Til innholdet

Moderne enebolig på en idyllisk og innholdsrik tomt på 1 mål innerst i en blindvei med grense mot skogen. Flytt rett inn

Djupedalsfaret 62
Prisantydning 4 890 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 124
BRA: 131 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1998
Tomtareal: 1039 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

torsdag 30. juni Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Vegard Aadne

Vegard Aadne

Kort om eiendommen

Velkommen til denne idylliske eneboligen i enden av blindgate med tomt som grenser mot skogen. Dette er eneboligen for deg som ønsker å bo litt utenfor byen i et stille og rolig område med kort avstand til både Sandefjord og Larvik. Tomten er pent opparbeidet med en gruset gårdsplass, gressplen, flere fine uteplasser, eget anneks for overnatting og stor del naturtomt som har egne stier og annen beplantning. Det er parkering på egen gårdsplass. Eneboligen er av god standard som er godt vedlikeholdt. Det er blant annet renovert el-anlegg i 2008, renovert bad i 2 etasje i 2015, vannbåren gulvvarme i hele 1 etasje og balansert ventilasjon

Denne boligen passer perfekt for deg som ønsker å bo fritt & deilig med lite innsyn fra naboer i et attraktiv område. Kan passe for kjøpere i alle alderstrinn

Finn.no: Lokalområde

Hem - Nær Sandefjord og Larvik

Adresse

Djupedalsfaret 62 3280 Tjodalyng

Adkomst

Følg Tjøllingveien til avkjøring Djupedalsfaret (Inn ved Joker), deretter følger du veien helt til du ser boligen. Det vil bli skiltet ved visninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i stille og naturskjønne omgivelser på Hem i Larvik kommune. Området kjennetegnes av vakker natur, fantastiske turområder, skjærgård, båtliv og historisk sus. Det er også kort vei til barnehage, skoler, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Fra boligen er det 5 minutter gangavstand til barnehage, supermarked og hageland. Det er flere fine badestrender i området som for eksempel Ula og eftang som også har camping, samt Kjerringvik og Svinevika.

En kort kjøretur unna ligger Tjodalyng barne- og ungdomsskole med svømmebasseng. I nærheten finner du også Tjøllinghallen og Tjølling IF. Klubben har et bredt tilbud innen håndball, fotball og allidrett. I 2016 åpnet klubben ny beachbane. Turområdene i bygda er mange, og vinterstid byr marka på oppkjørte skiløyper.

Hem ligger ca. 19 min fra Larvik sentrum og ca. 12 min fra bykjernen i Sandefjord, noe som gir nærhet til alt av bymessige fasiliteter. I Larvik ligger Bølgen kulturhus og Farris Bad, der sistnevnte har en av Nordens mest innholdsrike spaavdelinger. Golf kan spilles i idylliske omgivelser, ved Larvik Golfklubb på Fritzøe gård og ved Sandefjord golfklubb på Marum.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Joker Hem, Rema 1000 Thorøya, Coop Prix Tjølling og Meny Granholmen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Larvik en rekke koselige handlegater og nyere kjøpesenter. Det er ca. 18 min kjøring til Nordbyen kjøpesenter i Larvik, og ca. 14 min til Hvaltorvet kjøpesenter i Sandefjord.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Hem som ligger 3 min gange fra boligen. Ved å benytte bil fra Hem tar det ca. 12 min til Sandefjord, 19 min til Larvik sentrum, 21 min til Sandefjord lufthavn, en drøy time til Drammen, samt 1 t og 36 min til Oslo.

Fra eiendommen er det skolebussordning til Tjodalyng barne- og ungdomsskole. Like ved boligen er det en barnehage. Det er ellers kort vei til videregående skole både i Larvik og Sandefjord.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1998

Bygninger og byggemåte

Tre på mur. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 131 kvm

1.Etasje: 56m²
2.Etasje: 42m²

Møblering / utstyr

Integrerte hvitevarer medfølger.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
22 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
11 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
2 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.
 
Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som kan kreve tiltak:
- Trekonstruksjon kledd med liggende trekledning. Stedvise utskiftninger og generelt vedlikehold
- Rekkverk er ikke barnesikkert i henhold til dagens krav for avstand mellom spiler. Det er avvik: Det er alder/værslitasje på overflater, og konstruksjoner er stedvis skjeve. Terrasse mot vest har for store åpninger i rekkverk. Tiltak.  Det er ikke krav om utbedring av åpninger i rekkverk til dagens forskriftskrav. Oppretting og generelt vedlikehold bør påregnes.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i hele 1. etg. Vedovn i stuen. Det er også balensert ventilasjon og klimaanlegg.

Parkering

Parkering på egen tomt med flere biloppstillingsplasser.

Areal og eierform

Areal: 1 039 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Boligen har en pent opparbeidet tomt med busker, trær, gress fjell i dagen og flere trivelige uteplasser. Det er lagt opp med stier og idylliske blomster som tar seg svært godt ut på sommerstid. Det er også et anneks på tomten som passer godt som "gjestehus" eller som en vinterhage.

Du finner blant annet blåbær, tyttebær og druer på egen tomt.

Området er kjent for en aktiv plass under vikingtiden og kan ha vært en av norges første byer. Fra boligens mange uteplasser er det sol hele dagen og langstrakt utsikt over området. Dette er en av de beste beliggenhetene på feltet.

Eier

Bastiana V D Heuvel Olsen Helge Christian Olsen

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsforhold

Boligen ligger i et område som i kommunaplan er regulert til bolig.

Boligen ligger i et område som i reguleringsplan er regulert til bolig.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 11.09.1998.  Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 890 000,-

Beregnet totalkostnad

4 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 122 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 890 000,-)) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 135 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 025 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 21.06.2022

Forsikring

Tryg

Kommunale avgifter

Kr. 12 030 pr. år Vann, avløp, renovasjon og feiing.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Inneståelse-fakturavederlag (Kr.2 950)
Internettannonsering (Kr.4 700)
Markedspakke (Kr.16 900)
Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950)
Pantattest selger (Kr.387)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Provisjon 1,3%
Tilrettelegging (Kr.15.950,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Vegard Aadne

Eiendomsmegler

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Vegard Aadne

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?