Til innholdet

Lys og trivelig leilighet supersentralt beliggende med gangavstand til det meste. 2 soverom. Fin uteplass/hagedel.

Gyldenløves gate 20
Prisantydning 2 130 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 52
BRA: 52 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1953
Tomtareal: 8405 m²
Få salgsoppgave

Visninger

torsdag 23. mai Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SOLVANG

Adresse

Gyldenløves gate 20 3117 Tønsberg 1. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt på Solvang - "midt i smørøyet" i byens kanskje beste boligområde! En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum. Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Kilometerlang lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen. Området er også meget barnevennlig med bl.a. gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, forretninger på Heimdal, post, bank og busskommunikasjon. Sykehuset i Vestfold (SIV) og jernbanestasjonen ligger også innenfor gangavstand! Ca. 900 meter til Greveskogen Videregående skole og i underkant av 2 km til Wang toppidrettsskole. 500 meter fra eiendommen ligger også idrettsarenaer med bl.a. Gressbanen og treningssenter. Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp Lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil. Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1953

Bygninger og byggemåte

1. etasje inneholder:
Gang. Stue med vedovn samt utgang til balkong og hagedel. Åpen kjøkkenløsning med hvitevarer. Bad/wc med dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. 2 soverom.

Kjeller inneholder:
2 private boder i kjeller på ca 8 og 4 kvm, samt en privat bod på loft uten målbare arealer pga. skrå himling.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 56 kvm

Standard

Velkommen til denne lyse og lekre leiligheten med 2 soverom i særdeles attraktive omgivelser. Leiligheten ligger godt trukket tilbake fra Gyldenløves gate som gir en rolig og usjenert beliggenhet. Lys og hyggelig entrè med smakfullt originalt tregulv. Det er lagt ny terrasse/balkong. Flislagt  bad fra 2008 med termostatstyrte varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin. Kjøkken og stue i praktisk åpen løsning med utgang til en romslig og solrik terrasse. Kjøkkenet er fra 2010 med int. hvitevarer og rom for spiseplass. Det flotte originale tregulvet går også igjen i stuen og kjøkkenet kombinert med lyse og moderne vegg- og takoveflater. Stuen har ny peisovn i 2015 og generell overflateoppussing i senere tid. Leiligheten har 2 romslige soverom med parkettgulv og lyse overflater. Borettslaget har avtale med Telenor (Canal Digital) vedrørende kabel-TV og internett (grunnpakke), styret har inngått en avtale der alle enheter vil motta nytt utstyr fra Telenor, dette inkluderer ny dekoder med opptaksmuligheter. Avtalen er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan bestille tillegg til avtalen, og betaler selv for dette. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann. Velkommen til visning!

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler i bad. Vedvn i stue.

Parkering

Parkering på fellesområdet.

Areal og eierform

Areal: 8 405 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

Leiligheten har en stor overbygget terrasse på 9 kvm. med utgang fra stue/kjøkken. Leiligheten disponerer også en solrik og hyggelig hagedel rett nedenfor terrassen. For øvrig fellestomt i borettslaget opparbeidet med gressplen og asfaltert gårdsplass, parkeringsplass og gangveier inn til boligene.

Eier

Bjørn Molvig

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område. Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende vedtatt den 03.02.2016.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 20.05.1953. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Borettslag: Gyldenløve Borettslag, Orgnr.: 953208431
Andelsnr.: 9
Andel fellesgjeld: 296000

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr    Type Restsaldo      Restløpetid  Term  Type rente  Rente
OBBK02   A     12.849.031,-   29 år 7 md.   12        Flyt             2,30%

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp). Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Boretteslaget har en fremdrift på vedlikehold på yttervegger, rekkverk og balkonger som vil medføre økning i felleskostnadene de nærmeste årene. Det er allerede vært økning i felleskostnadene med 8 % fom 01.01.2019. Følgende er gjort: Ny kledning og isolasjon etter dagens standard på 5 bygg. Nye verandaer på alle 36 enheter. Vinduene i kjellere skiftes ut. Noen hus har fått nytt tak over inngangsparti, der det har vært nødvendig. Fargevalg er gjort i samarbeid med designer. Prosjektet er ikke ferdigstilt per dags dato. Det gjenstår noe malerarbeid og balkongene skal beises. Dette gjøres når temperaturene tillater dette. Borettslaget består av 36 andelsleiligheter.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 250 000,- / Felleskostnader: 4 408,-
Felleskostnader inkl.: kommunale avgifter, festeavgift, avdrag og renter på lån, kabel-TV og internett (grunnpakke), utvendig forsikring og vedlikehold, honorar til forretningsfører, brøyting, styre m.m.

Felleskostnader:
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.408,- pr. md.
Herav:
Felleskostnad 4.018,-
Mediaprodukter 390,-

Beregnet totalkostnad

2 130 000,- (Prisantydning) 296 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 426 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 431 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (Kr.36 250)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?