Til innholdet

Nyere eierleilighet med tidsriktig utforming og sentral beliggenhet. 2 soverom og balkong med utsikt til Træla.

Burotveien 4C
Prisantydning 3 750 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 65
BRA: 69 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2018
Tomtareal: 1127 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Kort om eiendommen

Velkommen til Burotveien 4C, en tiltalende og lettstelt leilighet med arealeffektiv planløsning og gode lysforhold. Leiligheten fremstår som tilnærmet ny, så her kan du flytte rett inn og bare bo! Leiligheten er beliggende på Presterød, på hjørnet i 1.etasje med utsikt mot Træla. Sentral beliggenhet med kort vei til "alt", som bl.a Tønsberg sentrum, brygga, Farmandstredet, samt Kilen handelsområde. Det medfølger en ekstra dyp garasjeplass, hvor man har mulighet for parkering av to biler samt plass til bod.

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Presterød

Adresse

Burotveien 4C 3118 Tønsberg 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjør hovedveien mot Kilen og Valløveien (RV 311) retning Åsgårdstrand. I rundkjøringen ved Kilden kino tar man til høyre. Første vei til venstre er Burotveien og eiendommen er beliggende på venstre side av veien i Burotveien 4. Eiendommen er skiltet med salgs skilt fra Z-eiendom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger gunstig til på Presterød med ca. 2 km. til Tønsberg sentrum med gode shoppingmuligheter, bibliotek, kulturhus, togstasjon, svømmehall o.l, samt populære Tønsberg Brygge med en rekke kafeer og restauranter. I Tønsberg finnes flere kulturminner som blant annet Slottsfjellet, samt et stort og variert kulturliv som festivaler og konserter med mer. I nærområdet finnes det også en rekke treningsmuligheter som Level Olsrød, Slagenhallen og EVO Tønsberg for å nevne noe.
Eiendommen er beliggende med gåavstand til Kilen handelsområde med ulike forretninger, Kilden kino og matbutikker. 

Det er kort vei til skoler og barnehager, samt tur- og rekreasjonsområder. Fra eiendommen er det også kort vei til Klopp, Karlsvika og Ringshaugstranda med bademuligheter og småbåthavn.

Det er etablert gang- og sykkelsti i området og en sykkeltur til Tønsberg tar ca. 10 minutter.
Gode kollektivforbindelser med busstopp til Tønsberg og omegn samt Horten/Åsgårdstrand ca. 100 meter fra eiendommen.

Velkommen til Tønsberg - Norges eldste by!

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i prospektet.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2018.
Byggeår er hentet fra Eiendomsverdi.
Eiendommen er registrert hos kommunen som tatt i bruk 17.04.2018.

Bygninger og byggemåte

Leiligheten er beliggende på hjørnet i 1. etasje og inneholder:
Gang, innvendig bod, bad, 2 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 69 kvm

Det gjøres oppmerksom på at oppgitte arealer er basert på illustrasjons plantegning gitt av selger til megler og er et avrundet areal til nærmeste hele kvadratmeter.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Velkommen til denne tiltalende og lettstelte leiligheten med arealeffektiv planløsning og gode lysforhold. Her kan du flytte rett inn og bare bo! Det er valgt tidsriktig material- og fargevalg i lyse toner, og med store vindusflater gjør dette leiligheten til en lys og trivelig plass å være.
Leiligheten er beliggende på hjørnet i 1.etasje med utsikt mot Træla. Entrèen byr på et godt førsteinntrykk, med vannbåren gulvvarme og tidsriktig fargevalg. Forøvrig er det vannbåren gulvvarme i hele leiligheten, foruten bod.

KJØKKEN:
Lyst profilert kjøkken som er praktisk anlagt med åpen løsning mot stue, og har integrerte hvitevarer som kjøl-/fryseskap, oppvaskmaskin, koketopp og stekeovn. Det er benkebelysning, samt parkett på gulv. Kjøkkenet har også god plass til en koselig spisegruppe.

STUE:
Romslig stue med direkte adkomst ut til stor hjørnebalkong med utsikt til Træla. Balkongen er delvis overbygd og ligger godt opp fra bakkeplan slik at den gir godt utsyn. Stuen har tidsriktig fargevalg, parkett på gulv og god plass til sofagruppe.

BAD:
Badet som er flislagt har også downlights i tak og varme i gulv. Det inneholder baderomsinnredning, vegghengt wc, dusjhjørne, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

SOVEROM:
Leiligheten har 2 soverom, hvorav begge soverommene har frittstående garderobeskap.

BOD/TEKNISK ROM:
Det finnes også en bod/teknisk rom i leiligheten som gir mulighet for lagringsplass, samt oppbevaring av varmtvannsbereder.

Velkommen til visning!

Oppvarming

Energivennlig bolig hvor alle gulv innvendig, unntatt i bod, er med vannbåren gulvvarme med termostat tilknyttet varmepumpe.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass med leiligheten som er ekstra dyp og gir mulighet for parkering av to biler etter hverandre, samt bodplass i bakkant. Det er også parkering i forkant av garasjen. Det er tilrettelagt for El-bil lading, men dette er ikke montert/installert. 
Heis fra garasje til svalgang i hver etasje.
For gjester er det mulighet for benyttelse av parkering i Burotveien 2 til gjesteparkering utenom vanlig arbeidstid (ikke mellom kl. 06.30 og 17.00 på hverdager).

