Til innholdet

Nyoppført og innflyttingsklar selveierleilighet ved idylliske Fjerdingen. Stor terrasse og unikt skjermet gårdsrom!

Hertug Guthorms gate 31A
Prisantydning 2 835 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 42
BRA: 42 m²
Soverom: 1
Byggeår: 2021
Tomtareal: 415 m²

Visninger

tirsdag 9. februar Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

FJERDINGEN - TØNSBERG SENTRUM

Adresse

Hertug Guthorms gate 31A 3111 Tønsberg 1. etasje

Velkommen til Hertug Guthorms gate 31A - en splitter ny leilighet ved idylliske Fjerdingen ved Slottsfjellet

Velkommen til idylliske Fjerdingen og denne rålekre og splitter nye selveierleiligheten.

Her bor du midt i byen, i et trafikkstille boligstrøk som oser av sjarme og historiske omgivelser. I denne sjarmerende gaten, preget av i stor utstrekning eldre trehusmiljø, finner du denne lekre leiligheten som i sin helhet er nyoppført og klar for sin første eier.
Leiligheten ligger flott skjermet, sydorientert inne i et påkostet og avlåst gårdsatrium.

Selv om bygget i sin helhet nyoppført, bringes tidstypisk historie fra områdets kulturmiljø inn i bygningstil og bygningdetaljer. Det er lagt stor vekt på at detaljer og gammel håndverkstradisjon skal stå i stil med øvrig bebyggelse på eiendommen hva gjelder dets historie, nostalgi og identitet - la bildene tale for seg selv!

Leiligheten har suverene uteroms-/terrassefasilieter. Ut for hele leiligheten er det opparbeidet en stor, egen treterrasse. Adkomsten er trinnfri, så her er alt enkelt lagt til rette for alle aldersgrupper.
Vel innenfor inngangsdøren finner man en romslig entrè og gang, åpen stue-/kjøkkensone med innholdsrik kjøkkeninnredning og plass til smalt langbord, stort dobbelt soverom m/god garderobeplass og et svært delikat og romslig baderom. Det er solide en stavs eikeparkettgulv i alle rom som ikke er fliselagt. I samtlige gulv er det lagt vannbåren gulvvarme som gir suveren varmekomfort. Det medfølger for øvrig en sportsbod utenfor leiligheten.

På vegne av selger og Z-eiendom AS v/Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning av en eiendom jeg er sikker på vil imponere deg!

Fremtrendende egenskaper for leiligheten

º Nyoppført og innflyttingsklart - bli førstemann til å flytte inn!
º Stor sydvendt terrasse tilhørende leiligheten
º Leiligheten ligger i 1. etasje med trinnfri adkomst
º Arkitekttegnet av Re arkitektur i Tønsberg
º Her står gammel og nostalgisk byggestil i høysetet - likevel er alt nytt! 
º Fordelaktig beliggende innerst i misunnelsesverdig koselig gårdsrom
º Idyllisk og historisk bygningsmiljø svært sentralt i Tønsberg sentrum
º Særdeles solid og gjennomtenkt material- og fargevalg
º Store, dype og høyreiste vinduer gir flott lysinnfall og stilfullt særpreg
º Imponerende god planløsning
º Innbydende 1-stavs mattlakkert eikeparkett
º Vannbåren gulvvarme i alle rom gir herlig varmekomfort
º Balansert ventilasjonsanlegg m/varmegjenvinner gir godt inneklima
º Utstrakt bruk av innfelte LED-downlights i himlinger
º Listefrie tak forsterker himlingshøyden
º Egen direkteinngang til leiligheten
º Stort kjøkken m/god arbeids-/oppbevaringsplass og integrerte hvitevarer
º Åpen løsning mellom stue og kjøkken m/gjennomlyst løsning
º Vid entrè med garderobeplass
º Meget romslig og delikat baderom
º Soverom med plass til dobbeltseng og rikelig med garderobeinnredning
º Alt er ferdig opparbeidet  - flytt rett inn!

