Til innholdet

Meget romslig og lekkert oppusset selveierleilighet. Rolig, sentralt og solrikt. 2 stuer - 3 sov - 2 balkonger. Garasje.

Hyllveien 23B
Prisantydning 3 575 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 114
BRA: 117 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1994
Tomtareal: 3956 m²

Visninger

tirsdag 25. juni Kl 16.00 - 17.00
torsdag 27. juni Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

TOLVSRØD  - SUPERSENTRAL BELIGGENHET!

Adresse

Hyllveien 23B 3151 Tolvsrød 2. etasje

Velkommen til Hyllveien 23B

Velkommen til denne innholdsrike og romslige leiligheten med svært sentral, høytliggende og gunstig beliggenhet "midt i smørøyet" på sentrale Tolvsrød.

Her i Tolvsrødhaven boligsameie, bor du trygt og godt. Selv om sameiet disponerer et koselig hageanlegg på nærmere 4 mål, er sommer-/vintervedlikehold dekket av fellesutgifter så her bor man lettvint og komfortabelt.

Med en gang man kommer inn i leiligheten, blir man imponert over de lyse, store og åpne løsningene. Leiligheten på hele ca. 114 m² primærrom ligger i byggets to øverste etasjer, gunstig plassert som ende-/hjørneleilighet. Innvendig er hele dette lyse og delikat hjemmet omfattende oppusset og påkostet i 2011 med en rekke fornyelser, nytt kjøkken, oppusset baderom og omfattende overflatefornyelser. Resultatet er blitt en svært lekker leilighet som virkelig bør sees!

Du har alt du trenger på ett plan med stor stue og kjøkken m/spiseplass i åpen løsning, entre, romslig hall/gang, to soverom hvorav et stort dobbeltsoverom og lekkert baderom. På øverste planet har man en ekstra stue, et romslig soverom, gjestetoalettrom, bod og gulvet loftsplass. Hvis ønskelig kan det enkelt etableres ekstra soverom i toppetasjen ved å benytte loftsstuen slik at leiligheten dermed har hele fire soverom.

Leiligheten har skjermet og lun hovedbalkong mot vest, og man har i tillegg en koselig og usjenert uteplass ved inngangspartiet mot øst.

Bilen din kan du trygt plassere i medfølgende garasje - i tillegg er det nyasfalterte biloppstillingsplasser ved sameiets gårdsplass.

På vegne av eier og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du hjertelig velkommen til visning av en svært delikat leilighet som ganske sikkert vil begeistre!

Eiendommen i korte trekk

* Romslig ende-/hjørneleilighet med massevis av plass
* Lekker og omfattende oppusset i 2011 og 2018 med lyse og åpne løsninger  
* Delikate material og fargevalg gir en imponerende flott helhetsfølelse
* Sol fra morgen til sent på kvelden med uteplass på hver side av leiligheten
* Rolig beliggenhet med "beste plassering"
* Alt man trenger på grunnplanet + ekstra stue, soverom etc. i toppetasjen
* Ypperlig for deg som vil bo sjønært, svært sentralt og med mye plass
* Dagligvareforretning og Tolvsrødsenteret et drøyt steinkast fra leiligheten
* Veldrevet sameie med god økonomi
* Store og koselige grøntarealer som stelles av gartnerselskap
* Her slipper du eget ansvar for hage
* To stuer - en i hver etasje, begge med uttak for TV
* Lekkert kjøkken fra 2011 i åpen/inntrukket løsning
* Tre soverom - mulighet for fire hvor ønskelig
* Stort og deilig baderom oppusset i 2011
* Ekstra toalettrom i øverste etasje
* Godt med bod og lagringsplass
* Gjennomgående bruk av eikeparkett fra 2010 i begge etasjer
* Garasje
* Bygget er utvendig nymalt i 2016 og vinduer i 2018
* En svært innbydende og attraktiv eierleilighet som BØR SEES!

Eiendommens beliggenhet

I Hyllveien 23B bor du "midt i smørøyet" og dette er beliggenheten som har det meste. Senralt, solrikt, sjønært og kort vei til en rekke fasiliteter for store og små! Ikke rart dette er en av Tønsberg sine mest populære steder å bo uansett alderstrinn.

