Til innholdet

Munkerekka - Vestvendt enebolig m/godkjent sokkelleilighet | nyoppusset 2019 | Stor og solrik tomt m/flott utsikt!

Munkerekkveien 16
Prisantydning 4 690 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 192
BRA: 192 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1949
Tomtareal: 1105 m²

Boligens innhold og uteplasser

Boligen er oppført over tre etasjeplan hvor hoveddelen i huset ligger i hele 1. og 2. etasje.  Utleieleiligheten ligger i sokkeletasjen - godt skjermet fra hoveddelen.

Husets inndeling er som følger:

Hovedetasje (1. etasje):
Hall/gang med åpen trapp til 2. etasje.
Romslig bad/wc/vaskerom fra 2014
Lys stue med utgang til stor terrasse
Stort og deilig spisekjøkken med ny innredning og utgang til terrasse.
Soverom

2. etasje: 
Trappe-/soveromsgang
To soverom

Separat leilighet i sokkel-/underetasje - ca. 74 m² primærrom:
Inngangsparti med egen inngang
Gang
Stue med store vinduer.
Separat kjøkken med nyere og moderne innredning
To soverom
Baderom/wc/vaskerom med dusjnisje og wc. 

Det er eget el-skap for denne enheten, slik at leietaker kan betale for eget strømforbruk.

Terrasser og uteplasser:
Hovedterrassen er nyoppført og er en romslig og flott uteplass på hele 64m² hvor du kan nyte herlig kveldssol og utsikt mot byfjorden. Denne er orientert hovedsakelig mot vest, med også mot syd og øst. Det er adkomst fra stue, kjøkken og via trapp fra terreng. Dekke av impregnerte gulvbord.

Det er på toppen av tomten nylig laget en flott terrasseplatting, hvor det også er fantastiske utsikts- og solforhold.

I tillegg til hovedhusets terrasser, er det også oppført en terrasse som tilhører leiligheten. Også denne er oppført i 2019 og er på ca. 15 m².

Planskisser: 
Vedlagt følger planskisser over husets tre etasjeplan. Garasje og utebod er ikke medtatt i illustrasjonene.  Vi gjør oppmerksom på at disse kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk.  Det tas også forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning.

Standard

Meget tiltalende og delikat enebolig som er betydelig oppgradert og renovert i 2019. Bl.a. er det utvendig bygget nye terrasser, bygget carport, montert ny skyvedør til terrasse, samt oppgradert uteområder. Innvendig er underetasjen oppgradert med nye overflater i alle rom. Videre er det i hoveddel montert ny kjøkkeninnredning, lagt nye overflater i de fleste rom, satt inn nye innerdører, oppgradert el-anlegget, samt montert ny trapp til 2.etasje. I tillegg er baderommet fra 2014.

Boligens standard beskrives bl.a. som følger i de ulike rom i husets hoveddel og utleiedel:

HOVEDDELEN:

Spisekjøkkenet
Det moderne spisekjøkkenet med ny innredning 2019 har en flott og åpen løsning og har utgang til terrassen. Dette er et rom som virkelig imponerer med sin luftighet, godt med kjøkkeninnredning og ikke minst en gjennomtenkt løsning. Godt med plass for spisebord hvor familien kan samles til hele dagens aktiviteter. Vinduer  slipper inn rikelig med lys til rommet. Den nye innredningen er svært pent tilpasset rommet samt utformet med moderne løsninger med bl.a. godt med benkeplass. Hvitevarer medfølger; Kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn, induksjon steketopp nedfelt i benkeplate.

Stuen
Stuen er et nyoppusset rom som fremstår moderne med delikate overflater. Også her er det rikelig med vindusareal som slipper dagslyset inn. Stor skyvedør gir adkomst til den store terrassen.

Baderommet
Bade-/vaskerommet er lekkert pusset opp i 2014. Man går gjennom vaskerommet for å komme til badet. Begge rommene er flislagt med lekre fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Varmekabler i gulv gir en lun varme året rundt. Vaskerommet inneholder wc og Villeroy Boch servant, og diskret bak skyvedører finnes opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt en utslagsvask.

LEILIGHET UNDERETASJEN:

Leiligheten er nyoppusset i 2019 med nye overflater i alle rom. På kjøkkenet er det nylig montert en moderne og flott innredning. På bad-/vaskerommet er det også montert ny innredning. Her er det dusjkabinett, toalett, servantinnredning og opplegg for vaskemaskin.

