Til innholdet

Moderne og tiltalende rekkehus med 2 store vestvendte terrasser og garasje. Flytt rett inn!

Svensrødveien 5C
Prisantydning 2 490 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 86
BRA: 90 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1975
Tomtareal: 5086 m²
Få salgsoppgave

Visninger

mandag 25. mai Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Torød

Adresse

Svensrødveien 5C 3135 Torød

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Fra Tønsberg sentrum kjøres over Kanalbroen og ta til venstre i Teie veidele. Fortsetter over Teie Torv og videre forbi Hårkollen. Ta Torødveien til høyre før Årøysund. Holder til venstre i veidelet på Torød og ta Nestvikveien til venstre, rett etter Joker butikken. Ta Strandåsveien til venstre og Svensrødveien 5C vil komme på toppen av bakken. Parker på felles parkeringplass her og gå bort til 5C. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger, og det vil være til-salgsskilt fra Z-Eiendom på boligen.

Beliggenhet

Torød er et veletablert og attraktivt boområde på sydsiden av Nøtterøy. Eiendommen har en fin beliggenhet i et solrikt og godt etablert boområde. Eiendommen grenser til friområde og er derfor meget usjenert beliggende. Fra eiendommen er det 2 minutters gange til stranda. I nærområdet er også mange flotte turområder, både langs sjøen og i skogen. Torød er et eldorado for den båtinteresserte med nærhet til Nøtterøys vakre skjærgård. Gode bussforbindelser til Tønsberg sentrum, bussen går hvert kvarter og busstoppet ligger kun et steinkast unna. Torød er kjent for sitt gode miljø og har mange muligheter for aktiviteter som vollyball, fotball, akebakke, liten skibakke m/skitrekk og turområder. Kort vei til Joker matbutikk, skole, barnehage, kirke mm.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1975

Bygninger og byggemåte

Rekkehus i borettslag over to plan som er bygget i 1975. Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i antatt leca. Trebjelkelag som etasjeskille. Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Flatt tak er tekket med asfaltpapp.

Det er gjort vesentlige oppgraderinger i 2018/2019. Dette gjelder kjøkken, innvendige overflater og en del på el-anlegget. Badet er fra 2006 og vinduer er skiftet i 2010.

Det tilhører garasjeplass fra 2019 på 17 kvm og to terrasser på 15 og 26 kvm.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til vedlagte forenklet tilstandsrapport.

Plantegninger og presiseringer av bruken av rommene

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligens etasjeplan. Disse er kun ment for å gi et innblikk i rominndelingen og muligheter i boligen,det er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for benevnelsen av rommene. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. Det bemerkes i denne anledning at rommene som i dag benyttes som kontor er registrert som bod i opprinnelige tegninger.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 100 kvm

U. etg. 36 kvm: Bad, gang, bod, 2 soverom og wc.
1.Etg, 54 kvm: Gang, kjøkken, kontor og stue.

U.etasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 32/36/40 m²
1.etasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 54/54/60 m²

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
Samtlige rom i 1.etasjen er inkludert i oppgitte primærrom og i underetasje er samtlige rom inkludert med unntak av bod på ca. 4 m².

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Jan-Erik Rossavik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Standard

Velkommen til Svensrødveien 5C, en innholdsrik og moderne rekkehusleilighet med gjennomgående god standard og stilige fargevalg. Boligen har tilhørende garasjeplass og 2 store terrasser mot vest med både pent utsyn og flotte solforhold.

