Til innholdet

Nøtterøy/Skallestad - Pen nymalt leilighet i 1.etg. Gode solforhold, 2 sov. hage, peis og parkering.

Skallestadveien 21A
Prisantydning 1 590 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 54
BRA: 57 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2004
Tomtareal: 5319 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

onsdag 28. september Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Skallestadveien 21A 3138 Skallestad 1. etasje

Adkomst

Reiserute frem til eiendommen:
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger med nærhet til Arås båthavn, herfra er det suverene utfartsmuligheter rett ut i idylliske Bjerkøysundet og til en fantastisk skjærgård. Det er kort vei til badestrender på Ulvøtangen og Verdun, som begge egner seg godt for både morgen- og kveldsbad. For de minste anbefales Ulvøtangen og for de litt eldre barna egner Verdun seg ypperlig med stupebrygge og flåte.  Nærområde i sin helhet har blitt ett yrende liv for barnefamilier som i tillegg har "egen" øy Barneskjær, der mange barnefamilier møtes utover sommeren.

På Skallestad har Nøtterøy Bakeri eget bakeriutsalg og der vil du kunne få ferskt brød 6 dager i uken (2-3 min. på sykkel). Det er gangavstand til Meny på Skallestad og en liten kjøretur til Kiwi på Hjemseng. Dagligvarehandlingen gjør du dermed svært enkelt!

Oserød barneskole, Hårkollen barnehage, Oserød barnehage og Barnas Have barnehage ligger alle i gåavstand fra eiendommen. I tillegg er det skolebuss til Borgheim ungdomsskole og Nøtterøy Videregående skole. Steinerskolen ligger ca. 8 min. kjøretur fra eiendommen.  I Nesskogen Idrettspark er det høy aktivitet hele uken enten man driver med fotball, tennis eller friidrett. Fra eiendommen er det kort vei til Hårkollhallen for inneidrett. Nøtterøy golfbane ligger også ca. 7 min. kjøretur unna. Golfbanen består av en 18hullsbane, en 6- hulls treningsbane og et flott treningsanlegg. Herfra er det blant annet anlagt flott lysløype hvor det blant annet kjøres opp skispor når forholdene tillater det i vinterhalvåret. Du kommer deg enkelt til sentrum via bussforbindelse, ellers så er det godt med gang og sykkelstier i området, slik at man kommer seg trygt til byen på sykkel.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2004

Bygninger og byggemåte

Selveierleilighet fra 2005 som ligger i 1. etasje. Overflater og innredninger er stort sett fra byggeår, men det er dusjkabinett og baderomsmøbel er skiftet i senere tid. Det er registrert enkelte avvik, men disse er stort sett relatert til normal elde, slitasje og avvik fra dagens forskriftskrav. For ytterligere info, se tilstandsrapportens enkeltpunkter.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 57 kvm

1.Etasje: Gang, 2 soverom, bad, bod, stue, spisestue, kjøkken og uteplass/hage.
Sportsbod og egen p-plass.

Standard

Velkommen til Skallestadveien 21A!
Dette er en fin gjennomgående leilighet for deg som ønsker å flytte rett inn! Meget arealeffektiv og lettstelt leilighet hvor de byggtekniske konstruksoner virker å være solid utført. Flere fine innredningsmuligter. Kjøkken er i åpen løsning til stuen. Pent bad og innredning. Leiligheten gir et meget lyst og trivelig inntrykk med god romløsning og gjennomgående lyst fargevalg. En koselig lelighet med mange muligheter. Leiligheten er nymalt og har en fin og lys atmosfære.

Inngangsparti, entre og gang:
Overbygget inngangsparti. Gangen/vindfanget i leiligheten er en fin og praktisk entre. Lyse pene farger på veggene og vinylbelegg på gulv.
Praktisk garderobeplass. Leiligheten disponerer egen utvendig sportsbod ved inngangsparti.