Kun et drøyt steinkast fra leiligheten finner du Tolvsrødsenteret med en rekke sentrumsfunksjoner som bl.a. spisesteder, apotek, lege- og tannlegesenter, dagligvareforretning og en rekke andre servicetilbud. Det er også gangavstand til Meny dagligvareforretning og til Olsrød park med en rekke butikker, legesenter, spa-/velvære, "badeland", populære Level treningssenter med mer.

Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. Kort avstand fra eiendommen finner du kanskje Vestfolds flotteste badestrand - Ringshaugstranda og Furustrand. Denne er svært populær sommerstid, men like populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien. Her kan man gå lange turer langs sjøen på oppmerket kyststi, bla. frem til en annen populær familiestrand, Skallevoldstranda, lengre nord i nærmiljøet.

En kort gåtur til Vallø Båthavn gir deg anledning til direkte adkomst til den flotte Tønsberg-/Færderskjærgården med båt.

Barne- og ungdomsskole på Presterød og en rekke barnehager ligger innen gangavstand. Eiendommens skolekrets tilhører i dag Presteød barneskole og Presterød ungdomsskole. Kort vei unna eiendommen ligger Flint idrettsforening sitt flotte ute-/idrettsanlegg og Slagen idrettshall. Fra Slagenhallen går det også flott lysløype hvor det blant annet er ypperlige å stå på ski i vinterhalvåret. 

Fra området er det kun ca. 4 km til Tønsberg sentrum med Tønsberg brygge, kulturhus, jernbanestasjon og et stort antall restauranter og serveringssteder. Bussholdeplass med hyppige avganger til Tønsberg by finnes kort vei fra sameiets eiendom, langs Valløveien.

Se for øvrig nabolagsprofil for ytterligere angivelse av området sine fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1994, modernisert i 2011

Leilighetens innhold

Leiligheten har en ypperlig plassering som ende-/hjørneleilghet med vestorienterte hovedoppholdsrom og hovedterrasse hvor inndelingen er som følger:

HOVEDETASJE - 2. ETASJE (grunnflate ca. 82 m²):
ENTRE med adkomst fra overbygget inngangsparti med uteplass.
HALL/ÅPEN GANG med trapp til toppetasjen.
STUE-/SPISESTUE med nyere peis, godt med plass og utgang til vestvendt og delvis inntrukket balkong.
KJØKKEN med ny innredning, vinduer mot to sider og ny innredning fra 2011.
TO SOVEROM, hvorav et stort hovedsoverom med garderobeskap fra vegg-til-vegg.
BADEROM omfattende oppusset i 2011 med god plass.

TOPPETASJE - 3.  ETASJE - (grunnflate ca. 44 m²):
STUE med adkomst fra åpen GANG med trappegang til hovedetasjen.
SOVEROM med god plass for dobbeltseng og garderobe.
TOALETTROM med veggmontert toalett og og servantskap.
BOD med god lagringsplass.
TO KNELOFT innenfor rom i toppetasjen som er delvis gulvet i 2004.

INNGANGSPARTI/ADKOMSTAREALER:
Hovedinngang til leiligheten er via utvendig felles trapp med en naboleilighet i samme etasjeplan. 

GARASJE (ca. 20 m²):
Leiligheten har flotte garasjefasiliteter. Frittstående garasjebygg i enda av rekke bygget sammen med garasje til naboseksjoner. Garasjen er dyp og har plass til både bil og annen oppbevaring. Innvendig murdekke, og garasjeporten har automatisk portåpner som er ny fra 2017. Saltaksløsningen gjør at man også kan benytte det ugulvede loftet til lagringsplass. Det er innlagt strøm- lys og stikkontakter. Bygningen er for øvrig bygget i tre (bindingsverk) og yttertaket er tekket med betongtakstein.

PLANSKISSER:
Vedlagt følger planskisser over leilighetens to etasjeplan. Det gjøres også oppmerksom på at planskissene kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Det tas forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning da skissen ikke er noen nøyaktig plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet  på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for hvorledes det benevnes. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Leilighetens svært solrike uteplasser

På den vestvendte balkongen kan du nyte lange soldager og ikke minst ettermiddags-/kveldssol. Denne blir nærmest som en utvidelse av stuen i sommerhalvåret. Dette skjermede og koselige uterommet, beliggende ut for stuen og kjøkkenet i hovedetasjen, er oppført med impregnerte gulvmaterialer. Glassvegg på siden av balkongen og delvis over rekkverk gir en ypperlig skjerming. Delvis overbygg samt terrassemarkise gjør at man også kan oppholde seg her på dager med litt duskregn.

