Til innholdet

** BUD INNKOMMET ** "Ny" leilighet fra 2019 m/30 m² vestvendt terrasse. Innerst i solrik blindgate.

Anders Skjolds vei 41B
Prisantydning 3 325 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 70
BRA: 78 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2019
Tomtareal: 0 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 24. oktober Kl 11.30 - 12.15
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

SANDEÅSEN - TØNSBERG

Adresse

Anders Skjolds vei 41B 3150 Tolvsrød 1. etasje

Velkommen til sentrale Sandeåsen og denne nyere selveierleiligheten fra 2019 i Anders Skjolds vei 41b

Velkommen til Anders Skjolds vei 41b og denne lekre og "nye" selveierleilighet som var ferdigstilt i 2019!

Leiligheten har en skjermet og fredelig beliggenhet, innerst i blindgate i dette nyetablerte feltet ved sentralt beliggende Sandeåsen. Boligen ligger i 1. etasje med alt på ett plan, lettstelt hagedel og stilfullt samt solid inntrykk med gode materialer og en moderne løsningsvalg.

Leiligheten har en fin og gjennomgående planløsning som byr på lys og tiltalende stue-/spisestue, innholdsrikt kjøkken fra Huseby m/integrerte hvitevarer, to soverom med skyvedørsgarderober,  stort lekkert bad og en praktisk entre/gang med garderobe. Innvendig bod på ca. 3 m² har inngang fra entre/gang. I tillegg medfølger en utvendig integrert sportsbod på ca. 5m² med utvendig adkomst. Disse to bodene gir samlet gode lagringsfasiliteter.

På en stor vestvendt terrasse på 30 m² med delvis overbygg, markise og levegger kan man nyte hjemmets uterom og sol til sent ut på kvelden i sommerhalvåret.

Anders Skjolds vei har også en supersentral beliggenhet med kort vei til "alt". Det er gangavstand til dagligvareforretninger, barnehager, barneskole og flott tur-/rekreasjonsområder. Det er i tillegg kort vei til blant annet Tønsberg sentrum, en kjøretur som normalt gjøres unna på 5-6 minutter.

På vegne av eier og megler ønsker vi det velkommen til visning - dette er en leilighet som vi tror vil begeistre!

Kort fortalt om Anders Skjolds vei 41b

* Bygget i 2019 - fortsatt "nyboligfølelse" - flytt rett inn!
* Innerst i blindgate
* Stor avskjermet og vestvendt terrasse på 30 m² m/overbygg og supre solforhold
* Lettstelt liten hage med avskjermingsmulighet 
* Kjøkken fra anerkjente Huseby m/integrerte hvitevarer
* Lys og flott stue-/spisestue med store vindusflater i vest mot hage og terrasse
* 2 soverom - begge med skyvedørsgarderober og Elfa innredning
* Stort og deilig bad tilbyr "hverdagsluksus"
* Entre/gang med garderobeløsning
* Gulvvarme i all rom gir suveren varmekomfort!
* Lys eikeparkett i alle rom som ikke er flislagt
* Påkostet med en rekke tilpassede lysskinner som medfølger
* Godt med bodplass - bod både innvendig bod og i tilbygget sportsbod
* Egen asfaltert parkeringsplass rett ut for leilighetens inngangsparti
* Stille og fredelig boligområde uten gjennomgangstrafikk
* Meget sentral og tilbaketrukket beliggenhet - kort vei til nær "alt"!
* 3-400 meter å gå til Sandeåsen barneskole
* Kort vei til en rekke barnehager
* Gangavstand til dagligvareforretninger både på Gauterød og på Olsrød
* Kort vei til strender, båthavner og kilometerlange kyststier langs Oslofjorden
* Kun noen få minutter å kjøre til Tønsberg sentrum

Beliggenhet og nærområdet

Her i Sandeåsen bor du i en trafikkstille, barnevennlig og solrik boliggate med kort vei til en rekke fasiliteter og i underkant av 4 km fra Tønsberg by. Diverse grøntlunger i umiddelbar nærhet til eiendommen med bl.a. ulike lekeplasser, sosiale samlingsplasser osv.

