Til innholdet

Nyere, råflott leilighet i 1. etg. med 2 (3) sov. og alt på en flate. Flott terrasse med hagedel! Rolig og barnevennlig!

Halvdan Kvitbeins vei 7E
Prisantydning 2 850 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 71
BRA: 76 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2017
Tomtareal: 5996 m²
Få salgsoppgave

Visninger

torsdag 13. juni Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Kort om eiendommen

- Stilig og moderne selveierleilighet
- Bygget i 2017
- Første etasje
- Alt på en flate!
- 2 soverom
- Innholdsrikt og tidsriktig kjøkken
- Integrerte hvitevarer
- Romslig og tiltalende stue
- Flere innredningsmuligheter
- Vedovn i stuen
- Meget hyggelig overbygget terrasse på 17 kvm.
- Koselig hagedel med hekk
- Moderne og flislagte baderom
- Innbydende entrè med fliser
- Gulvvarme på bad og i gang
- Ventilasjon med varmegjenvinning
- Lave felleskostnader
- Carport på 15 kvm.
- Utvendig bod på 5 kvm.
- Barnevennlig og rolig
- Lekeplass i nabolaget
- Flotte turområder
- Gangavstand til Semsbyen
- Kort vei til skole og barnehage
- "Flytt rett inn" leilighet som må sees

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg / Sem

Adresse

Halvdan Kvitbeins vei 7E 3170 Sem 1. etasje

Adkomst

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i rolige og landlige omgivelser på Sem i Tønsberg kommune, drøyt 5 km fra Tønsberg sentrum. Fra eiendommen er det ca. 15 min gange til Sem barneskole og 10 min gange til barnehage. Videre er det kort vei til flotte turområder som gir god rekreasjon på helårsbasis. Det er også enkelt å komme seg til fjorden med fantastiske badeplasser, kyststi og mulighet for båtliv.

Området har blitt meget populært de siste årene, noe som har gjort tettstedet til et satsningsområde for kommunen. Sem har en aktiv idrettsforening med fokus på et inkluderende miljø, samt et godt tilbud innen fotball, friidrett, håndball og turn. I nærområdet ligger også Stall Hesby med rideskole. Vinterstid kan Storås skianlegg i Stokke by på skiglede for hele familien.

Det er også kort vei til idylliske Akersvannet med naturreservat som innbyr til gode naturopplevelser. Ikke langt fra vannet finner du også Vestfold golfklubb med 18-hulls golfbane. For fallskjermentusiaster er det få minutters kjøring til Jarlsberg flyplassanlegg med populær fallskjermklubb, småfly- og seilflyaktivitet.

Det tar ca. 10 min å kjøre til Tønsberg sentrum med alt av bymessige fasiliteter. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Ved sentrum ligger også Slottsfjellet, et landemerke med kulturminner, fine turområder og vidstrakt utsikt. Den årlige Slottsfjellfestivalen arrangeres i midten av juli og byr på kjente artister fra inn- og utland.

Nærområdet

Eiendommen ligger meget sentralt i Kongsåsen - et område som er i stadig og kontinuerlig utvikling.

Semsbyen har et svært godt servicetilbud hvor du har nær alt i kort avstand fra leiligheten. Semsbyen har flere dagligvareforretninger, spisesteder/cafeèr, diverse forretninger, legekontor, fysioterapeut, apotek med mer.

Det er også kort vei til barneskole, barnehager, Semsbyen idrettshall og utendørs idrettsanlegg.

Det er gode bussforbindelser med hyppige avganger  til/fra Tønsberg sentrum med bussholdeplass like utenfor eiendommen.

Lettvint adkomst til E-18 (ca. 1 minutt med bil) mot Oslo og Gardermoen og det er ikke mer en et drøyt kvarter med bil sydover til Torp flyplass.

Med andre ord har eiendommen også en særdeles fordelaktig beliggenhet med tanke på tilgjengelighet til Tønsberg sine nabobyer.

Se for øvrig nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av fasiliterer og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2017

Bygninger og byggemåte

Fundamentert med støpt gulv, oppført i bindingsverk med 20 cm isolasjon i vegger som er utvendig panelt. Sperretak med pulltaksform som er tekket med takfolie e.l. Det er egen veranda oppført i impregnert materiale. Se for øvrig utarbeidet tilstandsrapport som følger av komplett salgsoppgave for ytterligere beskrivelse.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leiligheten.
Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i leiligheten og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises det til utarbeidet tilstandsrapport som følger av salgsoppgave.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

1. etasje: BTABRA/P-ROM:  83/76/71 m²

Følgende rom er medtatt i primærrommene - se også tilstandsrapport: Alle rom utenom teknisk rom.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Møblering / utstyr

* Sikringsskap er plassert i gang med hovedsikring på 40 amp og automatsikringer med 10 kurser.
* Boligventilasjon med varmegjenvinning.
* Varmtvannsbereder på 200 liter.
* Stålpipe fra byggeåret.

Standard

Tidsriktig og svært smakfull leilighet med et gjennomført og helhetelig kvalitetspreg. Innvendig fremstår leilighetens rom innbydende med moderne farger, godt materialvalg og funksjonelle løsninger som samlet gir et flott, gjennomtenkt og tidsriktig helhetsinntrykk.
Leiligheten byr på en særdeles fin planløsning, og har gode vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys.

