Til innholdet

Oppusset & lekkert enderekkehus m/1 av de bedre beliggenhetene på området! Vestv. m/2 terrasser - Garasje - Må sees!

Bjørnebærveien 2D
Prisantydning 3 690 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 87
BRA: 92 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1973
Tomtareal: 15322 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

onsdag 27. september Kl 16.30 - 17.15
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Velkommen til Bjørnebærveien 2D og denne lekre boligen! Her kan du ta med deg møbler og alle tingene dine, uten at du nødvendigvis må gjøre noe - boligen er pusset opp i senere tid og fremstår som svært pent innredet!

Dette enderekkehuset ligger svært populært og sentralt til med kort gangavstand til skoler og barnehager, samt fine turområder, strand, båthavn og mye, mye mer. Kun få meter til busstopp!

Kort fortalt:
- Innvendig pusset opp alle innvendige overflater ca 2015
- Nytt kjøkken og renovert bad i 2015
- Separat vaskerom fra 2006
- God planløsning med hele toppetasjen som oppholdsrom
- Meget god lagringsplass i bod og på loft
- 2 store terrasser på hhv 13m² og 29 m² mot vest med sen kveldssol!
- Utgang til hagen
- Utvendig nymalt i 2023, samt at det i senere tid er skiftet vinduer og kledning
- Egen, lukket garasje i umiddelbar nærhet
m.m.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - VESTSKOGEN

Adresse

Bjørnebærveien 2D 3142 Vestskogen

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Boligen har en av de beste beliggenhetene i borettslaget, helt i enden av rekka, og uten særlig innsyn verken mot øst eller vest. Særdeles solrikt med sol fra morgen til kveld!

Leiligheten ligger i et barnevennlig og etablert boligområde i Vestskogen i Færder kommune, ca. 2 km fra Tønsberg sentrum. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage, barneskole (nye Labakken skole ligger kun rett gjennom skogen) og ungdomsskole på Borgheim.

Bussholdeplass rett i nærheten, og kort vei til Teie torv med mange servicetilbud.

Det er kort avstand til lekeplass, fotballbane, svømmehall og golfbane, m.m. Ved ungdomsskolen ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsbane. Fra idrettsparken er det en lysløyperunde på ca. 2,5 km, som prepareres så fort forholdene tillater det. Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård og nydelige kyststi som går flere steder langs med fjorden. Idylliske Teieskogen med flotte turområder ligger i kort gangavstand og byr på god rekreasjon året rundt.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. KIwi, Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torg et variert utvalg av butikker og fasiliteter. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Eiendommen har gangavstand til Vestskogen barneskole og Teigar ungdomsskole. Det finnes videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Nøtterøy Videregående skole. Steinerskolen ligger rett i nærheten.

Kommunen har både private og kommunale barnehager.

Kort vei til badestrand og småbåthavn med utfartsmuligheter til en fantastisk skjærgård. Område kan by på rikelig med fritidsaktiviteter for voksne og barn, samt flotte tur- og friluftsområder i nærmiljøet. Stor flott 18- hulls golfbane ligger på Borgheim og på vintertid er det fin lysløype herifra (hvis det er snø nok!)

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1973

Bygninger og byggemåte

Bygningen er antatt fundamentert på betongsåle og med støpt plate på mark. Yttervegger er oppført i bindingsverk med isolering ihht byggeårets standard. Utvendige fasader med stående trepanel som er malt i 2023. Taket er tekket med betongtakstien av ukjent alder.
Delvis gulvet kaldtloft med lufting i raft og gavlvegg. Etterisolert i nyere tid med blåse-isolasjon.
Takrenner, nedløpsrør og beslag av plastbelagte stål. Det presiseres at hovedkonstruksjon og utvendig forhold som berører bygningen er borettslaget ansvar.

Borettslaget består av 39 andelsleiligheter.

Innhold

1.etg.: entré/gang, hall med trapp opp, flislagt baderom med badekar, dusjhjørne, vegghengt wc og servantinnredning. Separat vaskerom med teknisk utstyr og opplegg til vaskemaskin, bod med lagringsystem, 2 soverom hvorav hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe og utgang til stor, delvis overbygget terrasse.
2.etg.: åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til vestvendt terrasse. Kjøkken med stor innredning og spiseplass.
Gulvet loft for lagring.

Garasje i fellesrekke.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 92 kvm

1.Etasje: 40 / 45 kvm p-rom/BRA
2.Etasje: 47 / 47 kvm p-rom/BRA

Garasje i fellesrekke kommer i tillegg til målte arealer.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.
Følgende medfølger ikke;
- hengelampe ved peisovn
- solskjerming på gjesterom
- innredning i bod

Standard

Gjennomgående svært lys og flott enderekkehus som har vært gjenstad for omfattende oppussingsarbeider i de senere årene. Her er alle overflater i boligen pusset opp/dels skiftet ut, samt at det er rehabilitert bad i 1.etasje og kjøkken i hovedetasjen i 2015. Det ble også lagt nye parkettgulv i hele boligen.
Svært praktisk løsning med både romslig bad (2015) og separat vaskerom (2006). Med 2 romslige soverom er det også god plass til barn, eller som gjesterom/kontor.
Ypperlige lagringsforhold med innvendig bod, samt et stort og gulvet lagringsloft.

