Til innholdet

Nøtterøy / Vestskogen - Romslig 3 roms leilighet i 3. etasje med innglasset sørvendt balkong.

Kjernåsveien 3 E
Prisantydning 1 990 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 67
BRA: 77 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1968
Tomtareal: 36782 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Kjernåsveien 3 E 3142 Vestskogen 3. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg følg over kanalbroen og ta 2. avkjøring til høyre inn i Nøtterøveien og hold høyre felt mot Tjøme over i Kirkeveien. Følg veien et stykke og ta av til høyre mot Vestskogen og følg Kjernåsveien nesten til krysset ved Amundrødveien. Parkering for borettslaget er til venstre før dette krysset.
Se forøvrig vedlagt kart for ytterligere beskrivelse av eiendommens beliggenhet.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt og solrikt til med fine solforhold og sørvendt balkong i 3. etasje. Meget barnevennlig beliggenhet med lekeplass på borettslagets eiendom som også er bestående av et stort, pent opparbeidet og barnevennlig utomhus-/grøntareal mellom bygningene.
Vestskogen ligger på Nøtterøy sin vestside, og for friluftsinteresserte finner man innen kort gange fra området kilometerlange turstier, bl.a. på øyas egen kyststi som strekker seg helt frem til Tjøme i syd.
Umiddelbar nærhet til matbutikk (Kiwi) og kort gangavstand til barneskole, barnehage og Rudolf Steiner barne- og ungdomsskole samt barnehage.
Ca. 3 km til ungdoms- og videregående skole. Gangavstand til badestrand på Hella ved Vestfjorden og kort kjøreavstand til Nøtterøy Golfbane som ligger like i nærheten.
Det er ca. 2 km til Borgheim sentrum m/bl.a. restauranttilbud, Nøtterøy kommune sitt kulturhus, dagligvareforretninger, legesenter med apotek.Ca. 4 km til Tønsberg sentrum og ca. 3 km til Teie sentrum med bl.a. kjøpesenter, dagligvareforretninger, ulike forretninger, banker, vinmonopol og bensinstasjon.
Vestskogen ligger ligger drøye 10 mil fra Oslo.E 18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Tønsberg til Oslo normalt gjøres unna på drøye timen!
Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1968

Bygninger og byggemåte

Andelsleilighet beliggende i 3. etasje av en lavblokk. Bygget har felles inngang på bakkeplan med innvendig trappegang. Bygget er oppført med konstruksjoner av mur/tegl og betong, utvendig kledd med fasadeplater. Vinduer og ytterdører av tre og aluminium med isolerglass.
Leiligheten er pusset opp noe i senere tid, og fremstår uten vesentlige avvik. Det gjøres allikevel oppmerksom på at boligen er oppført i henhold til den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet og det vil normalt alltid kunne registreres enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 77 kvm, Bruttoareal: 80 kvm

3.Etasje: Gang, bad, spisestue, kjøkken, 2 soverom, stue og innglasset balkong.
Sportsbod i kjeller.

Standard

Velkommen til Kjernåsveien 3E!
Leiligheten er delikat innredet med gjennomtenkt eksteriør og interiør. Leiligheten er gjennomgående, noe som gir godt med naturlig lys.
Den innvendige standarden bærer preg av god materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger.
Helhetlig material-/fargevalg, moderne bad, innholdsrikt kjøkken og godt planlagte løsninger fordrer for at du skal trives i denne "flytt rett inn leiligheten".

Stue og spisestue:
Stuen og spisestuen er i åpen/halvåpen planløsning til kjøkkenet fra hver sin side. Her er det god plass til å dekke til langbord i spisestueavdelingen.
Store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys.
Rommet er malt i nøytrale fine lyse farger.
Det er lagt opp til kabel-Tv/ fibernett i stuen.
Utgang til en nydelig, solrik sørvendt balkong, denne er innglasset og er en naturlig forlengelse av stuen.

Kjøkken:
Et romslig rom i åpen løsning til spisestuen og stuen på hver sin kant.
Innredning med trefiberfronter og benkeplate heltre fra 2012. Oppvaskbenk i rustfritt stål med tilhørende underskap er fra byggeår.
Det er fliser på vegg over oppvaskbenk. Integrert ventilator over platetopp.