I kombinasjon med inngangspartiet mot øst, har man en overbygget balkong som også er skjermet av glassfelt. Hit kan man trekke tilbake dersom man ønsker skygge på dagtid, eller nyte morgen-/formiddagssolen.

Fellesutgifter og hva dette dekker

Felleskostnader som pt. er månedlig kr. 2.500,- dekker bl.a. betjening av: 
* Kabel-/TV-anlegg (grunnpakke) fra Canal Digital, nå Telenor
* Internett (bredbånd) - grunnpakke fra Canal Digital, nå Telenor
* Lys og strøm ved fellesarealer
* Bygningsforsikring
* Snøbrøyting, strøing og sommervedlikehold (plenklipp med mer) av utvendige fellesarealer
* Diverse vedlikehold/drift og avsetting til dette
* Godtgjørelse til forretningsfører/sameiets styre
* Avsetting til utvendig vedlikehold
* Kontingent Huseiernes landsforbund

Til informasjon ble månedlige fellesutgifter økt til ovennevnte sum fra 1/5-2017, blant annet med grunnlag i at bygningene ble utvendig malt i 2016 og 2017 samt at gårdsplass mot Hyllveien ble nyasfaltert i november 2018. Utgiftene til dette ble dekket over sameiets oppsparte midler fra fellesutgifter.

Regnskapssammendrag for 2018 med fullstendig oversikt over sameiets fellesutgifter finner du som vedlegg i salgsoppgave. Pr. 31/12-2018 var det er overskudd på sameiets kontoer, stort kr 91 466,-.

Antall rom

Oppholdsrom: 4, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 114 kvm, Bruksareal: 117 kvm, Bruttoareal: 126 kvm

2. etasje: BTA/BRA/P-ROM: ca. 82/76/76 m²
3. etasje: BTA/BRA/P-ROM: ca. 44/41/38 m²

Angivelse av primærrom:
Alle leilighetens innvendige rom i 2. og 3. etasje er medtatt i oppgitt primærrom (p-rom), utenom bod i 2. etasje på ca. 3 m². Totalt ca. 114m² p-rom.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Boligens byggemåte i korte trekk

Eiendommen er oppført ca. 1994.

Yttervegger i tre bindingsverk, isolert, med vindsperre av papp/plater. Nymalt (2016) liggende trekledning. Vinduer av type toppsving, 2- lags glass fra byggeår med utenpåliggende sprosser. Vinduer er malt i 2018.

Etasjeskiller i tre bjelkelag.

Inngangsdøren er isolert med 2- lags glass og ny i 2016. Terrassedør fra stue til terrasse med 2- lags glass.

Takkonstruksjon av type saltak med undertak av nedlektede asfaltplater hvor taket er tekket med betongtakstein. Takrenner og nedløp i aluminium.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand, henvises det til tilstandsrapport utført av takstmann/byggmester Hans Holt. Denne følger av komplett salgsoppgave.

Standard

Leiligheten fremstår lys, delikat  og med et moderne og gjennomtenkt farge- og materialvalg. Hjemmet er moderne innredet med stiltilpasset eksteriør og interiør og den innvendige standarden bærer preg av gjennomtenkt materialbruk, god teknisk standard og gode løsninger.
God kvalitet på interiøret, moderne bad/kjøkken fra 2011 og en flott helhetsfølelse fordrer til høy trivsel, og alt dette er det lagt til rette for i leiligheten.

Gulvet - rommets femte vegg:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. I alle rom er det derfor lagt eikeparkett i det vesentlige fra 2010 som er både klassiske, solide og moderne. Eneste unntak er baderom hvor det "selvsagt" er flislagt gulv, i bod i toppetasjen hvor det er belegg og i entre hvor det er praktisk parkettimitert laminatgulv.

Vegger og himlinger:
Alle innervegger i leiligheten er overflatebehandlet i 2011 og senere, og de fleste innervegger som er malt er nymalt i 2018. Kombinasjon av malte overflater og lekre tapeter gir en flott, moderne og lun helhet. De velvalgte tapetene tilfører leiligheten et stilfullt særpreg i flere av rommene. Det samme gjør de stedvis innslagene av kontrastvegger, blant annet i stuen i hovedetasjen og på soverom i toppetasjen.