Overflater oppsummert:
Det er belegg i bod og ellers parkett på gulvene. Fliser på bad og vaskerom.
Vegger og himlinger har malte flater.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapporten):
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør).
Utifra kursene i vannskapet ser det ut som alle vannledninger er av nyere dato. Det kan imidletid ikke utelukkes at enkelte vannrør er fra byggeår.
Disse ville evt. fått TG2 som følge av alder. Det er avløpsrør av plast. Det antas at avløpsrørene er skiftet i forbindelse med oppgradering av
bad/kjøkken i 2015 og vaskerom i 2006. Det kan imidletid ikke utelukkes at enkelte rør er fra byggeår. Disse ville evt. fått TG2 som følge av
alder. Varmtvannstanken er på ca 200 liter. Boligen har et delvis skjult/åpent el-anlegg med automatsikringer. Sikringsskap er plassert i entrè.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  1 stk. tilstandsgrad 0 (TG0 lys grønn) - ingen avvik.
- 20 stk. tilstandsgrad 1 (TG1 - lys grønn) - mindre eller moderate avvik.
-  5 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - lys gul) - avvik som ikke krever tiltak
-  4 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - mørk gul) - avvik som kan kreve tiltak
-  0 stk. tilstandsgrad 3 (TG3 - rød) - store eller alvorlige avvik.
-  1 stk. tilstandsgrad IU - konstruksjoner som ikke er undersøkt.

TG-2 anmerkninger (mørk -gul) er relatert til følgende bygningsdeler; innvendige overflater (noen få riper), ikke radonsperre, innvendige dører, mangler samsvarserklæring på deler av el-anlegget.

Beskrivelse av avvikene følger av tilstandsrapporten.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæring (dødsbo), utgjør en integrert del av denne salgsoppgaven, som kjøper forventes å gjøre seg kjent med. Tilstandsrapporten gir opplysninger om eiendommens tekniske tilstand.

Oppvarming

Det er montert stålpipe og peisovn i stue i hovedetasjen. Termostatstyrte varmekabler på bad og vaskerom.
For øvrig elektrisk oppvarming via enkelte panelovner.

Parkering

Det tilhører egen, lukket garasje i fellesrekke umiddelbart ved boligen. Mulighet for installering av elbillader (kabel lagt til garasje)
For øvrig biloppstillingsplasser/gjesteparkering på området.

Areal og eierform

Areal: 15 322 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

Svært hyggelig hagedel på utsiden av leiligheten. Uteområdet oppleves som ekstra stort da dette er en endeleilighet. Man har ikke eksklusiv bruksrett til hagen, men fungerer som en naturlig del av leilighetens uteområder.
Hagen består for det meste av gressarealer samt at det er beplantet med noen fine hagebusker/planter og blomsterbed mot terrasseplattingen.

For øvrig er det gressbelagte fellesarealer og asfalterte internveier på området.

Tilliggende fasiliteter

Innlagt fiber

Eier

Silje Marie Marthinsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen er avsatt til boligbebyggelse, friområde og turvegtrasè.
Eiendommen ligger i regulert område med plannavn Labakken.
Reguleringsformål: Anlegg for lek, boliger og offentlig friområde.

Ferdigattest

Boligen har/har ikke ferdigattest datert 03.07.1973.
Det foreligger også byggemeldte og godkjente bygningstegninger på boligen (kun mindre avvik; byttet om plass på bad og vaskerom samt fjernet vegg mellom kjøkken og stue).
 
Kopi av dette kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik dokumentasjon eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Midtre labakken borettslag, Orgnr.: 952597264
Andelsnr.: 1
Borettslaget består av 39 andelsleiligheter.

Andel fellesgjeld: ca kr. 267.000,- pr. 01.08.2023
Andel fellesformue: kr 19.190,- pr. 01.08.2023

Forkjøpsrett: Ja
Styregodkjennelse: Ja
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei

TV/Internett: Borettslaget har Altibox fellesavtale for bredbånd og kabel-TV via Viken Fiber AS, som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Selskapets totale lån og vilkår:
* DNB4-16367073636 A 10.437.239,- 17 år 4 Flyt 4,50%
Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

3 690 000,- / Felleskostnader: 5 800,- pr. mnd Inkl. renter og avdrag felleslån, kommunale avgifter, tv/nett via fiber, snømåking, gresklipping, drift og vedlikehold av BRL, utvendig forsikringer, garasje, m.m.

Beregnet totalkostnad

3 690 000,- (Prisantydning) 267 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 957 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 6 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 963 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Formuesverdi : 770 843,- Sekundær formuesverdi : 2 775 035,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til  6957  kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:770 843,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 775 035,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Eierskiftegebyr til forretningsfører (Kr.1 800) Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 957 000,-) (Kr.114 390) Servitutter (Kr.1 800) Tilrettelegging (Kr.10 950) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Kommunale opplysninger (Kr.3 700) Markedspakke (Kr.17 500) Markedspakke utlegg (Kr.5 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.480) Totalt kr. (Kr.170 175)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?