Til innholdet

OLSRØD PARK. Romslig sydvestvendt eierleilighet m/høye himlinger og 49 m² terrasse. 3 soverom, 2 bad og garasje. MÅ SEES

Sandeveien 26
Prisantydning 4 890 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 96
BRA: 99 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2007
Tomtareal: 9519 m²

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - OLSRØD M/107 KVM GR. FLATE

Adresse

Sandeveien 26 3150 Tolvsrød 3. etasje

Velkommen til Sandeveien 26 og denne flotte, store leiligheten ved Olsrød park

Velkommen til Olsrød park og denne svært lyse, romslige og arealgenerøse ett-plans hjørneleiligheten med usjenert, solrik og svært gunstig beliggenhet. Super leilighet med "eneboligens fortreffeligeheter i leilighetsform"

Her bor du i direkte tilknytning Olsrød park med diverse forretninger og servicetilbud. Samtidig har leiligheten en bynær beliggenhet, kun ca. 2 km fra Tønsberg sentrum.

Leiligheten ligger suverent i dette populære terrasseleilighetskomplekset fra 2007. Grunnflate på ca. 107 m², gjennomgående planløsning, yttervegger mot 3 sider og ikke minst stor sydvestvendt terrasse med utsikt er en av flere særpreg det bys på. Legger man til at leilighetens hovedoppholdsrom ligger på byggets hjørne mot sydvest med store, høye vinduer og hvor innvendige himlinger er på hele 3,32 meter på det høyeste, skjønner man raskt at dette er en sjelden anledning. På den store terrassen kan man nyte lange soldager og ikke minst svært sen kveldssol. Herfra har du også noe utsikt mot Presterødkilen. På svalgang mot øst har man morgensol.

Inne i leiligheten blir du blant annet møtt av et svært romslig stue/kjøkkenarrangement med god størrelse og ikke minst fantastiske lysforhold og svært høye himlinger. Det bys videre på hele tre soverom, to flislagte bad, innerbod og en romslig gang/entre med garderobeplass.

Bilen din parkerer du trygt og enkelt i byggets parkeringskjeller med kort og enkel adkomst opp til leiligheten. Det medfølger også en sportsbod utenfor leiligheten i tilknytning til egen garasjeplass. 

På vegne av eier og Z-eiendom AS v/eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du hjertelig velkommen til visning.

Kort fortalt om leiligheten

* Alt på ett plan med en grunnflate på 107 m²
* Spennende planløsning m/svært høye himlinger (3,32 m på det høyeste)
* En sjelden anledning til å skaffe seg en romslig og flott beliggende leilighet!
* Ingen naboleilighet verken under eller over - kun en naboleilighet mot nord
* Rolig og trafikkstille beliggenhet - her ligger man fritt og skjermet
* Gjennomgående løsning mot sydvest med vinduer ut mot 3 sider
* Rolig og skjermet beliggenhet med ypperlige lys-/solforhold
* 49 m² sydvestvendt terrasse med svært gode solforhold
* Noe utsyn mot Presterødkilen, sjøen og Træleborg
* Nyoppført i 2007 med vedlikeholdsvennlige fasadematerialer (Royalimpregnert)
* Meget romslig stue-/spisestue og åpen kjøkkenløsning og gasspeis
* Høyreiste og imponerende store vinduer i stue-/kjøkkensone
* Innholdsrikt kjøkken med "øy" og massevis av benke-/oppbevaringsplass
* 3 soverom hvorav to har skyvedørsgarderobe
* 2 flislagte baderom
* Bod både innvendig og utvendig
* Varmekabler i stue-/spisestue, kjøkken, entrè/gang og begge baderom
* Egen garasjeplass i byggets parkeringshus
* Etablert tilrettelegging for El-bil uttak i 2019
* Direkte inngang fra utvendig atrium til butikk-/servicesenteret Olsrød park
* Dagligvareforretning m/post, Level treningssenter m/badeland, apotek etc. i senteret
* Sentrumsnært med kort avstand til Tønsberg sentrum
* Veldrevet og godt organisert sameie med god økonomistyring
* Innvendig felles sykkelparkering

Olsrød park og leiligheten sin flotte og rolige beliggenhet i solrike omgivelser

Mer sentralt kan du knapt bo! Olsrød park byr på det meste av det du trenger til daglig. Bygget er oppført slik at du fra utvendig fellesareal kan bevege deg direkte inn i dagens handelssenter som i dag rommer bl.a. Rema1000-dagligvareforretning med post-i-butikk, legesenter, apotek, frisørsalong, cafè, bank, klesbutikk, helsekostforretning, en mindre spesialvareforretning med mer. I tillegg har senteret kanskje Vestfold sitt flotteste treningssenter (Level) med blant annet badeanlegg m/innendørs svømmebasseng i kombinasjon med et stort trenings-/velværesenter.

