Til innholdet

Nyoppført pen rekkehusleilighet i ende som holder normal god standard. Garasje. 4 soverom. 2 stuer. 2 bad. Lav dok. avg.

Berganveien 264D
Prisantydning 3 590 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 131
BRA: 138 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2019
Tomtareal: 1662 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - ARÅS

Adresse

Berganveien 264D 3138 Skallestad

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et attraktivt og veletablert boligområde med trygge og barnevennlige omgivelser. Området har nærhet til skole, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Sjøen ligger i umiddelbar nærhet med utfartsmuligheter til en fantastisk skjærgård, samt en rekke badeplasser i gangavstand. Flotte turområder rett utenfor døra, samt lekeplasser, Hårkollen idrettsanlegg og friområder i nærområdet. Rikelig med fritidsaktiviteter for store og små. Ca. 10 min. i bil til Teie torv og Tønsberg sentrum med alt av servicetilbud. Gode bussforbindelser rett utenfor døra.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Eierseksjon, oppført i 2019

Bygninger og byggemåte

1. etasje inneholder:
Entrè. Bad/wc med dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. Stor stue/spisestue med peisovn og utgang til terrasse. Åpen kjøkkenløsning med hvitevarer. Bod.

2. etasje inneholder:
Tv-stue. 4 soverom. Bad/wc med dusjkabinett.

Loft.

Utebod.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 131 kvm, Bruksareal: 138 kvm, Bruttoareal: 154 kvm

1. etasje:
BTA = 77 m², BRA = 69 m², P-rom = 62 m², S-rom = 7 m²

2. etasje:
BTA = 77 m², BRA = 69 m², P-rom = 69 m²

Standard

Velkommen til denne meget innholdsrike og nyoppførte enderekkehusleiligheten som holder normal god standard. På gulvene er det lagt parkett og veggene har malte panelplater. Begge badene har fliser på gulv og våtromsplater på vegger. Det er lagt inn fiber fra Telenor. Rekkehuset er grunnet men må males i løpet av 1 års tid. Fordelen ved å bo i et nyoppført bolig er de lave bokostnadene samt at her trenger man ikke å gjøre vedlikehold på mange år. Pent, gjennomført og tidsriktig - her er virkelig kvalitet hele veien. Velkommen til visning!

Generell beskrivelse av eiendommen
Rekkehus i to etasjer. Eiendommen er oppført ihht. TEK 10. Boligen er fundamentert på fjell og løsmasser. Ringmur av isolerte ringmurselementer og med støp betonggulv. Gulv isolert med skumplast. Yttervegger over grunnmur av 20 cm bindingsverk, isolert med 200 cm mineralull. Utvendig kledd med liggende dobbelfalset kledning. Vinduer med 3 lags energiglass og argongass. Dører i malt utførelse. Fliser på gulv i vindfang og våtrom. Parkett på gulv i øvrige rom. Himlinger i malte plater. Takkonstruksjon av prefabrikkerte takstoler tekket med forenklet undertak. Mineralull i horisontalt tak og skråtak. Saltak tekket med dobbeltkrum betongstein, takrenner og nedløpsrør av plastbelagte stålplater.

Oppvarming

Elektrisk. Kombinert ventilasjons- og varmeanlegg. Anlegget inneholder balansert ventilasjon med varmegjenvinning og varmepumpe. Filtrert og forvarmet luft tilføres i oppholdsrom. Avtrekk skjer fra våtrom og kjøkken. Avtrekk fra kjøkkenhette er integrert i ventilasjonsanlegget. Varmekabler i bad/wc og i vindfang. Vedovn i stue. Kjøkkenventilator med avtrekk i vegg.

Parkering

Carport/garasje med utebod (garasje dør er ikke satt inn).

Areal og eierform

Areal: 1 662 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er grovopparbeidet.

Eier

Lara G Kristinsdottir

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 15.05.2019. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

3 590 000,-

Beregnet totalkostnad

3 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 18 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 750 000,-)) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 27 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 617 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 13 868

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar: kr. 12.995,-.
Meglerprovisjon: kr. 25.000,-

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?