I hovedetasjen er det malte takplater i himlinger, mens det i toppetasjen er malt/hvittet trepanel (nytt 2012) i alle tak med unntak av på toalettrom som har tilsvarende himling som i hovedetasjen. Alle malte himlinger i toppetasjen er nymalt i 2018.

Kjøkkenet - et lyst rom med innholdsrik innredning fra 2011:
Dette rommet ligger sentralt i leiligheten, og kjøkkenet ligger rett inn for balkongen mot vest. Vinduer mot både vest og nord gir masse lys til rommet.
Kjøkkenet er moderne, men likevel klassisk og stilrent fra tradisjonsrike Sigdal kjøkken. Innredning i hvit utførelse med kvadratiske dørblader. Her er det lagt vekt på detaljer som gir et moderne preg, som blant annet variasjonene av de ulike skapmodulene og utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer i underskapene. Alle overskap er ført helt opp til himlingen som betyr ekstra hylleplass og enklere renhold.
Alt av hvitevarer er også fra 2011 og fra AEG. Heltintegrert oppvaskmaskin, separat induksjon steketopp innfelt i benkeplate, stekeovn innfelt i kjøkkenskap og helintegrert kombinert kjøl-/ fryseskap med "NO FROST".  "Slim line" utskyvbar ventilator fra Røråshetta i børstet stål. Denne har utlufting til yttervegg og har i tillegg integrert belysning. Legg også merke til detaljer som svært godt med benke-/arbeidsplass ved hjelp av rommets "L-løsning", god plass for spisestuebord, den transparente veggplaten over steketoppen og innfelte hyller i både overskap og i underskap som gir en fin variasjon til kjøkkenet.

Stue-/spisestue med nyere peis - et svært romslig og lyst rom:
Stuen og spisestuen ligger i delvis åpen løsning med kjøkkenet. Rommet særpreges spesielt av gode glassflater som i kombinasjon med balkongdøren til vestvendt terrasse og åpen løsning mot kjøkkenet sørger for et herlig inntrykk av lys og luft. Dette et stort og godt rom med flott romfølelse, fleksible møbleringsmuligheter og godt med veggplass å møblere mot. Hvis ønskelig er det fullt mulig og også ha ekstra spisestuemøblement utover den avsatte spiseplassen på kjøkkenet. Legg merke til bruken av malt kontrastvegg som gir et fint særpreg til rommet. Sentralt plassert står den lekre og varmeeffektive peisen fra 2012 med innsatsovn, glassdør og stilfull omramming som blir et koselig samlingspunkt på mørkevinterkvelder i tillegg til å tilføre en ekstra god og deilig varme i vintersesongen.

Stuen i toppetasjen - et romslig rom med allsidige bruksmuligheter:
Dette rommet ligger innerst i øverste etasje og er et hyggelig og flerfunksjonelt rom enten en av familiens medlemmer vil trekke seg unna hovedoppholdsrommene på grunnplanet eller man ønsker seg et eget arbeidsrom hvor store og små kan utføre dagens arbeidsoppgaver i ro og fred. Rommet har god plass for sofagruppe/hjørnesofa eller lignende, og passer også ypperlig som en separt TV-stue. Vinduet på gavlveggen slipper inn dagslyset og delvis skråvegg med hvitmalt trepanel gir rommet et koselig preg. Rommets utforming gjør det enkelt å evt. omgjøre rommet til leilighetens fjerde soverom dersom ønskelig. Herfra er det også inngang til gulvet kneloft - det samme fra den åpne gangen i toppetasjen ved siden av trappenedløpet.

Leilighetens lyse og lekre bad som er senest oppusset i 2011:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommet har flislagte vegger og flislagt gulv med elektrisk gulvvarme. I dusjen er det lagt matchende fliser av mindre dimensjon enn øvrige gulvfliser. Legg også merke til detaljen med montert solid glassvegg. Veggene har tidsriktige, rektangulære veggfliser mens det på gulvet er valgt en dempet og lun farge for å skape en matchende og moderne kontrast til de hvite veggene.
Baderomsinnredningen har servantskap med to kolonialskuffer og fronter i hvit høyglans og veggspeil m/innfelt belysning i hvert sidefelt. Takbelysning (spotskinne) samt et mindre vindu mot yttervegg sørger for ytterligere belysning. Vegghengt WC med skjult sisterne gir et moderne uttrykk til badet og gir enklere renhold. Legg også merke til den praktiske og stilfulle løsningen for opplegg for vaskemaskin og tørketrommel som "side-by-side" løsning med overliggende arbeids-/benkeplate.

