Til innholdet

Ny(2021) leilighet m/PANORAMA mot Oslofjorden - Innglasset balkong på 15m² - Garasjepl. - Heis - MÅ oppleves!

Jarlsøveien 72C
Prisantydning 4 250 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 47
BRA: 65 m²
Soverom: 1
Byggeår: 2021
Tomtareal: 10931 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 25. september Kl 15.00 - 15.45
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Velkommen til Innseilingen 2 - Jarlsøveien 72C - en lekker, nyere leilighet med en av områdets definitivt beste beliggenheter!
Her har du første rekke mot sjøen og uhindret utsikt over innseilingen til Tønsberg som på sommeren yrer av fritidsbåter i
farvannet rundt Jarlsø. Sommeridyllen gir seg selv med beliggenheten ved det som mange kaller Norges flotteste skjærgård!

Kort fortalt:
- Nydelig leilighet m/innglasset balkong på 15m²
- Fjernvarme (vannbåren i alle gulv) inkl. i felleskostnad
- God standard med lekker enstavs parkettgulv i lys eik
- Vinduer fra gulv til tak
- Garasjeplass m/muligh. for lader
- Heis
- Flotte fellesarealer både foran og bak bygningen
- Gangavst. til dagligvare, treningsenter m.m.
- Ingen boplikt!
m.m

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - JARLSØ

Adresse

Jarlsøveien 72C 3124 Tønsberg Oppgang 72C, 1. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Leiligheten har en fantastisk beliggenhet med panorama over Oslofjorden!

Innseilingen 2 har kanskje den aller beste beliggenheten på øya med umiddelbar adkomst og nærhet til sjøen - i bokstavelig talt første rekke. Her har du flotte turmuligheter og kan gå rundt hele øya, om du ønsker det.

På andre siden av Jarlsø finnes øyas idylliske sandstrand, samt at du eller rusle langs den ca. 150 meter lange bryggepromenaden med bl.a. benker, sjøboder m.m. Her kan det også hende at du støter på noen av beboerne i full gang med å spille petanque - øya har faktisk en egen klubb og bane! Man kan også rusle bort til fyret på sydsiden av Jarlsø som ligger idyllisk på spissen av øya. Denne plassen bl.a. alttid vært en yndet fiskeplass.

Det er ikke vanskelig å forstår hvorfor denne idylliske øya på kort tid er blitt et av Tønsbergs mest attraktive steder å bo. Jarlsø har en rik historie og er nå åpen for allmennheten. Øya har en rik historie langt tilbake i tid. Fra omtrent begynnelsen av 1900 og frem til midten av 2000-tallet var området regulert for industri og nå bebygd med variert, moderne leilighetsbebyggelse i fin harmoni med eksisterende bygninger.

Jarlsø har også sin egen dagligvareforretning -  nærbutikken Joker som ligger kun 300 meter unna. Her er det også en rekke andre servicetiblud som restaurant, treningssenter, frisør, eget vaskeanlegg for kjøretøy og båtservice. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Olsrød Park senteret på Tolvsrød og Tønsberg sentrum med bl.a. Farmandstredet et godt og variert utvalg.

Rett utenfor øya finnes også andre flotte rekreasjonsområder. Det går kilometerlange kyststier i Husvikområdet mot Vallø, Ringshaug, Skallevold og Karlsvika. 
Det er også flotte tur- og rekreasjonsområder i skogsområdet rundt Råel med bl.a. lysløype på vinterstid.

For uten bademuligheter på Jarlsø sin egen strand, finner du en rekke badeplasser i nærmiljøet,  bl.a. på Klopp, Rødstein og på Nes i tillegg til de mange små, usjenerte badeplassene i de mange friområdene på Husvik og i området rundt.

Jarlsø ligger ca. 100 km fra Oslo og har fått svært enkel adkomst til E-18 med den nye tilførselsveien i Kjelletunnellen fra Kilen.  E 18 fra Tønsberg til Oslo er nå ferdigstillet med 4 felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Jarlsø til Oslo gjøres unna på drøye timen! Utmerket kommunikasjonstilbud, både med buss til Tønsberg sentrum, Til Torp Flyplass er det ca. 25-30 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil med kart og nærmere forklaring.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2021

Bygninger og byggemåte

Sameiet Innseilingen 2 består av totalt 50 eierseksjoner. .

Innhold

1.etg.: entré/gang, bod, flislagt baderom med dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin, vegghengt wc og servantinnredning. Kjøkken og stue i åpen løsning, soverom med adkomst fra stua.
Innglasset balkong med sportsbod.
Sportbod også i parkeringskjeller.

Parkeringskjeller med oppstillingsplass.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 65 kvm

1.Etasje: 45 / 65 kvm p-rom/BRA.
Eiendommen er ikke målt opp av megler foruten avregnet utifra bygningstegninger.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via sentralt fjernvarmesystem - akontobeløp er inkludert i felleskostnadene. Vannbåren varme i alle gulv i leiligheten, inndelt i ulike soner med reguleringsmulighet.

Parkering

Det tilhører egen parkeringsplass i felles parkeringskjeller, praktisk plass svært nær heisen.
For øvrig utvendig parkering/gjesteparkering.

Areal og eierform

Areal: 10 931 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Området har et svært pent opparbeidede fellesareal hvor det er vektlagt kvalitet i alle detaljer. Området er helt nytt, med hellelagte gangstier, diverse steinsettinger, felles hageplen orientert mot sjøen i øst og beplantning av ulik art - alt sammensatt i et vakkert utemiljø. Eget treningsareal utvendig, lekeplass, parkeringsplass m.m.

Eiendommene på Jarlsø grenser også til flotte friområder til felles glede. Området har også stort, flott bryggeområde med tilhørende badestrand med solrik beliggenhet hvor lange sommerdager kan nytes for opphold og bading. Sandstranden ligger kun få hundre meter (på vestsiden av øya).
 
Bygget ligger helt i sjøkanten med steinbelagt vei og trapp ned til stranda og bryggene. På øya er er det også opparbeidet områder med fin utsmykning i form av skulpturer og kunst.

Sameiet har egen avtale med gartnerfirma for stell av grøntareal og snøbrøyting.

Eier

Knut Alf Jakobsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsforhold

Eiendommen er beliggende i område regulert til boligområde, nåværende.
 Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil kunne berøre eiendommen iflg kommunen.

Ferdigattest

Boligen har/har ikke ferdigattest datert XX.XX.XXXX Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 250 000,- / Fellesutgifter: 2 451,- pr. mnd Inkl. akonto fjernvarme (utgjør kr 408,-/mnd), utv.vedlikehold og forsikringer, strøm fellesareal, trappevask, vaktmestertjenester, snømåking, plenklipp, heis, garasje, drift og styre i sameie m.m.

Beregnet totalkostnad

4 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,-)) -------------------------------------------------------- 115 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 365 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 3428  kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Tryg Polisenummer: 7858940

Kommunale avgifter

Kr. 5 500 pr. år Inkl. vann, avløp, renovasjon. Beløpet er omtrentlig beregnet og vil variere utfra forbruk (vannmåler)

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 250 000,-) (Kr.999 999 999) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.2 950) Internettannonsering (Kr.4 700) Markedspakke (Kr.16 400) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Pantattest selger (Kr.387) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.1 000 039 831)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?