Beliggenhet/Nærområdet

Eiendommen har en idyllisk beliggenhet i et sentralt, rolig og etablert boligområde i Fjerdingen. Her bor du midt i bykjernen av Norges eldste by.  Området består i stor grad av mye av byens eldste og mest ærverdig trehusbebyggelse, og særlige mer sentralt kan du knapt bo.
 
At man bor på historisk grunn blir man blant annet minnet på av Slottsfjellet som ligger like bak eiendommen i nord og de små omkringliggende parkene i nærområdet. Slottsfjellet byr for øvrig på herlige fasiliteter for rekreasjonsturer.
Eiendommen ligger sentralt i dette idylliske og tilbaketrukne kvartalet med sin karakteristiske småhusbebyggelse. Dagens kulturmiljø har bebyggelse som i stor utstrekning bebyggelse som stammer fra av 1800-tallet. Bebyggelsen er kjennetegnet av små malte trehus med innelukkede gårdsrom og tidstypiske bakgårder.

Hertug Guthorms gate fikk sin nåværende navn i 1903, tidligere het den Forstadens Mellem gate. Gaten er oppkalt etter hertug for hæren som var Guttorm Sigurdsson. Han var Harald Hårfagres onkel og styrte Tønsberg på vegne av kongen. 

Her har du alt byen har å by på av servicetilbud nærmest rett utenfor døren. Cafèer og spisesteder ligger på rekke og rad og det tar kun 2-3 minutt å spasere til  "Brygga" med restauranter/serveringssteder, kino og båthavn.
En rekke friarealer som blant annet Slottsfjellsparken ligger også rett utenfor egen dørstokk.

Nærmeste dagligvareforretning finner du bare et steinkast unna, i enden av Farmannsveien. Det er også kort vei til Meny i Farmandstredet.

Det er 2-3 minutters gangavstand til Tønsberg jernbanestasjon samt rutebilstasjonen for deg som pendler. Ikke langt fra Jernbanestasjonen finner man Vestfolds største arbeidsplass, Sykehuset i Vestfold så det er med andre ord kort gangavstand også dit fra Hertug Guthorms gate. Tønsberg bibliotek ligger en kort rusletur unna, innen du kommer dit har du allerede nådd byens butikksenter med et hav av tilbud. Vestfolds største kjøpesenter, Farmandstredet, ligger noen hundre meter unna.

Tønsberg stadion ligger i gangavstand fra boligen og er et godt utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter i Frodeåsen både sommer og vinter.
Greveskogen har to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. I Jarlsbergs skoger finnes også flere kilometer med stier og kulturlandskap, som for eksempel Grevestien og Rakkåsstien.

Se også vedlagte nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2021

Leilighetens indre innhold og planløsning

Sydvendt leilighet inndelt med følgende arealeffektive planløsning med alt på ett plan:

Overbygget, eget og trivelig INNGANGSPARTI.
Lys og bred ENTRÈ med plass til garderobe-/oppbevaringsmøbler.
GANG i åpen løsning med entrè.
STUE-/SPISESTUE-/KJØKKEN med store og dype vindusflater som også inkluderer en flott to-fløyet terrassedør ut til leilighetens sydvendte terrasse.
SOVEROM med god garderobeplass og plass til dobbeltseng.
Romslig BADEROM med dusjhjørne, toalett, servantmøbel og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Romslig sydvendt terrasse tilhørende leiligheten

Leiligheten har suverene uteroms-/terrassefasiliteter. Ut for hele leiligheten, og innerst i det flotte gårdsrommet, er det opparbeidet en stor og egen treterrasse med tilkomst fra både terrassedøren i stue-/kjøkkensonen og leilighetens hovedinngangsdør. Denne solfylte uteplassen mot syd er delvis overbygget av naboleilighetens balkong i 2. etasje. Terrassen grenser mot det svært hyggelig fellesområdet av brostein. I forbindelse med uteplassen er det blant annet montert plante/-skilleveggs kasser mot naboterrassen på samme etasjeplan. 2 stk. utelamper sørger for god belysning og dobbel utvendig stikkontakt kan benyttes til elektriske innretninger. Det avlukkede atriumet/gårdsrommet gjør uteplassen helt usjenert for andre enn øvrige beboere i sameiet.

