Til innholdet

Nøtterøy / Soltoppen - Nyoppført enebolig i kjede. 4sov, 3bad, 2stuer, dobbel carport, takterrasse og sen kveldsol.

Engåstoppen 29
Prisantydning 6 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 148
BRA: 155 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2023
Tomtareal: 1791 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Engåstoppen 29 3140 Nøtterøy

Adkomst

Reiserute frem til eiendommen:
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Meget solrik og barnevennlig beliggenhet med kort vei til barneskole og barnehage på Brattås. Det er kort avstand til idrettsanlegg på Tømmerholt samt flotte tur-/rekreasjonområdet. Trygg gang- og sykkelvei hele veien til Borgheim sentrum med bank, golfbane, ungdomsskole-/videregående skole, dagligvareforretninger og kommunesenter. Sykkel -og gangvei også til Kjøpmannskjær med dagligvareforetning, stor båthavn og bademuligheter. Ca. 9 km til Tønsberg sentrum. Timeekspressen stopper rett ved eiendommen med god korrespondanse til Oslo.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2023

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 148 kvm, Bruksareal: 155 kvm

1.Etasje: Entrè, gang, soverom, bad/vaskerom, kjøkken og stue.
2.Etasje: Stue, omkledningsrom, bad og soverom.
U.Etasje: Gang, bad, 2 soverom og bod/teknisk.
Utvendig: Sportsbod og carport.

Standard

Velkommen til Engåstoppen 29!
Boligen er nyoppført og delikat innredet med gjennomtenkt eksteriør og interiør. Boligen har godt med store vindusflater, noe som gir godt med naturlig lys. 4 soverom, 2 stuer og 3 bad. Den innvendige standarden bærer preg av god materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger.
Helhetlig material-/fargevalg, moderne bad i hver etasje, innholdsrikt kjøkken og godt planlagte løsninger fordrer for at du skal trives i denne helt nye "flytt rett inn boligen".

Stue og spisestue:
Spisestuen og stuen i 1.etg. er i åpen planløsning til kjøkkenet. Her er det god plass til å dekke til langbord.
Det er også en stue i 2.etg. Denne passer perfekt som en ekstra tv-stue, eller til hjemmekontorplass.
Rommene er malt i nøytrale tidsriktige farger, delikate og moderne løsninger.
Stålpipe frem til himling i stuen i 1. etasje, for fremtidig montering av ildsted.
Utgang til en nydelig terrasse fra stuen i 1.etg. Utgang til takterrassen fra toppetasjen.
Gulv: Fliser og Berry Alloc Høytrykkslaminat. 

Kjøkken:
Et romslig rom i halvåpen løsning til spisestuen og stuen.
NOREMA «Areal» kjøkkeninnredning med lakkerte fronter og benkeplate i laminat.
Integrerte hvitevarer: Siemens stekeovn, Siemens mikrobølgeovn, Siemens oppvaskmaskin, Siemens kombinert kjøl- og fryseskap, Siemens platetopp med induksjon og integrert avtrekksvifte.

Soverom:
Det er totalt fire soverom i boligen.
Hovedsoverommet er beliggende i toppetasjen og i god størrelse med eget omkledningsrom/ walk-in garderobe og eget baderom.
Et soverom i 1.etg. og de to siste i u.etg.
Alle rommene har fin plass til garderobeskaper, og er beliggende i nærhet av baderom.

Baderom/wc/vaskerom:
Det er et bad i hver etasje, alle har flislagte vegger og gulv og med delikate innredninger.
Badene er utstyrt med: Vegghengt toalett, Baderomsmøbel med servant, Dusjhjørne med takdusj og glassvegg i herdet glass. Badet i 1.etg. har opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
Elektriske varmekabler i alle våtrom og entrè.

Terrasse/uteplass:
Terrassen fra stuen i toppetasjen har godt utsyn over omgivelsene. Denne er vestvendt, noe som gir godt med sol hele dagen og utover kvelden.
Terrassen fra stuen i hovedetasjen har også godt utsyn, og sol utover kvelden. Denne har også gjennomgang til carporten og nedgang til hagen.
Gårdsplass, inngangsparti og carport er asfaltert.

Se forøvrig: Bygge- og leveransebeskrivelse Fra Tønsberg Eiendomsutvikling AS som er vedlagt salgsoppgaven.

Velkommen til en hyggelig visning!

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det er ikke foretatt tilstandsrapport på denne eiendommen.

Oppvarming

Stålpipe frem til himling i 1. etasje, for fremtidig montering av ildsted.
Elektriske varmekabler i våtrom og entrè.
Varmegjennvinning i ventilasjonsanlegg.

Parkering

Dobbel carport med sportsbod i bakkant. Samt i gårdspass.
Gårdsplass, inngangsparti og carport er asfaltert med drenerende asfalt.

Areal og eierform

Areal: 1 791 kvm, Eierform: Fellestomt

Eier

Tønsberg eiendomsutvikling as

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilkoblet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område med Plannavn (vedtaksdato): VEIBAKKEN (20.3.2019) og Reguleringsformål: Boligbebyggelse og annen veggrunn.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig ferdigattest. Endelig ferdigattest kommer når alle tre husene er ferdigstilt.
Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

6 990 000,-

Beregnet totalkostnad

6 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 30 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 200 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 43 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 033 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Forsikring

Forsikret av utbygger frem til overtagelse

Kommunale avgifter

Det er ikke beregnet kommunale avgifter på denne eiendommen fra kommunen da dette er nybygg

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi er ikke utregnet for denne boligen da dette er et nyoppført bygg.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon (forutsatt salgssum: 6 990 000,-) (Kr.45 435) Tilrettelegging (Kr.16 950) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Kommunale opplysninger (Kr.1 500) Markedspakke (Kr.11 520) FINN.NO/stor annonse/BLINK/ukens bolig (Kr.5 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Servitutter (Kr.800) Totalt kr. (Kr.92 090)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen.
Boligen er ferdig utvasket, og vil ikke bli ytterligere vasket ut før overtagelse.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z-Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?