På Olsrød park bor man også bynært. Det er knappe 2 km til Tønsberg sentrum. Det er gang-/sykkelsti på hele denne strekningen, så for mange ligger Norges eldste by innen gangavstand. Det er gode bussforbindelser med hyppige avganger  til/fra Tønsberg sentrum med bussholdeplass vis a vis eiendommen. Ca. 2,5 km til Tønsberg jernbanestasjon.

For den som er glad i å ferdes ved sjøen, finnes i en kjøreavstand på 3-4 minutter bl.a. flotte strender på Ringshaug, Furustrand og Klopp. Her finner du også en rekke småbåthavner som fører deg rett ut til den vakre Tønsberg-/Nøtterøy-/Tjømeskjærgården. Vallø båthavn, som er Vestfolds største småbåthavn, ligger en kort sykkeltur fra området.

Olsrød Park ligger ca. 100 km fra Oslo og har enkel adkomst til E 18 med den nye tilførselsveien i Frodeåstunnelen fra Kilen. E 18 fra Tønsberg til Oslo har 4 felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen til hovedstaden gjøres unna på drøye timen! Utmerket kommunikasjonstilbud, både med buss til Tønsberg sentrum og togforbindelse fra Tønsberg Jernbanestasjon. Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se for øvrig nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av fasiliterer og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2007

Innhold

Romslig og funksjonell leilighet hvor du har alt på ett-plan. Leiligheten særpreges blant annet av romslige, åpne rom med høyreiste vindusflater, arealeffektiv løsning, yttervegger mot 3 sider og ikke minst de høye himlingene som gir et unikt særpreg.

Inndelingen og tilleggsarealer til leiligheten er som følger:

LEILIGHETENS INNDELING:
Inngangsparti med direkte inngang til leiligheten fra østvendt svalgang m/plass til utemøbler. Inngangen til leiligheten ligger usjenert og privat i ende av svalgangen.

Praktisk entré og gang med fliser på gulv og skyvedørsgarderobe.

Pent og moderne kjøkken fra Sigdal med massevis av innredning og anretningsøy.

Stue-/spisestue i åpen løsning med kjøkkenet, gasspeis og utgang til stor terrasse på hele 49 m².

Flislagt baderom med dusjnisje m/skyvedører av glass, toalett og baderomsinnredning m/servant.

Baderom 2/vaskerom som er flislagt med badekar, toalett, baderomsinnredning med servant og opplegg/uttak for vaskemaskin.

3 romslige soverom - alle med garderobeskap. Hovedsoverommet har direkte inngang til baderommet med dusj.

Innvendig praktisk bod: med god oppbevarings-/lagringsplass.

Leilighetens svært solrike terrasse på 49 m² mot sydvest:
Utgang til stor og romslig terrasse stue-/kjøkkensonen hvor gulvarealet er på hele 49 m². Terrassen sin plassering, godt hevet over terrengnivået, gir en herlig uteplass med sol fra tidlig formiddag til sent ut på kvelden i sommerhalvåret. Over den delvis overbygde terrassen, er det todelt markise med elektriske fjernstyringer - disse overdekker hele terrassearealet mot vest m/festearmer mot rekkverk. Det medfølger også en uttrekkbar markisevegg montert på sydvestre vegghjørne.
Gulvkonstruksjonen er i støpt betong med tett gulv av gummi banebelegg. Det er støpte betongheller og rekkverk av royalimpregnerte materialer. Det er montert nytt glass på innside av rekkverket i 2015 som gir le og god skjerming. Fra terrassen er det trapp ned til tomteterrenget. 
I henhold til tinglyst seksjoneringsbegjæring, disponerer leiligheten hage-/tomtearealet ut for terrassen mot vest frem til tomtegrense i samme himmelretning.

