Til innholdet

Færder/Munkerekka: Toppleilighet i særklasse. Eget eksklusivt uteareal. Panoramautsikt mot Vestfjorden. INGEN BOPLIKT

Munkerekkveien 90 - Leilighet C
Prisantydning 10 550 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 145
BRA: 149 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2022
Tomtareal: 1490 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Adresse

Munkerekkveien 90 - Leilighet C 3142 Vestskogen

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kanalbroen og tar til høyre i rundkjøring. Følg veien forbi Kaldnes, Ramberg og Europris (Munkerekkveien) i ca. 4 km. Eiendommen ligger så på venstre hånd i Munkerekkveien 90.
Eiendommen er merket med tilsalgs skilt fra Z-eiendom.

Beliggenhet

Velkommen til attraktive Munkerekka på Nøtterøys vestside!

Eiendommen ligger sjønært og vestvendt med nydelig utsikt over Vestfjorden. Her bor du kun en kort rusletur fra friområde på Munkholmen med bademuligheter, lekeplass og fotballbane samt småbåthavn i Munkerekka båtforening. Færder er kjent for sin vakre skjærgård, og muligheten er mange enten man beveger seg på Nøtterøy eller tar turen ut til kystperlene Tjøme og Hvasser. Det er gangavstand til Teie barneskole med klatre-/lekepark, Teigar Ungdomsskole, Nøtterøyhallen og Teie idrettspark med kunstgressbaner, friidrettsbane, sandvolleyballbane og utendørs treningspark samt gode rekreasjonsmuligheter i den idylliske Teieskogen med lysløype og turstier, både sommer og vinter.

Kort avstand også til treningssentre, barnehager, Rudolf Steinerskole, Labakken barneskole, dagligvareforretning og bensinstasjon.

Kun ca. 3 km. til Borgheim med bakeri, dagligvareforretning med post i butikk, Borgheim Ungdomsskole, Nøtterøy videregående skole, treningssenter, Nøtterøy golfbane med 18- hulls bane, kulturhus etc.

Til bryggene i Tønsberg er det ca. 2,7 km langs gang-/sykkelvei til Tønsberg brygge via gangbroen ved Kaldnes Brygge. Bussforbindelse i umiddelbar nærhet, langs Munkerekkveien, med hyppige avganger til Tønsberg og til Borgheim.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i prospektet som viser avstander og fasiliteter i nærområdet.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 2022
Leiligheten ble ferdigstillet oktober 2022.

Bygninger og byggemåte

Huset bygges etter TEK17-standard.

Det er panelt utvendig med kledning av brent malmfuru og vinduer utvendig belagt med sotlakkert aluminium, noe som reduserer vedlikeholdsbehovet.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 145 kvm, Bruksareal: 149 kvm

Munkerekkveien 90C
Stor toppleilighet på en flate.

Man har adkomster via hovedinngang i 1. etasje, inngang fra carporter i underetasje eller utgang i 2. etasje til det tilhørende uteområdet på fjellet bak, med en fantastisk utsikt.

Totalt p-rom ca. 145 kvm.
Totalt BRAt ca. 188 kvm. Inkludert sportsbod i underetasje på 4,3kvm og 35kvm dobbel carport.

P-rom 2. etasje ca. 145 kvm. består av gang, 3 soverom hvor ett med garderoberom, 2 bad, vaskerom, tv-stue/gjesterom og stue/kjøkken i åpen løsning.
Leiligheten disponerer også bodplass i fellesareal 2. etg. (ca. 3 kvm) avsatt til heis. Plassen er avsatt til eventuell fremtidig heis. (Dersom noen i sameiet ønsker heis, må heisbodene gis tilbake til sameiet).
Felles hall i 2. etasje ca. 11 kvm. inkl. avsatt plass til heis.

Standard

Leiligheten går over det meste av toppetasjen i Munkerekkveien 90. Her er store vestvendte vinduer med herlig utsikt til Vestfjorden. Selv fra sengen kan du se vannet.


Innvendig
Leiligheten har stor, åpen stue/kjøkken løsning med eget hjørne for TV titting og kos. Direkte fra stuen er det en romslig, delvis overbygget balkong med utsikt som må oppleves.
Det skal monteres peis. (Inkludert i prisen er peisovnen Aduro 9 m/skuff fra Maxbo. Kjøper kan velge alternativ peisovn om ønskelig.)

