Til innholdet

Nyere smakfull og delikat selveierleilighet beliggende med utsikt. 2 soverom. Solrikt. Garasje. El-lader ZOLGT

Kjellengveien 42
Prisantydning 4 300 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 78
BRA: 81 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2018
Tomtareal: 746 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - NÆR SENTRUM

Adresse

Kjellengveien 42 3125 Tønsberg 1. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Kjellelia ligger på en høyde over byen med panorama utsikt mot Tønsbergfjorden, Jarlsberg og det vakre åkerlandskapet rundt. Eiendommen ligger i et område med villaer, tett opp til Frodeåsen med nydelige turområder og stier. Herfra går det lysløpe til Eik og på vinterstid kjøres det opp skiløyper. Det er kort vei til Messeområdet med ishall, skøytebane og akebakke. På Grevestien som går få skritt fra eiendommen, kan man vandre ut til Ilene naturreservat og videre over i Gullkrona naturreservat eller gå opp i Frodeåsen og ned mot Tønsberg by. Slottsfjellet er også et flott mål for en luftetur. Fra eiendommen er man raskt på gang og sykkelveier som tar deg på få minutter inn til byen med alt av sentrumstilbud. Tar man  turen gjennom Nordbyen er man straks på Tønsberg Brygge. Det er også fin gangvei til skoler på Eik.

Kort vei til Tønsberg jernbanestasjon, hvor det kun er ca. 1 times togtur til Oslo.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

Leiligheten er beliggende i høy 1. etasje (det er 2 underetasjer) og inneholder:
Gang med garderobe. Seperat wc med håndvask. 2 soverom hvorav 1 med masse garderobeskap. Bad/wc med dusj og opplegg til vaskemaskin. Bod. Åpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer. Stue med utgang til innglasset balkong med fin utsikt. Fra balkongen har man adkomst til eksklusiv egen hagedel. 

1 romslig garasjeplass med bod i bakkant. Siden garasjen er i en eksklusiv egen rekke ved siden av inngangspartiet så kan man også parkere forran garasjeporten.

Sameiet har en egen leilighet i underetasjen som det er mulighet å leie for beboere som får besøk.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 86 kvm

Standard

Velkommen til denne meget smakfulle og delikate selveierleiligheten som holder gjennomgående høy standard, håndverksmessig særdeles ordentlig og solid.  På gulv er det lagt 1-stavs parkett og veggene er malte gipsplater. Bad/wc har fliser på gulv og fliser på vegger. Det er dørtelefon med døråpner. Fordelen ved å bo i en nesten nyoppført leilighet er de lave bokostnaden samt at her trenger man ikke å gjøre vedlikehold på mange år. Lekkert, gjennomført, tidsriktig og delikat - her er virkelig kvalitet hele veien.......!  For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. TV/bredbåndsavtale-komplett 75 m/T-We boks fra Telenor/Canal Digital er inkludert i felleskostnadene. Leiligheten er nesten å regne som ny og her er det bare å flytte rett inn uten å måtte gjøre noe. Velkommen til visning!

Oppvarming

Elektrisk. Elektriske varmekabler på bad og toalett. Ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og varmepumpe.

Parkering

1 romslig garasjeplass med bod i bakkant. Siden garasjen er i en eksklusiv egen rekke ved siden av inngangspartiet så kan man også parkere forran garasjeporten. El-bil lader i garasjen.

Areal og eierform

Areal: 746 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Fellesarealene er pent opparbeidet og beplantet og med stenlagte gangveier. Mot vest er det laget egne parseller for beboerne hvor de kan f.eks. dyrke egne grønnsaker. Eksklusiv egen hagedel ut fra balkongen.

Eier

Andreas Keiserud Baklien Therese Foss

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område, med Plannavn (vedtaksdato): Kjelle boliger (20.5.2015) og Reguleringsformål: Boligbebyggelse-blokkbebyggelse. Sør for leiligheten så bygges det i disse dager en garasje rekke. Området er under utbygging mot sør, men vest for leiligheten vil det ikke komme noe bebyggelse.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 28.09.2018. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. Uteoppholdsarealer og lekeplasser må være opparbeidet før ferdigattest utstedes.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Lindekrona, Orgnr.: 921641389
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

4 300 000,- / Fellesutgifter: 2 279,- pr. mnd Følgende er inkludert i felleskostnadene: Bygningsforsikring, avsetning til drift og vedlikehold, strøm i felles rom, tv og bredbånd, forr.fører, gartner m.m.

Beregnet totalkostnad

4 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 113 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 413 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson

Forsikring

Tryg Polisenummer: 6806262

Kommunale avgifter

Kr. 10 600

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon 0,9 % av salgssum
Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695)

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?