disponeres av seksjonseier i henhold til tinglyst seksjonering hvor deler er fellesareal og deler er hager som disponeres av leilighetene i 1. etasje.

Eier

Asbjørn Grande Solveig Grande

Vei, vann og avløp

Vei
Eiendommen har adkomst via privat vei.

Vann
Eiendommen er tilknyttet oftenlig vann.

Avløp
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplan/kommunedelplanens arealdel 2015-2027, vedtatt 17.06.2015, er avsatt til boligbebyggelse nåværende (110-boligområde) og gang-sykkelvei nåværende.

Eiendommen ligger i regulert område, vedtatt 08.12.2004 med planID 309 og plannavn Torød Øst, med reguleringsformål boliger.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.
Eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

I følge innhentede opplysninger fra sameiets regnskapsfører, er sameiet varslet om planlagt bygging på nabotomt ved gammelt hus/låve.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Tinglyst heftelse
Dagboknr. 7841, tinglyst 04.06.2007 - Erklæring/avtale
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning
Denne seksjon har tillegsdel - areal.
Gjelder denne registerenheten med flere.

Tinglyst grunndata
Dagboknr. 7841, tinglyst 04.06.2007 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 5
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 87/1744
Bestemmelser om tillegsdel
Gjelder seksjon nr. 1-20.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Utdrag av dagboknr. 7841, tinglyst 04.06.2007 følger vedlagt i salgsoppgaven.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstailletsle, datert 06.04.2008.
Boligen har ferdigattest, datert 10.03.2009.
Kopi av disse kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Torød Øst Forkjøpsrett: Nei
Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

Eiendommen er seksjonert, og sameiet består av i alt 20 boligseksjoner.
Seksjonen som her selges har en sameiebrøk på 87/1744.

Sameiet følger en vedlikeholdplan hvor det ble malt utvendig i 2018 og utført rens av vifter i 2019.
Det rulleres på å sitte i styret for 2 år av gangen pr. hus.
Sameier plikter å møte på dugnad to ganger i året.
Det rulleres på å vaske søppeldunker i felles søppelbod vår/sommer.
Det er ingen forkjøpsrett for øvrige seksjonseiere.
Det er tillatt med dyrehold.
Det kreves ikke styregodkjennelse av ny styre, men eierskiftemelding om ny kjøper meldes styret.
Eiendommen (seksjonen) består av en boenhet, og den har ingen separat/selvstendig utleieenhet. Det er ingen særskilte restriksjoner vedrørende utleie utover det som følger av Lov om Eierseksjoner. Eventuelt utleie må meldes til sameiets styre for registrering, og eier plikter å gjøre leietaker kjent med sameiets vedtekter/ordensregler.

Ytterligere informasjon om eventuelt felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Det kan kunne påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, referat årsmøte, regnskap og årsberetning. Kopi kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Vedtekter og husordensregler for Sameiet Torød Øst følger vedlagt i salgsoppgaven.

Prisantydning

3 000 000,- / Fellesutgifter: 2 000,- pr. mnd Regnskapsfører i sameiet opplyser at fellesutgifter dekker blant annet felles bygningsforsikring, àkonto gass (àkonto 250,- pr. mnd. med årlig avregning), ytre vedlikehold, brøyting, utelys og Canal Digital fibernett med mer.

Beregnet totalkostnad

3 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 75 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 000 000,-)) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 83 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 083 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Takstdato : 29.01.2020 Formuesverdi : 673 900,- Sekundær formuesverdi : 2 426 039,- Formuesverdi pr. : 31.12.2018
Formuesverdi er innhentet og bekreftet hos Skattetaten.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Forsikring

Codan Polisenummer: 1024555.
Kostnader til ovennevnte bygningsforsikring er inkludert i leilighetens andel av fellesutgifter.
Eier må selv tegne innboforsikring.

Kommunale avgifter

Kr. 13 831 pr. år Kommunale avgifter dekker vann kr. 3 683,-, avløp kr. 7 674,- og renovasjon kr. 2 474,-. Det er ikke vann- og avløpsgebyr etter måler. Kommunen opplyser at det er felles/delt renovasjon.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Eiendommen er seksjonert og eierforholdet reguleres av "Lov om eierseksjoner".
En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.
Det kan ikke erverves mer enn to boligseksjoner i et sameie av en og samme juridiske person/selskap, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 190220 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedsføringspakke (Kr.17 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 000 000,-) (Kr.41 250) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører, kontonr. 05326314058 (Kr.1 250) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Totalt kr. (Kr.85 570)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?