Nærmeste dagligvareforretning er Kiwi-Gauterød som ligger innen kort gangavstand. Kort avstand også til forretningssenteret Olsrød Park med bl.a. Rema 1000 dagligvareforretning med post-i-butikk, kafe, lege-/helsesenter, klesforretninger, bank, apotek, frisør m.m. Senteret huser også populære Level med et stort treningssenter, svømmehall/badeanlegg, spaopplevelser og annet. Kort vei også til Tolvsrødsenteret med en rekke forretninger og servicetilbud.

Sandeåsen er et hyggelig boligområde også for barnefamilier. Grunnskole og barnehage ligger kun få minutter fra området. Det er kun få hundre meter til nyere Sandeåsen barneskole. Til nylig utvidede Presterød ungdomsskole er det ca. 2 km. Til barnehager som Sandeåsen barnehage er det ca. 3-400 meter, det er ca. 1,1 km til Olsrød barnehage og ca. 1,3 km til Presterød barnehage. Slagenhallen og idrettsanlegget til Flint ligger drøye 2 km fra Anders Skjolds vei.

Det er flotte turområder rett utenfor døren. Skallevold og Karlsvika naturreservat ligger innen kort avstand. Vestfolds kanskje flotteste badestrand, Ringshaugstranden finner du en kort sykkeltur fra Sandeåsen. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt.

Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. En sykkeltur til Vallø Båthavn gir deg anledning til direkte adkomst til den flotte Tønsberg-/Nøtterøy- og Tjømeskjærgården.

Til Tønsberg sentrum er det ca. 3 km, og det er bl.a. gode bussforbindelser med hyppige avganger vis a vis eiendommen og trygg sykkelvei helt inn til sentrum. Ca. 3 km til Tønsberg jernbanestasjon.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2019

Innhold

Leiligheten har løsning med alt på ett plan med gjennomgående planløsning og stue-/spisestue med terrasse og hage orientert "på solsiden", mot vest. Arealeffektiv og flott planløsning som særpreges av gjennomtenkte og åpne løsninger.

Hjemmet har følgende inndeling:

Eget over-/delvis innbygget INNGANGSPARTI med stort overbygg, vegger på 3 sider og plass til utemøbler på byggets østside.

Romslig ENTRE/GANG med garderobeløsning.

Stort og deilig BADEROM med dusjhjørne, veggmontert toalett med skjult sisterne, opplegg for vaskemaskin-/tørketrommel og rikelig med baderomsinnredning med god oppbevaringsplass.

Moderne og innbydende KJØKKEN med kjøkkeninnredningen fra Huseby, U-løsning som gir godt med benkeplass og integrerte hvitevarer.

STUE-/SPISESTUE med utgang til leilighetens store terrasse og hagdel mot vest. 

2 SOVEROM strategisk plassert på hver sin side av leiligheten.

BOD med inngang fra leilighetens entre/gang, plasseringen gjør at rommet hvis ønskelig også kan benyttes som omklednings-/garderoberom.

SPORTSBOD integrert i bygningen med inngang fra utvendig inn-/overbygget inngangsparti.

Leilighetens herlige vestvendte terrasse på hele ca. 30 m²

Leiligheten ligger solrikt og dette gjenspeiler seg også i eiendommens flotte hoveduteplass som nærmest blir som en "ekstra stue" i sommerhalvåret. Den vestorienterte terrassen, med overbygg av overliggende naboterrasse over deler av uteplassen er på hele ca. 30 m². Med sin størrelse og solrike plassering innbyr uteplassen både til plass for utekjøkken med grilling, "soldekk" og godt med plass til ute-/loungemøbler.  Overbygg over store terrassen skaper en lun og svært hyggelig atmosfære, i tillegg er det montert terrassemarkise som bidrar til ytterligere overdekning på dager hvor det er ønskelig. Egen levegg og levegg/skjermingsvegg oppført av naboleiligheter gir flott avskjerming. Den nyplantede løvhekken i forlengelsen av leveggen i syd vil skape en ytterligere skjermende effekt når den oppnår ønsket høyde og tetthett. Legg også merke til muligheten til å skjerme seg med f.eks. hekk eller lignende mot sykkel-/gangsti hvis ønskelig. Terrassedekket er av impregnert tredekke forsterker den lunende følelsen ved uteplassen hvor det er monter både utelys og strømuttak. 