Areal og eierform

Areal: 1 127 kvm, Eierform: Fellestomt

Oppgitt tomteareal er et beregnet areal som er innhentet hos/oppgitt av kommunen og må kunne ansees som er ca./antatt areal. Arealet er hentet fra elektronisk matrikkelutskrift som er mottatt fra kommunen. Det tas forbehold om at arealet kan avvike noe.

Tomt og hage

Fellesarealet er pent opparbeidet med plen, delvis asfaltert, samt lekeplass. Fellesarealene disponeres i henhold til sameiets vedtekter.

Eier

Broen eiendom as

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei og er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område. Avsatt til kombinert bebyggelse og anleggsformål (bolig/forretning/næring/kontor), høyspenningsanlegg (inkl høyspentkabler), gårdsplass og parkeringsplasser. Plannavn: Kilen (planid 3803 20100020). Vedtaksdato: 19.06.2013.
I henhold til kommuneplanens arealdel, er området avsatt til boligbebyggelse - nåværende og kombinert bebyggelse og anleggsformål - nåværende (bolig/forretning/næring/kontor) vedtaksdato: 22.05.2019.
Relaterte planer for eiendommen med plannavn Kilden Vest (planid 20140105) vedtaksdato: 18.05.2017, plannavn Kilden Kinosenter (planid 57010) vedtaksdato: 11.09.2002, plannavn Næringsområde Kilen Øst (planid 57006) vedtaksdato: 19.06.2013, plannavn Ringvei Nord Parsell - Kryssområde Kilen Øst (planid 57023) vedtaksdato: 07.12.2005, plannavn Ringvei Nord Parsell - Kryssområde Kilen Vest (planid 61237-B1) vedtaksdato: 25.11.2005.

Arealplaner med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Heftelser:
Tinglyst 19.04.1961 - dagboknr. 501275
Overført fra: 3803-151/312
BESTEMMELSE OM GJERDE/ kloakkledning.
Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata:
Tinglyst: 03.04.2018 - dagboknr. 601460
Opprettet seksjoner:
Snr: 3
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 65/672
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Tinglyste rettigheter på Gnr. 151 Bnr. 313 (naboeiendom):
Tinglyst: 27.02.2017 - dagboknr. 173864
Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr: 3803 Gnr: 151 Bnr: 312
Bestemmelse om vedlikehold.

Tinglyst: 26.06.2019 - dagboknr. 730663
Bruksrett
Rettighetshaver: Knr: 3803 Bnr: 151 Bnr: 312 Snr: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 og 12.
Rett til å benytte areal til oppstilling av avfallsbeholdere.

Det er innhentet kopi av tinglyste dokumenter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 17.04.2018. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Burotveien 4, Orgnr.: 821115892
Det er ingen gjeld i Sameiet.
Sameiet Burotveien 4 av 12 boligseksjoner.

Eiendommen er forsikret gjennom Tryg forsikring.
Kjøper er selv ansvarlig for å tegne egen innboforsikring.

Ytterligere informasjon om evnt. felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører/styreleder. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Normalt dyrehold er tillatt - restriksjoner kan komme iflg sameiet.
Erverver og leier av seksjon må meldes til styret for registrering.
Sykler parkeres i sykkelstativ.
Egen ukentlig liste blir utarbeidet for for gressklipping/gressing.
Den enkelte beboer har et medansvar for at fellesarealene holdes forsvarlig vedlike.
Andelseiere som deltar på eventuelle dugnader satt i regi av styret er forsikret gjennom Sameiet forsikringsordning.
Parkering skal kun skje på borettslagets oppmerkede parkeringsplasser. Biler som benytter Sameiets parkeringsplasser uten tillatelse, vil bli tauet bort. Det er tillat å parkere på parkeringsplassene foran bygningen til Blinkhus med mulighet for parkering i Burotveien 2 til gjesteparkering utenom vanlig arbeidstid (ikke mellom kl. 06.30 og 17.00 på hverdager).

Det kan kunne påregne evnt. trappevask, dugnadsplikt samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, referat årsmøte og årsregnskap. Kopi kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Se for øvrige vedlagte vedtekter og husordensregler i salgsoppgaven.

Prisantydning

3 750 000,- / Fellesutgifter: 1 455,- pr. mnd Fellesutgiftene dekker vedlikehold, snørydding/strøing, byggforsikring, samt andre driftskostnader.

Beregnet totalkostnad

3 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 102 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 852 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Forsikring

Tryg

Kommunale avgifter

Kr. 9 583,62 pr. år Kommunale avgifter dekker vann, avløp og renovasjon.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Eiendommen er seksjonert og eierforholdet reguleres av "Lov om eierseksjoner".

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 161220 (Kr.4 500) Rettigheter (Kr.344) Pantattest selger gjeldende naboeiendom Gnr. 151 Bnr. 313 (Kr.387) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedsføringspakke (Kr.17 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 750 000,-) (Kr.35 625) Tilrettelegging (Kr.13 695) Totalt kr. (Kr.79 426)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?