Til innholdet

Nyoppført enebolig av høy standard med unike detaljer og materialvalg, beliggende på stor og solrik tomt!

Rødsåsveien 29
Prisantydning 6 890 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 147
BRA: 155 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2022
Tomtareal: 1109 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Linda Svensson

Linda Svensson

Kort om eiendommen

Velkommen til Rødsåsen og denne påkostede splitter nye eneboligen!

På en vestvendt og stor selveiertomt m/flott landskapsutsikt og ypperlige solforhold, kan drømmen om en lettstelt og moderne enebolig i barnevennlig og fredelig blindgate oppfylles. Her har arkiteken vært svært opptatt av elementer som innholdsrike og arealeffektive rom, store glassflater m/moderne plassering, bruk av moderne materialer og ikke minst at oppholdsrommene skal slippe inn lys og utsikt.

Med sine to gjennomtenkte etasjer dekkes de fleste behov med bl.a. stor stue med flere soner, et innholdsrikt kjøkken m/integrerte hvitevarer, 3 soverom, 2 flislagte baderom og solrike terrasser/uteplasser.

Unike detaljer og særpreget materialvalg er stikkord her!

I området kalt "Rødsåsen" bor du med kort kjørevei til Tønsberg by og man ligger svært gunstig plassert med tanke på tilgjengelighet til E-18 og øvrige Vestfoldbyer.

Finn.no: Lokalområde

RØDSÅSEN/UNDRUMSDAL

Adresse

Rødsåsveien 29 3176 Undrumsdal

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom.
Velkommen til hyggelig visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nyetablert, rolig og landlig boligområde i Rødsåsen ved Østre Undrumsdal i Tønsberg kommune. Med sin solrike og rolige beliggenhet har dette på kort tid blitt et populært sted å bo.

En ypperlig beliggenhet for deg som vil bo med kort kjørevei til flere av Vestfoldbyene. Området ligger nemlig landlig og rolig, men likevel med umiddelbar tilkomst til E-18.
Kjøreturen til Tønsberg by gjøres unna på 10-15 minutter, og det er omtrent samme kjøreavstand til Horten. Til idylliske Åsgårdstrand er det ca. 8 kilometer.
Området er ypperlig  for pendlere med sin enkle tilkomst til E-18 og med kun 7-8 minutters kjøring til Skoppum togstasjon med god forbindelse til Drammen/Oslo og sydover til Telemark. Det er ellers ca. 15-20 minutter å kjøre til Torp flyplass.

Boligfeltet representerer et området som er i vekst, og det er flotte rekreasjonsområder i skog og mark like i nærheten. Lekeplass og balløkke i boligfeltet. Det er også nærhet til barnehager og skoler. Solerød oppvekstsenter (1-7 kl.) og barnehage (0-6 år) ligger ca. 1.4 km fra eiendommen. Til Revetal ungdomsskole (8-10 kl.) er det ca. 8 km og det er ca. 10 km til hhv. Wang Toppidrett (videregående skole) og Greveskogen videregående skole.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Barkåker (ca. 6 km) eller Kiwi Skoppum (ca. 6,5 km) som nærmeste forretninger. Andre tilbud finner du i Revetal sentrum (Re Torvet) hvor man finner det stort og variert tilbud. I Tønsberg by finner man blant annet Farmandstredet med et hav av butikker, mens kjøpesenteret Paletten ligger i Åsgårdstrand et godt og variert tilbud.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som viser områdets fasiliteter og avstander til ulike interessepunkt.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2022

Bygninger og byggemåte

Nyoppført og ubebodd enebolig over to etasjer er oppført i tre over mur i 2021/2022.
Det er oppført terrasse på ca 100 m2, ferdig mars 2022. Rekkverk av glass og stål.

Innhold

1.etg: Entré , wc-rom og stue/kjøkken. Bod og teknisk rom
2.etg: 3 soverom, bad 1, stue med trapp og bad 2.

Rominndeling stemmer ikke med byggemeldte tegninger. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 147 kvm, Bruksareal: 155 kvm

1.Etasje: 78/70/8m2, BRA/P-rom/S-rom
2.Etasje: 77/77/0m2, BRA/P-rom/S-rom

Standard

Velkommen til denne helt unike eneboligen i Rødsåsen 29!

Nyoppført enebolig over to etasjer hvor alt er splitter nytt! Det er oppført en stor, vestvendt terrasse på ca 100 m2, med stilfult rekkverk av glass og stål. Boligen er påkostet utover normal standard på blant annet
dører, taktekking, kjøkken, bad og teknisk rom, og gir ett svært godt inntrykk. Materialvalgene skiller seg ut fra normal standard, her er det lagt vekt på spennende materialvalg og unike detaljer hele veien. Boligen har ikke ett eneste avvik annet enn manglende håndløper i trapp.

INNE I BOLIGEN:
Overflatene består av parkett og flis på gulv, malte slette plater på vegger og i innvendige tak. Downlights i flere av himlingene. Innvendig trapp er i lakkert eik. Rekkverk av glass og eik.
Luft til luft varmepumpe er montert i stue i 1.etg.

OPPHOLDSROMMENE:
Stuen i 1.etg ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og med sine mange store vindusflater får du godt med lysinnslipp og god romfølelse. Her er det plass til flere soner, både sofagrupe og spisegruppe.
I 2.etg finner du en ekstra stue som er praktisk når ungdommen i huset har venner på besøk, eller du har behov for å trekke deg litt unna. Med sin gode takhøyde og enorme vindu som strekker seg fra gulv til himling, er dette et trendy rom utenom det vanlige.

