Til innholdet

Nøtterøy/Tanstad - Strøken vertikaldelt tomannsbolig - 3 sov - Stor solrik terrasse - Carport - Bygget i 2013! ZOLGT

Tanstadveien 29 B
Prisantydning 3 090 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 103
BRA: 111 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2013
Tomtareal: 5073 m²

Kort om eiendommen

Velkommen til Tanstadveien 29 B. Dette er strøken vertikaldelt tomannsbolig som er bygget i 2013. Boligen er meget godt vedlikeholdt og dette er boligen man kan flytte rett inn i uten å måtte tenke på oppussing. Det er blant annet varmekabler i hele første etasje, samt balansert ventilasjon og lyse overflater. Stuen har en romslig og luftig planløsning med peisovn og god plass til spisebord og sofahjørne. Videre byr boligen på tre soverom og bad i andre etasje, i tillegg til separat vaskerom ved entréen. Det er oppbevaringsmuligheter på lagringsloft, i innvendig og utvendig bod.

Fra boligen har man gangavstand til barne- og ungdomsskole, samt kort vei til offentlig kommunikasjon og øvrige servicetilbud. Boligen ligger på flat tomt med grøntareal og asfaltert gårdsplass, og fra stuen har man utgang til en stor sydvestvendt terrasse med god plass til utemøbler. Terrassen ble utvidet i 2020.

Adresse

Tanstadveien 29 B 3140 Nøtterøy

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over kanalbroen i retning Tjøme, Kirkeveien. Rett før Nøtterøy kirke går
Tanstadveien til venstre. Ta inn denne, inn Øvre Smidsrød vei til venstre. Boligen er nå på venstre hånd.

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Tandstad i Færder kommune, ca. 5 km sør for Tønsberg sentrum. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Kommunesenteret Borgheim ligger ca. 1,5 km unna. Her er det idrettshall, Luftepark og beachvolleyball-bane, m.m. Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Det er relativt kort vei til fjorden og Øhrebukta, samt gang- og sykkelvei over til Føynland. På Føynland ligger Fjærholmen som er kommunens største og fineste badeplass.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 Borgheim, Kiwi Vestskogen og Coop Ekstra. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torg et variert utvalg av butikker og forretninger. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Tandstad som ligger ca. 130 meter fra boligen.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 2013

Bygninger og byggemåte

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 111 kvm, Bruttoareal: 125 kvm
P-rom inneholder:
1. Etasje: Vindfang, vaskerom, kjøkken, stue med utgang til terrasse.
2. Etasje: Trappegang, 3 soverom, bad med wc.

Standard

Entré :
Boligen har adkomst via overbygd inngangsparti og ytterdør med glassfelt. Entréen gir et godt førsteinntrykk med hvitmalte veggflater og mørkt laminatgulv, samt skyvedørsgarderobe for oppbevaring av yttertøy. Fra entréen har man adkomst til boligens første etasje med stue, kjøkken og vaskerom med wc.

Kjøkken:
Kjøkkenet er lyst og pent med delvis åpen løsning mot stuen. Innredningen består av hvite, glatte fronter og grålaminert benkeplater. Rommet har hvitmalte veggflater og et lyst laminatgulv i parkettetterligning, samt plass til spisebord ved vinduet. Det er opplegg for oppvaskmaskin.

Stue:
Stuen er romslig og lys med en tilnærmet rektangulær planløsning som er enkel å møblere. Her har man god plass til både sofahjørne og spisestue hvor hele familien kan samles. Stuen har store vindusflater, hvitmalte vegger og laminatgulv, i 2020 ble det malt kontrast vegg på den ene stue veggen.
Det er satt inn peis for ekstra varme, i tillegg til adkomst til den sydvestvendte terrassen. Fra stuen er det trapp til boligens andre etasje.

Bad/wc:
Badet ligger i andre etasje og har et mørkt vinylbelegg på gulv og hvite baderomsplater av typen Berry Allock på vegger. Baderomsinnredningen er hvit med profilerte fronter og heldekkende servant, samt over- og underskap for oppbevaring. Badet er videre utstyrt med toalett og dusjhjørne.

Vaskerom/wc:
Ved entréen finner vi et separat vaskerom med utslagsvask, toalett og opplegg for vaskemaskin, samt benker og overskap for oppbevaring. Rommet har mørkt vinylbelegg på gulv og hvitmalte veggflater.

Soverom og garderobe:
Boligen har totalt tre soverom i andre etasje, hvorav hovedsoverommet har en romslig skyvedørsgarderobe med speilfronter. Hovedsoverommet og barnerommet er nymalt i 2020.  Boligen har lagrings- og oppbevaringsmuligheter i lagrinsloft og innvendig og utvendig bod i tilknytning til carport.

For nærmere beskrivelse av standard se vedlagt boligsalgsrapport som er utført av takstmann Marius Vedvik.

Oppvarming

Boligen har varmekabler i entre, vaskerom, kjøkken og stue, inndelt i soner.
Varmekabler på bad i 2.etg.
Peisovn i stue.
Boligen har også et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Anlegget skal sikre godt innemiljø med tilstrekkelig luftutskifting. Det er viktig med jevnlig filterbytte i slike anlegg for å opprettholde luftkvalitet samt å forlenge aggregatets levetid.

Parkering

Det er parkering i carport samt at det følger en parkeringsplass på oppmerkede felter. Felles og besøksparkering gjøres på oppmerkede felter utenfor.

Areal og eierform

Areal: 5 073 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Boligen ligger på flat tomt, pent opparbeidet med asfaltert gårdsplass og grøntareal. Fra stuen har man utgang til terrasse på 20 kvm. Terrassen er sydvestvendt og byr på flotte solforhold, samt god plass til utemøbler. Det er montert markise med motor og fjernkontroll for solskjerming.

Eier

Petter Bjerkan Lena Kristin Kristiansen

Vei, vann og avløp

Offentlig

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område. Navn på reguleringsplanen er: 247- Omlegging/ny G/S-veg for Fv. 430 Tanstadveien. Det har blitt bygget ny gang og sykkelvei i nærheten til eiendommen. I følge Færder kommune foreligger det ikke nye planer som berører eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

3 090 000,-

Beregnet totalkostnad

3 090 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 85 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 98 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 188 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 14 331 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 130121 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.15 500) Provisjon (Kr.40 920) Tilrettelegging (Kr.13 995) Eierskifteforsikring (Kr.12 548,80) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Totalt kr. (Kr.99 563,80)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Henning Grødem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Henning Grødem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?