Om natten kan du trekke deg tilbake i din egen "Master Suite". Når du lukker døren til resten av leiligheten har du ditt private bad, egen garderobe og et soverom med stort vindu som går helt til gulvet. Her kan du sovne mens du ser utover sjøen.

Leiligheten har i tillegg 2 andre, romslige, soverom. Ett mot vest og ett mot øst. Begge har store vinduer helt til gulvet. Det andre badet kan resten av husstanden disponere. I tillegg er det eget vaskerom, samt bod/teknisk rom.

Det er satt inn baderominnredning og kjøkken fra Sigdal. Kjøkkenet har fått en nydelig benkeplate i stein, og kjøkkenet har alt du trenger integrert; stekeovn, kombiovn (stekeovn og micro i ett), en 80cm induksjonstopp med integrert ventilator, oppvaskmaskin og 2 stk kombiskap. Dette kjøkkenet oser luksus!

I den felles hallen er det satt av plass til heis hvis noen i sameiet ønsker det. Frem til eventuell heis monteres, kan leiligheten disponere heisrommet i 2. etg. som en ekstra bod på 3kvm (se tegning). I underetasjen har leiligheten 2 carportplasser (35kvm), samt sportsbod (4,3kvm). Herfra kan man gå under tak  til fellesinngang i underetasjen.

Utbygger har lagt stor vekt på materialene de har brukt. I hall, baderom, vaskerom og teknisk rom/bod er det fliser på gulv, og i I oppholdsrom er det enstavs eikeparkett på gulv. Både tak og vegger i boligen er sparklet og malt gips, det er listefritt finish rundt tak og rundt vinduer.


Utvendig
På fjellet bak huset har leiligheten sitt eget uteområde. Det er direkte tilgang til dette området fra gangbru i 2. etasje. Man kan også gå fra det det østvendte soverommet og ut til fjellet. På det private uteområdet kan kjøper lage seg sin egen drømmeplass.

Leiligheten ligger vestvendt med herlig ettermiddags- og kveldssol. og fantastisk utsikt også over tilk Stokke/Vear landet. Dette er topp moderne arkitekttegnet bolig med praktisk planløsning med tiltalende, delikat og lyst innredet med funksjonelle løsninger.


Kort beskrivelse om Munkerekkveien 90 fra selger
Velkommen til Munkerekkveien 90.

Vangen Investment AS er stolte av å kunne presentere sitt nyeste prosjekt i Munkerekkveien 90. Her presenterer vi en flott leilighet med moderne og gjennomtenkt arkitektur.

I underetasjen følger det med 2 carportplasser (klargjort for elbillader) Derfra kan man gå tørrskodd frem til inngangsdøren i underetasjen. Uteboden er plassert direkte ved leilighetens parkeringsplasser i carporten. Det går en gangvei fra parkeringsområdet opp til hovedinngang i 1. etasje.
I hallen blir det fliser med gulvvarme.

Soverommene får 1m klesskap med hyller og oppheng (4 m åpen løsning i garderobe Mastersoverom). Begge bad har innredning med dobbel vask, vegghengt toalett og romslig dusjnisje Vaskerom med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel og god plass til eventuell innredning. I teknisk rom/bod står varmtvannsbereder, ventilasjonsanlegg, sikringskap mm.

Kjøkken har kalkfarget innredning fra Sigdal Kjøkken med integrerte hvitevarer; 2 stk kjøl/fryseskap, stekeovn, kombi mikrobølgeovn/stekeovn, oppvaskmaskin og 80cm bred induksjonskoketopp med integrert ventilator. Hvitevarer i rustfritt stål. Innenfor kjøkkenet er det satt av god plass til stor TV og godstolene. Ved spisebordet blir det montert peisovn. Her kan kjøper være med på å bestemme type.

I alle oppholdsrom er det innfelte LED downlights.
I carport og sportsbod blir det LED armaturer.
I alle rom er det sparklet og malt gips på vegger og tak (fliser på vegger i baderom).
Gulv i oppholdsrom har enstavs eikeparkett. Bad/vaskerom har fliser på gulv.
Listefritt i tak og rundt vinduer.
I alle gulv er det elektrisk gulvvarme, med unntak av teknisk rom/ bod.
I bad og vaskerom er det varmekabler, i soverom, stue, kjøkken og gang er det varmefolie.

