Til innholdet

Olsrød - Stor leilighet med 3 soverom, 2 balkonger, garasje, og godt med ettermiddagssol! Kort vei til senter og skoler. ZOLGT

Valløveien 6 D
Prisantydning 3 750 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 94
BRA: 98 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2004
Tomtareal: 11428 m²

Adresse

Valløveien 6 D 3151 Tolvsrød 2. etasje

Adkomst

Fra sentrum kjører man over Kilen, rett frem i Presterødkrysset og til høyre mot Vallø i Olsrødkrysset. Ta så umiddelbart til venstre. Leiligheten vil bli merket med "Til salgs"-skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet til fellesvisning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til på Tolvsrød med gangavstand til både Tolvsrødsenteret og Olsrød park med en rekke servicetilbud som dagligvare, bank, legekontor etc. Det er småbåthavn på Vallø og på Klopp samt flere badestrender i nærheten. Skoler, barnehager, idrettsplasser og -hall i nærområdet gjør området til et av de mest populære boligområdene i Tønsberg-området! Ca. 3 km til Tønsberg sentrum med gang- og sykkelvei hele veien.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2004

Bygninger og byggemåte

Leilighet beliggende i 2. etasje med adkomst via utvendig trapp. Bygget er oppført med teglsteinsfasade med stedvis stålbeslåtte felter. Veranda og utvendig trapp i galvanisert stål. Innvendig har leiligheten parkett på gulv og ellers malte flater. Bad og WC med fliser på gulv og vegger. Leiligheten fremstår med normal bruksslitasje. Det utvendige vedlikeholdet fremstår godt ivaretatt av sameiet. Som det fremkommer i rapporten er det registrert TG2 på badet, men dette er som følge av alder og forventet levetid.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 104 kvm

2.Etasje: Gang, wc, kjøkken, bad, 3 soverom, stue og spisestue, bod og terrasse.

Standard

Velkommen til Valløveien 6 D!
Leiligheten er delikat innredet med gjennomtenkt eksteriør og interiør. Leiligheten har godt med vinduer og utsyn, noe som gir godt med naturlig lys.
Den innvendige standarden bærer preg av god materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger.
Helhetlig material-/fargevalg, stort bad, innholdsrikt kjøkken, 3 soverom, 2 balkonger og godt planlagte løsninger borger for at du vil  trives i denne leiligheten.

Stue og spisestue:
Stuen og spisestuen er i åpen planløsning til kjøkkenet. Her er det god plass til å dekke til langbord i spisestueavdelingen.
Plass til stor sittegruppe i stueavdelingen. Mellom stuen og kjøkkenet er det pipeløp med mulighet for å sette inn peisovn.
Store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys, og har fin utsikt over omgivelsene.
Rommet er malt i nøytrale lyse farger.
Leiligheten har utgang til en nydelig terrasse mot vest. Denne er på hele 14 kvm og har godt med sol på dagen og utover ettermiddagen.

Kjøkken:
Et romslig rom i åpen løsning til spisestuen og stuen. Det er også plass til spisebord på kjøkkenet.
Innredning med trefiberfronter og benkeplate av laminat. Det er fliser på vegg mellom over- og underskap.
Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. Integrert ventilator over platetopp.

Soverom:
Det er tre soverom i denne leiligheten.
Alle soverommene har god plass til garderobeskap.
Hovedsoverommet har direkte adgang til badet, og de ørige har nærhet til toalettrommet.

Baderom/wc/vaskerom:
Leilighetens baderom inneholder: baderomsmøbel med servant, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne.
Taket er belagt med malte plater. Vegger og gulv er belagt med fliser.
Toalettrommet inneholder vegghengt toalett og servant. Taket er belagt med malte plater. Vegger og gulv er belagt med fliser.
Rommene har mekanisk/naturlig avtrekk og varmekabler i gulv.

Terrasse/uteplass/kjeller:
Terrassen fra stuen er vendt mot vest som gir godt med sol på dagen, og utover kvelden.
Denne har utgang fra stuen, og er på hele 14 m2, med god plass til sofagruppe og spisebord.
Ved inngangspartiet har man også en balkong som vender mot øst. Denne er på 9 kvm.
Garasjeplass i felles rekke.

Innvendige overflater:
Gulv: Fliser og parkett.
Vegger: Overflater på innvendige vegger er malt gips og fliser på våtrom.
Himlinger: Overflater på innvendige himlinger er malte flater.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Leiligheten har en pusset elementpipe med feieluke i stuen. Det er ikke montert ildsted.
Varmekabler på bad. For øvrig elektrisk oppvarming.

Areal og eierform

Areal: 11 428 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor felles selveiet tomt for sameiet som er aronderert med skjermede utvendige oppholdsarealer for leilighetene. Høy jordvold demper for innsyn/utsyn fra tomten. Stort og åpent fellesareal med hage/park, felles asfalterte biloppstillingsplasser, samt område for garasjer.

Eier

Tor Kristian Bergfall Grethe Bergfall

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilkoblet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område med Plannavn (vedtaksdato): Olsrød Øst (23.4.2003) og Reguleringsformål: Felles lekeareal, boliger, gang, kjørevei og sykkelsti og parkeringsplasser.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstilatelse datert 27.12.2006. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Tolvsrød Vest Andel fellesformue: 35015
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 750 000,- / Fellesutgifter: 2 415,- Forsikringer, tv og bredbånd, forr.fører, snømåking og plenklipp, drift og vedlikehold, vaktmestertjeneste, felles strøm m.m.

Beregnet totalkostnad

3 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 102 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 852 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 11.08.2020 Formuesverdi : 952 424,-

Forsikring

IF Polisenummer: SP717812

Kommunale avgifter

Kr. 10 619

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 190820 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.17 500) Provisjon (Kr.45 000) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.4 600) Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585) Eierskifteforsikring (Kr.13 800) Tønsbergs Blad 160920 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilrettelegging (Kr.13 695) Totalt kr. (Kr.111 555)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?