Bod som tilhører leiligheten

Det tilhører 1 stk. sportsbod til leiligheten. Denne er plassert i kjeller på den del av bygningen som er fra opprinnelig byggeår, med adkomst fra utvendig trappenedgang i felles atrium.

Ytre fellesrom

* Felles sykkelparkering i området v/inngang til kjelleretasje
* Nybygget inn-/overbygget bygning for felles renovasjonsbeholdere utenfor portal mot
   Peder Lagmanns gate

Standard og beskrivelse av innredninger

Selv om bygget denne leiligheten ligger i er i sin helhet nyoppført, bringes tidstypisk historie fra områdets kulturmiljø inn i bygningsstil og bygningdetaljer. Det er lagt stor vekt på at detaljer og gammel håndverkstradisjon skal stå i stil med øvrig bebyggelse på eiendommen hva gjelder dets historie, nostalgi og identitet.  Kombinasjonen med den gamle utvendige stilen, moderne innvendig innredning og gjennomtenkte/påkostede eksteriørdetaljer gir flott solid til leiligheten. Legger man til god himlingshøyde i oppholdsrommene, svært gjennomtenkte løsninger og moderne overflater skjønner man raskt at det her bys på noe særskilt!

Standard, utstyr og innredninger i de ulike rom beskrives som følger:

Gulv, vegger, himlinger:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg". Det er brede en-stavs mattlakkert eikeparkett i alle rom med unntak av i entrè og baderom rom hvor det er flislagte gulv. Dette gir et helhetlig preg til hjemmet. Eikeparketten er både moderne, solide og lekre - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad. Alle innervegger i leiligheten har malte overflater med malte gipsvegger i samtlige rom. Utstrakt bruk av varierte, gjennomtenkte og pent tilpassede farger gir en lun atmosfære. Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips og det er innfelte downlights i enkelte tak, se beskrivelse av de ulike rommene. Bruken av listefrie himlinger tilfører det moderne til leiligheten.

Stue-/spisestue med åpent kjøkken og utgang til terrasse:
Leiligheten byr på en flott stue-/kjøkkensone i åpen løsning med hverandre. Rommet er gjennomlyst av store sydvendte vinduer på kjøkkensiden og et vindu i motsatt side mot nord i stuen. Vel inne i rommet møter man først sonen for sofa-/loungmøbler innerst i rommet, mens et innholdsrikt kjøkkenarrangement og plass til god plass for spisestuemøbler ligger i sonen ut mot vindusflatene i syd. Her er også den to-fløyede terrassedøren er plassert. De flotte vinduene og terrassedøren blir som et møbel til rommet, og gjennom disse har man flott nærkontakt med leilighetens uteplass. Innerst i stuen er det blant annet TV-uttak og rikelig med stikkontakter for mediautstyr og annet. Stuen har god utforming med plass til enten sofa-/stolgruppe eller hjørnesofa avhengig av hva man ønsker.

Løsningen på kjøkkenet gir god benke-/arbeidsplass. Den naturlige plasseringen av rommets spisestuemøblement er et hyggelig samlingspunkt. Her er det plass for smalt langbord hvis ønskelig. Kjøkkeninnredningen fra Ikea Ballingløv er flott stiltilpasset leilighetens interiørstil. Innredningen byr på godt med oppbevaringsplass. Innredningens form og farge møblerer stue-/kjøkkensonen på et gjennomtenkt vis. Overskapene er takhøye og underskapene består av praktiske kolonialskuffer med fin variasjon av bredder på disse. Legg også merke til den praktiske uttrekksskuffen under stekeovnen med plass til stekebrett og lignende. Brede LED-stripes under overskapene gir suveren belysning til de lyse benkeplatene, og kjøkkenventilatoren m/komfyrvakt er elegant skjult under et av overskapene. Alt av hvitevarer er integrert. Her bys det på nedfelt induksjonstopp, integrert stekeovn, helintegrert oppvaskmaskin, helintegrert kjøleskap og helintegrert fryseskap.