Ved leilighetens østorienterte inngangsparti dannes en mulighet for uteplass ved leilighetens inn-/overbygde hovedinngangsparti hvor det er morgen-/formiddagssol.

Planskisse

Vedlagt følger planskisser over leilighetens etasjeplan. Boligens integrerte sportsbod med utvendig inngang er også illustrert i disse. Vi gjør oppmerksom på at planskissene kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Det tas også forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning.

Leilighetens areal og spesifikasjon av primærrom (P-rom)

Bruttoareal - BTA: 84 m²
Primærrom - P-rom: 70 m²
Bruksareal - BRA: 78 m²

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
I primærrom er alle innvendige rom i leiligheten medtatt i beregningen med unntak av innvendig bod på ca. 3 m² og utvendig sportsbod på ca. 5 m².

Sportsbod med  utvendig inngang v/leilighetens inngangsparti på ca. 5 m² er medtatt i BTA og BRA. arealer. 

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnader og hva de inkluderer

Leilighetens felleskostnader på totalt kr 2 099,- per måned dekker blant annet følgende:

* TV grunnpakke - Telenor (Canal digital)
* Internett - bredbånd - Telenor (Canal digital)
* Felles bygningsforsikring
* Snømåking, salting og grusing
* Medlemsavgift Sandåsen Velforening
* Regnskap- og forretningsførsel
* Styrehonorarer
* Vedlikehold uteområde
* Inventar/rekvisita/driftsmateriale
* Filter for filterbytte av balansert ventilasjonsanlegg
* Reparasjoner og annet vedlikehold

Se for øvrig sameiets regnskap i årsberetning for 2020 som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter.

Standard

Hjemmet er moderne innredet med stiltilpasset eksteriør og interiør. Den innvendige standarden bærer preg av gjennomtenkt materialbruk, god teknisk standard og funksjonalistiske løsninger hvor moderne og god løsninger i høysetet! God kvalitet på interiøret, moderne bad/kjøkken og moderne utførelse m/god varmeøkonomi fordrer til høy trivsel - alt dette er det lagt til rette for i leiligheten fra 2019. Selger har i tillegg påkostet leiligheten med en rekke system for lysskinner, innvendig solskjerming, flotte garderobeskapsløsninger og utvidet kjøkkenskapsløsninger.

Gulvet - rommets femte vegg:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. I alle rom er det lyse eikeparkettgulv. Disse er både klassiske og solide. På baderommet og i entre/gang er det flislagte gulv. Samtlige gulv inne i leiligheten har termostatstyrt gulvvarme som gir herlig varmekomfort samtidig som man slipper å oppta innervegger med veggmonterte varmekilder. Det er ikke gulvvarme i boder.

Innervegger og himlinger:
Alle innervegger har malte overflater med malte gipsvegger, samtlige i lyse og varme nyanser. Dette gir en flott helhet, samtidig er denne type overflater enkel å male dersom man ønsker fra tid til annen ønsker fargevariasjoner. Fargevalgene følger en "rød tråd" hvor lyse og moderne fargeskalaer skaper et flott helhetspreg. Dette i kombinasjon med ustrakt bruk av listefrie overganger mellom tak-/innervegger forsterker det moderne uttrykket. I flere av oppholdsrommene er det montert påkostede skinner for lyssettingssystem som medfølger, se beskrivelse av de ulike rommene hvor dette er nærmere spesifisert.