Egen bod til leiligheten:
Det tilhører egen bod på ca 4 m² i felles garasjekjeller. Denne er avlåst, ligger innenfor egen garasjeplass i parkeringshuset og har innlagt lys samt stikkontakter. Faste vegger av OSB-plater.

Garasjeplass:
Det tilhører garasjeplass i garasjekjeller. Herfra er det enkel og kort adkomst frem til leiligheten. Garasjeplassen er på ca. 15 m², ligger som andre plass på høyre side når man kjører inn i anlegget og merket med "26".

Felles utvendige rom:
Det er felles utvendig sykkelbod.

Planskisser over leilighetens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer leilighetens inndeling. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter og er ikke å anse som noen plantegning. Garasjeplass og boder utenfor leiligheten er ikke illustrert på skissen.

Felleskostnader inkluderer:

Felleskostnader per måned beløper seg til kr. 2 200,- og inkluderer blant annet følgende:

* Felles bygningsforsikring
* Kommunale utgifter (vann-avløp-renovasjon)
* Snøbrøyting
* Kabel-TV (Canal digital/Telenor)
* Serviceavtale for gasspeiser
* Vedlikehold av fellesarealer
* Administrasjon og forretningsførsel for sameiet
* Avsetning til fremtidig vedlikehold

Standard

Her bor man godt, trygt og lettvint i leilighet som nærmest har "alt". Leiligheten bærer preg av forsiktig bruk og en fin helhet hvor det er brukt enhetelige materialer på gulver, vegger og i himlinger. Standarden er både moderne og klassisk på en gang. Dype og høyreiste vindusflater slipper inn godt med naturlig lys gir et flott særpreg til hovedoppholdsrommene. De store vinduene bidrar også til ekstra god romfølelse sammen med de høye himlingene som gir en herlig luftighet!

Det er varmekabler i alle rom med unntak av på soverommene og boden. Tenk deg hvor deilig det er å alltid ha varme gulv - i tillegg slipper du varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler.

Stue-/spisestue med god plass, møbleringsvennlig løsning og herlige vindusarrangmenter:
Stuen og spisestuen er romslig og møbleringsvennlig. Takket være hjørneløsningen mot syd-vest, den høye himlingen og de med store og høye vindusflatene, har leiligheten særpreg i massevis. Vinduene utgjør nærmest et møbel til leiligheten. Himlingen er på hele 3.32 meter ut mot vest, og starter på 2,80 meter innerst i rommet.
Legg merke til at vinduene er førte helt opp til himlingen i spisestuedelen og ikke minst den moderne løsningen hvor vinduene på syd-vest hjørnet møter hverandre. Tross mye vindusflater har rommet også godt med veggplass som gir gode møbleringsalternativer.
Sentralt plassert står den varmeeffektive gasspeisen som gir koselig varme på mørke vinterkvelder. Denne er plassert slik at man har innsyn omtrent uavhengig av hvor man oppholder seg i stue-/kjøkkensonen. I tillegg avgir varmekablene komfortabel gulvvarme.
Det er godt med avsatt plass til sittegrupper, spisestuemøbler og ikke minst fleksible møbleringsmuligheter.
Taklampene over sofabordet kan evt. medfølge etter nærmere avtale dersom ønskelig. Innredningen med avsatt plass til TV-skjerm, skuffer, glasskap og overskap passer flott inn i rommet. Denne medfølger, men kan evt. demoneres og fjernes av selger hvis man ikke ønsker den medfulgt. De fleste vinduer inkl. terrassedøren er utstyrt med innvendige persienner som medfølger.
Rommet har eikeparkett på gulv, malte veggflater og malt gipshimling.

