Til innholdet

VISNING! - Meget tiltalende leilighet i 1. etasje med hele 3 soverom og flotte uteplasser. Parkering i garasje.

Ringshaughøyden 7B
Prisantydning 3 750 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 89
BRA: 89 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2017
Tomtareal: 1777 m²
Få salgsoppgave

Visninger

tirsdag 18. juni Kl 17.30 - 18.15
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Tor Fredrik Westrum Lindman

Tor Fredrik Westrum Lindman

Kort om eiendommen

Velkommen til Ringshaughøyden 7B og denne praktfulle og delikate leiligheten beliggende i 1. etasje uten trappeadkomst.
Leiligheten har hele 3 soverom og romslige oppholdsrom, så her er det god plass til mange.
Planløsningen er svært gjennomtenkt og man finner mange praktiske løsninger. I tillegg til et romslig bad finner man ett eget vaskerom, noe som ikke altid er vanlig i leiligheter. Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stua, men er allikevel noe avskjermet med bl.a. god plass til spisestue.

Boligen kan også by på meget flotte uteplasser, både med adkomst ut fra stua samt uteplass i forbindelse med inngangspartiet.

I tillegg medfølger det egen garasjeplass i felles garasjerekke samt romslig utebod.

Dette er en leilighet som garantert vil begeistre deg!
Velkommen til visning.

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg - Ringshaug

Adresse

Ringshaughøyden 7B 3153 Tolvsrød 1. etasje

Innhold

Leiligheten er på ett plan beliggende i 1. etasje med trinnfri adkomst, og inneholder:

Romslig entrè/gang med garderobe, delvis åpen kjøkken-/stue løsning med utgang til stor veranda, stort flislagt bad, eget vaskerom/teknisk rom, 3 soverom med garderobeplass.

Egen utebod på 5,7 kvm.
Egen garasjeplass på 18 kvm.

Standard

Leiligheten har en meget god standard og fremstår som lys og luftig, og med en meget god planløsning. Det er lagt vekt på gode materialvalg og ikke minst mye naturlig lys fra de mange og store vinduene.
Boligen har glatte, lysmalte vegger og tak samt parkett på de fleste gulv.

En beskrivelse av de ulike rom er som følger:

Entrè/gang
Man komme inn i en innbydende entrè med fliser på gulvet og en romslig skyvedørsgarderobe med god plass til yttertøyet.
Det er varme i gulvet i entreen.
På veggen ved siden av ytterdøren henger alarmpanelet fra Verisure. Alarmsystemet kan overtaes etter ønske.

Bad og vaskerom
Badet ligger i forbindelse med gangen og fremstår som meget pent. Her er det lyse og delikate fliser på gulv og vegger samt hvitmalt, glatt tak med innfelte spotter.
Det er stor og god servantinnredning med 6 underliggende skuffer med hvite fronter. Benkeplaten i tre passer meget godt inn i interiøret og på toppen er det montert 2 delikate bollevasker med tilhørende armatur.
I hjørnet finner man et dusjhjørne med innkyvbare dusjdører i herdet glass.Det er montert regnfallsdusj.
I tillegg finner man vegghengt toalett.
Badet ventileres med ventilasjonsanlegget.

Vaskerommet finner man veg-i-vegg med badet og er et meget praksitk rom. Foruten å være et vaskerom, fungerer også rommet som teknisk rom og ikke minst lagringsbod.
Rommet fremstår som delikat med fliser på gulvet og hvitmalte vegger. Det er selvfølgelig opplegg for vaskemaskin samt vame i gulvet. På veggen er det montert utslagsvask med blandebatteri
I rommet finner man også varmtvanstanken på hele 200 ltr. samt hovedenheten for ventilasjonssystemet. Sikringsskapet med automatsikringer er også lokalisert her.

Kjøkken og stue
Kjøkkenet ligger i delvis åpen løsning mot stua og fremstår som pent og praktisk. Det er god plass til spisestuemøblement, og ale vinduene tilfører rommet rikelig med naturlig lys.
Selve kjøkkeninnredningen er meget delikat og har hvite, glatte fronter samt takhøye overskap. Det er godt med plass i både brede skuffer og i diverse skap. Hvite kjøkkenbenker står godt i stil til det hele.
Av integrerte hvitevarer finner man stekeovn, microbølgeovn, oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap og induksjon koketopp. Alle hvitevarer er av merket Siemens, Tøff avtreksvifte i glass og børstet stål av merket Bosch.

Stuedelen er romslig og det er god plass til diverse møbleringsløsninger. I stua er det montert en flott vedovn med glassdør. Det er også montert en varmepumpe fra Mitsubishi Electric.
Fra stua er det adkomst til den flotte, og delvis overbygde verandaen. Dette ble utvidet vesentlig i 2018 og har godt med boltreplass. Leveger på begge sider i kombinasjon med hekk i front, skaper et relativt usjenert uterom.

Soverommene
Det er totalt 3 soverom i boligen hvorav alle har godt med skapplass. Det største soverommet har stor skyvedørsgarderobe.

Diverse teknisk
*Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner
*Varmepumpe montert i stua
*Varmtvannstank på 200 ltr.
*El-skap med automatsikringer.
*Tv og bredbånd fra Canal Digital

Beliggenhet

Meget attraktivt beliggende, kun 5 km øst for Tønsberg by. Moderne leilighet i idylliske og meget barnevennlige omgivelser på Ringshaughøyden. Livet er behagelig på Ringshaug. Her er stillheten fremtredende til tross for den sentrale beliggenheten.