Entre/gang med adkomst fra over-/innbygget inngangsparti:
Vel innenfor hovedinngangsdøren, godt skjermet av over-/innbygget inngangsparti, møter man den lyse entrèen og gangen som hinter om hva man har i vente i resten av hjemmet! Dette lyse og innbydende rommet har montert åpent garderobesystem m/trådhyller, hengeanordning og trådkurver som gir god oppbevaringsplass for sko, yttertøy med mer. Garderobesystemet er fra Elfa. Under de solide flisene er det som ellers i alle gulv i leiligheten lagt gulvvarme som holder skotøy og annet som oppbevares i rommet varmt og godt. Legg merke til hovedinngangsdøren med høyt og smalt vindu.

Kjøkkenet med innredning fra tradisjonsrike Huseby kjøkken:
Kjøkkenet ligger sentralt i leiligheten, nærmest entre/gang hvor dør adskiller rommene. Kjøkkenet er plassert tilbaketrukket fra stuen, men i helt åpen løsning med leilighetens spisestue. Dette gir en åpen og flott løsning hvor man har fin nærkontakt med familie-/gjester rundt spisebordet i hjemmet, likevel godt skjermet fra øvrig del av leilighetens hovedoppholdsrom.
Kjøkkenet er moderne, men likevel klassisk og stilrent i nordisk design. Innredning med glatte dørblader og overskap ført helt opp til tak, øverste del er innkasset opp mot himlingen. Her er det lagt vekt på detaljer som gir et moderne preg, som blant annet variasjonene av de ulike skapmodulene og blant annet delvis bruk av praktiske kolonialskuffer blant underskap. Overskapene er takhøye og gir dermed ekstra plass i tillegg til at renholdet gjøres enklere uten støvsamlere! Kjøkkenets utforming med U-form gir god benkeplass og ikke minst gjør løsningen rommet til et suverent "arbeidskjøkken". LED-lys skjermet under overskapene gir god belysning til benkeplatene og det er installert en rekke stikkontakter jevnt fordelt over benkeplatene for bruk av elektrisk kjøkkenutstyr. I tillegg er det montert lysskinne m/3 stk. hengelamper som gir et flott særpreg til rommet.
Alt av hvitevarer er integrert og fra Siemens med helintegrert oppvaskmaskin, separat induksjon steketopp innfelt i benkeplate (komfyrvakt), stekeovn i underskap og helintegrert kjøle- og fryseskap (separat). Stiltilpasset kjøkkenventilator i børstet stål med integrert belysning med avtrekk ut i yttervegg.

Stue-/spisestue hvor spisestuen ligger i åpen løsning mot kjøkkenet:
Dette rommet særpreges spesielt av de store og dype glassflatene mot terrasse og hagen i vest og ikke minst fin plass til både sofa-/sittegruppe og spisestuearrangement. Vinduene og terrassedøren i vest gir også flott nærkontakt med haven og terrassen. Alle glassflatene her ligger mot vest og slipper dermed inn dags-/sollyset på flott vis. Innvendig sol- og innsynsskjerming er montert på alle vindusflater - disse medfølger. Det er lagt opp flere taklyspunkt med uttak i overgang innervegg/himling. Disse er koblet opp med installerte veggbrytere og alt av lys-/lampeskinner medfølger. Disse består av lange spotlightsskinner mot begge langvegger, i tillegg er det skinner over spisestuesonen hvor begge hengelampene montert i denne medfølger.