Entrè og gang:
Allerede når man kommer inn i leilighetens første rom, skjønner man at man at selger har vært opptatt av tilpasning til bygningsmiljøet på eiendommen. De gjennomtenkte detaljene som følger som en "rød tråd" ellers i hjemmet fremkommer også i dette hyggelige rommet. Gulvflisene kombinerer det moderne og det historiske, mens downlights i himling gir god belysning. Den påkostede ytterdøren fra dørfabrikken Vatnestrøm blir som et "smykke" til rommet. Entreèn har noe anhengsplass til ytterklær. Det er i tillegg avsatt plass til konsollbord, skoskap eller lignende dersom ønskelig. I denne sonen er det evt. mulighet for å montere skyvedørsgarderobe hvis ønskelig. Leilighetens tavleskap for elektrisk anlegg er innfelt i veggen.
Gangen ligger i åpen løsning med entreèn og i dette rommet er det en-stavs eikeparkett. Innfelt spotlights styres over samme nivåjusteringsbryter som i entre.

Det store og delikate baderommet:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et stort, varmt og delikat bad på morgenen? Her bys det på virkelig god plass. Baderommet har flislagte vegger og flislagte gulv med gulvvarme som ellers i leiligheten. De matte "sandgrå" og delikate gulvflisene skaper en lun kontrast til de klassiske og lysere veggflisene. Innfelte downlights i himling gir suverent lys. Downlightsene har hvite LED-armaturer og styres av dimmerbryter. Baderommet er innredet med dusjhjørne m/dører av herdet glass. I dusjsonen er gulvet også noe nedsenket og her er det benyttet moderne løsning med mindre fliser enn øvrige gulvfliser i rommet. Veggmontert toalett fra Villeroy & Boch fra Tece gir enklere renhold og et mer moderne uttrykk. Toalettet er for øvrig også utstyrt med setedemper. Hylle over innbygget sisterne gir plass til interiørdetaljer hvis ønskelig. Baderomsinnredning fra Lind med praktiske to kolonialskuffer m/overliggende, stilren kvadratservantbenk. Over denne er det montert et praktisk to-dørs speilskap med tre innvendige hyller og overliggende LED-lys som styres av separat veggbryter. Baderommet har også god plass for vaskemaskin/tørketrommel og det er "selvsagt" etablert ferdig opplegg for dette.

Det doble soverommet:
Det romslige soverommet er praktisk plassert i motsatt ende av stue-/kjøkkensonen. Soverommet har vindu mot nord, på motsatt tide av terrassesiden til leiligheten. Det er plass til dobbeltseng og evt. et arbeidsbord hvis ønskelig. Legg merke til den smarte løsningen innerst i rommet, sonen hvor himlingen er noe nedsenket. Her er det god plass for skyvedørsgarderobe eller annen skapinnredning i hele rommet lengeretning.

Øvrig om standard og tekniske forhold

* Lekre losholtvinduer med 3-lags glass
* Elektroskap med automatsikringer
* Installasjon av elektrisk anlegg utført Norgeselektro i Tønsberg
* Lastebryter på 3 x 40 A 
* 15A til alle forbrukssikringer - 25A til steketopp 
* Egen servicebryter for astrour og utelys
* Effekt til vannbårent anlegg er oppgitt til 4,5 kWT
* Solide innerdører i rammeutførelse fra Scanflex
* Rør i rørsystem fra Høiax
* Vannbårent gulvvarmesystem er fra Roth m/trådløse termostater
* Varmtvannsbereder plassert i kjøkkenskrog

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i alle leilighetens innvendige gulvflater, drevet av elektrisk kolbesystem. Dette gir suveren varmekomfort. Det vannbårne anlegget fra Roth har trådløse termostater til de ulike rom, inndelt i 4 ulike soner. Tenk deg hvor deilig det er å alltid ha varme gulv - i tillegg slipper du varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler. Teknisk forlengning og serviceskap til anlegget er integrert i innervegg i leilighetens vaskerom. Det er ikke pipeløp i leiligheten.