Kjøkkenet -  påkostet med kjøkkenøy og høy kvalitet på hvitevarer:
Kjøkkenet er påkostet med blant annet rikelig med innredning, praktisk øy mot spisestuen og hvitevarer av god kvalitet. Kjøkkenøyen skaper også en fin overgang til spisestuen. Delikat og moderne innredning fra tradisjonsrike Sigdalkjøkken med blant annet innslag av glassdører blandt overskapene, utstrakt bruk av skjult belysning (lyslist) over benkeplatene og dobbel rondell i hjørneskap. Transparent plexiglass mellom over-/underskap forenkler renholdet og forsterker det moderne preget.
Praktisk U-løsning hvor alt av hvitevarer medfølger; AEG integrert oppvaskmaskin, nytt kjøleskap fra fra høsten 2019 skjermet av sidepanel (annet skap en avbildet), integrert stekeovn fra AEG og nedfelt steketopp med induksjonsplater fra AEG.
Også på kjøkkenet er det eikeparkett med underliggende varmekabler og malt gipshimling. Veggene har stilsikker tapet som gir flotte kontrastvegger til de ellers malte vegene i stue-/kjøkkensonen.

Entrè/gang og leilighetens inngangsparti:
Rommet har praktiske fliser på gulv, malte veggflater og malt gipshimling. Også her er det varmekabler i gulvet. Lyset slippes inn fra de smårutende vinduene i inngangsdøren mot øst og gjennom glassdøren fra stue-/kjøkkensonen i motsatt ende i vest.
Entrèen og gangen byr videre på inn-/plassbygget 2-dørs skyvedørsgarderobe og god plass til møbler kommode/konsollbord eller lignende. Leilighetens inngangsparti er noe overdekket av inntrukket takløsning som blant annet skjermer inngangsdøren på en fin måte.

Leilighetens tre soverom:
Hovedsoverommet har flott og praktisk inngang direkte til et av leilighetens to baderom via. skyvedør. Rommet ligger på "svalsiden" mot øst og har godt plass til dobbeltseng. 2-dørs skyvedørsgarderobe med brede dører ført helt opp til himlingen gir god garderobeplass.

Soverom 2 ligger på hjørnet øst-syd med vinduer i begge himmelretninger. Dette rommet er utstyrt med to doble, frittstående garderobeskap.

Soverom 3 ligger på samme side som soverom 2 med sydvendt vindu. Innerboden i leiligheten adskiller de to rommene. Her er det plassbygget 3-dørs skyvedørsgarderobe med takhøye dører.

Alle soverommene har eikeparkett på gulv, malte veggflater og malt gipshimling. Samtlige vinduer har innvendig persienner som medfølger.

De to flislagte baderommene:
Baderom/wc 1, som ligger i kombinasjon med hovedsoverommet, har flislagt gulv (varmekabler), flislagte vegger og hvitmalt gipshimling. Klassisk hvite veggfliser gir en fin og ren konstrast til det de grå gulvflisene. Også her gir den høye takhimlingen særpreg til rommet. Adkomsten til rommet er fra skyvedør - praktisk og lettvint. Lyst og trivelig rom med hvitprofilert baderomsinnredning med tre underskap med overliggende helstøpt servantplate, overskap og overspeil med belysning. Badet er videre innredet med god dusjnisje med glidedører av herdet glass og sokkeltoalett.

Baderom/wc 2 har inngang direkte fra gagn/entrè, og har også flislagt gulv (varmekabler), flislagte vegger og hvitmalt himling. Stort og godt rom med tilsvarende fliser på gulv og vegger som på leilighetens andre baderom. Hvit baderomsinnredning med fire underskap, to overskap og midtstilt overspeil med overbelysning. Rommet er videre innredet med badekar m/veggmontert dusj, sokkeltoalett og plass til vaskemaskin og evt. tørketrommel (søyleløsning).

Innvendig bod:
Leilighetens høye takhimlinger gir også ekstra god oppbevaringsplass. Boden er utstyrt med praktisk sensor som slår lyset på automatisk når man går inn i rommet. Det er montert en rekke Elfa trådhyller som medfølger, og boden rommer god plass til f.eks. ekstra fryse-/kjøleskap med mer. Også i boden er det eikeparkett på gulvet, malte vegger og malt gipshimilng.