Det store baderommet med dusjhjørne, toalett og plass for vaskemaskin/tørketrommel:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Det store baderommet i leiligheten er strategisk plassert med inngang fra boligens entre/gang. Badet er moderne og lekkert med flislagte vegger og flislagte gulv. Store og lyse grå gulvfliser skaper en fin kontrast mot de hvite, store og avlange veggflisene. I dusjløsningen er det matchende fliser av mindre dimensjon og mørkere farge enn øvrige gulvfliser, i tillegg er det kontrastfliser i sonen ved dusjarmaturet som skaper en fin variasjon. I dusjen er det inn-/utadslående dører av herdet glass. Baderomsinnredning har heldekkende servantplate og brede og doble kolonialskuffer som gir god og praktisk oppbevaringsplass. Høyskap med både romslig slagdørskap og doble skuffer rommet god plass for håndklær og annet. Bredt og overliggende veggspeil m/innfelte sidelys av LED har i tillegg overlyslampe for ekstra god belysning. Vegghengt toalett med skjult sisterne viderefører det moderne preget og forenkler rengjøringen. Over toalettet er det et lite vindu som slipper inn naturlig dagslys. Det er god plass til vasketårn og dermed plassering av både vaskemaskin og tørketrommel som "tårnløsning".

De to soverommene plassert på hver sin side av leiligheten - begge med plassbygde skyvedørsgarderober:
Begge soverommene ligger gunstig plassert, plassert på hver sin side av leiligheten. Som ellers i leiligheten er det også her termostatstyrt gulvvarme med individuell temperaturstyring. Begge soverommene er også påkostet med takhøye to-dørs skyvedørsgarderober fra vegg-til-vegg, lysskinner m/monterte downlights i tak og innvendig solskjerming til vinduene ut mot vest. I begge garderobeskapene er det Elfa garderobesystem med m/trådhyller, hengeanordning og trådkurver. Rommenes utforming byr på fleksible innredningsmuligheter med plass skrivebord, kommoder eller annet i tillegg til senger.

Andre tekniske installasjoner:
º Moderne innerdører med glatte dørblad
º Eget kontrollpanel til styring av balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner
º 120 liter varmtvannstank
º Termostatstyring til alt av varmekabler/varmefolie  
º Astrour m/automatisk tenning og slukking av utvendig belysning
º Innlagt fibernett for TV og Internett - inkludert i fellesutgifter
º El-anlegg med 32 ampere hovedsikringer
º Frostfri utevanningskran
º Innbygget VVS rørskap i vegg
º VVS med rør-i-rør system
º Waterguard vannstopp i kjøkkenbenk
º Hovedstoppekran i rørfordelingsskap
º Utvendige stikkonktakter på yttervegg v/terrasse

Oppvarming og balansert ventilasjonsanlegg

Leiligheten har elektrisk oppvarming med gulvvarme i alle innvendig rom med unntak av i innvendig bod.

Det er elektriske varmekabler med termostatstyring i entre/gang og på baderom. På kjøkken, i stue-/spisestue og på begge soverom er det gulvvarme med termostatstyrt folie.

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner sørger for godt inneklima og god energiøkonomi!

Byggemåte i korte trekk

Selveierleilighet i skjermet 8-mannsbolig oppført i 2019 på selveiet tomtegrunn. Bygningen er oppført i tre på kjeller av mur. Yttervegger i tre bindingsverk utvendig kledd med behandlet trekledning. Lyd og brannskille mot naboseksjon. Vinduer i tre av type toppsving og fastkarm - 3-lags glass. Terrassedør i tre med 3-lags glass og vindstopp. Inngangsdør i tre med 2-lags glass. Etasjeskiller av støpt gulv mot grunnen. Etasjeskiller mot 2.etasje i tre med lydskille.

Se for øvrig utarbeidet tilstandsrapport som følger av komplett salgsoppgave for ytterligere beskrivelse av boligens byggemåte.

Parkering

Med leiligheten følger en asfaltert og oppmerket parkeringsplass, denne er merket med leilighetens adresse (B) og ligger strategisk plassert rett ut for eget inngangsparti. Evt. ladestolpe for El-bil lader kan installeres på egen parkeringsplass mot oppkobling mot strømskap ved siden av parkeringsplassen.

På sameiets tomt er det også gjesteparkeringsplasser på oppmerkede og asfalterte plasser til gjester.

