Til innholdet

Bud innkommet. Moderne tomannsbolig i andre etasje av tidsriktig funkisinspirert stil med store vindusflater.

Sporveien 37B
Prisantydning 3 450 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 84
BRA: 97 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2018
Tomtareal: 425 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 18. april Kl 14.00 - 15.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Tom Arild Henriksen

Tom Arild Henriksen

Kort om eiendommen

Erlend Løvold v/Z-Eiendom har gleden av å presentere Sporveien 37B.

Sporveien 37B ligger fint til i andre etasje av tidsriktig funkisinspirert stil, med flate tak og store vindusflater. De store vindusflatene sørger for godt med naturlig lys som gir god romfølelse. I forbindelse med utformingen av boligen ble det lagt vekt på bl.a. funksjonalitet og estetikk samt gode lysforhold. Eiendommen har en god og praktisk planløsning og materialene er tidsriktige og lettstelte. Eiendommen ligger i et attraktivt og fredelig område, i et utpreget hyggelig og barnevennlig lokalmiljø. Her bor du nært skole og butikk, samtidig som det er kort vei til Tønsberg.

Velkommen til visning!

Finn.no: Lokalområde

Barkåker

Adresse

Sporveien 37B 3157 Barkåker 2. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg:
Kjør riksvei 308 fra Kjelle, gjennom rundkjøringen ved Jarlsberg Hovedgård, mot E-18. Ta til høyre i neste rundkjøring og deretter til høyre ved Visma. Barkåkertunet ligger ca. 500 meter fram, og så på venstre hånd, bak Kiwi.

Det vil bli skiltet ved fellesvisninger, samt til-salgsplakat.

Beliggenhet

Barkåkertunet ligger vestvendt til med fin utstikt il omkringliggende friområder og med Skrimfjellene i horisonten.

Nærområdet på Barkåker har mange fasiliteter å by på både for liten og stor og alt ligger innenfor kort gangavstand. Her finnes bl.a. idrettsanlegg, kunstgressbane for fotball, ballbinge og på vinterstid er det skøytebane og det er oppkjørte skiløyper så og si rett på utsiden av døren. Det også kort gangavstand til barneskole, ungdomskole og barnehage. En ny og innholdsrik Kiwi butikk ligger kun et steinkast unna boligene. Barkåker ligger sentralt i Tønsberg, med kort vei til bla. E- 18 med gode pendlermuligheter til øvrige Vestfoldbyer og innover til Oslo. Det er kun 6 km til Tønsberg sentrum og ca 12 km til Horten.

Type, eierform og byggeår

Halvpart av tommansbolig, eierseksjon, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

Halvpart av tomannsbolig som er bygget i 2018 med adkomst via utvendig trapp. Bygget er oppført i tre over grunnmur av betong. Eiendommen er i tidsriktig funkisinspirert stil, med flate tak og store vindusflater i stuen, som sørger for godt med naturlig lys. Eiendommen ligger i byggets 2. etasje.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom, 3, bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 83 m2
Bruksareal: 90 m2
Bruttoareal: 106 m2

Foruten felles trappeoppgang: Gang/entrè, stue/kjøkken i åpen løsning, 3 soverom, bad, bod og teknisk rom/bod.

Til boligen medfølger det carport med bod.

Møblering / utstyr

Kjøleskap og komfyr på kjøkkenet medfølger i handelen.

Standard

Velkommen til Sporveien 37B v/Erlend Løvold.

Tomannsbolig som ligger fint til i andre etasje av tidsriktig funkisinspirert stil, med flate tak og store vindusflater. I forbindelse med utformingen av boligen ble det lagt vekt på bl.a. funksjonalitet og estetikk samt gode lysforhold. Leiligheten har en god og praktisk planløsning og materialene er tidsriktige og lettstelte.

