Til innholdet

Nøtterøy/Borgheim - Innholdsrik enebolig med hybel. Stor tomt på hele 1500m²

Gunnestadveien 1
Prisantydning 3 490 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 149
BRA: 160 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1972
Tomtareal: 1507 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

torsdag 17. juni Kl 18.00 - 19.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Henning Grødem

Henning Grødem

Adresse

Gunnestadveien 1 3140 Nøtterøy

Adkomst

Fra sentrum kjører man over kanalbroen til Nøtterøy og fortsetter i høyre felt mot Tjøme. Etter Borgheim sentrum tar man Gunnestadveien til høyre. Boligen ligger så som 1. bolig på høyre hånd. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i landlige omgivelser med kort vei til Borgheim sentrum med dagligvare, bakeri, tannlege, m.m. Golfbane ligger innen for kort gangavstand, og det samme gjelder idrettsanlegg. Flotte turmuligheter i nærområdet, og kort vei til badeplasser. Like i nærheten er  lysløype med flotte skiløyper om vinteren og turområder resten av året. Boligen ligger solrikt til, litt i høyden, med flott utsikt over jorder.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1972

Bygninger og byggemåte

Underetasje: Gang, hall med trapp, kjellerstue med hybelkjøkken, dusj, wc, vaskerom, 2 soverom, 2 boder og kott.

1. etasje: Kjøkken med utgang til terrasse, stue med utgang til terrasse, gang, 2 soverom og bad.

Tilhørende eiendommen er en garasje på 36 kvm og carport med bod på 58 kvm. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. Selger opplyser at det ene soverommet i underetasjen er innredet uten at dette er søkt om til kommunen. Det var kjellerstue før han innredet dette rommet til soverom. På tegninger godkjent hos kommunen er dette registrert som hobby rom.

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 149 kvm, Bruksareal: 160 kvm, Bruttoareal: 172 kvm

Underetasje: Bta/bra/ P-rom: 58/54/43m² Inneholder: Entré, gang, vaskerom, soverom, wc samt to boder.
Underetasje/hybel: Bta/Bra/P-rom: 22/21/21m² Inneholder: bad, stue/ opplegg til kjøkken. Kun takvifte som står i dag, ikke montert kjøkken. underetasjen har blitt leid ut av tidligere eier.

1.Etasje: Bad, gang, kjøkken, stue og 2 soverom.

Standard

Koselig, innholdsrik enebolig med en hybel i underetasjen. Boligen har en funksjonell planløsning egnet for barnefamilier og har flotte uteområder både på terrasser og i hagen, sjelden stor tomt.

Eier har i både 2020 og 2021 utført flere oppgraderinger av boligen. I hovedsak så ble underetasjen pusset opp i 2020 og 1.etasjen pusset opp i 2021.


Huset og garasjen er nymalt i 2021, det er også lagt nytt terrassedekke på balkongen utenfor kjøkkenet mot øst. Badet i 1etg. er helt nytt i 2020 med lekker baderomsinnredning.  Alt av elektrisk arbeid, rørarbeid og membran er utført av fagfolk og selger har dokumentasjon på dette. Badet som tilhører hybelen må pusses opp. Kjøkkenet har nymalte overflater samt at det er flislagt over kjøkkenbenk, ny benkeplate og oppvaskkum samt kran. I stuen er det nymalte overflater samt at det er lagt nye gulv. El anlegget ble oppgradert, ny innmat i sikringsskap i 2019. For nærmere beskrivelse av standard se vedlagt boligsalgsrapport som er utført av takstmann Hans Holt. Denne ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming

Elektrisk, vedfyring og varmepumpe. Varmekabler på bad i 1.etasje.

Parkering

Meget gode parkeringsmuligheter på gårdsplass, garasje (36 kvm) og carport med bod (58 kvm). Det er varmekabler i store deler av gulvet.

Areal og eierform

Areal: 1 507 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor hage som er pent opparbeidet med plen og prydbusker av ulike slag. Innkjørsel og gårdsplass er asfaltert.

Eier

Øyvind Ditmansen

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område. Navn på reguleringsplanen re Gunnestad-Stangeby og formålet er regulert til boliger. Det foreligger ingen nye reguleringsplaner som berører denne eiendommen ifølge Færder kommune.

Ferdigattest

Boligen har  ferdigattest datert 16.10.1972 Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 490 000,-

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-)) -------------------------------------------------------- 100 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 590 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 14 091 pr. år

Tinglyste rettigheter og servitutter

1971/2935-1/91  Best. om vann/kloakkledning.  
tgl. 19.06.1971 
Vegvesenets betingelser vedtatt

1974/7812-1/91  Erklæring/avtale  
tgl. 20.12.1974 

Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 160621 (Kr.4 500) Tilrettelegging (Kr.14 950) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke (Kr.18 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 490 000,-) (Kr.41 880) Totalt kr. (Kr.88 680)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Eier opplyser at det i 2020 ble lagt nye avløpsrør og kummer fra innkjørsel og ned til kommunal offentlig ledning ved sykkelsti. Eiendommen ble dermed koblet på det offentlig anlegg i 2020.

Selger opplyser at hybelen ikke har vært utleid i eiers botid.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Henning Grødem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Henning Grødem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?