Parkering i sameiet er organisert i henhold til vedtekter med enerett til bruk frem til 2048 (per tidens lovens lengste anledning for tidsfastsetting), ref. sameiets vedtekter punkt 4.

Type tomt

Selveiet fellestomt for sameiet.

Tomt og hage

Leiligheten disponerer til eget bruk den del av sameiets fellestomt som er avgrenset mellom bygningene i vest (mellom boligrekkene). Denne er oppmålt til 46,6 m² iht. matrikkelbrev, ferdig opparbeidet med en lettstelt gressplen, levegg som skaper flott avskjerming og ikke minst med den store og deilige markterrassen. Mot syd er det også nylig plantet løvhekk  mot naboleilighet. På denne solfylte vestsiden er det også avsatt område ut mot sykkel-/gangsti for evt. beplantning av hekk eller lignende hvis dette er ønskelig å etablere for avskjerming.

Asfaltert gårdsplass og asfalterte gangarealer ved byggets inngangsparti og adkomstarealer gir enkelt vedlikehold og "rene flater". Ved leilighetens over-/delvis innbygde inngangsparti er det steinlagt med tromlet belegningsstein.

Fellesområdene ved Sandeåsen boliger er flott opparbeidet fellestomt med diverse beplantninger. Såndåsen vel har opparbeidet to flotte lekeplasser og treningspark som eies i felleskap av Sandåsen vel. Det skal også etableres et stort friområde til med lekeapparater og samlingsplasser  vis-a-vis den store lekeplassen.

Sameiets fellestomt er selveiertomt hvor arealet er oppgitt til 2 305 m², arealet inkluderer også område med eget bruksnummer med egne biloppstillingsplasser samt gjesteparkeringsplasser.

Adkomst - slik finner du frem til Sandeåsen og Anders Skjolds vei 41b

Fra Tønsberg kjører man forbi Kilen og rett frem i den nye rundkjøringen på toppen av Presterødbakken Ta til venstre i rundkjøringen i Olsrødkrysset v/Olsrød park. Sving så til høyre inn på Gauterødveien og følg denne til Beles vei kommer på venstre side. Følg så Beles vei frem til Anders Skjolds vei som ligger som tredje stikkvei til venstre i Beles vei. Følg deretter nummerskilting, Anders Skjolds vei ligger inn til høyre innerst i gaten og deretter innerst i blindgate på venstre hånd. Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse. Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eier

Davor Kordic Nevena Kordic

Beskrivelse av sameiet

Sameiet Anders Skjoldsvei 41, 43 og 45 består av 20 boligseksjoner. Sameiets eiendom ligger på matrikkelen gbnr. 148, bnr. 1134 i Tønsberg kommune. Sameiet er opprettet ved seksjoneringsbegjæring tinglyst den 13/3-2019 og er registrert i Brønnøysundregisteret med org. nr. 922 701 164.

Forretningsfører i sameiet: OBOS, avd. Tønsberg ved rådgiver Bente Rojahn Kveil - e-post: bente.rojahn.kveil@obos.no.

Evt. felleslån i sameiet: Sameiet har ingen lån.

Sameiets økonomi: Årsregnskapet for 2020 viser driftsinntekter på kr 412 056 og driftsutgifter på kr 336 496,- Overskuddet på 76 026,- ble overført til sameiets egenkapitalkonto (vedtatt på seneste årsmøte). Foregående regnskapsår (2019) hadde et overskudd på kr 120 884,- hvor også dette ble overført til sameiets egenkapitalkonto. Per 31/12-2020 hadde sameiet en akkumulert egenkapital på kr 208 046,-. I 2021 er det budsjettert med ekstraordinært vedlikehold da bygningene males, dette dekkes gjennom opptjent egenkapital/evt. økte felleskostnader.

Sameiebrøk for denne leiligheten: 73/1576. ihht. seksjoneringsbegjæring tinglyst 25/3-2019.