Meget romslig og innbydende entrè med gang som leder videre til leilighetens øvrige rom. Her er det praktiske fliser på gulv og garderobemuligheter for yttertøy/sko etc.
Stuen og spisestuen er lys og innbydende og det er godt med plass til ulike møbelgrupper. Rommet særpreges av de store og dype vinduene mot det herlige ute-/hagearrangmentet og ikke minst en flott, åpen løsning. Verandadøren tar deg ut til den store og solrike terrassen og hagen som blir nærmest som en "ekstra stue" i sommerhalvåret. Peisen blir nærmest som et pent møbel i rommet, og gir deilig varme på mørke vinterkvelder. Her står fargevalgene virkelig i stil som danner et tidsriktig og gjennomført inntrykk.

Det innholdsrike og lekre kjøkkenet har en flott, åpen løsning mot spisestuen og stue. En lys og moderne løsning vi tror du vil like. Godt med innredning i "L-løsning" hvor det også er rikelig med benke-/arbeidsplass. Det er også integrerte hvitevarer som medfølger i salget; kjøl-/fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. Det er godt med belysning til benkeplatene takket være lysarmatur montert under en rekke av overskapene.

Leiligheten inneholder også 2 romslige soverom. Hovedsoverommet er svært romslig og god plass til dobbelseng og evt. garderobeskap. Dette rommet var tidligere tiltenkt som 2 soverom eller et stort hovedsoverom med walk in garderobe. Her er mulighetene store. Rommet er per i dag et stort soverom som er delvis delt i to med gardin på skinner.

Badet har flislagte gulv og vegger med varmekabler i gulvet. Lyst, klassisk og delikat flisvalg med hvite fliser på vegg og grå på gulv. Legg blant annet merke til bruken av samme fliser, men i to forskjellige størrelser på gulvet og i dusjsonen. Baderommet inneholdet baderomsinnredning med to skuffer og servant, praktisk speil med integrert LED-lys, vegghengt wc, opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel og dusjhjørne.

Det er også en praktisk innvendig bod/teksnisk rom i leiligheten hvor blant annet varmtvannsberederen er plassert. Leiligheten har også tilhørende carportplass med bod i bakkant på ca. 5 m².

Innbydende og særdeles flott selveierleilighet av nyere dato med gjennomført standard og moderne fargevalg. Velkommen til visning!

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via boligventilasjon med varmegjenvinning, ildsted i stue, gulvvarme på badet og i gang.

Det medfølger ikke varmekilder i rom hvor dette ikke var montert på visning.

Parkering

Boligen har 1 carportplass på 15 m² og en biloppstillingsplass som tilhører. I bakkant av carport er det en praktisk bod på 5 m². Forøvrig parkering på sameiets gjesteplasser og/eller etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 5 996 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet fellestomt i sameiet bestående av gressplen og parkeringsareal. Leiligheten disponerer hagearealet utenfor terrassen som gir mulighet for flere uteaktiviteter. Delvis overbygget terrasseplatting på 17 kvm med inngang til stue/kjøkken. Hekk rundt tomtedelen som vedlikeholdes av denne seksjonen.

Eier

Renate Frost

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et området som i kommuneplan/kommunedelplan datert 03.02.2016 er avsatt til "boligbebyggelse - nåværende".

Eiendommen ligger i regulert område ihht. reguleringsplan Askehaug datert 12.09.2012 har reguleringsformål "boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse" og "ras- og skredfare".

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

Eiendommen ligger ikke i et område som har midlertidig forbud mot tiltak, det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger er hentet fra Tønsberg Kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Andel i realsameie
2017/1106643-1/200  Opprettelse av realsameie tinglyst 09.10.2017
Denne matrikkelenhet har andel i:  Knr:0704 Gnr:41 Bnr:79  1/62 

2017/1106969-1/200  Opprettelse av realsameie tinglyst 09.10.2017 21:00 
Denne matrikkelenhet har andel i: Knr:0704 Gnr:41 Bnr:80  1/62 
 
Grunndata
2017/35387-1/200  Seksjonering tinglyst 12.01.2017 
opprettet seksjoner:
snr: 7
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 77/2121

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 09.02.2018. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Kongstunet Bk1, Orgnr.: 919297956 Andel fellesgjeld: 33254, Andel fellesformue: 4118, Total gjeld: 916000, Oppdatert pr: 31.12.2018

Sameiet består av i alt 25 seksjoner:
HK 9 med 4 seksjoner - hus i rekke
HK 7 med 8 seksjoner - leiligheter
HK 5 med 5 seksjoner - hus i rekke
HK 3 med 8 seksjoner - leiligheter
Gårds- og bruksnummer: 41/65

Sameiet er i ferd med å male alle husenes fasade og har besluttet å ta opp lån for dette. Felleskostnader er allerede økt med hensyn til dette.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, kan fås med henvendelse til megler. Det må påregne dugnadsplikt.

Prisantydning

2 850 000,- / Fellesutgifter: 1 594,- pr. mnd
Felleskostnader inkl. kabel TV/ internett (grunnpakke), betjening av fellesgjeld, bygningsforsikring, brøyting, plenklipping av fellesområde, honorar til styre/forretningsfører og avsetting til utv. vedlikehold.

Beregnet totalkostnad

2 850 000,- (Prisantydning) 33 254,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 883 254,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 070,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 883 254,-)) 5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 86 142,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 969 396,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 21.05.2019

Megler har ikke fått opplyst formuesverdi for leiligheten, mulig pga at den var nybygget i 2017.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6644362

Kommunale avgifter

Kr. 9 974 pr. år

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Velforeningsavgift betales per seksjon en gang i året 1400 kr. (mars). Kontingent er til Kongstunet Velforening hvor en har pliktig medlemskap.

Leieinntekter

Leiligheten har en boenhet, og den har ingen separat/selvstendig utleieenhet.

Boligen kan fritt leies ut hvis ønskelig med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (Kr. 39.900,-)
Tilretteleggingshonorar (Kr. 12.995,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?