Entre og åpen hall/gang med trapp til toppetasjen:
I den lyse og innbydende entreèn er det glassdør videre inn til leilighetens hall/gang. Hovedinngangsdøren med koselige småruter er ny fra 2016. 
I hall/gang, som for øvrig har plass til kommoder, lenestol eller annet, blir du møtt av den dekorative hvitmalte trappen med synlige tretrinn og underliggende "barnesikringer" som fører deg til/fra toppetasjen. Dette rommet blir nærmest som en delvis åpen "forstue" til den øvrige delen av leiligheten og forsterker samtidig det flotte, åpne uttrykket i hovedetasjen.

Leilighetens tre innbydende soverom:
Samtlige soverom ligger på "svalsiden" av bygningen hvor dobbeltsoverommene i hver etasje ligger på nordøsthjørne med vindu mot henholdsvis øst i hovedetasjen og mot nord i toppetasjen. Gjestesoverommet i hovedetasjen på sydøsthjørnet med vindu mot øst. Som ellers i leiligheten, er det klassisk eikeparkett på alle gulv.
Dobbeltsoverommet i hovedetasjen har et stort og flott garderobeskapsarrangment. Her er det etterinstallert 3-dørs skyvedørsgarderobe i hele lengderetningen på en av veggene. Dørene er ført helt opp til himlingen, og all innvendig innredning med blant annet hyller, trådkurver og hengeanordninger medfølger. Foruten dobbeltseng og nattbord på hver side, er det også plass til kommode eller lignende i rommet. Rommet har inngang fra den åpne gangen i etasjen.
Gjestesoverommet er "skjermet" med inngang fra leilighetens entrè, et rom som for øvrig skiller de to soverommene ifra hverandre. I dette rommet gir takoverbygg ved inngangspartiet god overdekning til rommets vindu, og frittstående garderobeskap (enkeltskap) medfølger.
Det store soverommet i toppetasjen ligger godt skjermet fra leilighetens øvrige soverom. Koselige tapeter, bruk av kontrastvegg og ikke minst den hvitmalte trepanelen i himlingen skaper en flott harmoni i rommet. Det er god plass til dobbeltseng, ulike soveromsmøbler og det medfølger 2-dørs frittstående garderobeskap.

Toalettrommet i toppetasjen:
Dette rommet er ombygget i 2011, og det er moderne innredning med dobbelt underskap, servant, veggspeil m/innfelt sidebelysning og veggmontert WC med skjult sisterne.

Øvrig om standard/installasjoner:
- God plass til hyller, ekstra fryse-/kjøleskap etc. i bod i 2. etasje
- Innlagt kabel TV og bredbånd fra Canal Digital, nå Telenor
- Elektrisk tavleskap med automatsikringer.
- 50 A hovedsikring til det elektriske anlegget
- Tilsyn og godkjent elektrisk anlegg senest i 2015/16
- Digital måler fra 2018
- Varmtvannsbereder på 120 liter fra 2011
- Skjult røranlegg
- Naturlig ventilasjon med ventiler i vinduer
- Diverse utvendig belysning
- Utstrakt bruk av eikelister langs gulvet som matcher eikeparketten
- Listverk rundt dører, vinduer og i tak er hvitmalt
- En rekke nyere, måltilpassede solskjermingsgardiner medfølger i stuer og på kjøkken
- Persienne og liftgardiner på soverommene medfølger
- Kneloftene i øverste etasjen er gulvet i 2004 og isolert mot oppvarmede rom
- 3-speilede heltre innerdører som er hvitmalt

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr, vises det til utarbeidet tilstandsrapport fra Byggmester/Takstmann Hans Holt som følger av komplett salgsoppgave.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring.

Elektrisk oppvarming med varmekabler på bad/vaskerom. Det er også veggmonterte panelovner i alle rom utenom entre, bad og bod.

Peisovn i stue type Norpeis fra 2012. Det er glassplate på gulv foran ildstedet som er tilknyttet elementpipe som er pusset og malt.

Det medfølger ikke varmekilder i oppholdsrom hvor dette ikke var montert på visning.