Ytterligere informasjon om sameiet finnes om vedlegg i PDF-salgsoppgave som inneholder blant annet opplysningsskjema fra forretningsfører,

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, evt. husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nettsalgsoppgaven på FINN eller hjemmesider).

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd. Leilighetene inngår i eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer.

Den enkelte seksjonseieren hefter for felles ansvar og forpliktelser etter sin sameiebrøk. Sameiet har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp ifølge opplysninger fra kommunen.

Adkomstvei er kommunal/overleveres kommunen som kommunal vei og sameiets fellesområde har private tilkomstarealer.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen for Tønsberg kommune av 22.05.2010er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende". Eiendommen ligger i et regulert område med plannavn 3803 20150113 - Sandeåsen boliger (8.2.2017) med reguleringsformål "Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse. Relaterte planer: 53007 Gbnr. 146/4, 149/32 m. fl., Gauterødveien (10.12.1985).

Kommunen opplyser at det ikke er igangsatt planlegging som inkluderer/berører eiendommen, eiendommen ligger ikke i område med nedlagt forbud mot tiltak og det er heller ikke planforslag som berører eiendommen. Alle opplysninger er innhentet fra Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 06.06.2019, rettet til Eventyrhus AS som søker og Sandeåsen Boligutvikling AS som tiltakshaver. Kopi av ferdigattest følger av vedlegg i salgsoppgave.

Prisantydning

3 325 000,- / Fellesutgifter: 2 099,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

3 325 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 83 120,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 325 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 91 862,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 416 862,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport utført sertifisert takstmann Hans Holt Byggmester/Takstmann med befaringsdato 23/9-2021, rapporten følger som del av komplett PDF-salgsoppgave.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Felles bygningsdeler er ikke vurdert, men beskrevet.

Tilstandsrapporten har utelukkende Tilstandsgrad 1 vurderinger (TG-1), den har ingen TG-2 eller TG-3. Tilstandsgrad 0 (TG-0) benyttes ikke i denne type rapporter.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 10 292 kWt  utfra et snitt forbruk de seneste tre årene. Forbrukstallet er innhentet fra Lede og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over en målt periode. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 7174160

Ovennevnte er felles bygningsforsikring tegnet av sameiet. Utgiftene til denne inngår i fellesutgifter. Evt. innbo-/løsøreforsikring må bekostes og besørges av leilighetseier.

Kommunale avgifter

Kr. 10 696 pr. år

Kommunale avgifter for 2021 inkluderer vann, avløp og renovasjon. Det er ikke installert vannmåler i leiligheten, denne må hvis ønskelig evt. bestilles hos Tønsberg kommune.

Forholdet til eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt per i dag i denne delen av Tønsberg kommune.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:873 282,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 143 814,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Sameiet er medlem da Sandåsen Velforening, årlig velavgift  er inkludert i fellesutgifter.

Adgang til utleie

Eiendommen er registrert med en boenhet og den har ingen separat utleiedel i tillegg til denne.

Leiligheten kan leies ut dersom ønskelig.  jfr. Punkt 2-1 i sameiets vedtekter "rettslig disposisjonsrett". Ved utleie av egen boligen skal sameiets styre underrettes. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i skattemessige konsekvenser ved utleie av egen bolig. Til orientering stilles det ved utleie av bolig krav til fremleggelse av radonmåling ovenfor leietaker.

Forholdet til boplikt

Det er ikke boplikt på eiendommen.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen, ref. sameiets vedtekter punkt 3-2 "ordensregler".

Forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett knyttet til omsetningen av denne eiendommen.

Skolekrets

Eiendommen sogner til Skolekrets 12 - Sandeåsen. For evt. spørsmål, ta kontakt med skolekontoret i Tønsberg kommune.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners. Kjøper har likevel plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Overtagelse etter nærmere avtale. 

