Til innholdet

Meget innholdsrik enebolig beliggende i blindvei. 5 soverom. 2 bad. 2 garasjer. Solrikt og barnevennlig.

Åkerveien 7
Prisantydning 4 690 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 188
BRA: 250 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1967
Tomtareal: 1063 m²

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - VEAR

Adresse

Åkerveien 7 3173 Vear

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et veletablert villaområde på Vear i barnevennlige og rolige omgivelser. Boligen er beliggende nesten i enden av blindvei og det er gode solforhold. Høyt og fritt beliggende med vid utsikt over kulturlandskap. Kort vei til skole og barnehage med sykkelsti langs Melsomvikveien. Flotte idrettsanlegg, lysløype/turområde, golfbane, båthavn og gode bademuligheter i gangavstand fra boligen. Kiwi dagligvare er rett i nærheten og Meny Jarlsberg er ca. 5 min. kjøre fra eiendommen. Tønsberg sentrum ligger ca. 7 min. (6 km.) unna og ca. 8 min. (7 km.) til Stokke sentrum. Gode bussforbindelser i begge retninger og under 20 min. til Torp lufthavn.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1967. Påbygd: 1986

Bygninger og byggemåte

1. etasje inneholder:
Vindfang. Gang/hall. Soveromsgang. 2 soverom hvorav hovedsoverom med skyvedørsgarderobe. Kjølebod og bod (alternativt mulighet for soverom dersom man setter inn vindu). Bad/wc med badekar. Bad med dusj og badekar. Seperat wc. Kjøkken med hvitevarer (ikke kombiskap i kjøkkenbod) samt spiseplass. Stue med peisovn og utgang til delvis overbygd og usjenert terrasse. Vaskerom med utgang til hagen.

U. etasje inneholder:
3 soverom (evnt. 2 soverom og 1 stue). Diverse boder og lagringsrom. Tidligere vaskerom (nyere røropplegg)

2 seperate loft.

Lagringsloft over garasjen i U. etasjen.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 188 kvm, Bruksareal: 250 kvm, Bruttoareal: 280 kvm

Standard

Velkommen til denne meget innholdsrike eneboligen som passer ypperlig til barnefamilien. I løpet av de siste årene så har boligen vært gjenstand for oppussing og modernisering, følgende kan nevnes: 2005: Ny varmtvannstank. 2008: Byttet kjøkkenfronter og påbygd takhøye skap. Nye bad. 2010: Byttet vinduer i U.etasjen. 2011: Ny peisovn i stua. 2013: Nytt utvendig tak samt ny kledning på østveggen og nytt vaskerom. 2017: Nytt gulv på balkong og trapp ned til parkeringsplass. 2018: Ny varmepumpe. Panelt stue. 2019: Nye balkongdører på kjøkken og vaskerom og ny dør mellom vindfang og hall. 2021: Ny garasjeport i U. etasjen. Alle utbedringer er utført av fagfolk. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson.
Det er lagt inn kabel-tv fra Telenor samt brann/tyverialarm fra Sector, ny i 2019. Boligen gir et meget godt inntrykk og her er det mange muligheter. Velkommen til visning!

Oppvarming

Varmepumpe. Varmekabler i begge bad. Peisovn i stue.

Parkering

2 garasjer, 1 ved innkjørsel og en ved inngangspartiet, begge i tilkntning til boligen. Forøvrig god plass på egen tomt.

Areal og eierform

Areal: 1 063 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Usjenert hage som er pent opparbeidet og beplantet med prydbusker, trær og plen. Delvis naturtomt. Asfaltert gårdsplass. Stor deilig og delvis overbygd terrasse mot vest. Koselig uteplass som er delvis overbygd ved inngangspartiet mot sør.

Eier

Geir Olav Jordahl Birgitte Hem

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål. Kommunen og selger opplyser om at det er reguleringsplan under arbeid med planid: 704 20160152 Vearveien 19 og 21, gbnr. 203/15 og 203/443 (nabotomtene sør for eiendommen).

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 22.04.1968 og 06.10.1986 (tilbygg). Kopi av disse kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

4 690 000,-

Beregnet totalkostnad

4 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,-)) -------------------------------------------------------- 130 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 820 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 1 139 892,- Sekundær formuesverdi : 4 103 612,-

Kommunale avgifter

Kr. 11 690

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelggingshonorar: 14.950,-
Provisjon: 1 % av salgssum

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?