Innvendige overflater:
Gulv:
Underetasje: Laminat på alle rom, bortsett fra våtrom. Gulvene er nye i 2019.
1. etasje: Laminat
2. etasje: Parkett

Vegger:
Underetasje: Malt trepanel og malte plater.
1. etasje: Malte plater, som er nye og malte i 2019
2. etasje: Malte panelplater. Det er nye plater i trappegang og på stort soverom

Himling:
Underetasje: Hovedsakelig malt trepanel, samt malte plater i det minste soverommet.
1. etasje: Malte plater. Det er innbygget spotbelysning over kjøkkeninnredning og i deler av stuen.
2. etasje: Malt MDF-panel

For standardopplysninger for øvrig; se tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Hans Holt.

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger i etablert boligområde med kun ca. 600 meters gangavstand og ca. halvannen til to km kjøreavstand til Tønsberg Brygge/Tønsberg sentrum. Vestvendt helling med sen kveldssol.

Med gangbroforbindelse fra Kaldnes til Tønsberg Brygge, har man faktisk gangavstand fra eiendommen og til sentrum av byen!

Det er kort vei til Teieskogen med flott turterreng, lysløype og idrettspark. Kort vei også til bademuligheter på Ramdal samt øvrige badestrender i nærmiljøet.

Treningssenter med badepark og Europris forretning på Ramdal ligger like i nærheten. Kort gangavstand til dagligvareforretning på Kaldnes.

Gode og hyppige bussforbindelser omtrent rett utenfor eiendommen.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av nærområdets fasiliteter og avstand til disse.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1949, modernisert i 2019

Bygninger og byggemåte

Tre på mur. Se forøvrig vedlagte tilstandsrapport datert 07.11.2019 utarbeidet av byggmester/takstmann Hans Holt.

Antall rom

Oppholdsrom: 4, Soverom: 5, Bad: 2, Antall rom: 14

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 192 kvm, Bruksareal: 192 kvm, Bruttoareal: 214 kvm

Underetasje: BTA/BRA/P-rom: 85/74/74 m².
1.etasje: BTA/BRA/P-rom: 94/87/87 m².
2.etasje: BTA/BRA/P-rom: 35/31/31 m².

Alle innvendige rom, bortsett fra de to innvendige bodene, er medtatt i primærrommene. Det er fratrukket areal for 2.etasje på grunn av skråtak utenfor takhøyde 1,90 + 0,60 cm. I følge regler for arealberegning.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - slik finner du frem

Fra Tønsberg sentrum kjører man til Nøtterøy og tar til høyre i rundkjøringen rett etter kanalbroen. Følg så veien videre rundt Kaldnes, ca. 2 km. Munkerekkveien 16 ligger da inn til venstre. Ta så til høyre, og eiendommen ligger så på venstre hånd. Det blir skiltet ved fellesvisning.

Oppvarming / teknisk

Det er elektrisk oppvarming via varmepumpe i stue og varmekabler på bad/vaskerom i hoveddel, samt bad/vaskerom i leilighet.

El-skap hoveddel med automatsikringer og 3x50 ampere hovedsikringer.

Eget el-skap til leilighet med automatsikringer og 50 ampere hovedsikringer. 

Varmtvannsbereder type OSO på 198 liter fra 2011, som er plassert i vaskerom. 

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Nyoppført, frittstående carport med plass til 1 stor, evt. 2 små biler.

Areal og eierform

Areal: 1 105 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen består av to parseller (se situasjonskart vedlagt salgsoppgave). Eiendommen og uteområdene er skrånende og er nylig oppgradert. Asfaltert innkjørsel, flere store bed med bark og forøvrig mye naturtomt.
Nyoppført trapp langs oppkjørsel bygget på terreng, samt trapper til inngangsparti første etasjeplan.

Eier

Færder bygg & eiendom as

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk. Det er septiktank. Ifølge Færder kommune kan det komme pålegg om kortslutning av slamavskiller og utbedring av ledninger. Det kan også komme pålegg om å fjerne oljetank.

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av reguleringsplan Valhalla-Midtåsen med vedtaksdato 07.05.1974 og reguleringsformål boliger.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Ferdigattest

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Prisantydning

4 690 000,-

Beregnet totalkostnad

4 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,-)) -------------------------------------------------------- 129 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 819 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 1 056 275,- Sekundær formuesverdi : 3 802 589,-

Kommunale avgifter

Kr. 24 528

Tinglyste servitutter og rettigheter

Det er ingen tinglyste heftelser eller rettigheter på eiendommens grunnblad.

Faste kostnader

Det betales faste kostnader for kommunale avgifter, strøm og forsikring.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 690 000,-) (Kr.39 750) Tilretteleggingshonorar (Kr.15 695) Markedspakke (Kr.14 495) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.79 315)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?