Til innholdet

Meget flott toppleilighet med vestvendt balkong og fantastisk utsikt. Flytt rett inn! ZOLGT

Trudvangveien 28 A
Prisantydning 1 990 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 43
BRA: 47 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1959
Tomtareal: 7343 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Tom Arild Henriksen

Tom Arild Henriksen

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg - Solvang

Adresse

Trudvangveien 28 A 3117 Tønsberg 4. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et stille og attraktivt boligområde uten gjennomgangstrafikk på Solvang, ca. 1,5 km fra Tønsberg sentrum. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, Kilen handelspark, samt et godt utvalg av butikker i og rundt Heimdal/Trudvang. Du har også kort vei til Family Sports Club Gressbanen og Evo treningssenter med lange åpningstider. Eiendommen har gangavstand til bl.a. Byskogen barne- og ungdomsskole. Det er flere videregående skoler i nærliggende områder, og det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i kommunen. Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Meny og Rema. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Kilen Handelspark i nærheten. Tønsberg sentrum har gode shoppingmuligheter, samt en rekke kafeer, restauranter og puber. Farmandstredet ligger i sentrum, og har godt over 100 butikker. Bussterminalen er integrert i dette senteret. Tønsberg stadion ligger i gangavstand og er et godt utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter i Frodeåsen, sommer som vinter. Det er lysløype på ca. 3 km og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. Slottsfjellet ligger også i gangavstand, ca. 20 minutter fra boligen, og byr på attraktive kulturminner, fine turområder og flott, vidstrakt utsikt.

Nærområdet

Tønsberg sentrum er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, i tillegg til et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Det er videre kort avstand til kino, bibliotek, svømmehall og flere idrettsanlegg. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Grevinneveien som ligger drøye 50 m fra  boligen. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden med tog til Oslo S er ca. 1 time og 20 min. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til sentrum, ca. 20 min til Horten, ca. 20 min til Tjøme, ca. 25 min til Sandefjord og ca. 45 min til Drammen.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1959

Bygninger og byggemåte

Lavblokk med 4 etasjer i tillegg til kjeller.
Bygningen er oppført i mur og tre. Det bemerkes spesielt at dette er en forenklet boligsalgsrapport hvor det kun gjøres vurderinger inne i leiligheten. Det er ikke vurdert fellesarealer, loft, takkonstruksjoner, verandaer, kjellere, utvendig konstruksjoner, boder, opparbeidelser og annen bebyggelse. For ytterligere informasjon, se vedlagte boligsalgsrapport.

Leiligheten ligger i byggets 4. etajse og inneholder gang/entré, 1 soverom, stue, kjøkken, bad og bod. Det følger med 2 kjellerboder.

Antall rom

Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 47 kvm, Bruttoareal: 52 kvm

Standard

Velkommen til Trudvangveien 28 A v/Erlend Løvold.

Leiligheten ligger flott til i 4 etasjen med store vindusflater og lite innsyn. Leiligheten har en god og praktisk planløsning og materialene er tidsriktige og lettstelte. Alle tak, vegger og lister er malt i 2016/19. Leiligheten har gjennomlys fra øst og vest.

Stue:
Det første du legger merke til når du kommer inn i stuen er de store vindusflatene med nydelig utsikt. De store vindusflatene i stuen sørger for godt med naturlig lys og gir en god romfølelse. Møblene finner her sin naturlige plass i stuen med gode muligheter for å innrede slik man ønsker selv. Boen 1-stav eikeparkett på gulv.

Boligen har sitt eget private uteoppholdsareal på balkong med utgang fra stuen. Romslig balkong med Bergo gulvfliser fra 2019. I tillegg er det gode solforhold med sol fra midt på dagen til solnedgang. Siden leiligheten ligger i øverste etasje har den svært lite innsyn og med utsikt så langt øye kan se mot Tønsberg by og Slottsfjellet.