Stue og kjøkken:
Det første du legger merke til når du kommer inn i stuen er de store vindusflatene. De store vindusflatene i stuen sørger for godt med naturlig lys og gir en god romfølelse. Møblene finner her sin naturlige plass i stuen med gode muligheter for å innrede slik man ønsker selv. Det er også peis i stuen, noe som er en fantastisk stemningsskaper. Selv til hverdags!

Stuen er i åpen løsning med kjøkkenet. Her har eierne byttet ut kjøkkenet med nytt sort kjøkken som er både tidløst og trendy. Fargen er kombinert med lyse toner som skaper god balanse. Grønne vekster og saueskinnsfeller kan sørge for en hjemmekoselig atmosfære.

Boligen har sitt eget private uteoppholdsareal på balkong med utgang fra stuen. Her er det god plass til flere soner av sitteplasser samt grill. I tillegg er det gode solforhold.

Baderom:
Badet er innredet med hvit baderomsinnredning med slette dører og speil samt vegghengt wc, dusjvegger. Det er fliser på gulv og på vegger og i himling er det malt gips.

Soverom:
Tomannsboligen har 3 soverom der det er god plass til garderobeskap. Soverommet ved gangen er brukt som hovedsoverom og de andre rommene er brukt som barnerom.

Boder:
Det er 2 boder inne i boligen og 1 bod i carporten.

Den ene boden er brukt til oppbevaring og den andre boden teknisk rom. Boden i carporten er perfekt for sykler, dekk og diverse utemøbler.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning, peisovn i stue og gulvvarme på bad.

Parkering

I carport

Areal og eierform

Areal: 425 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Boligfeltet har flotte og åpne utearealer med stor gressplen og lekeplass samt grusede interne stier. Tomten er fellesareal.

Eier

Caroline Brekmo Håvard Brekmo

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen er avsatt til:

Boligbebyggelse - Nåværende - Kommuneplan (22.05.2019)
Ras- og skredfare - Kommuneplan (22.05.2019)

Gjeldende reguleringer:

Planid: (3803, 20100029) Barkåker lokalsenter (08.02.2012),
Reguleringsformål: Boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse.

Tinglyste rettigheter og servitutter
Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

2017/996675-2/200
Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr: 3803, Gnr: 60, Bnr: 111
Bestemmelse om stoppekran
Overført fra: 3803-60/112
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/997025-1/200
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1/2

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 30.04.2018. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Barkåkertunet, Orgnr.: 923552634
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Sporveien 37 B har felles forsikring med Sporveien 37,39,41 og 43. Forsikring blir fakturert fra sameiet til hver enkelt i tillegg til fellesutgifter.

Husordensregler er ikke utarbeidet.

Sameiet Barkåkertunet og Sameiet Sporet Eiendom 5 har inngått fellesavtale om TV/Bredbånd.
TV/bredbånd faktureres kvartalsvis fra Sameiet Sporet Eiendom 5 med kr 1.919.- pr kvartal. Dette kommer i tillegg til fellesutgifter og forsikring som er medtatt i opplysningsskjema

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 450 000,- / Fellesutgifter: 2 000,- pr. halvår Fellesutgiftene dekker blant annet: Vedlikehold, strøm fellesareal, snømåking, etc. Fellesutgiftene er eksl forsikring.

Beregnet totalkostnad

3 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 86 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000,-)) -------------------------------------------------------- 94 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 544 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 16.03.2021 Formuesverdi : 865 971,- Sekundær formuesverdi : 3 117 496,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 90242971

Kommunale avgifter

Kr. 10 696 pr. år Kommunale årsgebyr pr. 2021 er fordelt på fire teminer.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500)
Garantiforsikringspremie (Kr.2 950)
Internett annonsering (Kr.18 500)
Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900)
Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250)
Provisjon (forutsatt salgssum: 3 450 000,-) (Kr.30.000)
Tilrettelegging (Kr.13 695)
Totalt kr. (Kr.78.795)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Tom Arild Henriksen

Eiendomsmegler MNEF / Partner/ Daglig leder / Faglig leder

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Tom Arild Henriksen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?