Til innholdet

Lys, pen og romslig 2. etasje av tomannsbolig. 2 soverom og masse lagringsplass!

Askevoldveien 10B
Prisantydning 2 490 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 75
BRA: 89 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1951
Tomtareal: 634 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

onsdag 27. oktober Kl 16.00 - 17.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Erlend Løvold (1)

Erlend Løvold (1)

Kort om eiendommen

Innerst i blindvei ligger denne hyggelige 2. etasjen av tomannsboligen. Her er det nydelig utsikt mot Foynlandsundet, kort vei til butikk, og bussen som stopper rett utenfor tar deg raskt og enkelt til byen. Til Teie torv med bank, post i butikk, dagligvareforretninger, flere ulike bevertningssteder, diverse klesforretninger, vinmonopol m.m. går man på ca kvarteret.

Boligen har en fin, felles hage med 1. etasje hvor det er gode parkeringsmuligheter, plenlagt hage og en herlig platting.

Innvendig er standarden upåklagelig med eikeparkett, lyse åpne rom og pent kjøkken og bad, begge oppusset 2008. Stuen er romslig og soverommene delikate. Gode oppbevaringsmuligheter i kjellerbod samt loft. Noe oppgraderinger må påregnes.

Velkommen til visning!

Finn.no: Lokalområde

TEIE/SMIDSRØD

Adresse

Askevoldveien 10B 3120 Nøtterøy

Adkomst

Fra Sentrum kjører man over kanalbrua og tar til venstre inn Smidsrødveien og kjører videre over Teie Torv. Et lite stykke etter Håndverksenteret tar man Marienborgveien opp til høyre. Ta så første til venstre, og første til venstre igjen. Du er nå i Askevoldveien. Ta så første veisnutt inn til venstre. Boligen ligger da innerst i nr 10B, 2. etasje. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Meget attraktivt og sentralt beliggende rett ved Teie i et veletablert villaområde.

Her bor du svært nær koselige Teie torv (ca. 1,5 km.) med de fleste sentrumsfunksjoner som bank, post i butikk, dagligvareforretninger, flere ulike bevertningssteder, diverse klesforretninger, vinmonopol etc. Sjøen har du kun noen få minutters gange unna med båthavn og badestrand på Rosanes som hører til eiendommens nærområde. Herfra har man også direkte adkomst med båt til øyas flotte skjærgård. Det er flott sjøutsikt fra leiligheten!

Det er forøvrig kort vei til bussforbindelse (holdeplass rett utenfor døren), skoler (Teie barneskole og Teigar ungdomsskole, begge av nyere dato), barnehager, flotte rekreasjonsmuligheter, idrettsanlegg m.m.

Nærhet til Nøtterøy golfbane samt skog og mark med flotte turmuligheter. En kort rusletur unna ligger bl.a. Rosahaugparken som også byr på rekreasjonsmuligheter og flotte oppholdsarealer for store og små.

Til Tønsberg sentrum er det ca. 3,5 km, og det er sykkel- og gangvei hele veien!

Se også nabolagsprofil i komplett salgsoppgave som viser avstander og fasiliteter i nærområdet.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 1951

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:

1./2. etasje: Felles trapperom.
2. etasje: Gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.

Kjeller: 1 egen bod (der varmtvannsbereder til 1. etasje står), felles vaskekjeller og felles vedbod.

Loft: Delvis gulvet lagringsloft som tilhører denne leiligheten.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i støpte sparesteinsmurer. Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Sperretak med saltaksform et tekket med betongstein.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 89 kvm, Bruttoareal: 96 kvm

2. etasje: 75/89 kvm P-rom/BRA
Kjeller: 0/14 kvm kvm P-rom/BRA

Arealene er hentet fra tilstandsrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Standard

Askevoldveien 10B er en meget hyggelig 2. etasje av 2-mannsbolig. Planløsningen er god, og boligen oppleves lys, åpen og luftig. Rommene er av god størrelse, og man har nydelig utsikt mot Foynlandsundet. Den høye, frie beliggenheten gir meget gode lysforhold i leiligheten.