Øvrig og teknisk
* Elektrisk tavleskap med automatsikringer
* 4-fas 40 A hovedsikring til det elektriske anlegget
* Samtlige forbrukskurser er 16A (2-fas) unntatt 25A til steketopp
* Overspenningsvern og jordfeilbryter til det elektriske anlegget
* Lysbrytere med lysnivåjustering til flere av lysbryterne
* Uttak for gass til gassgrill eller lignende på terrassen - tilknyttet felles gasstank m/måler
* Innvendig VVS anlegg med rør-i-rør system og fordelerskap
* Innlagt internett
* Innlagt kabel-TV (dekkes over fellesutgifter)
* Hvite 3-speilede innerdører i hele leiligheten
* Ventilasjonanlegg fra Villavent for baderommene og kjøkken
* Vedlikehold av Vlllaventsystem er sameiets ansvar iht. nåværene praksis
* Diverse innvendige persienner og lamellgardiner som medfølger
* Varmtvannsbereder innbygget i kjøkkenbenk
* Hovedstoppekran innbygget i rørfordelingsskap på bad/vaskerom
* Utelys er fotocellestyrt v/inngangsparti og manuelt styrt på terrassesiden

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr, vises til det utarbeidet boligsalgsrapport som følger av salgsoppgave.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 99 kvm, Bruttoareal: 107 kvm

BTA/BRA/P-rom: ca. 107/99/96 m² med alt på ett plan.

Følgende rom er medtatt i primærrommene - se også tilstandsrapport:
Alle innvendige rom untatt bod på ca. 3 m².

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av byggmester/ takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Byggemåte

Bygget er oppfør i 2007 med yttervegger i tre bindingsverk. Vinduer av type toppsving og fastkarm med 2-lags energiglass. I stue er det sidehengslet vindu med 2-lags energiglass. Vinduene på soverom er skiftet i 2014 og 2018, øvrige vinduer er fra byggeår.

Etasjeskiller i betong.

Takkonstruksjon av type pult-tak som er tekket med banebelegg.

For ytterligere og utfyllende opplysninger om eiendommens byggemåte, vises det til tilstandsrapport fra byggmester-/takstmann Hans Holt som følger av komplett salgsoppgave.

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Fra Tønsberg kjører man forbi Kilen og rett frem i rundkjøringen på Presterød. Ta til venstre i rundkjøringen i Olsrødkrysset v /Olsrød park. Ta så til høyre, og deretter venstre med en gang. Følg veien ca 100 meter. Eiendommen ligger så på venstre hånd, i enden av Olsrød park.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisninger.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og gasspeis.

Gasspeis er montert i stue-/spisestue på veggeen mot syd. Denne har tilførsel fra felles gasstank hvor de betales etter egen forbruk (måler).

Elektrisk oppvarming med varmekabler i stue-/spisestue, kjøkken, entrè/gang og på begge baderommene. Forøvrig elektrisk oppvarming. Det medfølger kun panelovner der hvor det evt. er montert på visning.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i sameiets parkeringskjeller. Denne har enkel og praktisk tilkomst. 

Det er høsten 2019 installert løsning for klargjøring av elbil lading. Dette er utført ved bruk av deler av sameiets oppsparte midler. De som senere ønsker lader på sin parkeringsplass må selv kjøpe lader pt. kr. 18 750,- og betale tilbake kr. 4 000,- til sameiet for å dekke inn beløpet som er lagt ut (kr. 97 500).

Areal og eierform

Areal: 9 519 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Tomten er felles selveiertomt for sameiet. Det er opparbeidet felles uteområder med plen og grøntareal. I henhold til tinglyst seksjoneringsbegjæring, disponerer leiligheten hage-/tomtearealet ut for terrassen mot vest frem til tomtegrense i samme himmelretning. Asfaltert gårdsplass og parkering.

Eier

Hilde Sundby Skovly

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst til kommunal vei.

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp.

Felles vannmåler for borettslaget, samlet vannforbruk i 2018 var på 2757m³.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende, sentrumsformål - nåværende og kombinert bebyggelse og anleggsformål - nåværende.

Eiendommen ligger i område som ihht reguleringsplan "Lokalsenter på Olsrød" vedtatt 15.06.2005 er regulert til felles avkjørsel bolig/forretning, annet kombinert formål (forretning/ uteopphold), felles grøntareal, boliger, forretning/kontor, annet spesialområde (vegetasjonsbelte), felles parkeringsplass og annet fellesareal (felles torg/fortau) og ihht reguleringsplan "Olsrød park" vedtatt 21.06.2013 til kombinert bebyggelse og anleggsformaål (bolig/forretning/tjenesteyting/kontor).