HÅNDLAGET KJØKKEN:
Håndlaget kjøkkeninnredning med kjøkkenøy hvor man kan sitte inntil og nyte frokosten. Innredningen har slette fronter og ledbelysning. Benkeplaten er av laminat, og det er ventilator med utlufting. Integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Komfyrvakt er montert ved ventilator, waterguard er montert i benkeskap.

DE 2 BADENE:
Bad 1 har fliser på gulv med gulvvarme, samt flislagte vegger og malte slette plater med downlights i himlingen. Rommet er innredet med servantinnredning, speil med lys, dusjvegger og wc.
Bad 2 har også fliser på gulv med gulvarme. Flislagte vegger og malte slette plater med downlights i himling. Dette badet er innredet med badekar, servant, speil og wc.

WC-ROM:
Wc-rommet har fliser på gulv med gulvvarme, flislagte vegger og malte slette plater i himlingen. Rommet er innredet med servantinnredning og wc.

DE 3 SOVEROMMENE:
I boligens 2.etg finner du alle de tre soverommene. Hovedsoverommet har direkte adkomst inn til det ene badet, mens det andre badet har adkomst kun fra gangen. Alle soverommene er av god størrelse og fremstår som lyse og delikate.

TEKNISK ROM/VASKEROM:
Teknisk rom er bygget som våtrom med fliser på gulv med gulvvarme. Sokkelflis på gulv, flis og malte slette plater på vegger, samt malte slette plater i himling. Rommet er nnredet med servantinnredning, dusjvegger, aggregat for ventilasjon, varmtvannsbereder, samt opplegg for vaskemaskin. Fra rommet har man egen inngang.

TEKNISK:
- El-anlegg er skjult anlegg. Sikringsskap er montert i bod. Automatsikringer på alle kurser.
- Det er montert røykvarslere og det finnes brannslukkningsapparat i boligen.
- Rør i rør system på vannrør. Fordelerskap er montert på teknisk rom.
- Avløpsrør av plast.
- Balansert ventilasjon. Aggregat er montert på teknisk rom.
- Ca 300 liter varmtvannsbereder er montert på teknisk rom.

INNVENDIG BOD:
Fra entrèen kommer man inn i en romslig innvendig bod med flis på gulv, som videre leder inn til teknisk rom/vaskerom.

UTEOMRÅDET:
Uteområdet er delvis ferdig anlagt med en stor, gruset gårdsplass og en sone med hvit stein nedenfor terrassen. På de øvrige områdene rundt terrassen og boligen, så er det tiltenkt plen. Tomten er flat over to nivåer, så her får du en lettstelt hage! Her ligger alt til rette for at du kan "innrede" hageområdet slik du selv ønsker å ha det. Trappen som tar deg fra gårdsplassen og opp til terrassen og boligen er av flott granitt. På utsiden av boligen er det lagt opp stilig utebelysning. Det er oppført en stor terrasse på ca 100m2 som ligger vestvendt på husets fremside, og langs hele huset og delvis på baksiden er det lagt platting. Her er det mulighet for flere hyggelige sittegrupper. I de opprinnelige byggetegningene så er det tegnet inn en dobbeltgarasje på ca. 44m2, men denne er ikke oppført.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i Tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;

-   1 stk tilstandsgrad 1 (TG1 lys grønn) - mindre eller moderate avvik.
-   0 stk tilstandsgrad 2 (TG2 gul) - avvik som ikke krever tiltak.
-   1 stk tilstandsgrad 2 (TG2 orange) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-   0 stk tilstandsgrad 3 (TG3 rød) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som ligger til grunn for tilstandsgraden: Innvendige trapper - Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud.

Oppvarming

Oppvarming skjer via luft-til-luft varmepumpe, forøvrig gulvvarme på våtrommene.

Parkering

God plass til parkering i egen gruset gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 1 109 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor og lettstelt tomt over to nivåer. Anlagt trapp av granitt mellom de to nivåene, gruslagt gårdsplass og tilrettelagt for anlegging av plen og blomsterbed.

Eier

Michal Romuald Malanowski

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra privat vei.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til "Boligbebyggelse - nåværende", vedtatt den 08.09.2015. Eiendommen ligger i område som i reguleringsplanen er avsatt til "Boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse", med plannavn Rødsåsen. vedtatt den 08.05.2007.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest utstedt 19.04.2022. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

6 890 000,-

Beregnet totalkostnad

6 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 890 000,-)) -------------------------------------------------------- 185 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 075 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 22.03.2022 Formuesverdi : 1 367 470,- Sekundær formuesverdi : 4 922 890,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Forsikring

Tryg Polisenummer: 6333676

Kommunale avgifter

Kr. 11 838 pr. år Kommunale avgifter inkluderer gebyr for vann, avløp og renovasjon.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 367 470,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 4 922 890,-

Oppgitte beløp er estimert av megler via Skatteetaten.no, da det ikke foreligger tidligere formuesverdi.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 300322 (Kr.4 500) Visning (Kr.2 000) Blink annonsering (Kr.6 900) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke inkludert kveldsbilder (Kr.18 800) Internettannonsering (Kr.4 700) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Provisjon (forutsatt salgssum: 6 890 000,-) (Kr.55 120) Tilrettelegging (Kr.15 950) Totalt kr. (Kr.116 870)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.


Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Linda Svensson

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Linda Svensson

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?