Gang- og sykkelsti rett på utsiden av døra, tar deg og familien enkelt fram til populære Skallevoldstranden eller Ringshaugstranda kun ca 500/1000 meter fra boligen. Strendene er meget populære grunnet sine store og nydelige gressletter, sandstrender og flotte steinmoloer.  Ringshaug er et meget attraktivt og velansett boligområde - som passer perfekt for alle aldre! Her kan du nyte livet med høy livskvalitet i et koselig nærmiljø.

Ringshaughøyden ligger i et meget barnevennlig bomiljø. Det er kun ca 150 meter til Ringshaug barnehage, barneskole og ungdomsskole på trygg skolevei. Det er lekeplass på området.

Gode bussforbindelser til populære Tønsberg by med med avgang hvert 15. minutt på hverdager. Det er bare 100 meter til busstoppet og 19 minutters reisetid til Tønsberg sentrum. Byen er kjent for sitt yrende folkeliv, sine koselige butikker, sitt flotte bryggeanlegg med restauranter, kafeer og barer samt Slottsfjellet med sine festivaler, kulturminner, flotte turområder og fantastiske utsikt!

Nydelige tur- og friluftsområder i umiddelbar nærhet. Flott kyststi fra Ringshaugstranden mot Skallevold og Karlsvika samt Vallø/Husvik. Fantastiske friområder for de som setter pris på turer i skog og mark - grilling i friluft og fisking av krabber. Her finnes utallige muligheter for den aktive. Kort vei til Vallø småbåthavn. Nærhet også til Tolvsrød - og Olsrødsenteret med diverse butikker (mat, apotek, sport, klær, jernvare, legesenter, frisør m.m.) Meny på Tolvsrødsenteret ble nylig kåret til Norges beste dagligvarebutikk!

Ringshaughøyden ligger også vel plassert i forhold til andre byer. Det tar kun 15 min med bil til Åsgårdstrand, 20 min til Horten, 30 min til Sandefjord, 50 min til Drammen og 1 t og 15 min til Oslo. Med andre ord - her bor man midt i smørøyet - perfekt beliggenhet!

Adkomst

Fra Tønsberg kjør mot Kilen og rett frem gjennom Presterødkrysset skiltet mot Åsgårdstrand. Følg Åsgårdstrandveien mot Gauterød og ta Ringshaugveien til høyre i rundkjøringen ved Kiwi. Følg denne mot Ringshaug og ta Rosenlundveien til venstre, deretter Rønningveien til venstre i veidele. Kjør ca 500 meter og ta første vei til venstre etter ungdomsskolen, eiendommen ligger så på høyre hånd. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Type, eierform og byggeår

Leilighet. Eierseksjon, oppført i 2017.

Bygninger og byggemåte

4-mannsbolig bygget bygget i tre på mur. Taket er tekket med asfaltpapp/shingel.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 89 kvm, Bruttoareal: 98 kvm
Leiligheten er på ett plan.

Utebod på 5,7 kvm.
Garasje på 18 kvm.

Oppvarming

*Varmepumpe i stua.
*Varme i gulvet på badet, vaskerommet og i den flislagte delen i gangen.
*Vedovn i stua.

Parkering

Egen garasjeplass med automatisk portåpner.
Felles gjesteparkering.

Areal og eierform

Areal: 1 777 kvm. Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Fellesarealene er bestående av flere spennende og hyggelige uteplasser/uterom. Det er lagt vekt på et smakfullt uteområde som gir en flott opplevelse og skaper trivsel i god harmoni med boligene. Uteområdene er anlagt med bl.a plen rundt boligene, beplantning av skjermende hekker, brostein på snuplass og asfalterte gangstier. Det er i tillegg opparbeidet en hyggelig lekeplass med lekeapparater. Adkomstvei inn til feltet og arealet foran garasje samt biloppstillingsplass er asfalterte.

Eier

Mary E Tangnæs Fredriksen

Vei, vann og avløp

Adkomst fra Ringshaughøyden (off.vei) og over privat adkomst.
Tilknyttet offentlig vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.
Eiendommen ligger i regulert område med plannavn "Del av Rønningen".
Reguleringsformål: Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 28.05.2017. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Ringshaughøyden.
Sameiet består av totalt 12 leiligheter fordelt på 3 4-mannsboliger.
Styrelder: Adrian Pedersen.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 750 000,- / Fellesutgifter: 700,- pr. mnd Forsikring av bygningsmassen, utvendig vedlikehold og sparing.

Beregnet totalkostnad

3 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,-)) -------------------------------------------------------- 102 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 852 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Takstdato : 25.02.2019 Ligningsverdi : 856 374,-

Kommunale avgifter

Kr. 9 974 pr. år.
Dette inkluderer avgift for vann, avløp, renovasjon og feiing.
Beløpet er fordelt på 4 terminer pr. år.

Leieinntekter

Det er kun 1 enhet i boligen.
Boligen kan fritt leies ut.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 850 000,-) (Kr.38 500)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)
Digital markedsføring (Kr.15 995)
Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875)
Annonsering i avis etter avtale med selger.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Tor Fredrik Westrum Lindman

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Tor Fredrik Westrum Lindman

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?