Området vis a vis i vest (Gauterødveien 2 - gult eldre hus eid av Tønsberg kommune) er planlagt revet. Ved megler sin henvedelse til kommunen gis det beskjed om at det ikke er tidfestet når dette skjer. Denne er i arealplan godkjent som "Offentlig eller privat tjenesteyting - Nåværende" og må forventes utviklet. Området tilgrensende Olsrød park i nord er også eid av Tønsberg kommune, avsatt til samme formål og må også forventes utviklet. Dette inkluderer også tidligere "Husmorskolen".  Hele området har matrikkelen 149/174 i Tønsberg kommune. Pr. i dag er det vedtatt i enstemmig  bystyre februar 2019 at det skal bygges nytt sykehjem på tomten.  Det er antydet pr. nå et sykehjem med 96 plasser som planlegges å stå ferdig innen juni 2023.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 14.04.2010. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger om sameiet Olsrød park

Sameiets sammensetning:
Sameiet består av 22 boligseksjoner med org.nr 892 072 132. Eiendommen har gnr. 149 bnr. 1 i Tønsberg kommune og omfatter Sandeveien 4-28.

Leif Rognes Regnskapskontor, org.nr 881 903 202, er forretningsfører for sameiet.

Leilighetens sameiebrøk: 94/6292.

Felles lån: Sameiet har p.t. ikke felleslån.

Andel av sameiets fellesformue: kr 5728,- pr: 31.12.2018.

Arbeider i sameiet
Styret arbeider med en løsning for å brannsikre leilighetene bedre ref. opplysning fra forretningsfører. Det er innhentet itlbud fra Sfty som samarbeider med Telenor om seriekoblede brannvarslere. Det blir satt opp en varsler i hver leilighet, og det blir en serie for hver av de to bygningene. Sameiet blir belastet med totalt kr. 36 700,-  som et engangsbeløp for alarmene og innstallasjonen. Månedlig avgift på kr. 78,- per leilighet, blir dekket av felleskostandene som betaler i dag (kr. 2 200,-) og medfører således ikke økning av disse. For mer informasjon se www.sfty.no.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes at det finnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

4 890 000,- / Fellesutgifter: 2 200,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

4 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 122 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 890 000,-)) 2 500,- (Eierskiftegebyr) -------------------------------------------------------- 133 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 023 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Utført av Hans Holt Byggmester/Takstmann og følger som del av salgsoppgave.

Formuesverdi

Som primærbolig: 896 722,-
Som sekundærbolig: 3 228 199,-

Formuesverdien er for inntektsåret 2017 som er sist oppgitte verdig oppgitt av Skatt sør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 11 156 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er snittforbruk på ett år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster, ønsket innetemperatur, antallet i husstanden etc.

Forsikring

If forsikring ASA Polisenummer: SP931061

Kommunale avgifter og forholdet til evt. eiendomsskatt

De kommunale avgiftene er inkludert i felleskostandene ref. opplysninger fra forretningsfører. Inkludert i de kommunale avgiftene er Tønsberg kommune sin leveranse av vann, avløp/kloakk og renovasjon (avfall).

Det er ikke eiendomskatt i Tønsberg kommune pr. i dag.

Konsesjon/boplikt

Det kreves ikke konsesjon ved kjøp.

Det er ikke boplikt for leiligheten.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er ingen kjent informasjon om at sameiet er tilknyttet noen velforening med pliktig medlemskap.

Forholdet til evt. utleie ved eiendommen

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen, og den har ingen separat utleiedel.

Selve leiligheten kan leies ut etter skriftlig meldning til styret, ref. sameiets vedtekter punkt 4.0 - "Sameierne kan fritt omsette eller leie ut sin seksjon, dog må forretningsfører og styret få melding for registrering".

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Kjøper skal ikke innbetale noen form for forskuddsbetaling før tidspunktet for overtagelse.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 110919 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 890 000,-) (Kr.46 455) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tønsbergs Blad 250919 (Kr.4 500) Markeds- og informasjonspakke (Kr.10 950) Kommunale opplysninger, grunnbok og servitutter (Kr.3 340) Oppgjørshonorar (Kr.4 750) Totalt kr. (Kr.88 015)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Sparebank 1 BV gir deg gjerne tilbud på finansiering. Banken finner du ved Olsrød park.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Selger ønsker fortrinnsvis overtagelse mars/april 2020, men er åpen for overtagelse både tidligere eller senere hvis ønskelig.

