Til innholdet

Nyere smakfull enebolig i kjede med utsikt til sjøen. 3 soverom. 2 toalett. Garasje.

Vestveien 531A
Prisantydning 3 290 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 112
BRA: 146 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2008
Tomtareal: 726 m²

Visninger

søndag 7. mars Kl 15.00 - 16.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TJØME - BUDAL

Adresse

Vestveien 531A 3145 Tjøme

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Her bor du særdeles sentralt i et av Oslofjordens mest attraktive områder. Budal er en liten bygd rett på utsiden av Tjøme sentrum. Eiendommen ligger usjenert tilbaketrukket fra Vestveien i blindvei.

Tjøme er viden kjent som kanskje sommerøy nr. 1 i Norge, og ikke uten grunn! Det meste av hva hjertet begjærer har du her rett utenfor døren av leiligheten, kun en kort spasertur fra øyas forretningssentrum. Det er kort avstand til ulike dagligvareforretninger, sentrumsbygget på Tjøme med et utall av tilbud som legesenter, frisør, blomsterforretning, tannlege, bibliotek og annet. Det er også blitt etablert Vinmopol her! Spiller du golf er det bare å trille golfbagen fra leiligheten og ned på Tjømes egen golfbane, Tjøme golfbane (18-hull). Se også www.tjomegolfklubb.no. Lokalkjente vet at himmelen hyppigere er blå på sydsiden av Vrengenbroen, og øya byr på idylliske øyer, flotte strender og usjenerte "naturparker" som for eksempel Moutmarka, Lilleskagen og andre sjøperler i umiddelbar nærhet. Kun 0,6 km til Bekkevika, en av Tjømes mest populære sandstrender. Kulinariske opplevelser kan du selvfølgelig forskyne deg av enten du besøker eksklusive Engø Gård eller de sjarmerende fiskeriutsalgene lengre syd på øya. Et mangfold av kulturtilbud venter også på deg enten du er musikkinteressert og tar del i tradisjonsrike konserter. Det er kort vei til både barneskole og ungdomsskole. Tjøme ligger ca. 125 kvm fra Oslo og har et utmerket kommunikasjonstilbud fra området.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Eierseksjon, oppført i 2008

Bygninger og byggemåte

U. etasje inneholder:
Garasje.

1. etasje inneholder:
Gang med utgang til hagen/frokost plass. 1 soverom med garderobeskap. Vaskerom med wc. Åpen kjøkken løsning med hvitevarer. Stue med peisovn og utgang til vestvendt terrasse med utsikt til sjøen. Terrassen går rundt huset på 3 sider.

2. etasje inneholder:
Gang. 2 store soverom, hvorav 1 med skyvedørsgarderobe og utgang til balkong. Bad/wc med dusjkabinett. Bod.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 146 kvm, Bruttoareal: 159 kvm

Standard

Velkommen til denne smakfulle og hyggelige boligen som holder normal god standard. På gulv er det lagt parkett og veggene er hovedsakelig malte gipsplater. Badet er flislagt. Vaskerommet er flislagt på gulv og har våtromstapet på vegger. Gangen er flislagt. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Det er lagt inn fiber fra Telenor samt at det er sentralstøvsuger i boligen. Boligen gir et meget godt inntrykk og her kan man fint flytte rett inn uten og måtte gjøre noe. Velkommen til visning!

Oppvarming

Gulvvarme i hele 1. etasjen samt i baderom 2. etasje. Vedovn i stue.

Parkering

Romslig garasje i tilknytning til boligen i underetasjen. Forøvrig parkering på gårdsplassen.

Areal og eierform

Areal: 726 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Andel av felles tomt som er pent opparbeide. Belegningsstein i gårdsplass. Trappeadkomst opp til boligens inngangsparti. Området bak boligen er en hyggelig og usjenert plass som grenser til friområde.

Eier

Andreas Hogstad

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Privat asfaltert vei (boligene i veien deler på brøyteregningen).

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område og er i kommuneplanen av satt til boligformål. Område øst for eiendommen er regulert til friområde. Det er konsesjonsgrense 0 på Tjøme, dvs. at det er boplikt på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 25.08.2008. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

3 290 000,-

Beregnet totalkostnad

3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,-)) -------------------------------------------------------- 95 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 385 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 804 328,- Sekundær formuesverdi : 2 895 582,-

Kommunale avgifter

Kr. 13 814

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon 1,25 % av salgssum
Tilrettelegging (Kr.14 950)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?