Til innholdet

Moderne innredet enebolig på over 2 måls tomt - Nydelig utsikt - Nær golfbane og gangavstand til ALT på Vear - 3(4) sov

Robergåsen 10
Prisantydning 4 190 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 142
BRA: 142 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1980
Tomtareal: 2085 m²

Visninger

lørdag 24. oktober Kl 13.45 - 14.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Robergåsen 10 er en nydelig beliggende eiendom på en særdeles stor og barnevennlig hagetomt på over 2 mål. Eiendommen ligger i kanskje Vear's aller flotteste nærmiljø, med omkringliggende store eiendommer og naturen rett utenfor døra. I tillegg er det gangavstand til alt du trenger på Vear, samt at eiendommen ligger i blindvei.

Kort fortalt;
- Stor og flott boligtomt på 2085 kvm
- Utvendig nær totaltt oppusset.
- Skiftet kledning, etterisolert 5 cm og skiftet vinduer i 2016
- Takfornying foretatt i 2020
- Innvendig oppusset i de fleste rom i 2016
- Nytt kjøkken fra 2016
- 3 soverom med mulighet for flere
- Flere stuer
- Innredet rom over garasjen
- Flott familiebolig på nydelig tomt
- Storslått utsikt over omkringliggende landskap i øst.
m.m.

Vi ønsker velkommen til hyggelig visning! Husk påmelding.

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - VEAR

Adresse

Robergåsen 10 3173 Vear

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger særdeles fint til i kanskje det flotteste området på Vear?
Sentral og barnevennlig beliggenhet i et trafikkstille og rolig område med gangavstand til alle fasiliteter på Vear. Robergåsen er en blindvei, så det er ingen gjennomgående trafikk.
Det er gangavstand til skole og barnehage, hvor det også finnes idrettsanlegg med idrettshall og fotballbaner. På Vear finnes også dagligvare og helsesenter.

Eiendommen ligger umiddelbart ved Vestfold golfklubb, innendørs golfhall, frisbeegolfbane og områdets lysløype hvor fasilitetene kan nytes gjennom hele året. Det er bademuligheter og småbåthavn i Rakkevik, som ligger innenfor gangavstand.

Kort kjøreavstand på ca 7 km inn til Tønsberg sentrum med shoppingmuligheter, restauranter og kulturtilbud. Ca 6 km til E-18 med enkel adkomst til andre Vestfoldbyer og Torp lufthavn. Jernbanestasjon i Tønsberg og i Stokke sentrum

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1980, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Boligen har støpt kjellergulv og grunnmur av pussede lettklinkeblokker. Yttervegger består av dels bindingsverk med utvendig trekledning, og dels pussede
lettklinkeblokker. Vinduer og ytterdører av tre med isolerglass. Taket er tekket med betongtakstein og takrenner/nedløp i plastbelagt stål.

Innhold;
1.etg (halvplan).: entré/gang, bad med dusjkabinett, servant og wc,  vaskerom med opplegg for vaskemaskin m.m.
1.etg.:(hovedetasje): stue med utgang til terrasse samt kjøkken med innredning.
2.etg.: loftstue, gang.
U.etg.: 3 soverom, kjellerstue. 

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 142 kvm, Bruttoareal: 161 kvm

1.Etasje: 73 / 73 kvm p-rom/BRA.
2.Etasje: 15 / 15 kvm p-rom/BRA
U.Etasje: 54 / 54 kvm p-rom/BRA

Frittliggende garasje på 28 kvm BRA grunnflate. Innredet rom i 2.etg på 12 kvm BRA.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen, med unntak av oppvaskmaskin.

Standard

Enebolig med gjennomgående normalt god og oppgradert standard. De aller fleste rom i boligen har nylig blitt pusset opp, med unntak av bad og vaskerom som trenger modernisering og oppgradering, men som også fungerer for dagens behov.
Boligen er lyst og pent innredet og fremstår i dag som innflytningsklar.

Gulv: Laminat.
Vegger: Malte flater og panel.
Himlinger: Malte flater.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport);
Vannrør: Inspiserbare rør er av kobber.
Avløpsrør: Inspiserbare rør er av plast.
Varmtvannsbereder: Boligen har en 200 liters varmvannsbereder fra byggeår plassert i vaskerommet.
Boligen har et skjult el-anlegg med overspenningsvern og automatsikringer. Sikringsskap er plassert i entrè.

Oppvarming

Det er montert peisvon i stue i hovedetasje, samt vedovn i kjellerstue. Varmekabler på vaskerom. For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner der disse befinner seg.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt, samt i garasje.

Areal og eierform

Areal: 2 085 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Særdeles stor og nydelig opparbeidet hagetomt med mengder av gressplen. Boligen er oppført nærmest helt i enden av tomten mot nord, og det er dermed et stort areal syd for boligen, perfekt for lek og moro. Nydelig piltre samt furutrær i hagen. Flott utsikt fra eiendommen mot øst, samt gode solforhold hele dagen.

Eier

Ole-Fredrik Rivelsrød Hansen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offetntlig vann og avløp. Adkomst fra privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen er beliggende i område regulert til boligområde, nåværende - Robergåsen (16.05.1969) 01017. Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil kunne berøre eiendommen iflg, kommunen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 17.03.1980, samt ferdigattest for oppføring av garasje datert  19.11.1980.
Kopi av disse kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 190 000,-

Beregnet totalkostnad

4 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 104 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 117 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 307 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Formuesverdi : 1 157 641,- Sekundær formuesverdi : 4 167 507,-

Kommunale avgifter

Kr. 9 584 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Bad 141020 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 200) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 190 000,-) (Kr.52 375) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilrettelegging (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.89 445)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?