Man har felles inngangsparti og trapperom med leiligheten i 1. etasje. I 2. etasje er gangen avstengt med en dør, slik at man har en romslig gang i egen leilighet. En skyvedørsgarderobe her har god plass til ytterklærne. Gangen har i likhet med resten av leiligheten lysmalte vegger og eikeparkett på gulv.

Stuen er et meget romslig rom hvor det er plass til både sofagruppe og spisestue. En vedovn byr på peiskos, og en varmepumpe fra 2017 gir jevn og god varme. Den nydelige utsikten mot sjøen er verdt å merke seg!

Kjøkkenet er i separat rom som kan stenges av med en dør. Innredningen fra 2008 har godt med skap- og benkeplass, og integrert oppvaskmaskin som da medfølger. Kjøleskap og komfyr medfølger også.

Baderommet som ble pusset opp i 2008 har pene fliser på gulv og vegger, og varmekabler. Rommet inneholder servant i innredning, wc, vegghengt skap og dusjkabinett. Vaskemaskin er det plass til i felles vaskekjeller.

Det er 2 soverom i boligen som er delikat innredede i lyse farger. Det ene soverommet har skyvedørsgarderobe, mens hovedsoverommet har tradisjonelle klesskap.

Med egen bod i kjeller og delvis gulvet loft er det meget gode oppbevaringsmuligheter i boligen!

Utvendig er sydveggen skiftet i 2020.

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsted i stue.
Gulvvarme på badet.

Etter tilsyn fra feiervesenet 26.09.2016 er følgende oppgitt som avvik:
I 2. etasje: Det mangler feieluke på røykrøret fra Nordpeis i retningsendringen.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 634 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Hele tomten er felles for begge leilighetene. Innkjørselen er gruset, og det er plenlagt areal rundt huset. En fin platting er etablert i nordvestre hjørnet av tomta og er et lunt og fint sted for avslapping i solen.

Eier

Shamsia Popal

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp.
Adkomst fra privat vei. det spleises på brøyekostnader. Utgjør vanligvis ca. kr. 400,- årlig. Avhenger av behov for brøyting.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i uregulert område.
Ihht kommuneplan datert 31.01.2018 er området avsatt til boligbebyggelse - nåværende og gang-/sykkelvei - nåværende.

Ferdigattest

Boligen har ikke ferdigattest.

Prisantydning

2 490 000,-

Beregnet totalkostnad

2 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 75 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 565 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 16.06.2021 Formuesverdi : 821 953,- Sekundær formuesverdi : 2 959 029,-

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Tilstandsrapporter har TG 0-3. TG-0 benyttes ikke ved denne type tilstandsrapporter. TG-1 er angitt tilstandsgrad med svakeste symptomer. Der tilstandsgradens element er 2 eller mer anbefales normalt videre undersøkelser.

Tilstandsrapporten for Askevoldveien 10B har:
* TG-1:  8 stk
* TG-2: 16 stk
* TG-3: 0 stk

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Kr. 13 563 pr. år Kommunale avgifter dekker vann, avløp og renovasjon.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:821 953,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 959 029,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Boligen består av 1 boenhet. Denne kan fritt leies ut.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Visninger (Kr.5 625) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke (Kr.18 125) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 490 000,-) (Kr.38 000) Tilrettelegging (Kr.14 950) Totalt kr. (Kr.90 050)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Søderberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Varmepumpe medfølger ikke.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.


1951/183-2/91  Bestemmelse om kloakkledning  
17.01.1951 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:7 Bnr:69  
Overført fra: 3811-7/70
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1951/183-3/91  Erklæring/avtale  
17.01.1951 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:7 Bnr:24  
Rett til rensing og tilsyn av kloakkum på d.e.
Overført fra: 3811-7/70
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1976/2603-1/91  Skjønn  
05.05.1976 
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Overført fra: 3811-7/70
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/321205-1/200  Seksjonering  
12.04.2017 
opprettet seksjoner:
snr: 4
formål: Bolig
tilleggsdel: Bygning
sameiebrøk: 50/100
 
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning, og ber deg ta kontakt senest 2 timer før annonsert visningstidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Erlend Løvold (1)

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Erlend Løvold (1)

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?