Hvis mulig, vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser som følger seksjonene i sameiet:
1904/900153-1/91 - Bestemmelse om veg tinglyst 01.07.1904 - Forlik om opparbeidelse og benyttelse av veianlegg herover. Overført fra: 0704-149/1.Gjelder denne registerenheten med flere.
1905/900172-1/91 -  ** Diverse påtegning tinglyst 01.04.1905 - Erklæring om at forliket ikke vedrører gnr. 149, bnr. 4.
1920/900396-2/91 - Bestemmelse om veg tinglyst 19.02.1920 - rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:149 Bnr: 9. Bestemmelse om vannrett. Overført fra gnr 149 bnr 5. Overført fra: 0704-149/1. Gjelder denne registerenheten med flere.
1920/900397-1/91 - Bestemmelse om veg tinglyst 19.05.1920 - rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:149 Bnr:10. Overført fra gnr 149 bnr 5. Overført fra: 0704-149/1. Gjelder denne registerenheten med flere.
1920/900398-1/91 - Bestemmelse om gjerde tinglyst 19.05.1920 - rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:149 Bnr:9. Overført fra gnr 149 bnr 5. Overført fra: 0704-149/1. Gjelder denne registerenheten med flere.
1948/3780-1/91 - Elektriske kraftlinjer tinglyst 20.11.1948 - Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Overført fra: 0704-149/1. Gjelder denne registerenheten med flere.
1959/502663-2/91 - Erklæring/avtale tinglyst 11.09.1959 - Div. bestemmelser i anledning av at d.e. får rett til å føre sin hovedkloakk over gnr. 151, bnr. 1. Overført fra: 0704-149/1. Gjelder denne registerenheten med flere.
1965/9000219-2/200 - Skjønn tinglyst 26.02.1965 - Elektriske kraftlinjer. Overført fra gnr 149 bnr 5. Opprinnelig dok nr 500655/1965 fra TØNSBERG TINGRETT. Overført fra: 0704-149/1. Gjelder denne registerenheten med flere.
1978/504129-2/91 - Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 20.06.1978. Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:149 Bnr:10. Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 2 m. Overført fra gnr 149 bnr 5. Overført fra: 0704-149/1. Gjelder denne registerenheten med flere.
1979/500258-1/91 - Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 11.01.1979. Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:149 Bnr:10. Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på h.h.v. 2 m fra østgrensen og 4 m fra nordgrensen med flere bestemmelser. Overført fra gnr 149 bnr 5. Overført fra: 0704-149/1. Gjelder denne registerenheten med flere.
1985/8888-1/91 - Best. om adkomstrett tinglyst 07.06.1985. Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:149 Bnr:10. Med flere bestemmelser. Overført fra gnr 149 bnr 5. Overført fra: 0704-149/1. Gjelder denne registerenheten med flere.
1998/13124-1/91 - Bestemmelse om veg tinglyst 02.11.1998. Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:149 Bnr:9. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen samt begge parter i avtalen. Bestemmelse ang. vedlikehold av veien med flere bestemmelser. Overført fra: 0704-149/1. Gjelder denne registerenheten med flere.
1998/13124-2/91 - Bestemmelse om veg tinglyst 02.11.1998 - Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av vei på gnr. 149, bnr. 1. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen samt begge parter iflg. avtalen. Overført fra: 0704-149/1. Gjelder denne registerenheten med flere.
2006/17971-2/91 - Erklæring/avtale tinglyst 28.11.2006 - Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder denne registerenheten med flere.
2006/17971-3/91 - Erklæring/avtale tinglyst 28.11.2006 - Denne seksjon har tilleggsdel - areal. Gjelder denne registerenheten med flere.
2014/943837-1/200 - Bestemmelse om veg tinglyst 31.10.2014 - rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:149 Bnr:8. Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata:
2006/17971-1/91 - Seksjonering tinglyst 28.11.2006 - Opprettet seksjoner: snr: 23, formål: Bolig, sameiebrøk: 94/6292. Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 1, 3 - 24. For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 0704-149/1/0/2. Rettigheter i eiendomsrett
2011/124898-1/200 - Erklæring/avtale tinglyst 15.02.2011. Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:149 Bnr:1 Snr: 3 - 24. Bestemmelse om varmekabler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?