Til innholdet

Nær Skjerve. Moderne enebolig som er kjedet med carport. Lys og tidsriktig. Beliggende i en blindvei. Solrikt. ZOLGT

Veibakken Nord - Soltoppen
Prisantydning 4 390 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 127
BRA: 130 m²
Soverom: 4
Byggeår: 0
Tomtareal: 2542 m²

Adresse

Veibakken Nord - Soltoppen 3140 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligprosjektet.

Beliggenhet

DERSOM MAN KJØPER INNEN 31.12.2020 MEDFØLGER DET KLIMAANLEGG MED INTEGRERT VARMEPUMPE.
Z-eiendom har gleden av å presentere Veibakken Nord - Soltoppen. Et helt nytt og moderne boligprosjekt beliggende landlig, men likevel sentralt på Nøtterøy. Her er det flotte naturområder rett utenfor stuedøren. Boligene ligger i en blindvei. Meget solrikt og barnevennlig. Området er under utbygging og i nabofeltet som består av leiligheter er de fleste allerede solgt.

Området har nærhet til skoler, barnehager (Brattås) og offentlig kommunikasjon. Kun få minutters gange til Kjøpmannskjær med Kiwi butikk og sjøen. Borgheim ligger ca. 3 km unna med dagligvarebutikk, bakeri og frisør, og det er ca. 8 km til Tønsberg med alle bymessige fasiliteter. Det er ellers kort vei til idrettshall, golfbane, ridesenter og treningssenter. Nøtterøy er viden kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Vinterstid, så fort værforholdene tillater det, kjøres det opp skiløyper.

Sommerdagene kan tilbringes ved de flotte badestrendene i nærområdet, som blant annet Torødstranda, Øra badeplass, Fjærholmen eller Verdens Ende. På Borgheim er et nytt trenings-/parkouranlegg (Tuftepark) klart for bruk. Anlegget ligger ved siden av Wilhelmsenhallen som er en av tre idrettshaller på Nøtterøy. Bak hallen er det beachvolleyball-bane. Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Nøtterøy Kulturhus anbefales.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier

Bygninger og byggemåte

Det skal bygges 6 stk. eneboliger som blir kjedet med carport og med deilige terrasser på 30 kvm. over carporten. Eneboligene har et bruksareal på over 130 kvm. De leveres nøkkelferdige med planmessig opparbeidet tomt klart til såing. Boligene er meget arealeffektive. I første etasje finner du romslig entre samt bod og teknisk rom. Hall med trapp opp til 2. etasje. I tillegg til bad/wc med seperat vaskerom finner du 3 soverom i denne etasjen. I andre etasje finner du en romslig stue med åpen kjøkkenløsning samt utgang til terrasse på hele 30 kvm. I denne etasjen finner du også 1 soverom og seperat wc.

Boligen har også en carport med utebod.

Bygget vil bli oppført iht. kravene i TEK 10/17. KONSTRUKSJON Bygningen utføres med Klimakonstruksjon/bærekonstruksjon i tre. Fasadeveggene utføres med bindingsverk isolert med mineralull. Utvendige fasader er kledd med liggende trekledning med farge skigardgrå, jotun visir beis farget grunning og jotun trebitt transparent farge. Anbefalt overflaltebehandling innen 5 år.

Høyspent ledningen som går over området vil bli lagt i bakken ihht. reguleringsplanen.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 130 kvm

Standard

Boligene vil få høy standard med gode tekniske kvaliteter. Komplett leveransebeskrivelse fåes ved henvendelse til megler, og her følger utdrag av elementer fra denne:

Gulv:
Gulv i stue/kjøkken, hall/trapp, wc, soverom og innvendig bod leveres med høytrykks laminat gulv av typen Alooc Grand Alu Cahmps Elysees 12,3 mm tykkelse.
Badet leveres flislagt. Gulv i entre og i teknisk rom leveres med fliser.