Man kommer inn i en praktisk og lys gang med oppbevaring. Videre har man et gjesterom/ kontor med skyvedørsgarderobe og flerbruksmuligheter. Kjøkkenet i boligen er av merke Epoq fra 2019 med integrerte hvitevarer. Rikelig med skap og benkeplass. Meget delikat og stilig kjøkken med smakfulle detaljer og praktiske løsninger. Dette er et kjøkken for de kresne! Det er integrert koketopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser, så her har en alt en trenger. Moderne og tidløse slette kjøkkenfronter som sammen med den praktiske benkeplaten skaper et flott kjøkken som en virkelig ønsker å tilbringe tid og kokkelere på.
Lys og innbydende stue med mye naturlig lys fra vindusrekke ut mot balkong. Stuen er innredet med hyggelig spisestue til koselige middagsselskap og det er i tillegg god plass til sofagruppe. Rommet oppleves som romslig og byr på flere innredningsmuligheter. Fra stuen er det utgang til romslig, vestvendt balkong på 15 kvm. med flotte solforhold.

Boligens underetasje inneholder 2 soverom, bad, wc og bod. Hovedsoverommet er romslig og innbydende med stilig fargevalg. Rommet har godt med garderobeskap og utgang til stor, solrik balkong på 26 kvm. Soverom nr. 2 er tiltalende i tidsriktig fargevalg. Badet er lyst og pent med flislagte overflater på gulv og vegger. Badet er fra 2006 og fremstår både delikat og funksjonelt. Rommet inneholder innredning, servant, opplegg til vaskemaskin og dusjnisje. Videre har man et separat toalettrom og en bod med gode lagringsmuligheter.

Alt i alt en meget arealeffektiv og tiltalende bolig med god planløsning, rikelig med uteplass og garasje. Her kan man virkelig flytte rett inn! Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming. Det er gulvvarme på badet og ingen panelovner var montert på denne befaringen.
Det medfølger ikke varmekilder på rom som ikke har dette fastmontert på visning.

Parkering

Det medfølger garasje til leiligheten. Borettslaget har gjesteparkering til alle leilighetene.

Areal og eierform

Areal: 5 086 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Festeavgiften er inkl. i felleskostnader.

Fellesareal og hage

Boligen har 2 flotte terrasser på 15 og 26 kvm, den ene utfra stuen i hovedetasjen og den andre utfra soverommet i underetasjen. Her sitter man usjenert og meget solrikt med naturskjønne omgivelser og pent utsyn. Forøvrig fellestomt i borettslaget.

Eier

Charlotte Eldevik Gjerden Mats Stikbakke

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen datert 31.01.2018 er avsatt til - Boligbebyggelse - Nåværende (110 - Boligområde).

Eiendommen ligger i regulert område med plannavn Stranda og vedtaksdato 02.01.1973.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL. Eiendommen ligger ikke i et område som har midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Opplysningene er innhentet fra Færder kommune.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest - nybygg - 3 rekkehus med 13 leiligheter datert 14.10.1975. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Stranda Borettslag, Orgnr.: 947975994 Andelsnr.: 3 Andel fellesgjeld: 385000, Total gjeld: 8814967, Oppdatert pr: 01.04.2020
Borettslaget består av 21 andelsleiligheter.
Forretningsfører: OBOS

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr: OBOS02-98207765252, type annuitetslån, restsaldo kr. 8.788.461,-, restløpetid 29 år, terminer per år 12, type rente - flytende, rente pt 01.04.20 2,25%.
Lånenr: SPARE2-SPARE2, type annuitetslån, restsaldo kr. 26.506,-, restløpetid 24 år 9 mnd, terminer per år 4, type rente - flytende, rente pt 01.04.20 0,00%.
Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån).

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan fås ved henvendelse til megler. Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 490 000,- / Felleskostnader: 4 917,- pr. mnd

Felleskostnader inkl. kommunale avgifter, brøyting, bygningsforsikring, betjening av fellesgjeld, TV og internett (grunnpakke), festeavgift, utvendig vedlikehold, strøm i garasjeanlegget, honorar til styre og forretningsfører.

Beregnet totalkostnad

2 490 000,- (Prisantydning) 385 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 875 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 880 232,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 20.05.2006

Forsikring

IF skadeforsikring Polisenummer: 587804

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkl. i felleskostnader.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (Kr.39 900)
Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?