Ventilasjon fra leilighetens egne balanserte ventilasjonssystem med varmegjenvinner

Leiligheten har eget balansert ventilasjonsanlegg med selvstendig ventilasjonsaggregat fra Flexit, plassert i leilighetens baderom. Dette, sammen med vannbåren gulvvarme, sørger for et sunt og godt inneklima. Anlegget styres veggmontert digitalt kontrollpanel og er også utstyrt med varmegjenvinner.

Forenklet beskrivelse av byggemåte

Denne leiligheten ligger i "nybygget" hvor alt er nyoppført i sin helhet i 2020/2021, så beskrivelsen gjelder utelukkende for denne:

Yttervegger: Bindingsverkskonstruksjon i tre med liggende malt stående trekledning. Veggene er isolert samt konstruert med vindsperre av papp/plater.
Grunnmur: Fundament med støpte såler i betong til fast underlag.
Yttertak: Saltakskonstruksjon hvor taktekking tidsriktig tegl - enkelkrum Vingetegl.
Etasjeskiller: Treverk.

* Alle leiligheter i gården er fullsprinklet m/direkte alarmkontakt til brannvesenet!

Fellesutgifter og hva de inkluderer

Fellesutgifter er for denne leiligheten budsjettert til månedlig 1 303,- og inkluderer blant annet følgende: 

* Felles bygningsforsikring
* Kollektiv grunnpakke TV og Internett  - fibernett/Altibox
* Utgifter til bruk av forretningsfører
* Lys/strøm i fellesarealer
* Innbetaling til sameiets vedlikeholdsfond
* Driftsavtale for sprinkelanlegg/brannvarsling
* Utgifter til IKS Vestviken for alarminngang + nøkkelsafe m/alarm
* Diverse utstyr-/driftsmateriale
* Bankomkostninger

For ni av leilighetene inneholder felleskostnadene også renhold i innvendige fellesganger og trapper da disse har felles innvendig tilkomst. Det er kun disse ni leilighetene som belastes for dette i fellesutgiftene. Se for øvrig sameiets budsjett som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter. Budsjetterte fellesutgifter har utgangspunkt i innhentede tilbud og erfaringstall. Det tas derfor forbehold om evt. endring i beløp. Felleskostnadene er avhengig av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og evt. økning eller reduksjon av fellesutgifter avhenger av hva sameiet på et evt. senere tidspunkt beslutter. Selger har engasjert Kuba AS v/Lena Onarheim som forretningsfører for sameiet for første driftsår. Kostnader for dette er tatt inn i budsjettet for felleskostnader.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

P-ROM/BRA/BTA ca. 42/42/46 m² - alt på ett plan.

Rom medtatt i oppgitt P-rom (primærrom): Alle innvendige rom i leiligheten er medtatt i oppgitt størrelse for p-rom. Utvendig bod i sameiets kjellerdel er ikke medtatt i noen av arealsammendragene. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Areal: 415,7 m².

Eierform: Felles selveiertomt.

Tomten er fellestomt for sameiet hvor bruken av tomten blant annet er regulert i sameiets vedtekter. Tomten består av felles gårdsrom/atrium med nylagt brostein og gangvei utenfor avlåst portal v/inngang til atriumet. Utover dette dekkes tomten i det vesentlige av bebyggelse i "hesteskoen" rundt Hertug Guthorms gate. Tomtegrenser fremkommer av vedlagte situasjonskart i salgsoppgaven. Terrasser tilhører de respektive seksjonene 1, 5, 6 og (leiligheter i 1. etasje) iht. seksjoneringsbegjæring.