Leiligheten har også sitt eget uteområde på fjellet bak. Her må utsikten oppleves! Uteområdet er ryddet for trær og busker og vil bestå av naturtomt. Tilgang til uteområdet er enten via gangbro og trapp fra 2. etg eller opp en slak skråning i nordenden av eiendommen fra gangsti til hovedinngang. Man bør ta en titt å utsikten!
Huset er kledt med brent malmfuru kledning. Vinduene er utvendig belagt med sortlakkert aluminium. Dette gir lite vedlikehold.
På taket av eksisterende garasje og i umiddelbar nærhet blir det et fellesområde til sameiets felles glede.
På andre siden av veien ligger Munkodden friområde med lekeplass, strand og badebrygge. Gled deg!


Dette er Vangen Investments fjerde prosjekt. Vi bygger boliger det er godt å bo i. Løsningene er vel gjennomprøvd med gode tilbakemeldinger fra de som bor der. Våre tidligere prosjekt er:
Åsveien 28 ABC
Jacob Falcks vei 4 ABC
Veståsveien 24 CDE


Vårdal Arkitekter har stått for prosjekteringen.

Belysning
Det meste av lyset i leiligheten kan styres med Elko Smart systemet via egen app eller brytere på veggen.  Man kan programmere egne scenarier for enklere styring av lyssettinger osv. I de alle oppholdsrom er det innfelte LED downlights. I carport og sportsbod er det LED armaturer.

Diverse
Eiendommen skal seksjoneres og eierforholdet reguleres av "Lov om eierseksjoner". Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to boligseksjoner i sameiet, med unntak av erverv av fritidsbolig.
Seksjonsnummer, eierbrøk og antall sameiere bestemmes i forbindelse med seksjonering.
Det er pt. ikke avklart hva fellesutgifter pr. måned pr. bolig inkluderer. Det er sameiet i fellesskap som fastsetter fellesutgifter og vedtekter. Men slikt som felles ytre vedlikehold, hagestell, strøm fellesarealer, brøyting, vedlikehold av adkomstvei/innkjørsel, evnt. honorar forretningsfører med mer kan kunne inngå.
Fellesutgifter og vedtekter skal godkjennes og vedtas av sameiet i første årsmøte.
Kjøper er forpliktet til å betale sin andel av eierseksjonssameiets felleskostnader. Selger forplikter seg til å betale løpende fastsatte felleskostnader på usolgte enheter.
Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring av sameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.
Husordensregler vil bli etablert av sameiet ved styret.
Hovedinngangen til bygget er i 1. etasje mot øst. Man kan også benytte felles inngang i undertetasje eller utgang i 2. etasje mot fjellet.
Pt. er det gulvet i avsatt plass til heis.
Ligningsverdi og kommunale avgifter blir fastsatt når boligene er ferdigstilt.
Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse vil bli utstedt når boligene er ferdigstilt.
Ved overtagelse vil det normalt kunne gjenstå noe utvendige arbeider på eiendommens fellesarealer.
Tilleggsvederlag for kjøpers tilvalg.


Forbehold fra Vangen Investment AS
 Kontakt megler for ytterligere informasjon.
Arealavvik kan forekomme.
Illustrasjonsbilder/-tegninger kan avvike fra virkeligheten.
Selger forbeholder seg retten til å leie ut, endre priser og kjøpsbetingelser på usolgte enheter.

Oppvarming

Det blir elektrisk gulvvarme i felles hall, stue, kjøkken, soverom og bad/vaskerom.
Dersom rom/beboelsesrom ikke er beskrevet med vegg- eller fastmonterte varmekilder følger dette ikke med i handelen.

Parkering

2 carportplasser i underetasjen. I tillegg felles gjesteparkering.

Areal og eierform

Areal: 1 490 kvm, Eierform: Fellestomt

Oppgitt tomteareal er et beregnet areal som er innhentet hos/oppgitt av Færder kommune og må kunne anses som er ca./antatt areal.
Arealet er hentet fra Eiendomsinformasjon og Matrikkelkart som er mottatt fra kommunen gjeldende hovedbølet.
Det tas forbehold om at arealet kan avvike noe.
Ved seksjonering av eiendommen kan kommunen avholde ny oppmåling av eiendommen.