Innvendige vegger:
Innvendige vegger av tre som isoleres og kles med behandlet gipsplater. Malt i lys farge.

Himlinger:
Innvendig tak/himlinger av tre som isoleres og kles med behandlet gipsplater. Malt i hvit farge.

Kjøkken:
Kjøkken fra Danske Aubo med fronter i farge Unik Arktis Grå. Benkeplate blir levert i 30 mm laminat A-3329 Luna, stål kum m/batteri og integrerte hvitevarer fra anerkjente Whirlpool.
Etter kjøp er det mulighet for tilvalg etter eget ønske, dog med forbehold om ønsker som har konsekvens for tekniske føringer/sjakter.

Baderom:
Baderomsmøbel med hvit høyglans dører, porselensvask, speil med lys, dusj hjørne og gulvmontert toalett. Badet blir flislagt.
Det vil bli mulighet for tilvalg og oppgraderinger.

Garderobeskap:
Det vil satt opp 2x1 m standard hvite skap i hovedsoverom og 1x1 m skap i øvrige soverom.


Dører og vinduer:
Vinduer i hvitmalt furu, innv./utv. malt hvit (NCS S0502Y). Faste (F på tegning) og åpningsbare vinduer med 3-lag energispareglass, grå spacer, hvite bunnglasslister. Hoved ytterdør leveres av Swedoor Clever-Line P-1700 i hvit utførelse med glass og hvitmalt karm. Ytterdør sportsbod leveres av Swedoor Clever-Line P-1200 i hvit slett utførelse med hvitmalt karm uten glass. Innerdører leveres av Swedoor Advance-Line Unique 01L. Hvitmalt med hvitmalt + karm/dempelist, foring og lakkert eik hardvedterskel.

Belistning:
Belisting leveres med hvitmalte enkle slette lister i minimalistisk utførelse.


Elektrisk anlegg:
Installeres etter NEK-400 som skjult anlegg. Noe åpent anlegg må påregnes der det stilles krav til dette. Automatiske sikringer. Det vil bli montert downlights ledlys i entre og bad. Det vil bli montert utelys i carport, 1 ved inngangsdøra samt 1 ved terrasse døra.


Ventilasjonssystem:
Det leveres balansert ventilasjon med varmegjennvinning. Luftmengder i henhold til forskriftskrav i Tek-17.


TV/Bredbånd:
Det vil bli gjort klart/trekkerør for Tv/Bredbånd til teknisk rom.


Balkonger:
Balkong over carport/sportsbod leveres som tett konstruksjon, tekket med takfolie med Royal impregnert trallverk og behandlet spilerekkverk i farge skigardgrå, jotun visir beis farget grunning og jotun trebitt transparent farge. Anbefalt overflate behandling innen 5 år.

Oppvarming

Elektrisk. Balansert ventilasjonsanlegg. Varmekabler i bad, vaskerom og entre. Peisovn i stue av merke Aduro 9 Ovn air og isolert sort lakert stålpipe.

Parkering

Det bygges carport mellom enhetene med uisolert sportsbod.

Areal og eierform

Areal: 2 542 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Boligene vil bli levert med planmessig opparbeidet tomt med matjord og sådd plen, samt grusing av gårdsplass.

Eier

Tønsberghus eiendom as v. Trond Bakken Johannessen Tønsberghus eiendom as v. Ronald Bodin

Vei, vann og avløp

Eiendommen blir tilknyttet offentlig vei, offentlig vann og offentlig kloakk. Utbygger dekker alle kostnader til tilknytning.

Reguleringsplan

Boligene er i kommuneplanen avsatt til boligformål. Eiendommen ligger i regulert område med reguleringsbestemmelser for detaljregulering nr. 2017005 Veibakken, datert 03.09.2018, sist revidert 11.02.2019.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har/har ikke ferdigattest datert XX.XX.XXXX Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 390 000,-

Beregnet totalkostnad

Omkostninger
Ved kjøp av nyoppført bolig skal det kun belastes dokumentavgift av boligens andel av tomteverdi og ikke av enhetens salgspris (2,5% av andel tomteverdi kr. 958.000,-).