Kjøkken:
Innredning med slette trefiberfronter og benkeplate av laminat. Det er fliser på vegg mellom over- og underskap.
Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.
Kjøkkenet er luftig og har en god atmosfære i åpen løsning mot stuen.
Kjøkkenet har også plass til spisebord og vindusflate som slipper inn naturlig lys.
Det er også inngang til innebod fra stuen.

Stue/spisestue: 
Stua har fin plass til sittegruppe. Denne delen er i åpen løsning til kjøkkenet.
Rommet er for øvrig malt opp i moderne nøytrale farger. Peisovn montert i stue.
Utgang til terrasse og hage. Terrassedøren har nøkkellås med kort vei til parkeringsplassen. 

Soverom:
Det er to soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er et romslig rom, og har plass til flere garderobeskaper.
Det andre rommet er noe mindre, men også her med garderobeskap.

Baderom/vaskerom og wc:
Badet inneholder innredning med servant, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og toalett.
Det er fliser på vegg og malte plater i taket. Flislagt gulv med varmekabler. Det er mekanisk avtrekk.

Hage og uterom:
Egen terrasse ut fra stuen. Samt tilgang til hage, som disponeres av denne leiligheten. Denne har godt med sol hele dagen.
Internveier er asfaltert. Sportsbod ved inngangspartiet.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
- 18 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
- 2 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
- 0 stk tilstandsgrad 2 (TG2 oransje) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
- 0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud.

Oppvarming

Peisovn i stue, varmekabler på bad, samt panelovner montert på vegg.

Parkering

Biloppstillingsplass til alle 24 leilighetene. Borettslaget har 3 store parkeringsplasser for beboere og besøkende. Det betales ikke parkeringsleie. P-plassen til denne leiligheten vises på bilde nr.26.

Areal og eierform

Areal: 5 319 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Leiligheten har en privat vestvendt terrasse med gode solforhold og god plass til møblement. Leiligheten disponerer også hagen utenfor leiligheten. Hagen og grøntarealet klippes og beskjæres av firma.

Eier

Mats Lofsberg

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i reguleringsplanen er avsatt til:
3811 141-E1 Vest for Skallestadveien (25.2.1998) Felles parkeringsplass, Boliger, Felles avkjørsel og Roppestadkollen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 25.01.2005. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Borettslag: Skallestadgrenda borettslag, Orgnr.: 986455078 Andelsnr.: 9 Andel fellesgjeld: 561000, Andel fellesformue: 26719
Borettslaget består av 24 andelsleiligheter.
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
TV/Internett: Borettslaget har fellesavtale for bredbånd og kabel-TV via Canal Digital som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr, Restsaldo, Restløpetid, Type Rente:
HUS601-1495162 7 - 12.359.163,-  - 12 år 10 mnd. - Fast 3,76%
OBBK01-98207598089 - 1.190.161,- - 9 år 7 mnd. - Flyt 2,95%
OBOS02-98207983330 - 183.507,- - 9 år 1 mnd. - Flyt 2,95%

Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 590 000,- / Felleskostnader: 8 461,- Kommunale avgifter, tv og internett, utvendig drift og vedlikehold, bygningsforsikring, nedbetaling og renter på f.gjeld., gressklipp, snømåking, forr.fører m.m.

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 8.461,- pr. mnd. Herav:
Felleskostnad 3.734,-
Finanskostnad 4.727,-

Beregnet totalkostnad

1 590 000,- (Prisantydning) 561 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 151 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 6 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 157 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 20.09.2022 Formuesverdi : 614 023,- Formuesverdi pr. : 31.12.2020

Energiforbruk og energimerking


Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 10660 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 86927244

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:614 023,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-
Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 151 000,-) (Kr.43 750) Tilrettelegging (Kr.15 950) Pantattest selger (Kr.387) Annonsering (Kr.4 500) Eierskiftegebyr til forretningsfører (Kr.6 115) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.2 950) Internettannonsering (Kr.4 700) Markedspakke (Kr.14 900) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Totalt kr. (Kr.102 927)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?