Soverom:
Hovedsoverommet har godt med garderobeplass og garderobeskaper.
Leilighetens andre soverom har også god plassgarderobeskaper.

Baderom/wc/vaskerom:
Leilighetens baderom er fra 2012 og inneholder vegghengt toalett, baderomsmøbel med servant og dusjhjørne.
Lyse fliser på vegg og mørke toner på gulv.
Plass for opplegg for vaskemaskin i kjøkkenbenk.
Velfungerende fellesvaskeri i kjeller.
Rommet har naturlig ventilasjon og varmekabler i gulv.

Terrasse/uteplass:
Balkongen har utsyn over hageanlegget og er vendt mot sør, noe som gir godt med sol hele dagen.
Balkongen er overbygget og innglasset. Glasset kan man trekke helt til siden 
Fin plassbygget vinkelsofa med nye spesialtilpassete sitteputer.
Fra terrassen er det godt med utsyn over hagen.
Borettslaget 36 782 m² felles festet tomt. I Vestskogen borettslag er det pene, opparbeidede fellesareal bestående av asfaltert adkomst til bygningene, asfalterte parkeringsområder/gjesteparkering, opparbeidede bed på blokkenes inngangspartiside og pent, stort opparbeidet og barnevennlig utomhus-/grøntareal mellom bygningene med bl.a. lekeplass og sittegrupper.

Velkommen til en hyggelig visning!

For ytelygere informasjon, se boligselskapets hjemmeside: www.vestskogenbrl.no.

Oppvarming

Oppvarming og forbruksvann: I 2016 ble det montert solkollektorer på tak for å utnytte solenergi til oppvarming av forbruksvann. Det ble samtidig montert luft til vann varmepumper for oppvarming av leilighetene. Oljefyring med bioolje benyttes i tillegg på de kaldeste dagene, samt som en backup/reserveløsning. Varmesystemet er tilknyttet vannbårne veggradiatorer.

På baderommet er det elektrisk varmekabler i gulv.

Borettslaget har strømavtale med BKK Energitjenester. Andelseier oppretter selv stromavtale med BKK (www.bkk.no)

Borettslaget har avtale med Ista AS om leveranse av energiservicetjenester. Ista as avregner faktisk energiforbruk til oppvarming pr. år mot innkrevd akontobeløp. Avregning og eventuell justering av akontobelop skjer årlig. Et a kontobeløp pr. måned er inkludert i felleskostnader. Avregning tilkommer/betales av andelseier. Fyringssesongen er fra 1. mai til og med 30. april årlig.

Parkering

Det er gode parkeringsfasiliteter ved eiendommen, men det er ikke garasjeplass til alle leilighetene. Borettslaget har 92 garasjer som tildeles etter venteliste. De som ønsker å stå på venteliste for å leie garasjeplass må søke til borettslaget sitt styre. 
Borettslaget har også ca. 50 parkeringsplasser som er øvrig-/gjesteparkering. Det betales ikke leie for utvendig parkering.

Areal og eierform

Areal: 36 782 kvm, Eierform: Fellestomt

Eier

Lasse Masterud

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 30.01.1969. Ferdigattest på uvidelse og innglassing av balkonger datert 27.08.2004. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Vestskogen Borettslag, Orgnr.: 948010070 Andelsnr.: 13 Andel fellesgjeld: 179000, Andel fellesformue: 60599
Borettslaget består av 168 andelsleiligheter.
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr: OBOS-98207533319, Restsaldo: 27.983.186,-, Restløpetid: 17 år 1 mnd., 2,40% flytende rente.
Driften i 2019 forutsetter verken nye låneopptak eller økning av felleskostnadene.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 990 000,- / Felleskostnader: 4 282,- Drift og vedlikehold, kommunale avgifter, lån og renter, tv-internett, forsikringer, forr.fører, festeavgift m.m.
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.282,- pr. md.
Herav:
Fyring 649,-
Felleskostnad 3.164,-
Renhold 66,-
Mediaprodukter 403,-

Beregnet totalkostnad

1 990 000,- (Prisantydning) 179 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 169 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 174 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 28.05.2019

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6598326

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 1 990 000,-) (Kr.39 800)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?