Kjøper skal i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

* 2,5% statlig dokumentavgift kun av tomteverdi hvor dokumentavgiften utgjør kr 23.950,-

* Tinglysingsgebyr skjøte p.t. kr 585,-

* Tinglysingsgebyr pantobligasjon p.t. kr 585,-

* Attestgebyr kr 172,-

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Betalingsplan.
10 % ved kontrakt inngåelse.
Rest ved overtakelse.


Eventuelle tilleggsarbeid / bestillinger Blir fakturert utenom underveis.
Fakturaer blir sendt med forfall i henhold til leveranser og utført arbeid.
Faktura blir sendt ved avtale inngåelse/Kontraktsignering.

Energiforbruk og energimerking

Entreprenøren skal oppgi energimerke og farge på grunnlag av prosjekteringen av bygget, og senest før overtakelse fremlegge attest for kjøper. Energimerkingen gir relevant informasjon om hvor energieffektiv boligen er, og karakter strekker seg fra A (høyest verdi) til G (lavest).
For mer info: se www.energimerking.no.

Forholdet til Eierseksjonsloven
Eneboligene vil bli seksjonert og organisert som et eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 16. juni 2017. Det skal kun oppføres boligseksjoner på eiendommen. Boligene vil disponere tomtearealet som er naturlig avgrenset del rundt boligene ihht. seksjonsbegjæringen og i praksis fungere som selvstendige enheter.

Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner eies av én og samme juridiske person. Selger står fritt til å velge seksjonsnumre til de ulike boligene.

Forsikring


Ferdigattest/miderlidig brukstillatelse
Selger har ansvaret for at det foreligger midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på boligen senest ved kjøpers overtagelse av eiendommen. Kjøper har heller ingen plikt til å overta før midlertidig brukstillatelse foreligger.

Sameiets vedtekter
Kjøper plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende vedtekter for sameiet. Utkast til sameiets vedtekter er utarbeidet, og det forutsettes av kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for kjøpsavtale. Dersom kjøper har forslag til endringer av vedtekter, kan dette fremmes iht. vedtektene og eierseksjonsloven på senere sameiermøte. Vedtekter kan utleveres hos megler.

Sameie
Kjøperne er selv ansvarlige for å konstituere sameiet og etablere gode rutiner for sin andel av eventuelle felleskostnader og fremtidig vedlikehold på fellesarealer. Sameiet ledes av et styre som velges av seksjonereierne hvor formålet bl.a. er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne og sørge for drift og vedlikehold.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon 37.500,-
Tilretteleggingshonorar: kr. 13.695,-

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Loven regulerer forhold hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Bustadsoppføringslova sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jmf. Bustadoppføringslovens §3. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Kjøpekontrakt vil også bli skrevet iht. Bustadoppføringslova også i de tilfeller hvor kjøper etter loven ikke anses som forbruker, med andre ord hovedsakelig gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet eller kjøper er en juridisk person. Dog vil ikke bestemmelser som krav til § 12 garanti, § 18 om dagbøter, § 19 og 20 om skadebot, § 24 vedr. tilbakeholdsrett, § 49 om deponering og § 52-54 om avbestillingsrett komme til anvendelse for de som omfattes av å være enten juridisk person eller har gjort kjøpet hovedsakelig som ledd i næringsvirksomhet.
Ihht. loven plikter selger å stille garanti som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser etter kjøpekontrakt. Garantien utgjør 3% av kjøpesum frem til overtagelse. Beløpet økes til 5% av kjøpesum og står gjeldende i 5 år etter overtagelsen, jmf. Buofl. § 12, 3. ledd.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Planlagt byggestart 3. termin 2020.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Avdelingsleder/Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?