Hvis mulig, vennligst oppgi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Tinglyste rettigheter og heftelser/servitutter

Følgende er heftelser/servitutter tinglyst på eiendommens grunnboksblad foruten selgers evt. frivillige pant:

1906/900142-1/91. Bestemmelse om veg. 01.10.1906. Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:149 Bnr:7. Overført fra: 3803-148/1134. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1934/900557-1/91. Bestemmelse om veg av 05.06.1934. Rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:149 Bnr:15. Rett til å flytte en grind. Overført fra: 3803-148/1134. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1935/900721-1/91. Bestemmelse om veg 26.03.1935. Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:149 Bnr:18. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 3803-148/1134. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1935/900553-1/91. Erklæring/avtale 09.07.1935. Plikt til å la kloakkledning gå i vestlig retning ut i myren. Overført fra: 3803-148/1134. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
1935/900548-1/91. Bestemmelse om gjerde 17.12.1935. Overført fra gnr 148 bnr 32. Overført fra: 3803-148/1134. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1938/382-1/91. Bestemmelse om kloakkledn. 01.03.1938. Rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:149 Bnr:30. Overført fra: 3803-148/1134. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
1938/1714-1/91. Bestemmelse om kloakkledn. 28.06.1938. Rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:149 Bnr:26. Overført fra: 3803-148/1134. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
1943/1656-1/91. Bestemmelse om kloakkledn. 28.06.1943. Rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:149 Bnr:44. Overført fra: 3803-148/1134. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1967/503820-1/91. Erklæring/avtale av 12.09.1967. Grenseregulering mellom gnr. 149, bnr. 6 og 120. Overført fra: 3803-148/1134. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
1970/506188-2/91. Bestemmelse om bebyggelse 11.12.1970. Rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:149 Bnr:64. Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 1,5 m. Overført fra: 3803-148/1134. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
1976/504298-5/91  Bestemmelse om bebyggelse 18.06.1976. Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. - vann-, overvann- og spillvannsledninger. Overført fra: 3803-148/1134. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
1984/6231-1/91  Best. om vann/kloakkledn. av 18.05.1984. Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:149 Bnr:18. Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:149 Bnr:155. Med flere bestemmelser. Overført fra: 3803-148/1134. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1984/6231-2/91  Erklæring/avtale av 18.05.1984. Bestemmelse vedr. vedlikehold av bygn. på gnr. 149, bnr. 18 og 155 hvor bygn. ligger inntil felles grense. Overført fra: 3803-148/1134. Gjelder denne registerenheten med flere
 
2001/3139-2/91  Best. om vann/kloakkledn. av 13.03.2001. Rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:148 Bnr:313. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 3803-148/1134. Gjelder denne registerenheten med flere
 
2009/396131-1/200. Elektriske kraftlinjer av 04.06.2009. Rettighetshaver:LEDE AS. Org.nr: 979422679. Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av frittstående nettstasjon med tilhørende kabelanlegg. Overført fra: 3803-148/1134. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
2009/396234-1/200  Elektriske kraftlinjer 04.06.2009. Rettighetshaver:LEDE AS. Org.nr: 979422679. Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av høyspennings kabelanlegg. Overført fra: 3803-148/1134. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
2011/237944-1/200  Bestemmelse om kloakkledn. 25.03.2011. Rettighetshaver:TØNSBERG KOMMUNE. Org.nr: 921383681. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om bebyggelse. Overført fra: 3803-148/1134. Gjelder denne registerenheten med flere
 
2015/16107-1/200  Bestemmelse om veg 08.01.2015. Rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:148 Bnr:16. Overført fra: 3803-148/1134. Gjelder denne registerenheten med flere
 
2019/279945-1/200. Erklæring/avtale. 07.03.2019 21:00. Kan ikke slettes uten samtykke fra:TØNSBERG KOMMUNE. Org.nr: 921383681. Div. rettighetshavere.

Grunndata tinglyst på eiendommen:
2019/350878-1/200. Seksjonering av 25.03.2019. Opprettet seksjoner: snr: 3. Formål: Bolig. Tillegsdel: Bygning og grunn. Sameiebrøk: 73/1576.

Eiendommen selges med de ovennevnte tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?