Kjøkken:
Lyst og flott kjøkken. Ny kjøkkeninredningen i 2009 fra Ikea med glatte fronter. Fliser over kjøkkenbenk og barløsning som spiseplass. Avtrekksvifte med kullfilter. Oppvaskmaskin fra 2017 og kjøleskap fra 2020 medfølger.

Bad:
Flislagt bad med innfliset badekar og speil på vegg og hvit innredning. Alt er lyst og moderne! Malt tak og lister i 2019.

Bod:
Boden er innredet som kontor. Her har du naturlig plass til god oppbevaring. Her har du potensiale til å anvende bod som for eksempel kontroplass eller eget garderoberom.

Soverom:
Stort hovedsoverom med god plass til sengeplass og nattbord.

Dette er en leilighet som bør sees og oppleves. Her kan man flytte rett inn!

Kvaliteter:
- Veldrevent borettslag.
- Solvang er et godt og attraktivt området å bo i.
- Nærhet til byen.
- Busstopp rett utenfor i Grevinneveien samt lengre opp i Trudvangveien.
- Gode tur/rekreasjonsmuligheter i form av nær tilgang til grøntarealer/stier/Byskogen og videre inn på lysløypenettverk og Greveskogen.
- Nærhet til treningsmuligheter og idrettsarenaer.
-2 egne lagringsboder i fellesareal.

Oppvarming

Sentralvarmeanlegg med felles fyrkjele i kjeller som er tilkoblet fjernvarmeanlegg.

 Dette er inkludert i felleskostnadene.

Parkering

Borettslaget har 20 garasjeplasser til leie som betales utenom felleskostnader. Disse må søkes om til styret, og man blir satt på venteliste. Forøvrig gode parkeringsmuligheter på biloppstillingsplass tilhørende Solvang Borettslag.

Areal og eierform

Areal: 7 343 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2057, Festetiden er 100 år. Festeavgiften er en del av felleskostnaden

Fellesareal og hage

Andel av 7.343 kvm felles festetomt. Utearealet er pent beplantet med gressplen, prydbusker og trær. Asfaltert innkjørsel/gårdsplass. Det er mulig å drifte/bruke en grønnsakshage på borettslagets tomt. Ved ønske om dette kan styret konfereres - dette er kostnadsfritt. Tomtens store plenarealer er barnevennlige og solrike. Stell/brøyting av utearealene er inkludert i fellesutgiftene.

Tomten er festet av Tønsberg kommune.
Festetiden er 100 år, regnet fra 01.10.1957.
Reguleres hvert 25. år, neste gang i 2032 etter gjeldende tomtepriser.
Tomten kan innløses av borettslaget ved søknad til kommunen.
Festeavgift er kr. 72.150,- pr. år for hele borettslaget, og er en del av felleskostnaden til leilighetene.

Eier

Jorunn Smith

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, men omfattes av kommuneplanen, hvor formålet er boligbebyggelse - nåværende (22.05.2019)

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 01.12.1958. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Solvang Borettslag, Orgnr.: 953174588 Andelsnr.: 41 Andel fellesgjeld: 223000, Andel fellesformue: 11115, Total gjeld: 12015459, Oppdatert pr: 31.12.2020
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 990 000,- / Felleskostnader: 4 048,- pr. mnd Felleskostnadene dekker kabel-tv og bredbånd, komm. avgifter, felles byggforsikring, renter og avdrag på fellesgjeld, drift- og vedlikeholdskostnader, strøm til fellesområder, div honorarer, festeavgift mm.

Beregnet totalkostnad

1 990 000,- (Prisantydning) 223 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 213 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 218 232,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 27.04.2021 Formuesverdi : 427 166,- Sekundær formuesverdi : 1 537 797,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 561585

Kommunale avgifter

Inkl i fellesutgiftene

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.16 950) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 995) Visninger (Kr.1 875) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Provisjon (Kr.44 900) Tilrettelegging (Kr.14 950) Totalt kr. (Kr.96 770)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Tom Arild Henriksen

Eiendomsmegler MNEF / Partner/ Daglig leder / Faglig leder

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Tom Arild Henriksen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?