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Fra sentrum kjører man over Kilen industriområde, rett frem i Presterødkrysset og tar Valløveien til høyre i Olsrødkrysset. Ta Syrinveien til venstre rett før Best bensinstasjon, deretter Hyllveien til høyre. Eiendommen ligger nå på høyre hånd.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med Z-eiendom sine visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Parkering

Leiligheten har tilhørende garasje i rekke på ca. 20 m². Forøvrig felles biloppstillingsplasser på asfaltert område. Se under punktet innhold - garasje for mer informasjon.

I nærmiljøet er det også rikelig tilbud med gateparkering etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 3 956 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er felles selveiertomt for sameiet og pent opparbeidet. Det totale tomtearealet er nesten fire mål og innenfor dette området er sameiets tre leilighetsbygg og garasjeanlegg oppført. Felles gårdsplass med asfalterte biloppstillingsplasser samt felles adkomstarealer opparbeidet med belegningsstein.

Koselig hagetomt hvor det foruten hageplen blant annet er opparbeidet noen prydbusker, blomsterbed og vintergrønn beplantning. Tomten og uteområdet er tilnærmet flatt, og deler av eiendommen er inngjerdet. Det gjøres oppmerksom på at leilighetene i 1. etasje har eksklusiv bruksrett til uteareal knyttet til egen leilighet, ref. sameiets vedtekter. Det er likevel rikelig med plass på plener og gårdsplasser til lek og samvær.

Utvendig vedlikehold, plenklipping og snørydding er inkl. i fellesutgiftene. Sameiet har p.t. avtale med Strandmann som har ansvaret for plenklipping og brøyting.

Se for øvrig situasjonkart vedlagt i salgsoppgave hvor tomtegrenser fremkommer.

Eier

Berit Maurstad

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Internvei på eiendommen er privat for sameiet.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Tønsberg kommune av 3/2-2016 er avsatt til "Veg - Nåværende" og "Boligbebyggelse - Nåværende".

Eiendommen ligger i regulert område som i plannavn "Gang- og sykkelveg lang Valløveien" av 6/12-1995 er avsatt til "offentlig trafikkområde" og plannavn "Tolvsrød Senter" av 17/3-1993 er avsatt til "boliger" og "elles grøntareal".

Relaterte plane (vedtaksdato) Gang- og sykkelvei langs Ulvikveien (25.5.2016),  Løveid, Valløveien 80 m.fl (6.12.2000), Olsrød Øst (23.4.2003), Øko Meny - Tølvsrød (7.11.2007), Valløveien 55 (15.4.2009), Gang- og sykkelvei langs Glitneveien (18.6.2008), Fortau langs Gårdboveien. Etappe 2 (16.12.2009), Del av Gauterød (18.10.2017), Tolvsrød Senter (17.3.1993), Nordby - Dyrhaven (18.10.2017), Marmorveien 1A, gbnr. 141/23 (17.10.2018),Valløveien 51 (7.11.2018) og gang- og sykkelvei langs Valløveien(6.12.1995).

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

Det er igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen med plannavn Tolvsrød sentrum planid 704 20190179.

Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Tønsberg kommune.

Forholdet til boplikt, konsesjon og odel

Det er ikke boplikt på eiendommen.

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelagt.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter/heftelser som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse følger som vedlegg i salgsoppgave. Følgende er tinglyst og følger eiendommen ved overdragelse til ny kjøper:

1937/558-2/91. Utskifting av 18.03.1937.
Overført fra gnr 140 bnr 220. Overført fra: 0704-140/66. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1964/502836-4/91- Skjønn av 28.07.1964. Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Overført fra gnr 140 bnr 220. Overført fra: 0704-140/66. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1976/500762-1/91. Bestemmelse om bebyggelse av 05.02.1976.-
Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:140 Bnr: 329. Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 0 m
Overført fra: 0704-140/66. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
1976/502134-1/91. Best. om vann/kloakkledning av 25.03.1976. Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr:140 Bnr: 329  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 2 meter. Overført fra gnr 140 bnr 220. Overført fra: 0704-140/66. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
1983/2547-2/91. Bestemmelse om bebyggelse av 22.02.1983.
Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:140 Bnr: 935. Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 1 meter.
Overført fra: 0704-140/66. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1994/12678-2/91. Erklæring/avtale av 03.10.1994 
Panterett til sameiet for kr 20.000,- som sikkerhet for fellesutgifter. Gjelder denne registerenheten med flere
 
2000/18-1/91. Best. om adkomstrett av 03.01.2000 
Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr:140 Bnr: 329. Vedtak fra Fylkesmannen ang. endring av adkomst. Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest med vedtaksdato 18.08.1994.