Tomt og hage

Solrik fellestomt som eies av sameiet i fellesskap.
Boligene har sitt eget uteareal i tillegg til fellesarealer og er tiltenkt slik som vist på situasjonsplanen som er vedlagt i prospektet.
Tomten disponeres i henhold til seksjoneringsbegjæringen.
Felles innkjørsel/gårdsplass.

Fellestomten er bestående av naturtomt i fjellhelling i bakkant av boligene samt opparbeidet fellesareal med plen, beplantning og asfaltert innkjørsel.

Eier

Vangen investment as.

Arkitekt
Vårdal arkitekter.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra fylkesvei via offentlig gang-/sykkelvei.
Innkjørselen til eiendommen ligger på fellestomt som eies av sameiet i fellesskap og det må kunne påregnes kostnad for vedlikehold/brøyting.

Eiendommen vil bli offentlig tilknyttet vann og avløp.

Alle arbeider og kostnader for etablering av adkomst, vann og avløp er inkludert i kjøpesummen.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommunedelplan, vedtatt 17.06.2015, er avsatt til boligbebyggelse nåværende (110-boligområde) og gang/sykkelvei nåværende.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen, vedtatt 31.01.2018, er avsatt til boligbebyggelse nåværende.

Eiendommen ligger i regulert område med planID 729 2011007 og plannavn Munkerekkveien, vedtatt 18.09.2013, med reguleringsformål boligbebyggelse.

Det er igangsatt planleggingsarbeid/planer under arbeid med planID 729 9002 og plannavn Dobbeltspor Tønsberg - Larvik, som inkluderer/berører eiendommen. Jernbanetraseen Nøtterøykorridoren er skrinlagt etter at Samferdselsdepartementet i dialog med Kommunal- og moderniseringsdepartementet besluttet at Nøtterøykorridoren ikke skal være en del av det videre planleggingsarbeidet for dobbeltsporet jernbane mellom Tønsberg og Stokke.

Opplysninger er innhentet fra Færder kommune.
Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Tinglyst heftelse med dagboknr. 585, tinglyst 11.03.1941 Jordskifte
Grensegangssak
Gjelder denne registerenheten med flere.

Tinglyst heftelse med dagboknr. 16676 tinglyst 11.10.1985 Bestemmelse om vannledning
Vegvesenets betingelser vedtatt.

Tinglyst grunndata med dagboknr. 910011 tinglyst 23.07.2021 Seksjonering
Opprettet seksjoner
Snr: 3
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 153/391

Det er innhentet kopi av dagboknr. 910011 og og dagboknr. 16676 som kan være av interesse å lese innen budgivning. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter og erklæringer som er nødvendig eller påkrevd av offentlige myndigheter (f. eks adkomsrett, seksjonering, drift og vedlikehold av fellesområder, drift og vedlikehold av ledninger etc) samt at det kan følge tinglyste bestemmelser fra hovedbølet.

Ferdigattest

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse vil bli utstedt når boligene er ferdigstilt.

Prisantydning

10 550 000,-

Beregnet totalkostnad

10 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 32 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 300 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 33 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 583 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Salg etter Bustadoppføringslova - kun 10% av kjøpesum innbetales ved kontraktsinngåelse - de resterende 90 % innbetales innen overtagelse.

Tomteverdi (avgiftsgrunnlag) pr. bolig er kr. 1 300 000,-.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 13 908 pr. år Kommunale avgifter dekker vann, avløp, renovasjon og feiing pr. år pr. bolig. Det tas forbehold om evnt. endringer i kommunale gebyr og avgifter.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Eiendommen skal seksjoneres og eierforholdet reguleres av "Lov om eierseksjoner".

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Pantattest selger (Kr.387) Internettannonsering (Kr.5 500) Servitutter (Kr.1 800) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Drone og utsiktsbilder (Kr.1 875) Tønsbergs Blad 300322 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 121022 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Tønsbergs Blad 191022 (Kr.4 500) Tydelig profil FINN (Kr.1 000) Internettannonsering (Kr.1 350) Provisjon (forutsatt salgssum: 10 550 000,-) (Kr.85 771,50) Totalt kr. (Kr.119 143,50)

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Arealangivelsene er henter fra tegning mottatt fra selger.

Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

'Finn.no: Visningstekst'

Hvis ikke tidspunkt for fellesvisning fremkommer i annonsen, ber vi deg kontakte megler for å avtale visningstidpunkt.
Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sør-Øst Norge. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.
Leiligheten er innflyttningsklar.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?