Til innholdet

Ny lekker og smakfull eierleilighet i 2. etg. Midt i byen med gangavstand til alt. 2 soverom. Balkong. Flytt rett inn!

Munkegaten 10A
Prisantydning 3 990 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 64
BRA: 64 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2022
Tomtareal: 339 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SENTRUM

Adresse

Munkegaten 10A 3126 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Midt i Tønsberg sentrum ligger denne eiendommen, i et solrikt og urbant område med bl.a Haugar kunstmuseum som en av de nærmeste naboer. I denne eiendommen, i hjertet av sentrum, bor du idyllisk til i eldre sjarmerende trehusbebyggelse med  vakker natur og friluftsområde på Slottsfjellet og Haugar ikke langt unna. Kun et par minutter unna ligger Tønsbergs torv og byens handlegater, samt koselige Tønsberg brygge. Omgivelsene byr på både rekreasjon, shopping, kulturliv, kafè- og restaurantliv rett utenfor stuedøren samtidig med at roen er beholdt i det populære boligområdet. Kun 5 min. å gå til tog/buss og til brygga i Tønsberg.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 2022

Innhold

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:
Felles gang. Stue med åpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer. 2 soverom hvorav 1 med utgang til vestvendt balkong. Bad/wc med dusj og opplegg til vaskemaskin.

Kjeller inneholder:
1 privat bod. Fellesrom.

Det er også en fellesbod i kjeller for eventuelt vaskepersonel med toalett og utslagsvask.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 64 kvm

2. etasje:
Totalt: 64 kvm. P-rom: 64 kvm. S-rom: 0 kvm.

Standard

Velkommen til denne totalrenoverte selveierleiligheten som ligger i en bygård med 6 leiligheter. Bygget er opprinnelig oppført i 1910/1947 men blitt endret flere ganger. Leiligheten gir et meget godt inntrykk og er smakfull utført i tidsriktige farger. Ekstra takhøyde i stue, kjøkken og soverom gir en god følelse av romslighet. På gulv er det lagt 1-stavs hvittet eikeparkett og veggene er malte gipsplater. Lekkert kjøkken fra Epoq med hvitevarer. Badet er smakfult flislagt. Det er lagt opp fiber fra Telenor. Grunnpakke for internett 350 og T-we med ruter og dekoderboks kr. 799 pr. mnd i 1 år inkludert oppstart og installerings kostnader (må bestilles av hver enkelt leilighet).  Det er lagt opp video calling system i leiligheten og det er serie koblet brannanlegg. Bygården er totalt ombygd og man har bygget nært opptil byggeforskriften TEK 17. Det er lagt opp Xcomfort system i leiligheten, dvs at det er mulighet for å styre lys med mer med telefonen. Fellesarealene er pent oppusset og det er lagt opp fellesmåler med automatiske lys i kjeller og ganger. Det er også egen fellesbod i kjeller for eventuelt vaskepersonel med toalett og utslagsvask. Det er også egen fellesbod for oppbevaring av f.eks. utemøbler.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler i bad/wc.

Parkering

Det er vanlig gateparkering i områdets nærliggende gateløp. Man kan søke kommunen om såkalte beboerkort. Den 1. september 2009 innførte Tønsberg Parkering beboerparkering i sentrum. Dette innebærer at alle som er folkeregistrert beboere i Tønsberg sentrum og eier av motorvogn, kan søke om beboerparkeringskort. Kortet gir tilgang til parkering på offentlige avgiftsplasser. Det er også godt med eksterne tilbud om leieplasser både innomhus og utomhus innenfor kort gangavstand.

Areal og eierform

Areal: 339 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

I tillegg til egen balkong er det hyggelige fellesarealer i bakgården som er opparbeidet med terrasseplatting med utetelt samt noe beplanting.

Eier

Spectrum invest as v. Øystein Moskvil

Vei, vann og avløp

Offentlig

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til: Boligbebyggelse - Plan: Nåværende Kommunedelplan - Sentrum, Byplan 2018 - 2030 TBG

GJELDENDE REGULERING
Ligger eiendommen i et regulert område? Nei

BEBYGGELSESPLAN
Omfattes eiendommen eller en del av eiendommen av en bebyggelsesplan etter eldre PBL? Nei

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK
Ligger eiendommen eller del av eiendommen innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak? Nei

REGULERING UNDER ARBEID
Er det igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen?Nei

PLANFORSLAG
Eksisterer det planforslag som berører eiendommen?Nei

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest utstedt 08.09.2022.

Diverse opplysninger

Sameiet Munkegaten 10a
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 990 000,- / Fellesutgifter: 2 063,- pr. mnd
Fellesutgifter inneholder: Bygningsforsikring, strøm i fellesarealer, avsetning til vedlikehold, diverse uforutsette utgifter, vasking av felles ganger/trapper, brann anlegg service og tilknyttning, div. utstyr og beplanting samt foretningsførsel.

Siden sameiet er nytt så innbetales kr 5000 pr seksjon i tillegg til kjøpesummen som betales for å starte opp sameiet og for å ha en start kapital.

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-))
  5 000,- innbetaling oppstart sameie
--------------------------------------------------------
114 092,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 104 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Forsikring

KLP Polisenummer: 12411415

Kommunale avgifter

Kr. 6 440 pr. år Eiendommen deler vannmåler. Vann- og avløpsgebyrer betales etter målt forbruk fordelt på hver seksjon. Forbruket for 2022 er satt til 20 m3.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging (Kr.2.492)
Provisjon kr. 43.750,-

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Utbygger har bevisst ikke satt inn dør mellom gang og stue/kjøkken som er et krav i forhold til lyd rapport.

Kjeller er den opprinnelige og det kan derfor ved ekstrem vær forekommme noe innregning av vann.

Plantegningen er ikke målsatt og det tas forbehold om feil.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?