Eier

Fjerdingen boliginvest as v. Lars Olborg

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Hertug Guthorms gate er offentlig vei (kommunal).

Eiendommens reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område godkjent til boligbebyggelse - nåværende ihht. seneste kommuneplan. Iht. kommunedelplanen ligger eiendommen innenfor planen "Sentrum - byplan". 
Det er ingen reguleringsplan for området.

Det eksisterer ikke planforslag/igangsatt planlegging som berører eiendommen og eiendommen ligger ikke i område hvor det er nedlagt midlertidig forbud mot tiltak følge innhentede opplysninger fra Tønsberg kommune.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

Forholdet til evt. utleie av leiligheten

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen, og det er ingen separat utleiedel i tillegg til bruksenheten.

Utleie reguleres av § 2 i sameiets vedtekter. Den enkelte seksjonseier har full rettslig råderett over sin seksjon og kan dermed også blant annet leies ut dersom ønskelig. Ved utleie av seksjon plikter eier å informere leietaker om de til enhver tid gjeldende vedtekter og eventuelle husordensregler, ref. § 14 i vedtekter.

Diverse opplysninger om Fjerdingen boligsameie

Boligsameiets navn: Fjerdingen boligsameie er nyopprettet og består av i alt 14 boligseksjoner, 4 seksjoner i nybygget med adresser Hertug Guthorms gate 31 og 10 i opprinnelig bygg med adresser Hertug Guthorms gate 29.

Det er vedtatt sameievedtekter i årsmøte den 7. januar 2021.

Forretningsfører: Kuba AS v/Lena Onarheim
Sameiets regnskap/budsjett Sameiets første regnskapsår blir 2021 og det foreligger budsjett for fellesutgifter.

Seksjonens tinglyste eierseksjonsbrøk (seksjoneringsbegjæring):
Seksjonens eierbrøk er 44/698 iht. tinglyst seksjoneringsbegjæring med dagboknr. 2020/3340622-1/200 - tinglyst 22.10.2020.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter og budsjett. Vedtektene regulerer blant annet fordeling av vedlikeholdsansvaret seksjonseierne imellom.

Forretningsfører, herunder de andre seksjonseierne i sameiet,  har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det opplyses at hovedregelen i Eierseksjonsloven er at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i sameiet. Dette gjelder likevel ikke ved f.eks. arv, forskudd på arv eller arbeidsgivere som skal leie ut til ansatte.).

Dyrehold

Dyrehold er tillatt, ref. sameiets vedtekter § 12.

Parkering

Vanlig gateparkering. Man kan søke kommunen om såkalte beboerkort. Dette innebærer at alle som er folkeregistrert beboere i Tønsberg sentrum og eier av motorvogn, kan søke om beboerparkeringskort. Kortet gir tilgang til parkering på nærmere angitte offentlige avgiftsplasser, og koster per tiden kr. 1 980,- pr. halvår. Farmannsveien er en av gatene som kan benyttes som beboerparkering, ref. informasjon på Tønsberg parkering sin hjemmeside. For nærmere informasjon om søknad og kriterier for beboerparkering, se https://www.tbgparkering.no/beboerparkering-i-tonsberg/.

Eiendommen har også en strategisk plassering i forhold til flere av byens utleieaktører for innomhusparkering med mulighet for langtidsleie ved ledige utleieplasser. To av disse har innkjøring fra Farmannsveien.

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Fra Tønsberg sentrum kjører man inn Farmannsveien i retning Slottsfjellet og Hvalfangsmuseet. Ta inn Peder Lagmannsgate og du finner nå Hertug Guthorms gate 29 og 31 i enden av kvartalet, på høyre side av gaten. Inngangen til eiendommens atrium skjer fra avlåst portal fra Peder Lagmanns gate.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.
Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.
 
Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Ferdigattest

Det vil foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest ved tidspunktet innen kjøpers overtagelse av eiendommen. Foreligger det kun midlertidig brukstillatelse på overtagelsesdato, er det selger sitt ansvar å senere besørge ferdigattest.

Prisantydning

2 835 000,- / Fellesutgifter: 1 303,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

2 835 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 70 870,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 835 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 79 612,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 914 612,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Garantistillelse fra selger

Iht. Avhendingslova sin paragraf 2-11 som omhandler "garanti for oppfylling av avtalen", vil selger i det tilfellet denne boligen selges innen 6-seks-måneder etter ferdigstillelse stille en garanti tilsvarende 5% av kjøpesummen til kjøper i forbrukerforhold etter tilsvarende regler i paragraf 12 i Bustadoppføringslova. Selges boligen etter 20/7-2021 vil det ikke bli stilt slik garanti.

Tilstandsrapport

Det foreligger ikke tilstandsrapport for denne leiligheten. Kontrollmåling er utført av sertifisert takstmann/byggmester Hans Holt den 15/1-2021.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Selger har ikke tatt i bruk eller bebodd leiligheten så fullstendig oversikt over størrelsen på de typiske faste løpende kostnadene for strøm-/energiforbruk foreligger derav ikke. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster av tappevann etc.

Forsikring

Leilighetens bygningsforsikring er felles forsikring som dekkes over andel fellesutgifter.

Det bemerkes at § 5 i sameiets vedtekter angir at egenandel for felles forsikring dekkes av sameiet for skader på fellesareal og felles utstyr, mens skader i seksjonen dekkes egenandelen av seksjonseier.

Innboforsikring må evt. tegnes og bekostes av eier selv.

Kommunale avgifter og forholdet til evt. eiendomsskatt

Kommunale avgifter beregnet til årlig kr 9 217,75 for 2021. Beløp blir oppdelt/fakturert fra Tønsberg kommune som kvartalsmessige terminer.

De kommunale avgiftene dekker kommunens gebyrer for vann, avløp og felles renovasjon. Satsene representerer standard gebyrsats i kommunen hvor det ikke installert vannmåler.

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Konsesjon-/boplikt

Det er ikke boplikt eller konsesjonsplikt på eiendommen.

Skattemessig formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Da boligene er nyoppført er det per tiden ikke fastsatt noen formuesverdi.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Forholdet til evt. forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett knyttet til overdragelse av denne boligen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 030221 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Internett annonsering (Kr.18 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Totalt kr. (Kr.35 100)

Boligselgerforsikring

Det tegnes ikke boligselgerforsikring da selger i kraft av å være næringsdrivende blant annet innen eiendoms ikke har anledning til å tegne slik forsikring. Det er av denne årsak ikke utfylt noen egenerklæring.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Vennligst oppgi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av kjøpetilbud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Ved omsetning av nyoppført bolig som i dette tilfellet, skal det lite til for at ovennevnte vesentlighetskrav anses som oppfylt. At boligen selges "som den er" har derfor liten betydning i forhold til selger sitt mangelsansvar.

Alle arealer er henter fra takstmannens utregninger. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal (unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Tinglyste heftelser, rettigheter og servitutter

Følgende servitutter/heftelser i grunn er tinglyst og følger ved overdragelse (servituttene er tinglyst på alle boligseksjoner i sameiet):

* Dagboknr. 2019/77552-1/200 tinglyst 18.01.2019 21:00. Bestemmelse om bebyggelse. Rettighetshaver: Knr: 3803 Gnr:1001 Bnr: 94. Overført fra: 3803-1001/21. Gjelder denne registerenheten med flere.

Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "VISNINGSPÅMELDING" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Fellesvisninger hvor det ikke er påmeldte minimum 4-fire-timer før oppstartstidspunkt vil ikke bli avholdt.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?