Kopi av ferdigattesten kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Tolvsrødhaven Boligsameie, Orgnr.: 897301032 Andel fellesformue: 6533, Total formue: 91462, Oppdatert pr: 31.12.2018

Seksjonens eierbrøk i sameiet er 100/1232 iht. seksjoneringsbegjæring av 3/10-1994.

Sameiet består av 14 boligseksjoner i henhold til tinglyst oppdelingsbegjæring. Disse er fordelt på tre bygninger med adresser Syrinveien 1 og Hyllveien 19-27.

Styreleder i sameiet er Eva Lovise Dahl, tlf 97087230, e-post eva_l_dahl@icloud.com.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Verdt å merke seg ved det å bo i et boligsameie

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Det kan ikke erverves mer enn to boligseksjoner i et sameie av en og samme juridiske person/selskap, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Særskilt informasjon avgitt fra sameiet

Styreleder opplyser at alle bygninger er malt i 2016/2017, gårdsplass i Hyllveien er nyasfaltert og det er nye postkasser i 2018.

Styreleder opplyser også at oppstart av detaljregulering av Tolvsrød senteret er i ferd med å iverksettes. Den til enhver tid status rundt evt. innsendte forslag kan fåes ved henvendelse til Tønsberg kommune.

I Tolvsrødhaven boligsameie er det p.t. vedtektsfestet at husdyrhold i utgangspunktet ikke er tillatt. Erverver som har husdyr ved overtagelse av seksjon kan imidlertid søke styret om dyrehold som normalt skal godkjennes.

Se for øvrig informasjonsskriv i salgsoppgave som svar på meglers rutinemessige henvendelse til sameiets styreleder.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 575 000,- / Fellesutgifter: 2 500,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

3 575 000,- (Prisantydning) Omkostninger 89 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 575 000,-)) 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 97 692,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 672 692,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Som kjøper skal du med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddsbetaling da 100% av kjøpesum inkl. omkostninger først skal innbetales ved overtagelse.

Tilstandsrapport

Utført av:  Hans Holt Byggmester/Takstmann
Takstdato: 29.04.2019

Rapporten følger som vedlegg i salgsoppgave.

Formuesverdi

Ligningsverdi: 868 589,-
Sekundær ligningsverdi: 3 126 920,-

Ligningsverdi er innhentet fra Skatt sør og er pr 31.12.2017 som er senest tilgjengelige ligningsverdi.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Energiforbruk pr. år er ca. 9 256 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er snittforbruk siste 3 år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster, ønsket innetemperatur, antallet i husstanden etc.

Forsikring

Sparebank 1 Polisenummer: 2019018/019/020

Kommunale avgifter og forholdet til eiendomsskatt

Kr. 10 463 pr. år

Avgiften faktureres fra Tønsberg kommune over fire terminer, mao. kvartalsvis.

Kommunale årsgebyrer er til dekning av kommunen sin leveranse av vann, avløp, renovasjon (søppel) og feieravgift.

Det er pr. i dag ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Utleiemuligheter

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen, og den har ingen hybel eller separat boenhet.

Selve boligen kan fritt leies ut dersom ønskelig.

Sameiets vedtekter sier følgende om utleie: "Erverver av seksjon og leietaker av bruksenhet må meldes til Styret for godkjennelse. Godkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn" og "den enkelte sameier skal ha full rettslig råderett over sin seksjon, jfr. Eierseksjonsloven $$ 24 og 25.
Seksjonene kan fritt omsettes, pantsettes eller disponeres på annen måte".

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Som kjøper skal du med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddsinnbetaling før overtagelse av leiligheten.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 575 000,-) (Kr.44 687,50) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tønsbergs Blad 080519 (Kr.4 500) Markeds- og informasjonspakke (Kr.12 200) Tønsbergs Blad 290519 (Kr.4 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Kommunale opplysninger, grunnbok og servitutter (Kr.3 340) Oppgjørshonorar (Kr.4 750) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Totalt kr. (Kr.90 597,50)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger. Det gjøres også oppmerksom på at vaskemaskin og tørketrommel på bad, kombiskap for kjøl/frys i bod ikke medfølger i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst angi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?